Új privát üzeneted érkezett!

Szia Meri!!De jo,hoyg beneztel!!!!!!
Igazad van maximalisan!Szuper parjaink vannak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nagyon fontos dolgo am ez,plane,ha az ember gyereket szeretne!
Szerintem ez elorevetiti,hoyg jo apak is lesznek beloluk,nem? :wink: :wink:
Hogy vagy?Mikor indultok pihenni a hegyekbe?
Hu de jo lesz Nektek!!
Ha jol emlekszem azt irtad,hoyg epp a pe kornyeken lesztek ott :oops: :wink: :wink:

Kép

Kép
arwen07

Bodzi,igazad van a meloval kapcsolatban!
En is arra torekszem,hoyg mielobb otthon legyek,nyugodt korulmenyek kozott,es tudjak a babara meg magamra es a ferjemre koncentralni.
Ilyen ugysem lesz jo sokaig az eletunkben.
Ugyhoyg nem most akarok a munka hose lenni. :wink:
Amint meglesz az utodom itt a meloban,es betanitom,en megyek tappenzre.
:wink:
Es szerintem aki teheti,tegyen igy!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Ismeritek ezt az oldalt?

http://www.advent.nlcafe.hu/

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Mindjart itt a Karacsony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

December 9-én megyünk. Már nagyon várom. Addig még vagyok.
Sajna nem megyünk egy teljes hétre, mert be kell mennem a melóhelyre. :( Így 13-án jövünk haza.
De ennek is örülök nagyon. Remélem addig hullik egy kis hó, legalább a hegyekben.

meriann

most már tuti hogy van v.mi a levegőben.ennyien és pont szinte egy időben vérezünk ez nem normális dolog.én is tudok 1 újabb esetről.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

Hazaértem, hulla fáradt vagyok.
Jaj, én annyira utálok vásárolni.
Ezt a részét nagyon nem szeretem a Karácsonynak. :oops: :roll:

Azért gyorsan átfutottam a termést...

Angyalkrisz:
nagyon sajnálom...de a lényeg, h jól VagyTOK. :lol: :lol: :lol:
Pihenj sokat, hagyd, had kényeztessenek. :wink:

Én holnap megyek dokihoz uh-ra,megnézzük van e pé-sem... :oops:

Most megyek, majd még holnap olvasok és jövök.

puszik
Vendég

Sziasztok lányok!

Szerencsésen hazaérkeztem, és az idén már NO külföldi meló :D :D :D :D Na persze itthon annál több...
Most igyekszem behozni a kiesett napokat, hihetetlen, mennyi minden történt Veletek. Örülök, hogy MINDENKI jól van, ez a legeslegfontosabb!!!!!!!!!!!!!!!

Vivi, Bodzi, Meri - sajnálom, nagyon drukkoltam! De tuti volt valami ebben a hónapban, és jobb lesz így! Majd karácsonyra jön a sok-sok kis pocaklakó :wink:

Nálam úgy érzem lassan pé lesz...

Puszi, vigyázzatok nagyon magatokra!!!!!
V.

Kép
vickybabe

Jó reggelt Lányok!

Örülök, hogy rendben hazaértél Viki. Pont jókor. Akkor tessék ám sok-sok időt szakítani arra, hogy szeressétek egymást.
Megy a drukk! De csak annyi kevés lesz!

Nem mondtam el valamit Nektek, de utólag sajna jobban is tettem.
Szóval amikor írtam, hogy elkezdtem barnázgatni, csak barnáztam és nem jött meg rendesen. Gyorsan átállítottam a vonalzómat, meg folyamatosan betéteztem, gondoltam így azért sem fog megjönni. Hát nem is. Már alig bírtam a titkolózást, tegnap már számolgattam mennyi idős lehet a baba, ha tényleg ott van. Mai nap lett volna 5 hetes. Na, gondoltam reggel csinálok egy tesztet. Ez már nem tévedhet és gyorsan írok Nektek, hogy na mégis lett novemberi baba. Persze nem bírtam várni reggelig a teszttel. De - lett. Aztán éjszaka arra ébredtem, hogy szédülök, hányingerem van és lehet, hogy baltával ütnek derék alatt?!!! Szóval nagy erőkkel megjött és nagy görcsökkel. Nem tudom miért is ámítottam magam, mikor éreztem, hogy ez a vizsga betette az ajtót. De azért mégis reménykedtem a csodában. Mert ugye pé teszt + lett, éreztem is, hogy van pém, aztán meg dolgoztunk is az ügyön szorgalmasan. De azt hiszem tipikus esete az ember tervez, Isten végez dolognak. Még egy kicsit sajnálom magam, mondjuk ma. Aztán új hónap új remények. És próbálom pozitív oldalról nézni a dolgokat. Pl. nem volt ott baba, mert a teszt még halványan sem mutatott semmit, tehát nem elvetéltem, aztán most váltottam vitamint és akkor jobb ha úgy esem teherbe, ha már egy hónapja azt szedem, aztán mindent kipróbálok majd a hotelben és hatalmas nagyokat fogok hancúrozni a párommal egész hónapban, hiszen most van rá idő. Így már rögtön könnyebb is.
Bocsánat, hogy titkolóztam, de nem akartam elkiabálni.

