Új privát üzeneted érkezett!

Ági! Jól van már na! :wink: Márkom is alszik még ebéd után, de ő azon ritka és szerencsés gyerekek közé tartozik, aki BÁRHOL(!!!!), bármilyen hangzavarban, helyzetben, ülve, állva képes elaludni.

Kata! Én nem tudok Neked okos tanácsot adni, de nagyon drukkolok, hogy hamar megodódjon a probléma. Csak biztatni tudlak, hogy nagyon klassz csaj vagy!!!! :wink:

Ilke! Francia rakottburgonya receptjét leírnád Nekem? A halat pácolva lefagyasztod? :shock: Hű, ez nekem újdonság.
Figyel a fagyasztóban egy csuka (tegnapi zsákmány). Fagyasztás előtt filóztam, hogy meg kéne ízesíteni, de nem mertem.

Megyek teregetni, lejárt a mosógép
pussz

Magdi
Nóri (2002.09.24.) Márk (2004.05.02)
mléna

Hali,
Megkérdeztem az oviban a mikiruhát, azt mondták, elvileg van, délután kapok választ, hogy el lehet e kérni vasárnapra. Este referálok. Halacska, a fényképészt is megkérdezem.

Kataa
Először is nyugi!
Mennyire sebes a melled? Vannak csomók a ciciben? Próbáld meg mindkét mellből felváltva etetni Leont. Ha fejsz, bár írtad, hogy nem, de ha mégis, akkor csakis kézzel, sebes mellet ne nyúzz feleslegesen mellszívókkal.
Én infralámpáztam a mellem, épphogy csak úgy, hogy érje a fény, ne legyen túl forró. Krémet nem használtam, illetve először igen, Garmastant, de azt tapasztaltam, hogy varasodik tőle, és minden egyes szoptatáskor felszakadt a seb, vérzett, bazi nagy fájdalommal kísérve. nagyim és a gyerekorvos mondta, hogy anyatejjel kenjem, mert az és a baba szája gyógyítja be leghamarabb. meg a mellek szabadonhagyása is jót tesz, én ez utóbbit csak ritkán tudtam csinálni, mert akkor még anyósékkal laktunk, meg folyton folyt a mellemből a tej az elején. én is bőgtem, de annyira Dani volt előttem és az anyatejes etetés, meg a makacsságom, hogy végülis helyrejöttünk. nekem még tetőzte a dolgot, hogy a tejmirigyek elzáródtak, és becsomósodott, melegvíz (nem forró) alatt masszíroztam, meg danit helyezgettem mindig úgy, hogy a csomó felé essen a nagyobb szívóerő. a végén már 41 fokos lázzá fajult a dolog, na, akkor jöttek be a homeos szerek, ami pár nap alatt rendbehozott, persze a seb azért még érzékeny volt, de már korántsem annyira, mint előtte. most is azt mondom, hogy ha másodjára is uez lenne, végigcsinálnám megint, mert megérte, még ha kínok árán is. hiába szokni kell a szántást :) nekem ez a 2. hét körül kezdődött + nekem még a tej mennyiségével is gond volt az elején, és kb. a 6. hétre jöttem rendbe, onnantól már tejcsárda voltam :). Dani mindebből a mizériából semmit nem vett észre, csak szipkázta magába kaját.eég intenzíven szívott, lehet attól nem bírtam a strapát, meg nem hagytam 20-20 percnél tovább a cicin. amelyikkel abbahagytam a szopit, azzal kezdtem legközelebb. az egyik mellből való szoptatás azért nem jött be, mert rögtön éreztem, hogy amiből éppen nem szopott, csomósodik, így váltogattam.
ami után amég rossz volt, a szex, még akkor is, amikor rendbejött a mellem, de elég érzékeny volt sokáig, de aztán az is helyre jött. én uezt mondtam, hogy a gyors és könnyű szülésnek ez az ára, hogy kínszenvedés a szopi. nálunk még az nehezített, hogy 1,5 -2 óránként volt éhes.

fütyi- mi szerencsére megúsztuk a fütyimizériát, Dani szépen mossa, vigyáz rá :)

tesó- nálunk kisfiút szeretne Dani, de már mondta, hogy na, jó, lehet lány is, nekem igazából mindegy, csak mindene meglegyen, ne legyen még1x ez, ami volt legutóbb.

KépKép
KépKép
gumicukor

Kataa
Nekem is ez volt, szerencsére csak az egyik cicinél. Én az ősi módszert használtam: anyatej rá, száradás és sok levegő... bejött.

Magdi
Bármilyen mintát kitalálhatsz te is, lényeg az, hogy a függőleges tengelye mentén tükrözhető legyen. min 3 példányban vágd ki a mintádat, hajtsd ketté és ragaszd össze értelemszerűen a fél-fél oldalakat a következő darab papírral. Kezésként csinálj tömött mintát (pl. csengettyű, karifa) aztán jöhetnek a cifrázások. MI sok ilyet csináltunk anno + az oviban is most dekorációnak - de gőzöm sem volt, hogy ez a neve.
Mintáért persze pásztázhatod a netet is, vannak klassz hópehely minták pl. de nézhetsz le mintát ilyen díszes csomagolópapírról is vagy anno nagyanyáink hengerelt falainak mintái is jó példák :)

rit
anemona7

Kata
Nagyon hozzátenni az "elmondottakhoz" nem tudok, de továbbra is gondolok Rád sokat és szoritok, hogy hamar rendeződjön ez a dolog.

