Új privát üzeneted érkezett!

Sonjus: Én is :lol: És akkor teljesítve az egészegész terv :lol:
:oops: :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

ceniko
Szeged

Köszi Ceniko! :)

Köszi Robcsi! :P
snufi

Hol vagytok Csajok? Mindenkit eltemetett a sok munka? :D
snufi

Én itt vagyok és ki vagyok akadva. Tegnap agyonra sajnáltuk Győzikét, hogy megölték a kutyáját, most meg kiderült, hogy a kutya már a múlt héten elpusztult és szó sincs kivégzésről, a kutya kiszökött és beleesett egy épitkezésen lévő mély gödörbe.

Erre ez a szemétláda, hogy őt sajnálják előadta, hogy kinyírták a kutyáját. Őt kéne még bíróság elé citálni, amiért nem volt rendes gazádja annak a kutyának. Talán csináltani kellett volna éjjelre egy kennelt, amiből nem tud kiszökni.

Na most felment, az amúgy alacson vérnyomásom

Kép
Kép
robcsi03

Nem is hallotam!!! Durva! :twisted:
snufi

Én vagyok, csak senki nincs itt, magamban meg mit beszélgessek???
És különben is szomorú vagyok... :cry:

Kép
szilcsi

Én vagyok, csak senki nincs itt, magamban meg mit beszélgessek???
És különben is szomorú vagyok... :cry:
Ja, ennyit a médiáról...

Kép
szilcsi

Mi a baj Szicsi? Öntsd ki szíved!!! :cry:
snufi

Előző oldalon látod a görbémet és a TEST sorban a negatív jelet. :cry:
Viszont nem jött meg még mindig, és pár napja alul jobb oldalt szurkál... Mensinek semmi nyoma, méhszáj zárt (volt tegnap este). :shock:

Kép
szilcsi

Igen Szilcsi, láttam. Fertyn láttam már különb babós görbét is, de ez téged most nem vígasztal... De lehet, hogy a teszt is korai volt... De bármit írhatok,.... a legrosszabb a bizonytalanság. :cry:

:?: :idea: :?: :idea: :?: :idea: :?: :idea: :?: :idea: :?: :idea: :?: :idea: :?: :idea: :?: :idea: :?: :idea: :?: :idea: :?: :idea: :?:
snufi

Igen, ez a bizonytalanság... Át tudom érezni, mit érezhet most Kata...

Többiek??? Sehol senki?

Robcsi, neked mennyi van a tesztelésig?

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Miki tényleg úgy néz ki hogy elutazott?!
Szilcsi átérzem az érzésed, de én nem vagyok magam alatt! Most készülök az esküvőmre, úgyhogy nincs időm vele foglalkozni!( csak egy kicsit).

Meg felfedeztem, hogy én vagyok közületek a legfiatalabb, így én azokkal érzek együtt akik 30-on felül vannak és nem sikerül a babó!

Zöldi, nekem mit jósolsz?

Egyébként azért nem lett első pisis teszt, mert 3-kor nagyon kellett és olyan álmos voltam, hogy lusta lettem volna tesztet csinálni!

Ceni, mi az a szindróma ami, neked volt?

Kép
kata05

Kata, hány éves vagy? Biztos, hogy te vagy a legfiatalabb??? :wink:
Szerintem Monyoka a maga 23 évével, mögötte pedig én (24.) :lol:

Mikor lesz az esküvőd? Jaj, én úgy átélném még egyszer, olyan gyorsan eltelt!

Figyuka! Mikit elzavarjuk jó messzire, én pénteken nyomok egy új tesztet asszem! :lol:

Kép
szilcsi

Hű, Monyóka nem szeretelek volna öregíteni! Én is csak 24 vagyok!
De Szilcsi te benne sem vagy a táblában! Miért?

Áprilisban lesz az esküvőnk!

