Sziasztok!
Ayse
Tetszik az ideológiád, egyetértek vele
Szegény Lili, ez nem lehet könnyű, de nagyon édes, ahogy akar!
Épp a napokban jött elő Apa a témával, hogy lassan aktuális lenne valami sportot választani Balázsnak. Mondtam, hogy szerintem amilyen zárkózott ő, és ahogy viselkedni szokott közös programokon, nem időszerű még. Én úgy képzelem, hogy ha ovis lesz, és az ovistársak is mennek választható sportokra / úszás, foci, mittudomén/, akkor nagyobb kedve lesz csatlakozni hozzájuk, és ismerős gyerekekkel eleve egyszerűbb lesz neki. Érdekes egyébként, hogy ő egy nagy vízimádó, hatalmas vízbeugrások, pancsolások kedvelője. Egyszer, amikor a Kolpingban voltunk, kétszer is lehetett menni ingyen babaúszásra, egyszer ki is próbáltuk, de nem jött be neki /másfél éves volt kábé/. Nem bírja, ha más mondja meg neki, hogy mit csináljon... Remélem, ez változóban van!
Tegnap jöttünk haza a szigetről kocsival, Balázs kapott apjától egy Kinder Buenot, amiben két rúd csoki van. Ezt majszolgatta, és nagyon el volt gondolkodva. Amikor elfogyott az egyik rúd, megszólalt: " Azon gondolkodom, hogy ha lenne ebből a fajta csokiból nekem valahány, akkor hány lenne benne összesen."
El is kezdte mondani, hogy ha öt lenne, akkor 10 lenne benne, stb. Nem mondom, hogy mindig jól mondta, de azért eszembe jutott, hogy én 4 évesen tuti, hogy nem gondolkodtam ilyeneken
Mai éjszakánk klasszisokkal jobb volt a mostanában kialakultakhoz képest! Nem mondom, volt fent Gergő jópárszor, de mindig visszaaludt, és nem lógott rajtam folyamatosan. Fáradt vagyok, de látom a fényt az alagút végén
Tünde
Abban teljesen biztos vagyok, hogy nem éhes Gergő. Vannak napok, amikor alig eszik, mégis jól alszik, van, amikor rosszul. És van, amikor sokat eszik, mégis rosszul alszik. Nem látok összefüggést. Reggelente én is szoktam éhségre gyanakodni, amikor már fönt van, d eén még lustiznék, ő meg állandóan visszatér a cicihez. Olyankor fölkelünk reggelizni, de még akkor sem eszi agyon magát. Nem egy nagyétvágyú gyerek.
Ildi
Igazad van, nem szeretném édes italokkal itatni Gergőt, hátha megússza a rossz fogakat, nem úgy, mint Balázs. Sajna nem is bízom benne, hogy ez megoldás lenne. Tegnap megkínáltam vízzel, amikor már nagyon elegem volt, de meg sem kóstolta, úgyhogy nem is tudhatta, hogy van-e íze, vagy sincs...
Szép napot!
Judit