Bea
Ja-ja, Gyurma benyalt valamit és körbefertőzte a családot :( . Ő már egész jól van, Gyuri is alakulgat, Gergőcske elég siralmas állapotban van velem együtt. Azért még bizom a gyógyulásban! Szomorú lennék ha nem tudnánk talizni... , én önző, szegény gyereknek meg a Mikulás maradna ki... 8)

KépKép
KépKép
banyóci

Haho

Csak gyorsan, mert sok a dolog, ferj kulfoldon, Danny beteg, anyu kezen meg mindig gipsz.:( AMugy jol vagyok.:)
Mikiruha.:) Sajna nekunk nincs, csak sapink, ha az megfelel....

Kataa!

Nehogy feladd! Nagyon ugyik vagytok am!:)
Nekem is kisebesedett mind2 gyereknel, pedig Dannyvel mar "profi" szoptatonak hittem magam Emi 15 honapja utan... aztan megis 2 hetig! csillagokat lattam, kirepedt, verzett, en is bogtem a fajdalomtol,neha ugy vettek ki a gyereket anyuek a kezembol, mert o is elkezdett sirni szopi kozben...:(. Pedig jol volt rateve, valtogattam a cicit, kentem, (Avent balzsammal) es megis. Egyszeruen a bornek a bimbon meg kell vastagodni a szopihoz, ennyi az egesz. Ugyhogy kitartas, nemsoka jobb lesz. Nagyon szurkolok!!!!!!

KépKép
KépKép
nyuszika

Helyzetjelentes:
Bejelentkeztem Sarlai drnohol holnap delutan megyek,hat sokat varok ettol,hogy kideruljon mi a nem jo.Boldog lennek en egy szajpenesztol is mert az kikezelheto.Hat remele mholnap okosabb leszek...
Addig si azt javasolta hogy valtott mellbol szoptassam,kicsit pihenjen tobb idot a cici es ne hasznaljak mellszivot egyaltalan.
Igazabol az egyik igazan gazos,a masik az nagy szajharapassal elviselheto...a jobb oldali viszont mar nagyon nem,de persze kitartok es szoptatom ebbol is, mast nem is igen tudnek.
Csak szegeny apat sajnalom akin latszik hogy segitene de nem tud...

Sasha
Leon 2.56 volt lement a sulya 2.38 meg a korhazban de ottel is kezdtea hizast,tegnap volt 2.67 :D Nem sargult be most sem az,csak azert ebresztgetem hogy meglegyen a napi 8 etetes.Nem tudom mikor ebredne magatol,egyenlore mormota a lelkem :wink:

Gumicukor
Hat a jobb oldali annyira hogy egy nagy seb az egesz,marminta bimbo es jol meg van dagadva korulotte az udvara.Amugy csomom nincs,a mellgyulat en is ismerem.Szerencsere Leon nagyon jol szopik tehat minden csomot kiszed a vegere,imadom ezert is :)
Anyatej folyasmatosan megvan,krem is.Nekem mar nem verzik,vagyis nem sokat,volt olyan is de meg az sem fajt ennyire mint ma ez.Szabadonhagyas az folyamatosan van,nem tudok semmit elviselni magamon.
Na ez az hogy en is ugy orulok hogy vegre van tej,a baba jol eszik,hizik is,es akkor most ez jon kozbe.Anyu szerint is makacs vagyok,latom rajta hogy szinte neki is faj ahogy szenvedni lat. Hiaba na anyai aggodas az nem mulik el soha...

Brigi
Koszi,de nem jott be...pedig ereztem a ram gondolast :wink: fel orat probalkoztunk vele,de iszonyatosan fajt minden huzasa,nem csak az elejen,ugyhogy levettem vegul....
Ja es alig szivott valamit ennyi ido alatt,tehat etetesnek sem volt jo.

Koszonom mindenkinek a szurkolast, es bocs hogy csak ez a temam es ezzel van tele a topic,de van aki latta mar a dolgot eloben,webcamen keresztul es egyeznek a velemenyek ez nem egyszeru sebecske ami el fog mulni magatol,marcsak azert sem,mert egyre nagyobb :cry:

Na pusza
Kata

Kép
Kép
kataa

kérdezz rá a homeopáitiára is, nekem onnantól fordult meg a mellmizéria (3félét szedtem, Bryonia, Belladonna, meg egy harmadik, de már gőzöm sincs a nevéről). ha nagyon ronda a seb, akkor abból inkább csak fejjél, azt is kézzel, és addig a másikból szoptass, amíg rendbejön, pihen kicsit a melled, nehogy a seben át felmenjen vmi baci, és becsomósodjon, begyulladjon. nagy-nagy kitartás, pár hónap múlva már csak nevetve emlékszel vissza erre az egészre!!! drukkolok nagyon!! :wink:

na, megyek holnapra ebédet gyártani

KépKép
KépKép
gumicukor

jaj, a mikiruhát nem adják ki az oviban. :( hogy lesz így mikink?
még egy mentőövem van, aztán semmi.