Hogy mennyi decemberi baba kénytelen beköltözni majd a pocikba, ha már a november így kimaradt. Biztosan fognak odafönt nagyon igyekezni, mert a hibájukat korrigálni kell. Tehát akik novemberben és decemberben fogantak volna, most mindenki decemberi lesz. Már nagyon várom, hogy végre kitörölhessem azt a fránya leendő mami táblát és mindenki a kismamák között szerepeljen.
Szép napot!

meriann

Erzsébetet kiveszem a táblából, mert más fórumokon szokott írni, már ma is írt, csak ide nem. Rendben?

meriann

Szia Merike!
Sajnálom, hogy ez a hónap NÁlad is végleg elúszott. De majd a hegyekben bepótoltok mindent. És milyen jó lesz minden jót kipróbálni a hotelben, nem csak kívülről csodálni.

Erzsébetet én is néztem a belépésnél, hogy a szomszéd fórumban ő volt az utalsó hozzászóló. Ránk már nem kíváncsi, úgy tűnik.

Angyalka: örülök, hogy minden rendben veletek, pihenj sokat, és tényleg de dolgozz, mindkettőtök érdekében.

Viky: ebben az évben már semmi utazás? Szinte hihetetlen, nem?
Akkor ez biztosan a Ti hónapotok lesz. Szorítok.

Hajni, mit mondott az orvos a pé-ről?

Fiona, hol vagy?

Arwen, ma jobban érzed Magad?

Szeri: hol van az ígért pocifotó?

Puszi mindenkinek.
vivi79

Sziasztok!
Egy kis ízelítő az Arwen által javasolt oldalról.
Gondoltam talán jobb kedvetek lesz tőle, ebben a borús időben.

Kép
vivi79

De édi baba.

meriann

Sziasztok!

Meri olvastam a sztorit....gyanus voltal nekem,mert ugye kereken nem jelentetted ki,hoyg megjott,csak mondtad,hoyg barnazol...
Szerintem nem volt baba,csak kesett...Es ne is gondolj masra!!!
Tudod csak pozitv dolgokra szabad!
Ez a kis kiruccanas meg kulon jol jon most Nektek!
Pihentek,kikapcsolodtok..kiprobaltok minden hely adta lehetoseget,szuper lesz!!!!!!!!!!!! :wink: :wink:

Hajni jelentkezz ma,hogy mi volt a dokinal!!!drukkolok!!!

Vicky,de jo,hoyg nincs tobb utazas!Akkor mar csak egymasra tudtok koncentralni :wink: :wink:

Vivi,milyen kis cickoja van ennek a babonak :lol: :lol: :lol: :lol:

En ma reggel sem voltam vmi fenyesen,es most sem,de majdcsak eltelik ez a nap is..
Mar ilyenkor varom,hoyg hazafele menjek... :(

Puszi Mindenkinek!!!!

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Olvasgatok ám, csak nem volt kedvem írni. :oops: :oops: :oops: :(
Kicsit depis voltam. Gondolom ezek a száguldó hormonok. :wink:

Nagyon tetszettek az oldalak, amiket belinkeltetek. Talán nem emlékezhetnek sokan, de volt még a kezdetek-kezdetén egy link. Talán Mérike te tetted be, mikor Ágota bébije kiderült. Utólagos engedelmeddel beteszem megint, hiszen azóta sokan jöttek, és talán lemaradtak róla, ami nagy kár lenne!

http://www.ehd.org/resources_bpd_illustrated.php?page=1&language=38
Azóta is folyamatosan nézegetjük, épp hol tart a bébi. :lol:

Kriszti! Szinte már félelmetes, hogy veletek is mi történt, és főleg, hogy ua. az időintervallumban. :shock: Nagyon jól tette a párod, hogy nem engedett még géphez sem, bár hiányoztál! Mérihez hasonlóan, nagyon szerencsésnek érzem magunkat, hisz minden baba jól van, a történtek ellenére!
Azért kicsit vitatkozom is veled Mérike. Nem történt oda odafont hiba. :D Ez így lesz jó, még ha nem is látjuk az értelmét! Aztán a hegyekben, tessék nagyon sokat lazítani, mentálisan is. Helyettünk is élvezd a gyönyörű környezetet. Drukkolok neked mindenhez, a hóeséshez is!

Vivi, nagyon ari babát találtál! :lol: Szerintem új tagok azért nem jönnek, mert már mindenki itt van, aki augusztus óta próbálkozik, és volt indíttatása ide csatlakozni. :D Talán ez úton üzenhetjük, ha mégis lennének, jöjjenek!

Viky, már csak 1 hó van hátra az évből! :shock: Drukkolok!

Arwen, hogy állsz az adventi előkészületekkel? :wink:
Kisrókák pedig menjenek vissza az erdőbe! :lol:

Hajni mi újság? Örülök, hogy orvosi felügyelettel folytatjátok a babatervezést. Biztos tud segíteni, és hipp-hopp jön a kistesó Marcellnak.

Nán-dorka Lillának is vannak hasonló megnyilvánulásai. Igaz nem üt ténylegesen, de csapkod a kezével a levegőbe, mint aki üt, csak nem viszi be azokat. :shock: Valahogy le kell vezessék az indulatukat. Örülök, hogy egyébként jól viseli. Lilla is azt szokta mondani, hogy szereti a kistesót. Bár azért ő annyit, még nem ért meg belőle.

Teszek egy karácsonyi hangulatot én is ide nektek. :D JÓ?

Kép

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

Vagyok-vagyok, bocsika :)

Képzeljétek! Megszületett az ígért pocifotóm, nézzétek csak:

Kép

Kép

Vivi: nagyon édes ez a bébi, én is ilyet akarok :D

Vicky: de jó, hogy ismét vagy és mostmár honunkban :) Hajrá peteérés! szurkolok!

