Új privát üzeneted érkezett!

Szia Gabi!

Akkor én azzal rontotAam el, hogy túl sokat takarítottam?? :?: :roll: :shock:
Nekünk 96 literes volt, volt benne fűtés, világítás, buborék, minden, de folyton algásodott, így aztán állandóan sikáltam, vizet cseréltem, kavicsokat átmostam.... mondjuk a halak nem döglődtek, de én már nagyon untam, hogy néhány nap alatt nem lehetett átlátni az üvegen, mert bezöldült. A vízben levő cserép díszekről meg egyáltalán nem bírtam levakarni az algákat :(
Pedig még olyan halat is vettünk ami algaevő, de szegény nem volt valami jó étvágyú :(

Ha nagyobbak lesznek a csajok majd belevágunk megint és elhívunk szaktanácsadónak :)

Tetszett a hasonlat az újszülöttel :)

Jó hétvégét mindenkinek :)

Ditke
ditke62

Az algásodást a kémhatás vagy leggyakrabban a túl sok fény okozza :) Valószinűleg kapott természetes fényt és attól algásodott :) És bizony, nem szabad olyan sokat takarítani ;)

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Sziasztok!

Bocsi, hogy így ismeretlenül írok, de a segítségeteket szeretném kérni. A téma off topik. Szóval: Úgy néz ki, hogy februártól Debrecenbe költözünk kb. 1 évre, és szükségünk lenne albérletre. Nagyon megköszönném, ha tudnátok vagy kiadó albérletet ajánlani, vagy egy jó ingatlanközvetítő irodát. Előre is köszönöm a segítségeteket!

További jó babázást, babavárást!
gtünde

Sziasztok!

Végre feltöltöttem a szülinapi képeket, megmutizom a kétéves csajokat :)

Kép

Kép

Kép

Kép

és a torták :
Kép

Szia Tünde!

Üdv köztünk :)

Hirtelen nem tudok albérletet, de majd kérdezősködöm kicsit az ismerőseim között :)
Azt hiszem Era mondott a múltkor valamit, lehet, hogy ő majd tud Neked segíteni :)

Ditke
ditke62

Sziasztok!
Játszószőnyeget keresek a kislányomnak, olyat, amelyiken különböző csörgő-zörgő kütyük lógnak. Ha van valamelyikőtöknek kinőtt, eladó, szívesen megvenném...

Jubi
jubor@freemail.hu

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

Jubi!
Nekünk nem volt olyan szőnyegünk.
Most nézem a vonalzódon, hogy a lányod is már milyen nagy!!
Jól vagytok?

Ditke!
A csajok, a ruháik, a torta, a játékok...GYÖNYÖRŰEK!!! :D
Hát így aztán könnyű lesz a házimunka, hogy van ennyi segítséged :lol:

Tünde!
Ha hallok valamit szólok, nekünk már nem aktuális az albérletünk.

Hal:
Na kiderült, hogy nem az anyagiak a fő ok, hanem....nem is tudom igazán mi, talán a lustaság :oops:
András sejti, hogy neki is ki kellene venni benne a részét, és ezt egyáltalán nem akarja.
Megbeszéltük, hogy ha tavasszal is akarom ,akkor lesz 8)

Köszi Ditke a felajánlást, aranyos vagy! Majd tavasszal viszatérünk rá :wink:
Gabi!
Annyira jó volt olvasni, amit a halakról írtál, még jobban kedvet kaptam :wink:
A hasonlat....fantasztikus :lol:

Na még akartam írni, de gyermekem ma sem akar aludni. A héten itthon lesz, mert szombaton ment a hasa, meg hányt. Szerencsére nem viseli meg!

Pénteken lesz tali?

Era
Kép
era75

Köszi Lányok a választ!
gtünde

Sziasztok,

A csajszik... el vagyok ájulva.... Azok a rucik, meg a torták :shock: és a két millió doláros mosoly :wink:

Kigyűlt a dm pontom lányok, egy csütörtök esti dms bevásárlás? Vagy esetleg máskor?