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok
Magdi
nem vagy egyedül a gondolataidal én ugyan vetem ajándékot de csak olyat amiröl ugygondoltam fejlesztö hatása van :lol: +vonat kiegészitöt de enél töbet nem ,viszont mesélek valami elgondolkodtatot ,voltunk a játékszigetbe szines ceruzáért pénztárnál fizetés közben adtak egy sorsjegyszerüséget amire a gyerek vagy szülö ráirhata gyereke télapos kivánságát és ha bedobtad és mikuláskor kihuzák a gyerek nevét megkapod az ajándékot amit a gyerek kiván ,ezel nekem csak az volt a gondom hogy mivel ez egy sorsolás igy nem minden sorsjegy nyer igy ha a télapoba valo hitet fent akarod tartani megkell vened a gyerek kivánságát,és enek az apro trüknek sokan bedöltek :? .
amugy én is diszitem a lakás karácsonyi üvegmatricákal :D

Készülödés
Mézeskalács sütés, gyerekekel bejgli sütés kuglof sütés,lesz ,idén én nem kapok tul nagy ajándékot mert már 1 hónapja megkaptam vadi új laptopot páromtol :D picit kapok ,én is veszek valami ajándékot a páromnak denálunk nem az érték számit már régota csak az hogy kinek mire van szüksége vagy mit szeretne :) .

Gyerekek
petike tudja hogyha tönkre tesz valamit akor nem kap névnapjáig másikat igy vigyáznak rá :) mert az még soká lesz :)

Kataa
kitartás :D

Sasha
tüdögyuszi oltás életkortol függ hány kell a teljes védetséghez .2-5éves korig 1 kell csak és 17000ft 2évesnél fiatalabaknak több oltás kell .én a jövöhéten oltatom be petikét.

Pusz Csics
csics

Zsákot szerzünk, illetve vesz a férjem az Auchanban.
De ruhát? ott is elég kicsik vannak. A tavalyi honnan volt?

Brigi
Jobbulást nektek is! Én per pill. egyre vacakabbul vagyok. :?

Kata
Ma nem voltam, Vácra mentem a pm-em miatt. Holnap és csüt. is megyek a dógomra, pedig pihiznék inkább.

Nyuszika
Dannynek jobbulást! Akkor a "normális mederben" mennek a dolgok nálatok!
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Anyám, mennyit írtatok??? Alig bírom olvasni :) .

Sasha!
Gyógyulás :lol: ! Csak így tovább!

Kataa!
Szopi :D , sebek :cry: . Nekem 18 hónap szopi után is fájt a szoptatás Ádámmal, de szerencsére megúsztam egy-két vízhólyaggal a cickómon. Remélem, hamar túllesztek a nehezén, és öröm lesz a szopi :!:

Nyuszi!
Épp hogy hazajöttetek, minden a nyakadba szakadt. Kitartás...

Mikiruha
Lövésem sincs, honnan lehetne jelmezt szerezni. Ruha nincs, de legalább mikuásunk van. Ez is valami :lol: . Esetleg jelmezkölcsönzőből??? Aztán összedobnánk rá a kölcsönzési díjat. Elég sokan leszünk, talán nem kerülne olyan nagyon sokba.

Bocs, lemaradtam valamiről? Kicsoda a Brigi???

Jó éjt,

Panda

panda
Halásztelek

A rossmannban is van Miki ruha tök olcsón, de gondolom az is csak szabvány méret. Mekkor ez a Miki hogy nem jó rá? Kb XL-e smérte?

Babszobára fel kéne tenni esetleg, nincs e valakinek kölcsön.

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
manó

Kataa
Szerintem tényleg ne etessél a fájós melledből ha ennyire fáj. Lehet, hogy egy-két nap pihi után nem fog ennyire fájni. Leon még biztos nem eszik annyit, hogy ne legyen neki elég az egyik cici. A másikat meg addig kézzel fejjed míg helyre nem jön. Tudom, hogy mindenki mást mond de annak sincs sok értelme, hogy minden etetésnél a halálodon legyél. Kitartás!!!

Lányok tudnátok segíteni,hogy hol árulnak rózsaszín barbies hátizsákot. A Petra csoporttársa most kapott egyet. A Petra meg van érte őrülve. Megkérdeztem az anyukájától és sajnos Erdélyből kapta. Rózsaszín, pillangós az elején van egy szív és benne egy barbie baba. Láttam már hasonlót csak az hamupipőkés volt de az neki nem volt jó.

Megpróbálok én is megkérdezni egy mikiruhát. A szomszéd utcában tavaly volt miki az egyik apuka de az a baj, hogy ő sem egy nagy darab. Múltkor az auchanban is láttam de nem néztem és nem tudom, hogy volt e több méret.

Nyuszi
Danninak jobbulást!

Ági
petra2

Nyuszi,
Jobbulást Dannynek, meg az egész családnak...

Végső fokon hánykor lesz a Mikulás? Lehet hozni vendég-gyereket?

Zit
parazita

Sziasztok,

Van mikiruha!!! :lol: Az unokatesóm, aki jönne vasárnap a mikibulira, most mondta, hogy nemrég varrt a párjának egyet és szívesen kölcsönadja nekünk! 150 cm széles, ennek jó kell lennie :lol: , a hossza 145 cm, ujja hossza 60cm vállszélesség 63 cm. Van sapija is, de az a klasszikus bolti, elhozza vasárnap őket, viszont kell még hozzá öv, a szakáll pedig sima vatelin, ha van valakinek jobb akkor hozzon.

Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Nekem még megvan talonban a Mikulásom, aki meglehetősen vékony testalkatú.... :)

Zit
parazita

a szokványos mikulássapi, na az elég röhejesen néz ki a mikin, mondhatni pont passzentos, inkább bohócjellegű :lol:
ilke, milyen hosszú a mikiköpeny?
szakállat kellene még valahonna szerválni, mert az is elég kicsi, nagyon látszik, hogy állszakáll, kilátszik a gumi. igazából olyan köpeny lenne jó, aminek egyben van a kapucnija. Övet azt tudunk szerezni. Ami még kérdéses, mi legyen a miki lábán? mer fariban nem jöhet, csizmája meg nincs, csak sportcipője.
bocs, hogy csak ilyen a mikulásom, hogy ennyi gond van vele :( :shock:

KépKép
KépKép
gumicukor

Írtam egy kölcsönzőnek is, ezt válaszolták:
Jelenleg még tudunk adni jelmezt.
A télapó jelmezt 2-án szombaton (9-13 óra között) tudja elvinni és 4-én 12 óra-ig kell vissza szállitani.
A komplett jelmez ára kb. 7500 ft , a kaucio 10000 ft.

www.margaretajelmez.hu Én innen kölcsönöztem tavaly a tigrist Daninak.

Ha minden kötél szakad, megpróbáljuk? csak a 7500 pénzt kell elosztani annyifelé, amennyien vagyunk. a akuciót én visszakapom.

hm??

KépKép
KépKép
gumicukor

Sziasztok, én régen jártam már itt csak akkor még babatakarok topic volt. Aztán pocaklakóm lett, és 2003.01.08. megszületett kislányom Lilien. Ma már majdnem 4 éves, és szívesen beszélgetnék hasonló korú gyerekek anyukájával. Van egy 19 hónapos töknmagom is Bálint. Andi
Kép Kép Kép
andrea27

Gumicukor,
A köpeny elég hosszú, 145 cm!:), nincs kapucnija. Szerintem egy sima fekete gatyót elég ha alávesz, de valami csizmiféle jó lenne hozzá, vagy nem is tudom :roll: , szerintem a kölcsönzőt hagyjuk, a köpeny bizti jó lesz. Esetleg nem adnak csak szakállat és sapit külön? :lol:

Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok!

A zsák megvan, és szuperjó!
Sztem is elég a köpeny és egy csizmi. :lol:

Andi
Üdvözöllek! Merre laktok? Aranyosak a gyerkőceid! Kislányod neve és a haja is nagyon szép. A hajáról nekem Conti Bettije ugrik be azonnal. :)

Panda
Brigi Banyóci álneve :wink:

Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Hal!
Ja , ez nem esett le :oops: . Hiába megy már lassan 4,5 éve a topik, mégsem tudom mindenkiről, hogy civilben mi a neve :) .

Andi!
Szia! Aztán gyere többször, mert mindig fel-felbukkan egy-egy új tag, és aztán eltűnik :cry: . A gyerkőcök csuda édesek. Én is azt hittem először, hogy Betti van a képen :lol: . Lilien ovis, vagy még otthon van veletek?

Na, ez elég rövidre sikeredett, de mennem kell altatni. Ma később jön a férjem haza, így nincs, aki átvegye tőlem ezt a nemes feladatot. Mesét olvasunk, aztán szunya. Birkózni nem fogok velük, az tényleg apa reszortja. De velem nem is szeretnek birkózni, mert "anya mindig sikít és fél" :lol: .

Jó éjt,

Panda

panda
Halásztelek

Szia Halacska!

Érd- Parkvárosban lakunk, és ti? :) Egyébként mi idén azthiszem nem próbálkozunk beöltözni mikulásnak, mert az utóbbi két hétben folyamatosan mondtuk hogy nézi a mikulás meg hogy megvan a telefonszáma, és tessék jónak lenni mert nem hoz csak virgácsot. Egy ideig be is vált, majd rájöttek, hogy ők nem látják így valószínű nem történik úgysem semmi. Szóval egy idő után nem hatott a dolog. Így az egyik nagy hisztinél kilopóztam hátulról, és az egyik bordó plédünket a fejemre terítve bekopogtattam az egyik ablakon (épphogy a fejem búbja látszott) "ho-ho-ho-ho Lili legyél jó vagy nem hozok csak virgácsot" mindezt elváltoztatott hangon. Meg is szeppent a kisasszony! Azt hittem, hogy na most akkor ezentúl hatásos lesz a mikulás sztori. Be is vált, de egyik este állmában hívott. Bementem, majd azt mondta félálmosan: "Mikulás azt mondta hogy ho-ho-ho és felébredtem" Át is kellett vinnem hozzánk és ott aludt reggelig. Tehát rosszat álmodott. Nem tudom merjek-e Mikinek öltöztetni valakit. :roll: :mrgreen: Andi
andrea27

Szia Panda!
Nem jár oviba, mert a tökmaggal itthon vagyok, és az oviba tuljelentkezés miatt nem vették fel. Pedig már nagyon szeretne oviba járni. Andi
andrea27

a zsák az szuper!
én legközelebb csak pénteken este leszek, mert holnap és utána napon vidéken dolgozom.

andi27 - üdv itt! cukik a gyerkőcök! mikulás-anyuci :lol:

KépKép
KépKép
gumicukor

Lányok!
Mi van a mikulás-bulin a rágcsálni valóval? Lehet vinni vagy nem? Bocs, elfelejtettem :oops: .

P.

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Látom megoldódotta miki ruha, szuper. Az szakáll meg jó ami van, ha látzsik hog yáll, hát látszik, szerintem ők még nem firtatják.

Vendég gyerek: Engem személy szerint nem zavar, mert úgysem zárt körű lesz, úgyis lesznekmások is a játszóban. viszont névkártya lehet nem ártott volna épp ezért, de már azt hiszem mindegy :?

