Bettike, Sonjus ezzel én is tökéletesen így vagyok. Képes vagyok mindenféle tünetet produkálni, azért is lenne jobb, ha most nyár lenne, akkor könnyebben mennénk minden felé a gyerkőccel, kevesebb időt tudnék agyalással tölteni, mint itt a lakásban.
Most ha valamit észreveszek rögtön mondom is magamnak, nem lehet, ilyen görbével nem lehetek terhes
Jaj, de szeretnék 1 héttel öregebb lenni
Szirom,
egyidősek a gyerekeink, tudom miről beszélsz! Hidd el (én is ezt mondogatom magamnak) el fog múlni, ki fogja nőni, ez egy ugyanolyan állomás a fejlődésében mint bármelyik másik, csak hát kicsit nehezebb megélni (neki is!!!). Ne csinálj lelki problémát magadnak belőle, kezeld a helyzetet ahogy tőled telik, nem kell szuperanyának lenni, bőven elég az "elég jó anya"! És túl leszünk ezen is!
Gaby! A sógornőmékkel azt beszéltük pont a héten, hogy a fiúk egy kicsit fehérmájúak! Ha beszélgetnek is, akkor kb. 2 percen belül a szex a téma!
Szóval nem panaszkodhatom!
Szerintem Gaby elég nekünk az az egy hét is!
latom megy a tema rendesen.
minden tesztelonek druk.
apropo szerintem aki sokaig huzza a tesztelest az sajat magat kinozza,nem tom mert?adjon nekem valaki erre valszt.mert varjatok meg hogy egy hette kesen a menzi es utanna teszteltek?
betti na ja,doki.nem a dokinak kell vegigizgulni aztaz egy hetet a manzikimaradastol:)
aki tudja hogy mikor volt pe-je az mar menzikimaradastol 1-2 nap mar tesztelhet,akkor szerintem mar kimutatja.
Sziasztok!
Ceniko! Emlékszem rád a "Gyermekét egyedül nevelő szülő " topicból. Én 2004 őszén jártam arra. Örülök, hogy azóta neked is rendbejött az életed! Az első gyerekkel én is toxémiás voltam, de szerencsére csak az utolsó napokban, és természetes úton tudtam szülni, ami azért toxémia esetén nem nagyon szokott összejönni. Te császárral szültél?
A témához: az első gyerekem szeptember 4-én készült az esküvőm 13.-án volt (a mensinek 14-én kellett volna megjönnie), gondoltam tesztelek egyet, hogy tudjam ihatok-e a lakodalmamon egy kis pezsgőt. A teszt negatív lett, másnak reggel meg pozitív
akarhanyszor elmegyek a dokihoz mindig azt mondja van egy kis folyasom. de semmi gaz.kptam mar kupot,elmult aztan kovetkezo honapban visszajott.
anyum is ilyen,neki is csak kupot irtak fel,bar neki a doki megjegyezte hogy kovetkezo honapban ugyis kiujul.
ezert probaltam ki.mult honapban nem volt folyasom,ezert gondolom hogy csak hasznal valamicsket.
Sonjus, a pempős mézről: este, vacsi után 1-2 órával 1 kávéskanálnyit kell enni, NEM fém/alumínium kanállal!!! (műanyag vagy fa). Csak magában, nem teában, vagy kenyéren!
hát nem tudom neked milyen fajta van. Lehet hozzá két fajta tablettát kapni, az egyik csak a higiéniás, a másikban valami egyéb bacieltávolitó valami. Én csak a higiéniásat használtam. De a dobozában kell leírás legyen
Robcsi! Hát még szédülést nem próbáltam csinálni! Az nem attól van, hogy pl. leesik a vérnyomásod! Na ha azt te tudod produkálni csak úgy, akkor megeszem a kalapom!
Snufi! Én szedem az E vitamint és pont ugrabugrálós lett a görbém! Ennyire más hatása lenne az egyes emberekre? Ja és köszi!
Ilyen folyásos dologra, jó a gyógytea keverék is, 1 teáskanálnyi kell mindegyikből. Körömvirág, kamilla, kakukkfű és zsálya.
Meg kell főzni teának, ha kihült, lehet öblögetni (ott alul)
Bettike, azért gondoltam, hogy az E vitamintól, mert előző hónapban ugyanúgy teáztam + méhpempőztem, mint most, viszont E vitamint csak most kezdtem el szedni. Szerintem lehetséges, hogy más hatással van emberekre, nem?
Az e vitamin segíti a beágyazódást, meg hogy egészséges legyen a pete miközben érik! Ha jól tudom!
De ugye Zöldi a nagy vitamin szakértő!
Aki issza a palástfű teát! Nem kell sokszor pisilnetek tőle? Én legalább is ugye pé óta iszom, de főleg ha megiszom az estit akkor éjszaka legalább kétszer fel kell kelnem pisilni!
Bettike! Én alapból sokat pisilek, éjszaka is 2x. Gyógyteáktól meg pláne! Szóval én vacsi után egyből megiszom, hogy csak 2x menjek éjjel... Amúgy én cickafarkból(1.-pé.) és palástfűből (pé.-1.) is úgy iszok, hogy reggel és este 1-1 csészével. Te? Ti?
Snufi! Péig ittam vegyeset (azaz cickafar-palástfű) reggel és este 1-1. Most pé után csak a palástfűből készültet azt is reggel és este 1-1.
Csak azért kérdeztem mert én kb. eddig egy nap összesen max 3 pisiltem (reggel, délután este)!
Most meg már egy nap kb 6-szor! (Éjszakát is beleértve)
Nem hiszitek el, de itt ülök a munkahelyemen és nincs munka! Szét unom az agyam!
Ebben az a legszomorúbb, hogy kb. másfél hét múlva meg majd mindenkinek leesik, hogy évvége, meg téli szünet és akkor meg látástól mikulásig dolgozhatok majd!
Ezt utálom a legjobban, hogy nincs elosztva arányosan!
Ja és eldugulok már!
Snufi! Akkor jó! Csak akkor kezdek majd el aggódni, hogy ha többször megyek ki mint te!
Bár én alig iszok folyadékot! Azaz szerintem a napi 1 liter éppen hogy megvan!
Hát amíg ti itt jól kipisiltétek magatokat én szunyókáltam egyet Biztos ez a hülye idő teszi, de napok óta állandó alhatnékom van. Tegnap este 1/2 8-kor aludtam el, amíg apa fürdetett én éppen csak elnyúltam az ágyon, aztán szépen el is szundítottam.