Era ,

hajrá akvárium!!! Hidd el, nincs vele semmi baj, h aügyesen van megcsinálva :wink:
Annának sok-sok gyógypuszi!!!!

Gabi
Kép
Kép
mininyúl

Era!
Nekünk sem volt a fiúkkal játszószőnyegünk, de most Jázminnak nagyon jól jön, mert eddig úgy csináltuk, hogy ő feküdt a kis szőnyegén, én meg felette himbáltam a különböző játékokat. Ezt nagyon élvezi, és egyfolytában "beszél" nekik meg visongat. Azért kellett a játszószőnyeg....és tegnap este már sikerült is vennem egyet nagyon jó áron.
Hát igen, Jázmin már elmúlt három hónapos, és nagyon kis drága. Olyan furcsa, hogy mennyivel másabbak a lányok, már csecsemőkorban is :shock: :D

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka

Sziasztok!

dm-es vásárlásban benne vagyok :):)

tényleg nem úgy volt hogy tali szerveződik péntekre??? vagy félreértettem :oops: Dorkának le is mondtam a kajáját :lol:

Ditke,
a csajok gyönyörűűűek!!!!!:):):)
azok a rucik, őrület! nem akartak abban aludni?? :lol:

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Bocsánat, hogy csak így betolakodok,a segítségeteket szeretném kérni. A Nap rendelőben járt már valaki? Kis információt az orvosokról és áraikról tudnátok mondani??

Nagyon köszönöm!
Vendég

Sziasztok!

Kicsit lemaradtam megint, de szokásosan nem voltunk itthon. Berci nagyon belejött a Nagyanyózásba, alig várja, hogy menjünk. Állandóan rágja a fülem, hogy mikor viszem Nagyanyóhoz. :D Azért az egyedül ottaludniból köszöni, de nem kér, pedig igazán az lenne a nagy segítség nekem, ha pár napra ott tudnám hagyni anyukámnál. Mondjuk már annak is örülök, hogy napközben elvan mint a befőtt anyukámmal is, meg a barátnőmmel is, aki a keresztanyukája. Ez már bíztató jel a jövőre nézve :roll:

Mi is szeretnénk Bercivel nagyon sok boldog szülinapot kívánni a három nagylánynak, Flórinak, Csengének és Petrának!!!!!

Enci,
Flóri nagyon aranyos, ahogy kukkolja a halakat :) Kár, hogy nem bírták tovább az akváriumban. Azért ha nem viselte meg Flórit, akkor nincs nagy gond, de a halas mondhatott volna pár jótanácsot sztem...
Mi a Plázába szoktunk menni halakat nézni, ott két nagy akvárium van, Berci nagyon imádja, van, hogy csak úgy eszébe jut és akkor menni kell :roll: :) Krisz, láttátok, hogy új halak vannak????
Gergő is nagyon nagy fiú lett, jó lenne már látni Titeket, ezer éve nem találkoztunk!

Ditke,
A csajoktól el vagyok ájulva! Ezek a rucik...kész nagylányok :D Berci állandóan azt a képet kéri, ahol a "kicsilányok vasalnak" :D Sztem már vagy 1500 néztük meg az utóbbi két bezárt napban :lol:

Era,
Anna hogy van??? Még ma is kérdezte Berci, hogy hol van Anna, beszéljek vele (persze nem ő, a bátor oroszlán...), hanem én és ő hallgatja :D

Krisz,
Olvastam a Maszkabál kórról, bocsi :oops: de sztem ez nem annyira baj, mintha valami "hülyeséget" nézne. Nálunk már lassan egy éve tart a Maszkabál őrület pár hónap kihagyással (akkor ráunt sztem, mert abban az időban napi 10x hallgattuk meg). Most már úgy szoktam, hogy csak a zenét kapcsolom be legtöbbször és akkor nem nézi a TV-t, de hallgathatja a zenéjét. Azért remélem nem szidsz nagyon :D :roll:

Na megyek, mert Berci reklamál, hogy ne gépezzek....
Akkor pénteken lesz tali? Majd benézek még, hogy hogy alakul a péntek.

