Andi,
Szia, üdv itt!
Nekem is van egy Lilim és egy Bálintom, aki pont olyan kis újjszopizós mint a tiéd.
Panda,
Ari vagy a szülinapi köszöntéssel,
de októberben már megvolt, csak a vonalzót kellene egyel továbbállítanom
, csak egyenlőre bénázok és nem akar sikerülni
.
Halacska,
Látom nem vagyok egyedül
, Lilivel is nagyon zűrös mostanában, tiszta eszetlen, olyan dolgokat csinál, hogy csuda, enni sem igazán hajlandó, csak ímmel-ámmal, öltözködés csak egyedül kb. 1 óra alatt, ha nem, képes hányásig felhergelni magát, lehet választani
. Hab a tortán, hogy Balának is vannak hasonló napjai, a halálom amikor lecövekel az utcán és bevágja a durcit (az nagyon megy neki
). Múltkor hasonló esetben elkövettem azt a hibát, hogy felvettem az ölembe, gondolván, így talán tovább haladhatunk, erre mit csinál ez a kölök, elkezdi két kézzel ütni a fejem és húzni a hajam
. Nem tudom más mit csinál hasonló helyzetekben, de nálam ilyenkor azért szakadozik a cérna
.
Szerintem mikiruhát már nem kell nézni, mert az unokatesóm bizti hoz, csak a többi kell
. (szakáll, öv, sapka?)
Kataa,
Ha tudsz írj, hogy mizujs veletek, sokat gondolok rátok. Csatlakozom a többiekhez, akik írták, hogy az első szopis hetekben megválltak egy réteg bőrtől a cicin, nem kellemes, igaz szerencsére nekem sebes csak kicsit volt, de a szopi utáni tejcsis szárítgatás, szellőztetés meg is gyógyította, krémet én sem használtam. Remélem hamar megoldódik ez a fájdalom és jön a gondtalan szopis korszak
.
Ági,
Bocsi, csak most tudtam leülni kicsit gépezni
. Szóval sütidolog nálunk is elég macerás, mert Bala sem eszik még azokat amit írtál. Mézeskalácsot én még nem adok neki, mert sajnos csak olyan recepteket tudok, amikbe kell méz. Viszont jó ötlet amit Panda írt, hogy fini linzertésztába mézeskalácsfűszer és azt kis golyó formáknak megsütni. Ha nem ragaszkodsz a mézeskalácshoz, akkor sok variáció van még sütikre. Nálunk a kedvencek: piskóta, császármorzsa, darafelfújt, fordított karamelles-gyümis süti, muffinok, túrófánk, goffri. Ma pl. piskótát sütöttem és megtöltöttem olyan túrókrémmel amibe volt: 25dkg túró + 1 cs. Bio vaníliás pudingpor elkészítve, már alig van belőle, pedig még meg se kóstoltam
. Viszont pontos recepteket ne kérj, mert én mindent gluténmentesen készítek, hogy ne kelljen apának külön főzni. Csak a kelt tésztákat készítem búza lisztből, na az is nagyon fincsi, ha készítesz egy lágy kalácstésztát, kinyújtod 1 centisre, megszórod mazsolával vagy leszárított magozott meggybefőttel és feltekered, be egy kuglófformába és addig hagyod kelni, míg szinte tele nem lesz a forma, akkor be a sütőbe és aranybarnán kiveszed, imádni fogjátok
. Esetleg gesztenyével is megpróbálhatod
.
Magdi,
Mivel nálunk is hasonlóan car a helyzet a porontyok viselkedésével, mostanában sokat agyalok és figyelek, hátha rájövök, hogy mi okozhatja
. Született is egy feltevésem, mégpedig, hogy az ovi, mi más, hisz itthon nem tanulhatja
. A magyarázat egyszerű, ha beteg Lili és min. 1 hetet itthon van, pár nap alatt kisördögből átalakul kisangyallá, de ahogy elkezd oviba járni hirtelen megint jön az agresszív viselkedés, és az ordítozás. Hát ennyit sikerült megfigyelni
.
Nyuszi,
Továbbra is kitartás, előbb-utóbb csak véget ér ez az év is
.
Rucikat viszek jó sokat és majd válogatsz, természetesen annyit veszel át, amennyit jónak látsz. Azért most már kezdek belekóstolni én is a munkás hétköznapokba csak elég húzós hogy Bala mindig velem van
.
Na megyek, mert ma nagyon korán alvás van nálunk mindenkinek. Apával eléggé ki vagyunk purcanva, este már mindkettőnknek fájt a feje is, szóval itt már csak egy nagy pihi segít.
Pusz,
Ilke