Épp mondani akartam Merinek, hogy Angyalkriszt ne vegye ki a táblából, mert szokott lenni és épp gondoltam, hogy táncsak nincs valami baj, hogy nem jelentkezik? És erre tessék! Kiderült, hogy jó volt a gondolati megérzésem. Kriszti: pihenj sokat, vigyázz magatokra és ez minden kismamira vonatkozik!!!!
Mindig kész vagyok attól, ha azt olvasom, hogy valakivel rossz történt. De a fő, hogy a babák rendben vannak és egészségesek!!!

Meri: te kis rafinált vagy, nem hagytad, hogy izguljunk érted. Sajnálom, hogy tényleg megjött :( Jó pihenést majd nektek, próbáljatok lazulni! :wink:

Fiona: nekem is szokott változó hangulatom lenni. Van, hogy semmihez nincs kedvem, az olyan borzalmas, máskor meg tisztára belendülök és nem lehet lelőni sem... ez biztos a terhességgel jár.

Nagyon jók a linkek, amiket feltettetek. Ami azt illeti sosem unatkozok, ha a net előtt ülök :)

Én ma voltam vérvételen, AFP-n. Most voltam először a terhesség alatt vérvételen és lecsapoltak rendesen. A nő már pumpálta a kezemet, mert nem akart jönni, de azért túléltem és nem is ájultam el :) Én azért még mindig aggódom, hogy túl korai volt ez az AFP vizsgálat.
Kedden megyek uh-ra a dokihoz, lehet megkérdezem, hogy mi a véleménye, nem volt-e korai? Már úgy várom, hogy láthassam ismét a bébinket, talán már látják a nemét is, mit gondoltok?

Puszi Mindenkinek!
szerika

Sziasztok!

Na, megint levagyok maradva. :oops:

Merike:
sajnálom, de decemberben biztos 2 csík lesz azon a teszten. :wink:

Szerike:
nagyon szép poci. :lol:
Nekem 15 hetesen a doki 85 %-ra mondta h fiú.
Szval nem lehetetlen h megtudd a nemét. :lol: Beszéld meg a babócával... :wink:
Afp-hez nem tudok szólni... Anno 2 éve ez másképp volt még. Nekem 16+1-nél vették le és jó lett.

Doki:
aranyosak vagytok, hogy aggódtok, de ma este megyek csak. :lol:
Múlt hóban kaptam gyógyszert, de attól sem lett túl jó a tüsző méret. Most nem kaptam, megnézzük anélkül, h mekkora vagy van e. És aszerint állítsuk be az adagot.
De december kimarad, mert pont karácsonyra esne az uh, akkor meg nem szeretnék oda menni. :oops:
Meg vszinű január is, mivel akkor meg elutazunk pihenni. Ezt meg uh-val kel követni, anélkül nem szabad szedni.
Szval lányok értem legelőbb március 10-e körül kell izgulni. :oops: :lol: :lol:
Vendég

Erika de szép a pocikád!

Arwen szívesen veszek át a nem túl jó közérzetedből, ha az segít Neked!

Fioona igazad van. Csak ilyenkor nagyon hajlamos vagyok önző módon csak a saját oldalomról nézni. Könnyen abba a hibába esek, hogy na most nekem jó, tehát ebben a hónapban kell, hogy összejöjjön. És persze, a gyerkőc meg majd eldönti mikor jó neki. Mostanában jól szivat, az egyszer biztos. Érdemes lenne megtanulnom a leckét, "különben dühbe" jövök és mégsem lesz babám.
Lehet, hogy türelmet kellene tanulnom, lazán felfogni az egészet és rábízni a beköltözés idejét és azt elfogadni ??? De mi a fenének nem tudom ezeket megtanulni?! Már annyi időt elfecséreltem, és mégsem. Kemény fejű vagyok azt hiszem. Hiába érzem, hogy mit kellene csinálni, mégis mást csinálok. Mindig a rossz verziót választom. Mit gondoltok, ha most nem akarok babát ebben a hónapban és élvezem az élet minden örömét jó taktika lenne? Na, megint itt a baj. Taktika. Valahogy le kell állítani az agyam. S.O.S!!!!!! Miért nem tudok élni normálisan és majd jön, ha itt az ideje? Ki tud nekem erre válaszolni? Minden kritikát örömmel fogadok. Az hogy mást csináljak nem elég. Akkor is jár az agyam a babán. Még tanuláskor is járt. Szóval ? Van valakinek ötlete?

meriann

Szia Meri!
Én speciel nem tudok tanácsot adni arra vonatkozóan, hogy hogyan ne gondoljunk a babára. Én is próbálom elterelni a figyelmemet minden egyébbel, de valahogyan nem sikerül. Így vagyunk beállítva.

Fiona!
A depis hangulatot megértem, én is vagyok így néha. Általában ráfogom az időjárásra. De ugye már jobban vagy? :lol:

Szerika: nagyon szép pocid vagy, tényleg irigylésre méltó.