KépKép
manó

Sziasztok!

Márknak hőemelkedése van és hurutosan köhög :evil: :evil: :cry: :cry: Szegénykém tuti lemarad a Télapóról. Nóri pár nap alatt túlvolt a taknyoláson, ő teljesen jólvan. Úgyhogy valószínűleg 1 gyerekkel megyek a bulira. Persze, ha vasárnapig csoda történik, akkor én leszek a legboldogabb. Drukk-drukk.
Bevallom, már pityeregtem is egy sort, a másik topikon szombatra szerveződik egy nagy buli, arról tutira lemaradunk, hiszen pár hónapos tesóbabák is jönnek. :cry: A helyzetpoén, hogy a másik topikon is én voltam a helyszínszervező. Anniyra igazságtalan, hogy pont mi lettünk betegek :evil: GRRRRR
Emlékszem tavaly Nyuszika volt a főszervező, és betegek lettek, idén mi játszuk el ugyanazt. Következtetés: Nem szabad szervezőnek lenni :wink:

Panda! Nem lehet semmit bevinni, van a helyzsínen büfé, ott lehet vásárolni ételt-italt.

Jöhet bárki, hiszen sajnos nem zártkörű a rendezvény, lesznek még rajtunk kívűl mások is.

Nyuszika! Tavalyról megvan Neked a gyerkőcneves lista? Létszí küld el nekem: magdolnamate@freemail.hu KÖSZÖNÖM!!!!

Rit! Köszi! Probáltam sablonokat keresni a neten, de nem találtam. Lehet, hogy rossz helyen keresgélek?

szép napot mindenkinek:

Magdi
mléna

Jó reggelt!

Magdi
Sajnálom, hogy beteg Márkod!! Mielőbbi gyógyulást neki!! Megint csak ismételni tudom magamat, hogy mennyire igazságtalan tud lenni az élet. :?
Én most megyek Auchanba más miatt de megnézem a Mikiruhát és a kellékeket. Ha a zsákjuk ilyen szép és olcsó akkor még van remény.

Manó
Már csak megismerjük egymást! :lol: Vagy szted nem? Az iwiw is jó segítség! :wink:

Andi
Pedig biztos nagyon kellene lánykádnak is a közösség, fene ebbe a rendszerbe, pénztelenségbe!
Kistarcsán lakunk, de eredetileg gödöllőiek vagyunk.
Anna dettó nagyon szófogadatlan mostanában itthon is és az oviban is. :cry: Nem sikerült még eddig rájönnöm, hogy miből adódik ez igazából. De ő nagyon kos, a vérében van a csibészség lány létére. pont arról beszéltünk a férjemmel, hogy a miki itthonra csak egy virgácsot hoz majd neki egy levéllel egyetemben. Talán miki barátja, a jézuska majd hoz ajándékot is ha addigra összeszedi magát.
De igazából hezitálok, hogy szabad-e ezzel regulázni egy gyereket???

Beszti
Merre vagy???

Bea

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Kata
Sajnálom :cry: , úgy szerettem volna segiteni. Mi volt a dokinál? Mit mondott? Javult valamit a helyzet azóta?

Bea
Neked is jobbulást, mi úgy néz ki, hogy megmaradunk 8) Fél család okés, a másik fele erőteljesen javulófélben. Elvileg sanszosak vagyunk vasárnapra, de nem akarom elkiabálni. Te hogy vagy? Amúgy sztem én biztos, hogy nem mindenkit ismerek meg :oops: :oops: :oops: Asszem 2 éve láttam a "bandát" utoljára, és akkor se mindenkiről tudtam, hogy kicsoda :oops: (mert akkor sem zártkörű volt :wink: )

Magdi
Sajnálom szegény Márkot :( Tavaly mi is kimaradtunk betegség miatt, igy kénytelen voltam itthon Mikit fogadni :lol: Ti nem tudjátok valahogy megoldani otthonra, hogy legalább ennyi jusson szegény kisbetegnek?

Andi
Üdv itt :D

KépKép
KépKép
banyóci

Jó reggelt!

Halacska!
Mi is csak mindig mondjuk hogy nem kap semmit, de nincs szívem megtenni. Pedig tényleg időnként megérdemelné, amiket művel.
Fenyegetőzök mindennel, de végül mindig engedünk. :?
Sokszor simán elmegy a füle mellett ha szólunk neki, vagy kérünk valamit. Minden este, egy külön procedúra a lefekvés. ( mese, puszi, bújás, és még cd-ről mesét hallgat.) 1/2 11ig folyamatosan járkálunk be hozzá. ( pisilni kell, bújni, puszit adni, nincs zsepije, egyel több a zsepije.......) viszont ha büntetjük, és nem megyünk be, vagy nem kapja meg akkor hisztizik (nagyon) és felkelti az öccsét. Akkor viszont ugyan ott vagyunk. Iszonyatosan hisztis kis csirke. Nem tudom mitévő legyekSokszor már a hajamat tépem. :twisted:

Ma is baromira felhúzott. Olyan esti procedúra után, amit az előbb írtam,hajnali kettőkor kezdte Lili, majd három óra múlva csörgött apa órája, majd ismét Lili, később Bálint kipisilt a pelusból. Akkor már ő sem aludt vissza, és mind a ketten jöttek a nagyágyba. Én meg 2cm én lógtam. :cry: Megígértem nekik, hogy még egy ilyen éjszaka, és a kutyusznál kötnek ki. :twisted:
andrea27

Sziasztok!

