Új privát üzeneted érkezett!

Bettike, Sonjus ezzel én is tökéletesen így vagyok. Képes vagyok mindenféle tünetet produkálni, azért is lenne jobb, ha most nyár lenne, akkor könnyebben mennénk minden felé a gyerkőccel, kevesebb időt tudnék agyalással tölteni, mint itt a lakásban.

Most ha valamit észreveszek rögtön mondom is magamnak, nem lehet, ilyen görbével nem lehetek terhes :D
Jaj, de szeretnék 1 héttel öregebb lenni :D

Kép
Kép
robcsi03

Szirom,
egyidősek a gyerekeink, tudom miről beszélsz! Hidd el (én is ezt mondogatom magamnak) el fog múlni, ki fogja nőni, ez egy ugyanolyan állomás a fejlődésében mint bármelyik másik, csak hát kicsit nehezebb megélni (neki is!!!). Ne csinálj lelki problémát magadnak belőle, kezeld a helyzetet ahogy tőled telik, nem kell szuperanyának lenni, bőven elég az "elég jó anya"! És túl leszünk ezen is! :)
Vendég

Köszi Áfi :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Coca mama!
Te értesz a pempő ügyhöz! Tegnap vettem méhpempős mézet. Gondolom abból kiskanálnyit kellene naponta elszopogatni! :?:
Vagy nem?

Valakinek ötlete van?
Kenhetném vajaskenyérre is? nyami
sonjus

Hát tüneteket én is produkáltam magamnak az előző ciklusban :?

Bettike
Tényleg szépen megy feljebb a hőd :D Hát hallod, a ti libidótokkal nincs probléma :wink: :oops:

Robcsi,
nemsokára 1 héttel öregebb leszel :wink: :lol: én két héttel szeretnék :wink:

Szirom
Jobbulást Miksának

Sonjus
Szupi a tábla :D Tünet ide tünet oda, hamarosan terhesek leszünk :wink:

Kép
gaby25

Gaby! A sógornőmékkel azt beszéltük pont a héten, hogy a fiúk egy kicsit fehérmájúak! :lol: Ha beszélgetnek is, akkor kb. 2 percen belül a szex a téma! :lol:
Szóval nem panaszkodhatom!
Szerintem Gaby elég nekünk az az egy hét is! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike
1 hét múlva 11 dpo :roll: na jó, már itt is meg tudhatunk valamit :wink: De később biztosabb :wink:

Kép
gaby25

sziasztok:)

latom megy a tema rendesen.
minden tesztelonek druk.
apropo szerintem aki sokaig huzza a tesztelest az sajat magat kinozza,nem tom mert?adjon nekem valaki erre valszt.mert varjatok meg hogy egy hette kesen a menzi es utanna teszteltek?

Kép
monyoka

Monyoka
Nem akarok olyan sokat várni, nem vagyok mazohista :wink:

Kép
gaby25

Monyoka! Azért mert a dokim azt mondta, hogy egy héttel a kimaradás után érdemes! Azt persze nem mondta, hogy előbb ne! :lol:

Kép
bettike
Eger

betti na ja,doki.nem a dokinak kell vegigizgulni aztaz egy hetet a manzikimaradastol:) :shock:
aki tudja hogy mikor volt pe-je az mar menzikimaradastol 1-2 nap mar tesztelhet,akkor szerintem mar kimutatja.

Kép
monyoka

Sziasztok!
Ceniko! Emlékszem rád a "Gyermekét egyedül nevelő szülő " topicból. Én 2004 őszén jártam arra. Örülök, hogy azóta neked is rendbejött az életed! Az első gyerekkel én is toxémiás voltam, de szerencsére csak az utolsó napokban, és természetes úton tudtam szülni, ami azért toxémia esetén nem nagyon szokott összejönni. Te császárral szültél?
zsebi_baba

Na mindegy! A lényeg a lényeg, hogy odáig el is kell jutni! :wink:

Kép
bettike
Eger

betti mar mert ne jutnal el:)fo az optimizmus:)

Kép
monyoka

Sziasztok Lányok!

Szorítok mindenkinek :wink:

A témához: az első gyerekem szeptember 4-én készült :oops: az esküvőm 13.-án volt (a mensinek 14-én kellett volna megjönnie), gondoltam tesztelek egyet, hogy tudjam ihatok-e a lakodalmamon egy kis pezsgőt. A teszt negatív lett, másnak reggel meg pozitív :lol: :lol: :lol:
klarissza32

Sziasztok!