Hajni: Március???????? az olyan nagyon soká lesz. Gyógyszer nélkül esélyt sem adsz magadnak? jönnek a hideg téli esték, hátha eredményes lesz, ha összebújtok apával. :oops:
vivi79

Merike drága nagyon jól átérzem, amiket írtál. :lol: :(
Én is ui. voltam, csak nem a babakérdéssel, hanem a párválasztással. Illetve dehogy is a választással, mert hát választani se volt miből. Mindig akartam! Hogy most, végre találkoznunk kell! Egyetlen egy alkalom volt, mikor úgy mentem el, hogy engem nem érdekel, akármilyen pasi is lesz ott. Na akkor jött össze! Neked együtt áll a napod a Merkúrral. Már ez önmagában is elég lenne az agyalásra. De ráadásul az ascendensed is szűz. Mindig tudnod kell, mit miért teszel. A döntéseid is aszerint hozod meg, hogy tudod e, hogy az miért legyen, vagy ne legyen.
Ez persze irányító dolog, hiszen állandó kontrolálásra kényszerit. Ennek szöges ellentéte a befogadás, (ami az anyaság szimbóluma is) annyit tudok mondani, hogy mikor babád lesz, ez már nem lesz ennyire élesen jelen a mindennapjaidban. Persze akkor is jelen lesz, de nem ez fog mindig az agyadban forogni.
Még egy dolog van, ami megfogalmazódott egy ideje bennem, hogy megemlítem neked, nektek. Csak hát nem is tudom, hogy mondjam, mert én se tudom, mit gondoljak. Annak idején én is mindenféle praktikát bevetettem, hogy végre megismerjem a nagy Ő-t. Nem tudom ki mennyire ismeri a Feng Shuit. Én bevallom csak felszínesen. De tény, hogy amint a megfelelő helyre, a megfelelő tárgyat tettem, ( szerelem sarokba egy páros delfin képet) pár hétre rá megismerkedtem a Lacival. Nem mondom, hogy ez segített, de el tudom képzelni, hogy igen.
Sokszor hallani, hogy ha az ember látja, hogy mi a hibája, mint nálad is, akkor meg is tud változni. Én nem hinném, hogy ez ilyen egyszerű. :roll: Egyik embernél így van, a másiknál nem működik. Viszont, ha nem fogadod el magad olyannak, amilyen vagy, az negatívan hat az élet minden területére. Én már csak tudom. :twisted:
[quote] írta:Mit gondoltok, ha most nem akarok babát ebben a hónapban és élvezem az élet minden örömét jó taktika lenne?
Mindenképpen támogatom az ötletet. :lol: Csak nem olyan könnyű megtenni. Találj egy magyarázatot magadnak, hogy miért lesz ez jó neked. Akkor könnyebb. :D

Ami a babzenét illeti, nekünk megvan, 3 lemez. Először h×××eségnek tartottam, de ma, már másképp gondolom. És Lilla is nagyon imádja. A bébiknek pont ilyen lassú, egyszerű ritmusokra van szükségük! Nagyon jó!

Szerika nagyon irigylem a pocidat! Olyan formás. :D És irtó kényelmesnek tűnik ez a nacid is. :oops:
Az AFP miatt ne aggódj, most már úgyis késő. Ha kétséges eredmény lenne, (ami koránt sem biztos) szóljál, hogy hamarabb küldtek. De szerintem minden rendben lesz. Azért nagyon ritka dolog ez a rendellenesség szerencsére, és még egy "rossz" AFP eredmény sem feltétlen jelent beteg babát. Nyugi.
Nálam a "beindulást" a babatéma hozza. Minden butaságot megvennék már most neki, olyan is amiről tudom, hogy semmi szükség rá. Engem ez lelkesít. És sokminden érzékenyen is érint, amit sajnos a környezetem nem tolerál. :( (nem a páromra gondolok) Mindenesetre próbálok csak a kis családomra fókuszálni, hátha akkor könnyebb lesz. A többiek meg nem érdekelnek! :evil:

Hajni én igenis izgulok érted. Hány olyan történetet hallani, hogy mire beindították volna a kezelést, már ott figyelt baba! :wink:
Szóval hajrá!

Jó hosszú lettem, :oops: de Merike mindig olyan, mintha az én kétésgeimet írná le.

KépKép
KépKép
fioona

Hello Lánykák!

Eri,
Gratula a szép pocidhoz!

Meri,
Vivihez hasonlóan én sem tudok mit mondani, mert az előző hozzászólásod olyan, mintha én írtam volna. minden hónapban elhatározom, hogy na akkor most nem figyelek oda annyira, de valahogy mindig azon veszem észre magam, hogy a babán jár az eszem... Szóval ha kitaláltál valamit, szólj nekem is :)

Kép
bodzi

[quote]F írta:iona!
A depis hangulatot megértem, én is vagyok így néha. Általában ráfogom az időjárásra. De ugye már jobban vagy?

Na ná! Amig nem jön megint valami, ami rosszúl érint. :twisted:
Azt hiszem fokozódott a túlérzékenységem. Pedig nem hittem, hogy ez lehetséges. :twisted:
Képzeljétek mintha érezném mocorogni a babát! Vagy csak képzelem? :roll: :oops:

KépKép
KépKép
fioona

Édesek vagytok. Azért az megnyugtató, hogy nem vagyok egyedül ezekkel a gondolatokkal. Sokszor olyankor döbbenek rá mi egyáltalán a probléma, amikor elkezdem leírni és egyszerűen kiírom a problémát. Hasznos lenne, ha a megoldást is így ki tudnám írni, de az még nem megy. Mindenképpen szólok, ha megvan a tökéletes elterelő technika.