Kép
kata05

Kata: Hát a terhességi toxémia (mérgezés) legsúlyosabb formája. Nagyon nagyon magas vérnyomás, fehérje a vizeletben...stb A végén már annyira szarul voltam, hogy iszonyat fájdalmaim voltak... A májfunkcióm pocsék lett, már mérgeztük egymást a gyerekkel.....
Napi 4x2 szem (maximum adag) Dopegyttel (vérnyomáscsökkentő) sem tudták 170/140 alá nyomni a vérnyomásomat!
Életembe sose volt magas vérnyomásom, sőt, általában alacsonyan röpködtek a nyomások bennem :lol: , de akkor húbakker volt :shock: :cry: Nyugtatón, keringésjavítón és vérnyomáscsökkentől éltem! :shock: :cry: :!: Na és sómentes diétán... Ezért korábban a 37. héten született meg Viola 2300 grammal és 46 cm-rel. Nem volt jó a lepényi keringés, kb a 25. héttől nem kapott elég oxigént, tápanyagot...ezért hordom most a korai fejlesztőbe :cry: :cry: :cry: A tartós oxigénhiány miatt figyelemzavaros, egyáltalán nem beszél még (22 hósan már azért illene), nem érti a rövid utasításokat, rossz az egyensúlyérzéke, szal vannak gondok.... :( :cry: :shock:
Nem fogyatékos vagy ilyesmi, hanem részképességzavaros, amit most a fejlesztőbe megpróbálnak/lunk korrigálni. Ha nem került volna gondos kezekbe jó szakemberek közé akkor, később tanulási, magatartás zavarok léphettek volna/léphetnek fel!

Tanulság (SZERINTEM) : amint lehet meg kell indítani a szülést, hogy ha már kezd romlani a vérkép (-májfunkció- beindulnak a mérgezési folyamatok) akkor azonnal meg kell indítani a szülést.....
Röviden ennyi!

ceniko
Szeged

Enikő, ez nagyon durva lehetett! De én tudomám, hogy most nem lesz semmi ilyen baj és simán ki fogod hordani a prücsköt! :lol:
Na, fogadsz velem??? :lol:

Kata, te tervezel újabb tesztet? Mikorra? Érzel valamit?
Április még messze van... A szervezés részét nem csinálnám újra, csak azt az egy napot! :lol:

Kép
szilcsi

Ilcsi: Azt nem tudod véletlenül, hogy pöcse lesz-e avagy puncija??? :lol:

ceniko
Szeged

Sziasztok!

Hát engem is kiakasztott ez a Győzikés hír! Útálom, hogy nem lehet tudni, mikor mi igaz! :evil:

Ez a ferty hülye! Magától berakta a pé-t a 12. napra, ráadásul szép piros vonallal! Akkor biztos nem lehetett, hisz még aznap UH-n is voltam! Béna! :evil:

Kata! Élvezd ki az egész készülődést is! Én még azt is újra csinálnám! Imádtam! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike, akkor most adtál egy kis reményt nekem! Ha ilyen hülye a ferty, könnyen lehet, hogy nekem is rosszul jelölt be valamit és akkor nem kell idegeskednem, pár napon belül úgyis kiderül!
Ja, akartam kérdezni: ha esetleg a brutálciklusod átpártolna hozzám, ugye nem haragudnál érte??? :lol: Mondjuk én annyira nem örülnék ám neki... :shock:

Enikő, kukacos lesz, meglátod! Cocához járok banyaképzőbe! :lol:
Nálam még mindig semmi, szurkál jobb oldalt alul, ésállandóan ehetnékem van. :lol: Kíváncsi leszek a holnapi hőmre! :shock:

Kép
szilcsi

Szilcsi! Csak emlékeztetőül a brutálgörbém:
Kép

Hol vagy te még ettől! :wink:

Kép
bettike
Eger

Bettike, remélem, nagyon messze, és nem is fogom elérni! De azért megfordult a fejemben... Ugye előző hónapban szteroid szuri, norcolutos mensi volt, most meg 33. cn és sehol semmi... Ki tudja, mi lesz ebből??? :shock:

Kép
szilcsi

Sziasztok
Ma nem nagyon voltam, sajna tanulgatnom kellet. :(
Viszont túl vagyok a vizsán, és görbülni fog :wink: péntekre lesz eredmény

Bettike
Húúú, hát tényleg elég érdekesre sikerült az a görbe

Győzikés hír :twisted: Na, én ezért nem szoktam már bulvárújságokat olvasni, sosem lehet tudni, mi igaz és mi nem.

Szilcsi
Hát ha nem jön meg, és továbbrat is negatív lesz, akkor tán az orvosod mond valami okosat :shock: De legyünk optimisták, és jövőhéten már lesz két csíkod :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok Lányok,

nekem is megy még a hason fekvés, bár rajtam kb. egy hete látszik némi pocakka. Eddig nem hiztam, de szerintem a következő védőnő látogatásra már lesz valami.
Jövö héten megyek.

Szerika, Babancs,szoritok nektek az AFP-re, Eliza kesőbb majd neked is.

Babancs, szombaton nekem is ugyanezt csinálta a hasam...de állítólag ez normális, nekem hála égnek elmúlt. Olyan idegesítő volt.