Suttyomban helyzetjelentés:
Stagnál a hőm, görbét délután tudok dobni. Ha nem lesz miki és holnap is negatív lesz a tesztem, jövő héten irány a doki.

Gaby, Bettike! Türeleeeeeeeeeeeeeem!!!!

:lol:

Kép
szilcsi

lanyok szokott valaki hasznalni huvelyzuhanyt?ha igen hanyszor egy ciklusban?es mikor?
en mult honapban hasznaltam eloszor.

Kép
monyoka

Nekem, ha a mensim 2-3 napot késik az csak egyetlen dologtól lehet :D

Csajok szédöldést is lehet produkálni?

Monyoka soha nem használtam még, mire kell az neked? Rossz a hüvelyflórád, vagy mi? :shock:

Kép
Kép
robcsi03

Szilcsi
Türelmes vagyok :wink: :?

Monyoka
Régen használtam, de akkor volt egy kis probléma, akkor minden nap. Szerintem ha minden másnap csinálod, az jó :roll:

Kép
gaby25

robcsi.en tudok szedelgest produkalni :o megmuatssan :P ?

akarhanyszor elmegyek a dokihoz mindig azt mondja van egy kis folyasom. :shock: de semmi gaz.kptam mar kupot,elmult aztan kovetkezo honapban visszajott.
anyum is ilyen,neki is csak kupot irtak fel,bar neki a doki megjegyezte hogy kovetkezo honapban ugyis kiujul.
ezert probaltam ki.mult honapban nem volt folyasom,ezert gondolom hogy csak hasznal valamicsket.

Kép
monyoka

szilcsiiiiiiii szoritooooooooook :)

na basszus gaby en egy honapban csak egyszer mertem :shock:
akkor az nem jo mi?

Kép
monyoka

Sziasztok!

Gaby, gratu a vizsgához! :D

Bettike, szép görbe!!! :P

Sonjus, a pempős mézről: este, vacsi után 1-2 órával 1 kávéskanálnyit kell enni, NEM fém/alumínium kanállal!!! (műanyag vagy fa). Csak magában, nem teában, vagy kenyéren! :wink:

Snufi
snufi

Ja, a görbém lemaradt, bár semmi extra,...: :arrow:

Kép

Előző hónapban már ilyenkor is össze-vissza ugrált, szerintem az E vitamintól lett most egyenletesebb!!! :)
snufi

hát nem tudom neked milyen fajta van. Lehet hozzá két fajta tablettát kapni, az egyik csak a higiéniás, a másikban valami egyéb bacieltávolitó valami. Én csak a higiéniásat használtam. De a dobozában kell leírás legyen :roll:

Kép
gaby25

Robcsi! Hát még szédülést nem próbáltam csinálni! Az nem attól van, hogy pl. leesik a vérnyomásod! Na ha azt te tudod produkálni csak úgy, akkor megeszem a kalapom! :lol:

Snufi! Én szedem az E vitamint és pont ugrabugrálós lett a görbém! Ennyire más hatása lenne az egyes emberekre? Ja és köszi!

Kép
bettike
Eger

Szilcsi! Hát a türelem a gyengeségem! Akkor már nem lehetne helyette, hogy optimizmus? Az megy nagyon! :lol:

Kép
bettike
Eger

gaby szerintem az enyem higienas.tantum rosa ez a neve.

Kép
monyoka

Ilyen folyásos dologra, jó a gyógytea keverék is, 1 teáskanálnyi kell mindegyikből. Körömvirág, kamilla, kakukkfű és zsálya.
Meg kell főzni teának, ha kihült, lehet öblögetni :) (ott alul)
sonjus

Bettike, azért gondoltam, hogy az E vitamintól, mert előző hónapban ugyanúgy teáztam + méhpempőztem, mint most, viszont E vitamint csak most kezdtem el szedni. Szerintem lehetséges, hogy más hatással van emberekre, nem? :roll:
snufi

Én most már közel 3 hónapja szedem az E vitamint, de nem sok látszatja van. Igaz én most még csak a 200 mg-ost eszem, de ha elfogy 400-asat veszek

Kép
Kép
robcsi03

Miért szeditek az E-vitamint??
klarissza32

Az e vitamin segíti a beágyazódást, meg hogy egészséges legyen a pete miközben érik! Ha jól tudom!
De ugye Zöldi a nagy vitamin szakértő! :lol:

Aki issza a palástfű teát! Nem kell sokszor pisilnetek tőle? Én legalább is ugye pé óta iszom, de főleg ha megiszom az estit akkor éjszaka legalább kétszer fel kell kelnem pisilni! :roll: :?:

Kép
bettike
Eger

Bettike! Én alapból sokat pisilek, éjszaka is 2x. :oops: Gyógyteáktól meg pláne! Szóval én vacsi után egyből megiszom, hogy csak :D 2x menjek éjjel... :roll: Amúgy én cickafarkból(1.-pé.) és palástfűből (pé.-1.) is úgy iszok, hogy reggel és este 1-1 csészével. Te? Ti? :idea: :?:
snufi

Úristen csajok, mi lesz veletek, ha babásak lesztek az egész éjszakát a klotyón töltitek majd?

Én a terhesen a legutolsó időben másztam ki 2*x a klotyóra :D

Kép
Kép
robcsi03

Snufi! Péig ittam vegyeset (azaz cickafar-palástfű) reggel és este 1-1. Most pé után csak a palástfűből készültet azt is reggel és este 1-1.
Csak azért kérdeztem mert én kb. eddig egy nap összesen max 3 pisiltem (reggel, délután este)! :lol:
Most meg már egy nap kb 6-szor! (Éjszakát is beleértve) :roll:

Kép
bettike
Eger

Nem hiszitek el, de itt ülök a munkahelyemen és nincs munka! Szét unom az agyam! :cry:
Ebben az a legszomorúbb, hogy kb. másfél hét múlva meg majd mindenkinek leesik, hogy évvége, meg téli szünet és akkor meg látástól mikulásig dolgozhatok majd!
Ezt utálom a legjobban, hogy nincs elosztva arányosan!
Ja és eldugulok már! :oops:

Kép
bettike
Eger

Robcsi! Ezt már mondták nekem páran!!! :D

Bettike! Én kb. 10x pipilek 1 nap... :oops:

Mondjuk igyekszem sokat inni, mert régebben elfelejtettem, de most már rákényszerítem magam és kb. 2,5 litert megiszok. :idea:

Bettike! Nekem sincs melóm, de semmi!!!! Ennél rosszabb csak az, ha irtó sok lenne. De ebbe a semmittevésbe is úgy bele lehet fáradni!!!!! :o
snufi

Snufi! Akkor jó! Csak akkor kezdek majd el aggódni, hogy ha többször megyek ki mint te!
Bár én alig iszok folyadékot! Azaz szerintem a napi 1 liter éppen hogy megvan! :roll:

Kép
bettike
Eger

Bettike
Látástol mikulásig fogsz dolgozni? Mindjárt itt a mikulás, utána láblógatás :lol: :lol: :lol: HAbár mikulás nyaral most, nem? :lol:

Kép
gaby25

Nekem most adott a főnököm egy uncsi melót, ami nem igazán az én dolgom :twisted: De hát ez van, az én dolgom is uncsi sokszor :lol:

Kép
gaby25

Én tegnap pisiltem sokat :shock: Nem tudom miért :?

Kép
gaby25

Na még ilyen pisis bandát! :lol:
Amúgy én már most magamnak találtam ki, hogy mit is csináljak! Pakolgatok, rendezgetek! Ilyen látszat munka!

Kép
bettike
Eger

Amúgy milyen beosztásban dolgoztok?
snufi

Hogy-hogy milyen beosztásban? Én iskolában, titkárságon! :lol:

Kép
bettike
Eger

Pénzügyi referens

Kép
gaby25

Hivatalosan titkárságvezető,de az a vicces, hogy egyedül vagyok, úgyhogy vezethetem magam! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike
Ez jó :lol: Akkor oszd ki magadnak a munkát :lol: :lol: :lol:

Kép
gaby25

Gaby! Ez az amit nem lehet, mert amúgy meg 3-4 főnököm van! :cry:

Kép
bettike
Eger

Snufi, és a te beosztásod? Nézzenek oda, minket kifaggatsz, de te nem árulod el :shock: :wink:

Kép
gaby25

Hát amíg ti itt jól kipisiltétek magatokat én szunyókáltam egyet :D Biztos ez a hülye idő teszi, de napok óta állandó alhatnékom van. Tegnap este 1/2 8-kor aludtam el, amíg apa fürdetett én éppen csak elnyúltam az ágyon, aztán szépen el is szundítottam.

Kép
Kép
robcsi03

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?