De jó, hogy van mikiruha!!

Kataa
Mi van veled? Voltál az orvosnál?

Magdi
Szegény Márk, hátha meggyógyul addig. Jobbulást neki!

Andi
Nagyon édik a gyerekeid. A kislányodnak meg nagyon szép a haja.

ILke
Nem válaszoltál. NIncs olyan süti recepted amibe nincs kakaó, méz, dió, mák és azért ne száradjon meg másnapra.

Beszti
Mi van veled? Mikor mész szülni?

Ági
petra2

Sziasztok!

Szia Andi! Reggel nagy bánatomban elfelejtettem köszönteni Téged. Nagyon szépek a gyerkőceid :D
A fenti hozzászólásodat nem egy Nóri nevű kislányról írtad? :lol: Nóri is hypernyügi mostanság, semmi nem jó neki, nagyon akaratos, és sokat veszekszik a testvérével. Én azzal nyugtatom magam, hogy BIZTOS( 8) )a téli bezártság az oka, és tavasszal majd megjavul.
Most nálunk Márk sokkal jobb korszakban van. Pedig Ő alapjában természetéből adódóan sokkal nehezebb eset. Mi lesz itt, ha ő is elér ebbe a korba?

Lányok! Köszi a jókívánságokat! Nem adtam Márknak semmi gyógyszert, hadd dolgozzon az immunrendszere. Most éppen teljesen normális a hője, eleven, rosszcsont, de a nózija sajnos folyik. Köhögni sem köhögött reggel óta. Úgyhogy van remény, kúrálom őt ezerrel :wink:

Én szerintem Mindenkit fel fogok ismerni.
"Élőben" egyedül Banyócival nem találkoztam még, de majd figyelek nagyon :shock: :lol:

Andi! Nem kaptál kedvet egy Mikulásbulihoz? :lol: Egyből megismerhetnéd kicsit jobban a topiklakókat. :wink:

pussz

Magdi
mléna

Tökmagokat leraktam szunyálni, így volt időm visszaolvasni egy kicsit. Sajna nekünk túl messze van az a hely ahol mikulásoztok. :cry: Viszont találtam a minimax oldalán egy jót. Most vasárnap lesz a Cifra palotában. Ingyenes, és lesz egy csomó program. Én az alma koncertet, és a grimmbusz színház: Mikulás mesét néztem ki. Ez pont egymás után van, és ha jól néztem kb.3 óra a kettő :P Kíváncsi vagyok hogy fog nekik tetszeni. Bábszínházban már voltak, Lili az összes ovis dalocskát kívülről fújja. Majd meglátjuk, hogy sül el a dolog. :shock: :)

Egyébként légyszíves avassatok be hogy kell a vonalzót feltölteni, mert már próbálkoztam de nem megy. :?
andrea27

mléna

Márknak jobbulás! :!: Ha jól olvastam az Örsvezér terén túl tartjátok a mikibulit. Az pedig Érdtől igen csak messze esik. :cry: Ha viszont változott azóta a helyszín akkor lehet róla szó. :lol:
andrea27

Hali

Kataa
Hogy vagy? mi volt a dokkernél?

Magdi
jobbulást :) remélem tudtok jönni :)

Andrea
üdv itt is :) Mi is Érdről megyünk a mikire, tényleg nincs közel, de vasárnap talán nem lesz annyira gáz a forgalom. bár ki tudja, lehet már vásárlási láz lesz.
de nem hagyjuk ki, ez már a 4. mikibuli lesz, igaz csajok :wink:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Pontosan mi is a cím? Megnézem térképen, aztán majd mebeszélem apával. :lol:
andrea27

Andi
http://www.apronep.hu/

Magdi
Akkor kicsit megnyugszom ha Nóri is ilyen "tüneteket" produkál.
Lehet, hogy így mégis hoz ajit a Miki Pancsinak is.

Brigi
Drukk nektek továbbra is! Köszönöm, én is gyógyulok, nekem a Homeovox nagyon bejön. Kop-kop. (Még mi sem találkoztunk "élöben" :lol: )

Auchanban megnéztem a Mikiruhát de az itteniben már csak gyerekeknek való, 4-6 éves van. Még nem jöttem rá, hogy az mire jó. Vagy farsangra vesznek ilyet a szülők?

Kata még reggel sms-ezett, elég rosszul van. :cry: Azóta még nem írt, drukk nekik nagyon!
b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Halacska

"normalis meder" :):):)
Mar kezdem megszokni, hogy mindig van valami gond nalunk. Szeritem unatkoznek, ha nem, lenne. Most eppen 8 dolog van a listamon, amit el kene intezni es egyik sem karacsonyi ajandek....

Magdi

Kuldom a file-t.
Tavaly "csak" Emi maradt le rola, Dannyt vittem asszem.

AMugy Emi itthon, belhuruttal, amit nem ertek, mert ugyan tenyleg fajt egyszer a pocija azert vittem dokihoz, de se hasmenes, se hanyas....mindegy, Mikibulira mennenk, mert hetfotol mehet mar oviba is.

Lanyok'

Nekem most jelenleg mind2 gyerek kohog es folyik az orra, de nem lazasak. Persze ez meg vasarnapig biztosan javul is. DE: Szerintetek mehetunk a Mikibulira, mert sztem ennyivel az oviban is nap mint talalkozunk. De ha valaki kisteso miatt aggodalmaskodik, akkor itthon maradunk.