Fioona mintha ezer éve ismernél, olyanokat írsz rólam. Nekem mindig mindent tudnom kell előre és halálosan beparázok, ha valami nem az előre általam kigondolt mederben folyik. Pl. Holnap szabin leszek, megyek nagyimhoz segíteni költözködni és összegyűlt pár ügyintéznivalóm is. De ma már tudom percre pontosan mikor indulok, mikor kelek, melyik helyre mikorra érek oda, mennyi időt töltök max. és ehhez, ha kő kövön nem marad akkor is tartom magam. Persze ettől irtóra bestresszelek. De ilyen vagyok, és egyenlőre még nem sikerült változtatnom sajna.
Egyébként a feng shui rejtelmeiben nem mélyedtem el különösebben, de a babaáldáshoz szükséges tárgyat a megfelelő helyre beraktam 2 éve.

Volt már olyan, hogy azon görcsöltem, hogy hogy lehet mindenen görcsölni. Vagy szoktam azon is görcsölni, hogy ne görcsöljek már ennyire. Röhej, ugye? Képzeljétek hogy lehet így kikapcsolódni. Nagyon ritkán sikerül, olyankor nem tudom mi száll meg. Ja, és többnyire be sem vagyok képes ismerni. Bár mostanában ezen a téren talán fejlődtem. Egyre többet beismerem, és valóban be is látom, hogy hibáztam. A Müller könyvek segítenek azt hiszem. Na, abbahagyom, mert a végén kiderül, hogy pszichiátriai eset vagyok és az nincs beterveze. :lol:

meriann

Fioona de jó lehet érezni a mocorgást. Az egyik barátnőm azt mondta, hogy a második babát ő is hamarabb érezte mozogni.

Küldök Nektek sok-sok antidepresszáns energiát!

Majd én betervezem MINDENKINEK a jó kedélyállapotot! És azt aztán semmiféle indokkal nem lehet visszautasítani! :lol:

meriann

Meri, még nem élem bele magam, hogy a baba az. CSak remélem. :D

[quote]F írta:ioona mintha ezer éve ismernél, olyanokat írsz rólam.

Nekem meg mindig olyan, mintha az én gondolataimat, félelmeimet, görcseimet írnád le. :lol: Párod milyen? Enyém pont ellentéte. :roll: Gyanítom nekem lazaságot, neki meg precizitást kéne tanulnia töllem. És akkor egyensúlyba jönnénk. :lol: Frászt kap attól, hogy én mindent kiakarok számítani előre.

[quote]h írta:alálosan beparázok, ha valami nem az előre általam kigondolt mederben folyik.

Ezt az érzést is ismerem ám! :) Ráadásul, egy csomó mindenről eleve lemondok emiatt.
Hú, remélem a többiek nem utaltatnak be minket valami intézetbe. :lol:

Nem felejtettem el ám, hogy tartozom neked! :oops: :roll:

KépKép
KépKép
fioona

Most jutott eszembe, hogy Ágota a kényelmes székről írt.
Én fitt-ball labdán ülök, bár pont a számítógép asztalhoz nem férek vele. De ez nem a "szék" hibája.

https://www.r-med.com/index.php?prodid=10&catid=1&gkey=Sit%27n%27Gym%20-%20%DCl%F5labda

Vajúdáskor is ilyenen ültem, és nagyon jó volt!

KépKép
KépKép
fioona

Párom? Pont az ellentétem. (volt) Nyugodt, higgadt, majd lesz valahogy elvű. De 6 év elég volt ahhoz, hogy átvegyen a türelmetlenségemből rendesen és sokszor ideges is. Bár szerintem én is vettem át tőle tulajdonságokat, mert korábban még parázósabb voltam. De így teljes az élet, nem?!

A "tartozás" ráér, úgyis csak a tervek miatt kellett. És most eltervezem, hogy nem tervezek mindent előre, rendben????

Először úgy jött össze a baba, hogy tudtam előre, mert meg tudtam hallani. Most meg mit csinálok?! "Túlkiabálom" a gondolataimmal, már ha értitek ezt a nyakatekert megfogalmazást. Bár lehet olyan dolgot kiabálok túl, amit nem szeretnék meghallani? Már megint az egom. Hú de letörném a szarvát. Mi a fenének akarok irányítani mindent az életemben? Miért akarok uralkodni mindenemen? Pedig akár hiszitek, akár nem tisztában vagyok vele, ha hagyok mindent szépen folyni a saját kis medrében, akkor minden a lehető legjobban alakul. Erre mit csinálok? Belepiszkálok. Hát kivel vagyok én? Magammal, vagy ellenem?
A Titkos tanításokban azt olvastam rendet kell tenni magamban, az életemben, rendszer kell, hogy legyen. De hogy ilyen nehéz, a fene se gondolta. Kíváncsi vagyok a könyv milyen megoldást javasol.

meriann

Fiona, és Meri!
Bennetek egy-egy filozófus veszett el. Még nem monda senki?

Fio!
Ha tényleg a babát érzed, akkor gratula, és ahogy Hajni szokta mondani: irigy-irigy-irigy.

Már búcsúzom, megyek haza, aztán talán csempézzük a konyhát. Attól függ Zsoltinak milyen kedve lesz, mert szegényem beteg. Puszi Nektek.
vivi79

Vivi: még nem veszett el, ugye Fioona? :wink:

Jobbulást a párodnak és jó munkát !

meriann

Hű, de jó sokat írtatok!
Kaptam egy ilyet egy barátnőmtől, berakom a sok leendő anyukának. Szóval mindenkinek! :!:

http://velvet.hu/poronty/2006/11/28/els ... #more18158

Lazaságtanuláshoz ez is jó szempont szerintem (ami ebben a cikkben uralkodik) - nem lelkiismeretfurdalózni, ha vmit elbénáz az ember vagy nem boldogul vele, hanem nevetni rajta. Mert szerencsére jobbára nem történnek tragédiák.
Asszem még nem is írtam, h az én első bénázásom a (nagyobb) gyerekemmel egyből a tesztelésnél volt: azt írták, h 3 napos terhességet kimutat, hát én az akció után 3 nappal már pisiltem is le a tesztet... :D Nem is egyszer, rendszeresen, azt sem tudom, hogy derült ki, h nem így kell.

