Sziasztok!
Fiona,hat sehogy nem allok az adventi elokeszuletekkel
Sajnos..
Jo mondjuk a koszorunk mar megvan,de ennyi...
Mar azt varom,hogy legyen idom valamire vegre....
De jo lesz mar a mezeskalacsot gyurni
Neha en is olyan de olyan depis tudok lenni
Olyankor meg magamat is nehezen tudom elviselni
Szerintem siman lehet,hoyg erzed a babot
Juj de jo erzes lehet!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerika,wow,nagyon szep poci!!!!!Es milyen nagy!!!!!!!
AFP:szerintem ne aggodj miatta nyugaton nem is csinaljak,mert nem megbizhato...(bezzeg nalunk!
)
Meri,gratula a kutyihoz!!!!!!!!!!A kis draga!!!!!!!
Nan-dorka:aterzem,hoyg nem esik jol az ivas...nekem sem..pedig leotte annyit birtam inni,hoyg csak na...most meg...hanyingerem van tole
Pedig tudom,hoyg muszaj,igy kortyonkent kuldom le,de igy sem elvezem
Egyebkent mar mulnak a rosszulletek?Jobb azert picit?
Hajni mostansag van a dokinal,drukkolok!!!!!!!!
Viszont en azt mondom,rengeteg baba szokott igy szuletni,hoyg..."aaaa most marciusig nem foglalkozunk a kerdessel"
Ugyhogy en azert csendben nem szunok meg szoritani Nektek!!!!!!
Csajok,Meri,Fiona,Nandorka,az nem lehet,hoyg ez jellemzobb rank nokre,mint a ferfiakra,hoyg imadjuk kiszamitani a dolgokat elore?
Mert en is NAGYON ilyen vagyok!
Pont ahogy Meri irta,szeretem tudni aznap mit csinalok...es ha vmi spontan program bejona kepbe tok nehezen allok at ra...teljene meg kell magam eroszakolni,hog yjo kepet tudjak hozz avagni!Szornyu!
Es ennek pl sokszor elveztem hatranyat egyetem alatt mert pl rendre este dolt el,hoyg vmit szervezkednek a baratok es irany bulizni,mozizni stb...en meg mar elhataroztam,hoyg bevackolom magam e solvasok,vagy tvzek....
Es ilyenko marha nehez volt meggyozni rola,hoyg nekem bulizni kellene ..
De ez csak egy pelda..rengeteg mas,hetkoznapi dologban ilyen vagyok..es ezt nem tartom jo dolognak.
Ilyenkor ugy erzem nem vagyok eleg rugalmas.
A ferjem meg...na o tok mas!Kepes lenne ste kitalalni,hogy 1 ora mulva induljunk el valahova kulfoldre,vagy nyaralni...vagy mittudomen...O iszonyat spontan tud lenni....
Persze ugy,ahogy mondjatok,alakulunk egymashoz,es ez jo dolog
Az pedig,hoyg lehet lazan venni,vagy nem gondolni a teherbeesere, a babara...hat minden elismeresem azeaki ezt kivitelezni tudja!
En onnantol,hoyg megvolt az eskuvo nem tudtam kizrani az agyambol,hoyg most mar barmikor,barmi tortenhet
Mondjuk az elso honapban nem voltam meg olyan "tudatos",mert fogalamam sem volt,mikor lehet pe-m,meg ilyesmi...de csaldoott voltam mikor megjott..
A 2. honapban mar figyletem magam,homerozni kezdtem,hogorbe,es amikro ugy erzetem magamon,hoyg pem van,(ho,valadek stb egyutt) akkor meg LH tezstet is vettem...ami + lett..
Mondjuk nem ettol tettuk fuggove a szerelmeskedeseinket,hanem igyekeztunk sokat egyutt lenni,de azert amikor TUDTAM is,hogy na most nagyobb az esely,akkor azert nagyon nem tudtam kizarni a fejembol a babas gondolatokat.....ez volt ugy 10 hete
De en azt mondom,hoyg nem lehet nem gondolni ra....
Porsikaval mi lehet??reg volt....
Olyan jo itthon..ugy tudom elvezni,komolyan mondom..
Jo faradt is vagyok mondjuk
Puszi,szep estet Nektek!!!!