Panda

Vettem esokabit, majd viszem a buliba azt is.:)

Ilke

Hozd a cuccost a buliba, megnezzuk, azt nem igerem, hogy mindent atveszek, mert most sajna nem nagyon megy a bolt....:( Hiaba, a hiperekkel nehez igy karacsony elott versenyezni....

KépKép
KépKép
nyuszika

Nyuszmusz :D
Ezt is bírom benned, hogy veszed a lapot! :wink: No meg azt is, hogy mindig kilábalsz a kakából. Rád is igaz a "teher alatt nő a pálma mondás". :lol:

Most mondták, hogy észhez tértek és mégse vonják vissza a szabad kórház és orvosválasztást. Azért örülök, hogy revidiálták ezt az ötletet. :lol:

Kata
Azért ha olvasol légyszi írjál. Aggódom, a levelmre sem tudtál reagálni. :cry:

Jó éjt!

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Magdi!

Megbeszéltem apával, azt mondta megoldható. Mikor kezdődik a mikibuli. Ajándék hogy működik, hogy beszéltétek meg? :P
andrea27

Ja és tettem fel képeket
www.babanet.hu/album/main.php?album=11212&p=5299740

:P Megyünk pancsizni....
andrea27

Magdi!
Bizony, láttad már Banyócit "élőben"a 2 évvel ezelőtti mikibulin, max. nem tudtad, hogy ő az :lol: .

Nyuszi!
Engem nem zavar a náthás gyerek. 2 éve nekünk a bárányhimlő miatt volt necces, de senki nem tiltott ki minket :wink: .
Köszi az esőkabátot is!

Andi!
A www.lilypie.com -on el tudod készíteni a vonalzókat, aztán a vonalzód linkjét fel kell tenni a profilodba az "aláírás hozzáadása" vagy mi részbe, és utána mindig itt lesz. De több helyen is lehet csinálni ilyet, azt hiszem, a www.manófalva.hu -n is. Az talán könnyebb mert magyar (vagy csak nekem, mert nem beszélek túl jól angolul :) ).

Fiúkat is bevesztek a hisztis rosszcsontok bandájába? Mert akkor Ádámmal beneveznék :P . Pont tegnap panaszkodtam este a férjemnek, hogy néha komolyan úgy érzem, megbolondulok tőle, annyira hisztis és szófogadatlan. Sokszor legszívesebben agyoncsapnám :cry: , vagy eltűnnék egy másik dimenzióba...

Kataa!
Szopiügy oldódni látszik?

Ági!
És ha sima linzertésztából csinálnád a "mézeskalácsot"? Igaz, ez nem áll el hetekig, de 4-5 napig tuti. Legfeljebb tennél bele egy kis mézeskalács fűszert, csak az illúzió kedvéért. Bár, nem tudom, hogy ez így kivitelezhető-e (mármint a fűszerkeverékkel), nem vagyok egy nagy cukrász :wink: . A linzer egyszerű, lehet díszíteni mindenfélével és nem vásik bele az ember foga :) .

Jó éjt,

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Andi!

Irgum-burgum, micsoda belépés ez :twisted: Rögtön el akarod vennia leghisztisebb csaj címet a lányomtól :?: Nem adjuk és kész :lol: :D Üdv közöttünk!
Szívesen látunk a miki buliban, a barátnőmék is Érd-Parkvárosban laknak nyár óta és ő az Örs vezér teret még elfogadható célpontnak szokta találni, mint találka hely (merthog ymi meg Rákoskerten lakunk)

Katáért én is aggódom: :(

KépKép
manó

Andi,
Szia, üdv itt! :) Nekem is van egy Lilim és egy Bálintom, aki pont olyan kis újjszopizós mint a tiéd. :lol:

Panda,
Ari vagy a szülinapi köszöntéssel, :D de októberben már megvolt, csak a vonalzót kellene egyel továbbállítanom :lol: , csak egyenlőre bénázok és nem akar sikerülni :roll: .

Halacska,
Látom nem vagyok egyedül :lol: , Lilivel is nagyon zűrös mostanában, tiszta eszetlen, olyan dolgokat csinál, hogy csuda, enni sem igazán hajlandó, csak ímmel-ámmal, öltözködés csak egyedül kb. 1 óra alatt, ha nem, képes hányásig felhergelni magát, lehet választani :lol: . Hab a tortán, hogy Balának is vannak hasonló napjai, a halálom amikor lecövekel az utcán és bevágja a durcit (az nagyon megy neki :roll: ). Múltkor hasonló esetben elkövettem azt a hibát, hogy felvettem az ölembe, gondolván, így talán tovább haladhatunk, erre mit csinál ez a kölök, elkezdi két kézzel ütni a fejem és húzni a hajam :evil: . Nem tudom más mit csinál hasonló helyzetekben, de nálam ilyenkor azért szakadozik a cérna :? .
Szerintem mikiruhát már nem kell nézni, mert az unokatesóm bizti hoz, csak a többi kell :) . (szakáll, öv, sapka?)

Kataa,
Ha tudsz írj, hogy mizujs veletek, sokat gondolok rátok. Csatlakozom a többiekhez, akik írták, hogy az első szopis hetekben megválltak egy réteg bőrtől a cicin, nem kellemes, igaz szerencsére nekem sebes csak kicsit volt, de a szopi utáni tejcsis szárítgatás, szellőztetés meg is gyógyította, krémet én sem használtam. Remélem hamar megoldódik ez a fájdalom és jön a gondtalan szopis korszak :) .