És nahát :!: én is tervezős vagyok. Apukámtól tanultam főképp, ő is mindent kontroll alatt szeretne tartani. És hogy, hogy nem, a férjem a spontaneitás híve, nyugodt típus. Én azt tapasztalom, h az együtt töltött 11 év alatt átvettünk dolgokat egymástól, nem mindig csak a jót, de mintha ebben a tekintetben tanultunk volna egymástól. Én pl. el tudom engedni bizonyos kényszereket - "na, mindegy, jó lesz, ahogy alakul" -, ő meg, meglepve látom, különösen most, h a rosszulléteim miatt még többet foglalkozik a fiával, mint előtte, mennyire odafigyel, és átgondol egy csomó mindent - csakúgy, mint én.

Kép

Kép
nán-dorka

Merike:
ne görcsölj. Én már próbálom elfoglalni magam, jön a Karácsony, vásárlás. Marcikám egyre cukipofább...Most, hogy vszinű márciusig nem történik semmi.. nem vagyok csalódott...

Vivi, Fioona:
hát nem igazán.
Hormontól lett 13 mm-es tüszöm...
20 mm felett reped...
Most ha bogyótol 13 mm akkor anélkül max 3 mm.
Napi 1 mm.t nő.. szval kb esélytelen. :cry:
Ezért is nézzük most hormon nélkül..mert ha nincs akkor emelni kell az adagot, ha van akkor meg tartani...
Nehéz ügy...

De valahogy most nem érint rosszul... Van mit várjak, mondjuk úgy. :wink:

Addig átadom a lehetőséget Nektek, de hajrá, hajrá,hajrá.Nem visszaélni a bizalmammal. höhö :lol: :lol: :lol:

Na készülök, 7-re megyek dokihoz, tehát 9 körül bekerülök.Ha lesz még erőm írok ma, ha nem akkor holnap.

Puszik
Vendég

Angyalkrisz, nagyon örülök, h minden rendben! Sztem hagyj időt magadnak arra, h átgondold, mi legyen a munkáddal. Egyelőre pihenj, és ki fog kristályosodni Benned, h mi kell Nektek. De ne kívülről határozzanak meg a körülmények - ami Neked jólesik. Azért írom ezt, mert azt éreztem, mintha gyors döntést szeretnél hozni. Persze lehet, h a munkád olyan, h a gyors döntést kívánja - akkor lehet, h tényleg egyszerűbb arra gondolni, h dolgozhatunk még eleget életünkben...

Arwennek jó közérzeteket, Fioonának jó hangulatokat kívánok, no persze mindenki másnak is.
Tényleg, érdekes a megfigyelésed a párokról itt, Meri, és miylen öröm ez, értékelni kell. Este, ha hazajön a férjem, iygekszem majd, h érezze, h értékelem! Ez nem mindig egyszerű. Sokszor ugye meg akarom szabni a dolgok menetét... :oops:

Magamról annyit: éjszaka nincs émelygésem, akkor tudok jóízűen inni is, nem is hiszitek el, micsoda élmény az. Azok után, h 5 hete úgy iszom, h nagyon rosszul esik, de tudom, h muszáj.

A MIkulás-elméletemet megvédendő :D : tudjátok ugye, h nem csak ciklus közepén lehet pé? Nagy izgalom hatására is lehet hirtelen pé. Szemérmes vagyok, de azért leírom, h pl. egy fergeteges hancúr is lehet ilyen nagy izgalom... :P

Kép

Kép
nán-dorka

Szerika, az jutott eszembe, h ha nem jó az Afp (persze úgyis jó lesz!), és a hetek miatt bizonytalan vagy, kérd azt egyszerűen, h csináljátok meg akkor is, amikor szted megfelelőbb az időpont. Jó, senki sem rajong a vérvételért, de nem kell továbblépni feltétlenül komolyabb vizsgálatra, mert hátha már ez is elegendő lesz.

Írtatok a vérvételes Down-szűrésről. Nekem ezt eddig senki nem mondta. A védőnő csinálja??

Kép

Kép
nán-dorka

[quote]F írta:iona, és Meri!
Bennetek egy-egy filozófus veszett el. Még nem monda senki?

Nekem erre az jutott eszembe, amit az uncsitesom szokott rávágni, ha ilyet hall: "csak az a baj, hogy örökre" :D :D :D

Egyépként Meri nincs rossz tulajdonság. Ezért is ne bántsd magad, hogy miért vagyok ilyen, vagy olyan. Valamiért kaptad ezt a személyiséget, ami nem rossz, és nem jó. Rossz vagy jó, csak az lehet, ahogy, és amire használod. Ezt kell most megtapasztalnod, azért vagy ilyen. Ha úgy tetszik, ez a karmád része.

Ami a párokat illet, az enyém is idegeskedik, nagyon is sokat. Csak neki az az oka rá, hogy nem tervezi meg előre a dolgokat, és ezért sokszor hiba csúszik be. Na ő ilyenkor akad ki. :P

Vivi jobbulást a párodnak. Remélem hamarosan már a kész házikórol láthatunk képeket, és pihenhettek. Na persze egy UH képet még bepréselhetsz elötte! :wink:

Hajni! Az élet kifürkészhetetlen. Azért mindenképp örülök neki, hogy nyugodtabb vagy. Ez a legfontosabb.