Sziasztok! Orsi
brosi

Sziasztok!

Orsi!
Ma még nem kakált Anna, nem tudom, hogy az milyen lesz. Nem tudom mi ez nála, annyi az egész, hogy 1x kakil egy nap, és az egy kicsit híg.
A kedve szerencsére nagyon jó. Sőőőt, már csokit követel :)
Ma kimentünk az állatkertbe, két és fél órát sétáltunk, annyira élvezte! Meg én is. Annyit nevettem rajta :D
Mondtam neki, hogy még nézzük meg a libákat..erre Ő, "milyen galibát?" :D

Jubi!
Mástól is hallottam, hogy a lányok már kicsinek teljesen másabbak, mint a fiúk. És imádnivalóbbak!!!! :D 8) Ezt egy fiús apuka mondta... :)

Gabi!
Köszi a gyógypuszikat!
DM-es vásárlás jó csütörtökön, de csak 6 körül.
Az jó másnak is?

Kincs!
Én már voltam ott. Dr. Majornál. Nagyon rendes volt. 7000 Ft volt a rákszűrés, és a regisztráció.

Megyek ébreszteni.......

Era
Kép
era75

Újra én... a csaj kiküldött...

Két dolog miatt írtam, mindkettőt elfelejtettem :roll:

Le tudnátok nekem írni a kakaóscsiga receptjét?
Gabi, Móni ti szoktatok csinálni, ugye?

Másik:
23-25-ig könyvszemle a Kossuth Egyetemen. Szombaton 4-től Gryllus.
Mi szerintem megyünk, gondoltam szólok nektek is.

Era
Kép
era75

Sziasztok,
lesz tali!!!!!!!!
Várlak benneteket, el ne tántorodjatok :lol: csak, alig van érkezésem írni.
Állandóan rohanok. Most is, ép egy banánt mancsingolnak szét a konyhában :cry:
leszünk jó sokan, meg 1-2 NLCs gyerek is csatlakozik majd a mókához :lol:

Elérhetőségeket emilben megírok mindenkinek.

Era,
én már kipróbáltam sok receptet, végül vegyítettem egyet. Nekünk az jön be legjobban. Majd leírom, vagy lehet, megsütöm pénteken:)

7kincs,
én oda jártam, 2 doki van, Dr Major Tamás, és Dr Bacsó György. Major a klinikán dolgozik, Bacskó meg a kenézyben a főnök.
Árakat pontosan nem tudok, talán egy nőgyógy vizsgálat rákszűréssel egy ütt 7000 ft, a terhesgodozás vizitdíja meg, 4000 ft.
Van ultrahang is, és szonográfus is, mindig,aki csinálja.

Ditke,
nagyon tetszettek a képek, a kis anygalok :lol: :lol: Gyönyörűek, hogy csak rövid legyek :)
Valamelyik nap beleszaladtam a karácsonyi milka csokikba, nem lesz nehéz összeszedni a pontokat, vagy, miket is kell?

manóka
manóka

Az emilcímeket nem tudom:( Így mindenkinek küldtem privit, remélem, megkaptátok,mert olyan béna vagyok ezekkel a privikkel :oops:

manóka
manóka

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a dícséretet a csajok nevében is :)

Manóka!

Köszi a dícséretet és a talimeghívást is, mi még függőben, nem tudom pénteken lesz-e kocsink, meg szombaton vizsgázom és tanulni is kellene :(
Meglátom ma hogy haladok.

DM-et most kihagyom, mindenkinek jó vásárlást!

