Sziasztok!
Kicsit lemaradtam megint, de szokásosan nem voltunk itthon. Berci nagyon belejött a Nagyanyózásba, alig várja, hogy menjünk. Állandóan rágja a fülem, hogy mikor viszem Nagyanyóhoz.
Azért az egyedül ottaludniból köszöni, de nem kér, pedig igazán az lenne a nagy segítség nekem, ha pár napra ott tudnám hagyni anyukámnál. Mondjuk már annak is örülök, hogy napközben elvan mint a befőtt anyukámmal is, meg a barátnőmmel is, aki a keresztanyukája. Ez már bíztató jel a jövőre nézve
Mi is szeretnénk Bercivel nagyon sok boldog szülinapot kívánni a három nagylánynak, Flórinak, Csengének és Petrának!!!!!
Enci,
Flóri nagyon aranyos, ahogy kukkolja a halakat
Kár, hogy nem bírták tovább az akváriumban. Azért ha nem viselte meg Flórit, akkor nincs nagy gond, de a halas mondhatott volna pár jótanácsot sztem...
Mi a Plázába szoktunk menni halakat nézni, ott két nagy akvárium van, Berci nagyon imádja, van, hogy csak úgy eszébe jut és akkor menni kell
Krisz, láttátok, hogy új halak vannak????
Gergő is nagyon nagy fiú lett, jó lenne már látni Titeket, ezer éve nem találkoztunk!
Ditke,
A csajoktól el vagyok ájulva! Ezek a rucik...kész nagylányok
Berci állandóan azt a képet kéri, ahol a "kicsilányok vasalnak"
Sztem már vagy 1500 néztük meg az utóbbi két bezárt napban
Era,
Anna hogy van??? Még ma is kérdezte Berci, hogy hol van Anna, beszéljek vele (persze nem ő, a bátor oroszlán...), hanem én és ő hallgatja
Krisz,
Olvastam a Maszkabál kórról, bocsi
de sztem ez nem annyira baj, mintha valami "hülyeséget" nézne. Nálunk már lassan egy éve tart a Maszkabál őrület pár hónap kihagyással (akkor ráunt sztem, mert abban az időban napi 10x hallgattuk meg). Most már úgy szoktam, hogy csak a zenét kapcsolom be legtöbbször és akkor nem nézi a TV-t, de hallgathatja a zenéjét. Azért remélem nem szidsz nagyon
Na megyek, mert Berci reklamál, hogy ne gépezzek....
Akkor pénteken lesz tali? Majd benézek még, hogy hogy alakul a péntek.
Sziasztok! Orsi