Nán-dorka remélem ez már a jobb időszak kezdete. Hú, bénázni sokat lehet. Én legjobbat a páromon nevettem, de nem mesélhetem el mi történt, meg megigértem, hogy a mi titkunk marad. 8)

KépKép
KépKép
fioona

Jaj, képzeljétek a legédesebb fotópályázaton Pacsker kutyám felnőtt kategóriában II. helyezést ért el. Köszönöm, aki szavazott rá.
Nagyon büszke vagyok ám!

meriann

Nán-dorka sajnos a vérvételes Down szűrés elég ritka.Külön helyeken csinálják nem a védőnő.Kb 28-30.-e Ft.Neked kell megkeresni a hozzád közel esőt.

Bridzsi

Kép
esztora

Gratulálunk! Nem raknád be azt a képet?

Kép

Kép
nán-dorka

Ahhha, köszi, akkor vmit félreértettem vkinek a soraiból. Csodálkoztam is...
Maradok a többi szűrővizsgálatnál akkor. Különben is, néha eszembe jut, milyen lehet az a dilemma, h akkor most vessünk véget a várandósságnak vagy ne. :( Pláne, h vannak történetek, ahol azt mondták, megtartották és egészséges. No de nem akarlak ilyenekkel szomorítani Titeket, ezeket a gondolatokat talán jobb eltemetni a tudatunk mélyére.

Kép

Kép
nán-dorka

Hú, most fáj a hasam alja. Remélem, csak helyet csinál magának... :(

Kép

Kép
nán-dorka

Már teszem is. Tudjátok ez azért nagy dolog neki/nekünk, mert Pacskernak az első két láb genetikai hiba miatt pataláb és emiatt az eredeti gazdija leadta a sintérnek Bp-en, aztán onnan kivitte egy menhely (Minimenhely) és hirdetni kezdték nem sok sikerrel és akkor jöttem én a képbe. 10 évente veszek egy kutyaújságot és épp akkor kerestek neki gazdit (ráadásul véletelnül az újságos nem azt a fajta lapot adta ide amit kértem), majd a Nők Lapjában is és így találtam rá és leköltöztették 350 km-re a fővárostól. Tipikus esete akik egymásnak vannak rendelve akárhogy, de egymásra találnak.
A sintértelepről nagyon szép kis karriert futott be. Mondtam, hogy reklámoz egy kutyakonzervet is????
Na, jó ez babás fórum.

meriann

Pacsker a sintérnél:
Kép

A II. helyezettes fotó:
Kép

meriann

Nándorka pihenj le, és próbálj meg ellazulni. Biztosan csak bővíti a helyet a baba.
A dokiddal lehet jó lenne megbeszélni, vagy hátha van még itt kismami aki tapasztalt ezügyben.

meriann

Sziasztok!

Fiona,hat sehogy nem allok az adventi elokeszuletekkel :? Sajnos..
Jo mondjuk a koszorunk mar megvan,de ennyi...
Mar azt varom,hogy legyen idom valamire vegre.... :roll:
De jo lesz mar a mezeskalacsot gyurni :lol: :lol: :lol:
Neha en is olyan de olyan depis tudok lenni :(
Olyankor meg magamat is nehezen tudom elviselni :oops:
Szerintem siman lehet,hoyg erzed a babot :lol: :lol: Juj de jo erzes lehet!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szerika,wow,nagyon szep poci!!!!!Es milyen nagy!!!!!!!
AFP:szerintem ne aggodj miatta nyugaton nem is csinaljak,mert nem megbizhato...(bezzeg nalunk! :shock: )

Meri,gratula a kutyihoz!!!!!!!!!!A kis draga!!!!!!! :lol:

Nan-dorka:aterzem,hoyg nem esik jol az ivas...nekem sem..pedig leotte annyit birtam inni,hoyg csak na...most meg...hanyingerem van tole :oops: :oops: Pedig tudom,hoyg muszaj,igy kortyonkent kuldom le,de igy sem elvezem :?
Egyebkent mar mulnak a rosszulletek?Jobb azert picit?

Hajni mostansag van a dokinal,drukkolok!!!!!!!! :wink:
Viszont en azt mondom,rengeteg baba szokott igy szuletni,hoyg..."aaaa most marciusig nem foglalkozunk a kerdessel" :lol: :lol: :lol:
Ugyhogy en azert csendben nem szunok meg szoritani Nektek!!!!!!

Csajok,Meri,Fiona,Nandorka,az nem lehet,hoyg ez jellemzobb rank nokre,mint a ferfiakra,hoyg imadjuk kiszamitani a dolgokat elore? :wink: :wink:
Mert en is NAGYON ilyen vagyok!
Pont ahogy Meri irta,szeretem tudni aznap mit csinalok...es ha vmi spontan program bejona kepbe tok nehezen allok at ra...teljene meg kell magam eroszakolni,hog yjo kepet tudjak hozz avagni!Szornyu!
Es ennek pl sokszor elveztem hatranyat egyetem alatt mert pl rendre este dolt el,hoyg vmit szervezkednek a baratok es irany bulizni,mozizni stb...en meg mar elhataroztam,hoyg bevackolom magam e solvasok,vagy tvzek....
Es ilyenko marha nehez volt meggyozni rola,hoyg nekem bulizni kellene ..
De ez csak egy pelda..rengeteg mas,hetkoznapi dologban ilyen vagyok..es ezt nem tartom jo dolognak.
Ilyenkor ugy erzem nem vagyok eleg rugalmas.
A ferjem meg...na o tok mas!Kepes lenne ste kitalalni,hogy 1 ora mulva induljunk el valahova kulfoldre,vagy nyaralni...vagy mittudomen...O iszonyat spontan tud lenni....
Persze ugy,ahogy mondjatok,alakulunk egymashoz,es ez jo dolog :lol: :lol: :lol:

Az pedig,hoyg lehet lazan venni,vagy nem gondolni a teherbeesere, a babara...hat minden elismeresem azeaki ezt kivitelezni tudja!
En onnantol,hoyg megvolt az eskuvo nem tudtam kizrani az agyambol,hoyg most mar barmikor,barmi tortenhet :lol:
Mondjuk az elso honapban nem voltam meg olyan "tudatos",mert fogalamam sem volt,mikor lehet pe-m,meg ilyesmi...de csaldoott voltam mikor megjott..
A 2. honapban mar figyletem magam,homerozni kezdtem,hogorbe,es amikro ugy erzetem magamon,hoyg pem van,(ho,valadek stb egyutt) akkor meg LH tezstet is vettem...ami + lett..
Mondjuk nem ettol tettuk fuggove a szerelmeskedeseinket,hanem igyekeztunk sokat egyutt lenni,de azert amikor TUDTAM is,hogy na most nagyobb az esely,akkor azert nagyon nem tudtam kizarni a fejembol a babas gondolatokat.....ez volt ugy 10 hete :wink:
De en azt mondom,hoyg nem lehet nem gondolni ra....

Porsikaval mi lehet??reg volt....

Olyan jo itthon..ugy tudom elvezni,komolyan mondom..
Jo faradt is vagyok mondjuk :?

Puszi,szep estet Nektek!!!!

Kép

Kép
arwen07

Meri,ez a kutyus egy tunemeny!!!!!!!Gyonyoru!!!!
Hogy tudta valaki sinterhez adni..... :(
Milyen kutyakajat reklamoz??? :wink:

Nandorka,a pocim nekem is szokott fajdogalni,feszulni neh.Ez normalis,ha nem tart sokaig es nem eors fajdalom.Nyulnak a mehszalagok,tagul a mehed.
Viszont azt a dilemmat gyorsan felejtsd el,amit itt korabban leirtal....
Nem szabad ilyenken gondolkodni!bevallom neha nekem is eszembe jutnak rossz dolgok,de nagyon gyorsan elhessegetem oket!!!!!Nagyon fontos a pozitiv gondolkodas,a baba megerzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Arwen szerintem nem a csajok ilyenek, inkább én arra gondolok, hogy nem véletlen, hogy ez a kis csapat összejött. Azért nagyjából hasonló az érdeklődési körünk és ez nem csak a baba témában merül ki.
Általában ha felvetődik egy új dolog, hamar kiderül, hogy mindenkit foglalkoztat ez a téma. Annyira örülök ennek.
Na, jó éjt, holnap korán kelek nagyon.

Mindenki vigyázzon magára és a babájára! Aki még csak várja a pocaklakó beköltözését annak meg hajrá, szeressétek sokat egymást, valahol azt olvastam, hogy nem jó ha számolgatunk, minél többet kell szeretkezni! Mondom én, aki fél éve várja lassan a saját babócáját. De ha túl vagyok a mensin jaj a páromnak :oops: , kíméletlen és fáradhatatlan leszek, biztos ami biztos. Olyan boldog lennék, ha zebrás teszt lenne a fa alatt.

meriann

Arwen: Vinidogot.

De simán lelopták a netről a fotóját.
Kép

meriann

Az idióták elfelejtették kijavítani a fejéről a hangyát és az eredeti fotón is, és a konzerven is rajta van.

meriann

Na megjöttem. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bocsi, most csak magamról. :oops:
tüsző 17 mm, nyh: 9mm.
Szval király. Doki szerint nagyon jó.

Így hormon elvetve. :lol:

Most megyek is...... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Még csak itt vagyok, várok, hogy bejussak a fürdőbe. :x

Hajni: nagyon klassz, hogy nem kell hormon.
Megy a drukk Nektek is!

Jó éjt!

meriann

Jó reggelt!

Most úgy látom én zárom a napot és nyitom is.
Akkora köd van, hogy klassz lesz autózni. :x Hátha hamar felszáll. Biztos ami biztos, hamarabb elindulok, különben borul a napom. Rá kell, hogy döbbenjek, hogy szeretem amikor zsúfoltak a napjaim. Ma pl. ezer dolgot intézek, szerelni és költöztetni fogok, de beiktattam egy kozmetikai kezelést is :wink: , sőt vásárlást is. Már nagyon rámfér egy kis szépítés, nem tett jót a vizsga a bőrömnek sem, meg persze a kialvatlanság.

Na, megyek is. Mindenkinek szép napot és vigyázzatok Magatokra!!! Pusszancs

meriann

jó reggelt mindenkinek!

édes ez a kutyi,Meri hogy vettétek észre a konzervet?én még sehol nem láttam ezt a tipust.
holnap végre én is megyek kozmetikushoz,nagyon rám fér már,múltkor lekellett mondani.
ma összerakom a ruháinkat (de utálom) mosással semmi bajom de a pakolást gyűlölöm.

Bridzsi

Kép
esztora

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?