Maszkabál: húúú, nagyon ciki, de nekem most esett le, hogy itt nem arról van szó, hogy jelmezbe öltözés meg ilyesmi, hanem ez valami film?? :oops: :oops: :shock:

Era!

Hallom jobban van Anna, tuti valami vírust nyalt be. Még jó, hogy Ti nem kaptatok belőle :)
Akvárium: majd írj, ha keressem :D

Megyek, a csajok szétszedik a lakást. :( Még alig kezdődik a tél de már unom... mikor lesz már tavasz??!! :shock:

Ditke
ditke62

Köszönöm lányok!!!

Manóka elégedett voltál a dokiddal,kedves megértő alapos és okos??? :)
Vendég

Sziasztok!

nah én itt nagy vagányan talit követelek a csaj meg lebetegedett :( remélem nem komoly, de taknyos, köhög is kicsit szal az ovit kihagyjuk. Remélem péntekre jobban lesz, megpróbálom kikúrálni, mert nagyon jó lenne menni :) :)

végre írtatok! örülök, hogy Anna is javul és senki más nem betegedett le :)

nekem is okés 6 körül :)

Orsi,
áá nem gáz a maszkabál, nekem is nagyon tetszik, bár én már meguntam volna de Dorka annnyira élvezi :) :) :)

én már láttam az új halakat, de Dorka annyira elfoglalt, hogy nem értünk rá megnézni együtt is :lol:

Dorka táncol :)

Kép

Krisz
krisszie

Sziasztok,

Kincs,
nem tudom, mit értesz az alatt, hogy okos, de sztem mindkettő szalmailag nagyon jó orvos.
A kedvességet nem tudom megítélni, velem mindkettő az :wink:

Krisz,
egy kis köhögés meg takony semmi, C vitamin, és gyertek :lol:
Már összegyúrtam a tésztát.

Ditke,
gyertek!!!!!!

A Maszkabál most nálunk ép szünetel, de nagyon szereti Imi, énekli,
sőt,
Kép

manóka
manóka

Sziasztok,

Gyorsan, mert Berci mindjárt itt lesz a fürdésből.
Megyünk mi is holnap és köszönjük a meghívást!

Imi nagyon vagány :D

Sziasztok, Orsi
brosi

Sziasztok!

Sajnos nem tudok menni, fél éjszaka tanultam, de több mint gondoltam :( Sosem végzek vele :(
Mindig is mondtam, hogy túl sok jogai vannak a betegeknek... :( :lol:

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Manóka!
Köszönjük a vendéglátást! Nagyon jól éreztük magunkat :D
Azt hittem, ha hazajövünk a csaj beájul, de nem így volt, még mindig beszélget a szobájában.....

Ditke!
Sajnálom, hogy nem jöttetek!
Holnapra egy kalappal! Tudsz a csajok mellett tanulni, vagy elviszik ilyenkor őket?
Te is a tavaszt várod? Én is :lol:

Gabi!
Kipróbálom a vörös lencsét, csinálok egy kis levest belőle. Most néztem a neten, annyit írnak csak, hogy elég 20 percig áztatni, aztán mehet főni :)
Majd megírom, hogy milyen...

Krisz! Manóka!
Nagyon jók a képek :D

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Sehol senki??!!

Ment valaki Gryllusra?

Annának nem volt kedve menni, szerinte Gryllus felnőtteknek való :shock: , és nem tudtam meggyőzni, hogy ez egy gyerekprogram.
Helyette játsziztunk, meg sütiztünk :D

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Megvolt ma a vizsgám, de sajnos nem lett valami jó ... szerintem :( Kicsit el vagyok kenődve :( Inkább mentem volna talizni :evil:
Mondjuk tanulhattam volna többet, de egyáltalán nem ilyen kérdésekre számítottam... Na mindegy, nem kesergek :(
Úgyis nyakamon a következő vizsga :shock:

Annyi jó azért van a dologban, hogy a társasági jogot egy irtó helyes pasi tartotta a múltkor, legalább feldobta a napomat - ennyiért már érdemes volt menni :wink:

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Nagyon régen már írtam ide, akkor a fiam még pocakban volt. Most ujra bejelentkeznék hozzátok.