Ági,
Bocsi, csak most tudtam leülni kicsit gépezni :) . Szóval sütidolog nálunk is elég macerás, mert Bala sem eszik még azokat amit írtál. Mézeskalácsot én még nem adok neki, mert sajnos csak olyan recepteket tudok, amikbe kell méz. Viszont jó ötlet amit Panda írt, hogy fini linzertésztába mézeskalácsfűszer és azt kis golyó formáknak megsütni. Ha nem ragaszkodsz a mézeskalácshoz, akkor sok variáció van még sütikre. Nálunk a kedvencek: piskóta, császármorzsa, darafelfújt, fordított karamelles-gyümis süti, muffinok, túrófánk, goffri. Ma pl. piskótát sütöttem és megtöltöttem olyan túrókrémmel amibe volt: 25dkg túró + 1 cs. Bio vaníliás pudingpor elkészítve, már alig van belőle, pedig még meg se kóstoltam :lol: . Viszont pontos recepteket ne kérj, mert én mindent gluténmentesen készítek, hogy ne kelljen apának külön főzni. Csak a kelt tésztákat készítem búza lisztből, na az is nagyon fincsi, ha készítesz egy lágy kalácstésztát, kinyújtod 1 centisre, megszórod mazsolával vagy leszárított magozott meggybefőttel és feltekered, be egy kuglófformába és addig hagyod kelni, míg szinte tele nem lesz a forma, akkor be a sütőbe és aranybarnán kiveszed, imádni fogjátok :lol: . Esetleg gesztenyével is megpróbálhatod :wink: .

Magdi,
Mivel nálunk is hasonlóan car a helyzet a porontyok viselkedésével, mostanában sokat agyalok és figyelek, hátha rájövök, hogy mi okozhatja :lol: . Született is egy feltevésem, mégpedig, hogy az ovi, mi más, hisz itthon nem tanulhatja :lol: . A magyarázat egyszerű, ha beteg Lili és min. 1 hetet itthon van, pár nap alatt kisördögből átalakul kisangyallá, de ahogy elkezd oviba járni hirtelen megint jön az agresszív viselkedés, és az ordítozás. Hát ennyit sikerült megfigyelni :roll: .

Nyuszi,
Továbbra is kitartás, előbb-utóbb csak véget ér ez az év is :wink: .
Rucikat viszek jó sokat és majd válogatsz, természetesen annyit veszel át, amennyit jónak látsz. Azért most már kezdek belekóstolni én is a munkás hétköznapokba csak elég húzós hogy Bala mindig velem van :roll: .

Na megyek, mert ma nagyon korán alvás van nálunk mindenkinek. Apával eléggé ki vagyunk purcanva, este már mindkettőnknek fájt a feje is, szóval itt már csak egy nagy pihi segít.
Pusz,
Ilke

KépKép
KépKép
ilke

Sziasztok
Lányok
én nem megyek a buliba idén mert most hétvégén gyulán pihenem ki az elmult 2 év fáradalmait ketesben páromal :lol: viszont érezétek jol magatokat .

Andi
üdv itt :)

Pusz Csics
csics

Kata????????????? Aggódom!!!!!!!!!! Nagyon szarul vagy?????

Magdi, igen, jól mondja Panda, a Récseis bulin ott voltunk, bár én sem emlékszem, hogy láttalak volna :oops:

Bea, tök vicces, mert veled kapcsolatban pont nem érzem azt, hogy még nem találkoztunk "élőben" :D

Hisztis, eszetlenül viselkedős klubba mi is jelentkeznénk :lol: :roll: Komolyan mondom, napi szinten gondolkodom el rajta, hogy mit rontottam el ennyire... :roll:

Amúgy betegségileg nálunk sem lázas-hőemelkedéses senki. Gergőnek volt a múlt héten pár napig magasabb a hője. Már csak én köhögök, meg Gergőnek kell szivni az orrát néha.
Egyénként Csajok, gondoltam rá, hogy ha én esetleg mégsem tudnék elmenni (betegség vagy egyéb miatt), akkor nem gond, ha az uram menne csak Gyurmával? Egy páratokat Ő is ismer :D , főleg aki vevőnk :wink:

Nyuszi, Magdi
Mi ez a neves file? Miért kell? Illetve mihez? Ha ez a tavalyi, akkor mi sem vagyunk rajta.

Andi
Jók a képek :)

Valamit még akartam, de elfelejtettem :oops:

KépKép
KépKép
banyóci

Ilke!
Szülinapi köszöntés :oops: . Pedig én tuti biztos voltam benne, hogy Bala novemberi...

Andi!
Nagyon jók a képek :) . Ja, és talán www.babafalva.hu és nem "manófalva" :lol: , de ki tudja... Itt köztünk találsz olyan vonalzókat is, lesd le :lol: .

Csics!
Jó hétvégét! Pihenjetek sokat :P !

Lassan én is eltűnök,

Panda

panda
Halásztelek

Sziasztok!

Kérek szépen mindenkitől pozitív energiát Katának! Begyulladt nagyon az egyik melle, most megy ab-ért az orvoshoz, valószínű baktérium került a cicijébe de vesznek tejmintát és kiderítik.
Kata nagyon legyengül sajnos a láztól, és a fájdalomtól. Az anyuja és a védőnénije viszont sokat segít neki.
A másik melle már egész jól helyrejött, abból tudja szoptatni Leont.
Remélem, minél előbb rendbejön!!!

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

b.

Anna 2002. június 30.
Keve 2007. június 29.
halacska

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?