Milán már 4 és fél hónapos.
edina77

Sziasztok!

Rég nem írtam ,már remélem mindenki jól van :D

Akit érdelel ,és szeretne beszerzési áron cipőt venni az jöjön el hozzánk.Miklós 14. Jancsi és Juliska
Minden Cipőt (téli bakancs,hótaposó,átmeneti cipő,szandik)
beszerzési áron kiárusítunk.Kb3300-tól indulnak a cipő árak.
De érdemes előre is megvenni cipőt.
A Naplóba szerdán adom fel a hirdetést gondoltam szólok neketek .
a cipők nagyrésze ASSO,de van mellette MELANIA,LINEA is.
Kati
jázmin

Sziasztok!

Era,
mi voltunk a Grylluson, nagyon bejött Bercinek. Végre nem bömbölt a zene és nem volt nagy felhajtás. Egy szál gitár és Gryllus. Az egész nagyon gyerekbarát volt :) Mai napig emlegeti Berci, hogy milyen jó volt a koncerten. Elég sokan voltak, a körülmények kissé egyszerűek voltak, de hátha legközelebb jobb helyre szervezik "Vilmos bácsit", mert ahogy elnéztem lenne rá kereslet :)

Edina,
Üdv újra köztünk. húúúú, de megy az idő.....Remélem jól vagytok!

Ditke,
Ne szomorkodj, csak görbüljön, az a lényeg :roll: :wink:
Még így is szuper, hogy a csajok mellett ilyenre is van energiád, én nem voltam-vagyok ilyen ügyes, nekem függőben van az isim egyelőre :oops: Csak az angolt csinálom, de ott is lehetne többet tanulni....

Móni,
Köszönjük a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat! Berci azóta is azt emlegeti, hogy Iminek milyen szuper vonata van. Meg azóta itthon is állandóan főz :roll: :lol:

Na megyek, mert valamit nagyon kalapál.....szét ne verje a szobáját :shock:

Sziasztok, Orsi
brosi

Sziasztok,
Ditke,
az a lényeg sztem is, hogy sikerüljön:) Pasi meg, tényleg feldobó :P

Gryyluson mi sem voltunk. Pedig Iminek mondogattam. De, fura módon, ő is azt mondta,nem kar jönni, mert hangos lesz. Végül, elaudt, és emiatt nem értünk oda.

Még gyorsan a télapót akarom, hogy december 5.-én 18 órától jön hozzánk Csimbim télapó, ha van kedvetek, gyertek. Tízezret kért a télapó, úgy gondoltam, 1000 ftot ad minden család.

manóka
manóka

Sziasztok,
még azt akartam írni, hogy a booklinen holnap a Móra kiadó könyvei lesznek kedvezményesek, nagyon jó meséskönyvek vannak. Mindenkép nézzétek meg, kiváló pénzköltési lehetőség:))
De a gyerekek, sztem szeretni fogják :lol:

manóka
manóka

Sziasztok!

Ditke!
A lényeg, hogy görbüljön...máskor meg tényleg inkább gyertek talira :D

Edina!
Üdv újra közöttünk!

Orsi!
Örülök, hogy tetszett a Gryllus. Gondoltam, hogy kis hangulatos lesz, de ebben a csaj a főnök :D

Manóka!
Köszi a bookline-os infót.
Mikulást még nem tudom.

Most épp betegek vagyunk, mind a ketten a csajjal :cry:
Egymást szórakoztatjuk, igaz nekem nincs hangom, de jól elvagyunk.......

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Manóka!

Szerinted nem kicsik még hozzá a csajok? (Más is válaszolhat :D ) Attól félek megijednének tőle. Csenge olyan kis félős :(

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Ditke!
Anna tavaly, 2 és fél évesen találkozott a Mikulással, és nagyon, nagyon megijedt. :(
Voltak nála kisebb gyerekek is, azok közül nem mindegyik ijedt meg, de Anna rettegett.....
Én még idén is tartok egy kicsit a találkozástól, pedig Anna azt mondja, hogy most szeretne találkozni a Mikivel.
De Anna egy kicsit érzékeny gyerek :)

Era
Kép
era75

Sziasztok!

én sem tudom még, hogy Dorkának tetszene-e egy ilyen mikulásosdi. a múlt jéten egy nagy mikulássapkás hóemberhez akartam odacsalogatni, de elmenekült :shock:
szal nem biztos, hogy osztatlan sikert aratna :lol:

Era,
az oviban mikor lesz mikibuli?

Krisz
krisszie

Krisz!

Kedden, valamikor délelőtt. De nem olyan, hogy a szülők is ott vannak :(

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Köszi, hogy írtatok, én is azt hiszem, hogy mi még kicsik vagyunk ehhez. Ha az áruházban osztogat valaki ajándékot (hostessek) tőlük sem merik elvenni, akkor egy idegen szakállas mukitl meg pláne :D

Bár szokták mondani, hogy jön a Télapó, de szerintem még nem értik mit is jelent .

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Véletlenül tévedtem ide, de annyi szép gyerek van itt, hogy gyönyörködtem egy kicsit.

Nagyon jók ezek a számlálók, segítsetek, hol találok ilyet?
A lillypie.com nekem nem működik, vagy csak nem értek hozzá.

Köszi, és szép cseperedést a piciknek!

Tündérgolyó
tündérgolyó

Szia Tündérgolyó!

Az enyémnek ott van az alján: babafalva.hu-ról van :)

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Tündérgolyó!
Üdv itt :)
Nekem sem sikerült a lillypie.com :oops:
Majd megnézem a babafalvát.....

Manóka!
Nem megyünk ma a Mikibulira, mert az oviba is ma délután jön a Mikulás. Egy napra egy elég lesz.
Nektek jó bulizást!

Era
Kép
era75

Sziasztok,

Móni,
Mi sem tudunk menni a télapóra, mert angolon vagyunk.

Egyébként meg megtörtént az első nagy balesetünk, Berci elesett, megütötte az állát, össze kellet varrni szegénynek. Pénteken még vár ránk a varratkiszedés. A tegnapi oltáson már túlvagyunk szerencsére. Úgyhogy nem unatkozunk a héten....

Na megyek is, mert lassan indulnunk kell.

Orsi
brosi

Sziasztok,
sajnálom, hogy nem tudtok jönni.

Bence,
neked nagyon sok boldog szülinapot kívánunk :D :D :D :D

manóka
manóka

Sziasztok!

Nagyon boldog Mikulásozást kívánok minden kicsinek és nagynak!
Kép

Orsi!
Remélem már jól van Berci!
Nagyon fáj még neki?

Era
Kép
era75

Sziasztok,

remélem, Berci jobban van, és nem viselte meg szegénykét nagyon a baleset :( Az ovit már elkezdtétek, milyen?
Nem emlékszem pontosan, mikor is született Berci :oops: :oops: de Már 3 éves, úgyhogy

Boldog Szülinapot Kívánunk Neked :lol: :lol: :lol: :lol:

2f nyelviskolát, ismeritek?

manóka
manóka

Sziasztok,
megint én, mert közben rájöttem, hogy berci janári fiú :oops: :oops: :oops:
Tiszta hülye vagyok ám mostanában :oops: :oops: :oops: :oops:

Bocsánat :cry:

manóka
manóka

Sziasztok!

Jól van Berci köszönöm, bár azért foglalkoztatja a dolog. A tapaszt ki nem állhatja, így ez állandó téma, hogy szedjük le :(

Ma megyünk Ditke férjéhez, ő szedi ki a varratokat. Én nem értek hozzá, de egyelőre még úgy néz ki, nem hegedt össze a seb, de majd délután megtudjuk, hogy mi a helyzet pontosan.

A varrás az elég rossz volt, mert a felnőtt rendelésen csinálják a gyerkőcöket is, így ennek megfelelően nem nagyon gyerekbarát a "kiszolgálás". A gyereket feldobták egy műtöasztalra, ráborítottak szó nélkül egy kendőt a fejére és ennyi. A gyerek meg ordított, mert nem tudta mi történik vele. Gondolhatjátok, hogy éreztem magam......Berciről nem is beszélve.

Na de túl vagyunk ezen is, remélem nem lesz gond délután sem és akkor el is felejthetjük ezt a történetet. :wink:

Na megyek is, mert Berci már a zuhanyzóban játszik :roll:

Sziasztok, Orsi
brosi

Sziasztok!

Móni,

Gondolom a 3 éves oltás zavart meg, de azt azért kapta meg előre, hogy ne kelljen kétszer megszúrni, mert abban van tetanusz.

Sziasztok, Orsi

babafalva.hu vonalzó
brosi

Sziasztok!

Bercinek gyors gyógyulást kívánunk!!!! :) :) :)

Kép

Móni,
milyen volt a mikulás? élvezték a srácok?
2f nyelviskolásval kapcsolatban felhívtak engem is, aztán időpontra menni kellett volna beszélgetni valami tanfoylamszervezővel egy kávézóba!... nekem az ilyesmi nem jön be így lemondtam :oops:

Krisz
krisszie

sziasztok!
mindenkinek boldog mikulást!
az én csajom még mindig bevan rezelve, nem mer kimenni egyedül a szobába, mert mivan ha jön a mikulás. még jo hogy nem mentunk semmilyen mikibulira, mert akkor mi lwennee bele semerek gondolni.:(

Orsi!

sajnálom Bercit. mi is tul vagyunk egy ilyenen ugyhogy áttudom érezni. nerkunk fofo párizsban esett el és szétnyilt a homloka az első nap és kapott két öltést. de ott azért kedvesek voltak vele probálták megynyugtatni, a nyusziját is elláták ugy mint ot. nagyon rendesej voltak de azért őt is lekellwett amütőasztalra tenni meg lefogni.nehogy a szemét megsértsék, de ott asdtak neki egykis lazito gázt. de igy is szörnyű volt. most azorra tiszta plezur ha fáradt akkor érik a balesetek a homloka is akkor történt.

remélem a varrat szedést jobban viselte, és hamar kiheveri. fofo már nem emlékszik a dologra.két éves volt.
még azt akartam kérdezni, hogy a kendő maradhat még nálam?
szivesen megis veszem.

fél kezem van csak Gergő itt kinlodik.ugyhogy be is fejezem.

szerintetek létezik, hogyegy 4 hos( dec 11-én tölt) már kezd leválasztodni. mostanában egyrre inkább bámulja a kaját sot tátja is a száját és huzza magához a kaját és ha cicivel kinálom akkor van hogy elfordul és sir. ezt egy pár napja csinálja. azt érzem hogy kevesebb a tejem. bár még a heti 20 dekát most is meghizza (korábban 30-40 dk-át) de azért nem gondolom, hogy annyira kevés lenne hogy éhezne. szépen fejlődik, bár azt eltuom képzelni hogy beleférne a pocijába még kaja
nálatok volt ilyen ?

ti mit gondoltok ez a fél évig csak anyatej mindenáron ez a legjobb, vagy ha ezt csinálja Gergő akkor adjak neki már vmit?

na megyek jonnek a bérlő jeloltek
sziasztok
enci
renci

Gabi,
nagyon boldog névnapot kívánunk!:) :) :)

Kép

dm, hmmm?

Krisz
krisszie

Gabinak így utólag mi is boldog névnapot kívánunk :)

Ditke
ditke62

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?