Lányok, nincs valami jó ötletetek két kislánynak (2,3 évesek). Nem szeretnék plüss cuccot, sem babát sem semmi tucat dolgot. Valami ötletes ajándék kéne amit tuti senkitől nem kapnak.....Ha van bármi ötlet szívesen veszem :D .

Gaby, gratuláció a vizsgához.

Zöldi én most a 7.dpo-ig hő emelkedést jósolok neked utána némi esést a 10dpo-ig, majd szépen felfelé ívelő görbét és örömhírt karácsonyra :D .

Többieknek is drukk, szépek a görbék, jöhetnek a decemberi pozitív tesztek :) !!!!!

Puszi nektek.
Melcsi

Kép
melcsi6

Melcsi: Vegyél nekik Formatáblát. Az fejlesztő játék, és általában kevés szülő vesz ilyesmit a gyerekének! Az egy ilyen fa tábla amibe különböző formájú figurák vannak (állatok, járművel, gyümölcsök, stb...) és egy kis pöcökkel ki tudják venni majd visszarakni a megfelelő helyre! Ez kb 3 éveseknek való ábrától függően. Nem vészes az ára és nagyon praktikus, hasznos és szép fejlesztő játék! :wink: Ha nem tudod miről beszélek, szólj és küldök fotót, arról tuti be fog ugrani :P
Pusssz

ceniko
Szeged

Melcsi! Én babaházat vennék vagy kiskonyhát (kicsit tucat, de nekünk mindig bejött). Műanyagban most nagyon sokfélét lehet kapni így karácsony előtt a hiperekben, általában van bennük bútor, emberkék, állatok, az ajtók nyithatók, a fiókok kihúzhatóak, vécéfedél lecsukható és így tovább.
De az Ikeában pl. van apró zománcozott edénykészlet is. Az ilyeneket még a fiam is imádja! (a lány unokatesónak veszünk lánycuccokat, és ha náluk vagyunk, Miksa mindig ezekkel játszik :wink: ) Ja, és vettünk a tesóm kislányának egyszer egy famackót, ami egy gardróbszekrényben lakott, és volt vagy 6 öltözet ruhája, szoknyák, nadrágok, sapik, kendők, irtó aranyos volt. A Visegrádi utcában vettük, ott van egy fajátékokat áruló játékbolt, Fair Play a neve, a 43-45 szám alatt. Néztem az oldalukat, de épp fejlesztik http://www.fairplaytrade.hu/

Ami Enikő írt, az is nagyon jó, csak nagyon nézd meg, milyet veszel, mert ha túl egyszerű, akkor azt unhatják. Miksa 1 évesen simán visszatette a 10-12 darabosakat. Bár egy nála 3 hónappal idősebb kislány meg sokáig egyáltalán nem. Akkor csodálkoztam, de később olvastam, hogy a fiúknak a forma- és térérzékük fejlettebb, mint a lányoknak. A lányok meg másban körözik le őket.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Marci mar egy eve imad puzzlet kirakni!Lehet kapni ilyen 25db-os nagy alakut!
Kép

Vagy nevre szolo mesekonyv:
www.libellus.hu

Kép
Kép
ancsa81

Jo reggelt,szep napot kivanok mindenkinek! :D

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Tegnap délután, este mindenki babát gyártott? :D Hát hajrá csajok, mert a novembert úgy néz ki, hogy csak egy zebrával zárjuk Ceninek köszönhetően. Romlik a statisztikánk, de majd decembertben ugye? :)

Szilcsi te kérdezted, hogy mikor akarok tesztelni. Hát HA eljutok odáig, akkor vasárnap, vagy jövő hét hétfőn.

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Jó Reggelt!

Ancsa de korai vagy, beelőztél mindenkit! :-D

Tegnap este későn értem haza, úgyhogy csak bepattantam az ágyba, aztán folytattam a hülye álmaimat...

Ma délután megyek a dokihoz néhány leletemért, utána benézek ide is :D

Enikő: durva ez a HELLP szindróma, megnéztem a linket, és még durvább is lehetett volna :shock: Most én is elkezdtem aggódni, mert úgy néz ki Gilbert kórom van (az epefestéket nem tudja rendesen lebontani a májam, és k..va magas a bilirubin szint a véremben). Ez amúgy nem veszélyes, nincsenek tüneteim, esetleg besárgulhatok, ez minden, de nem tudom, ha végre babát várok majd, nem jelent-e rizikófaktort?! :?

Kata, Szilcsi: drukkolok a két csíkért :lol:

Na, csáó, megyek a gyárba :(

SzezsoKép
KépKép
szezso

jó reggelt
hőjelentés
Kép

Kúszik fel :D

Robcsi, én nem gyártottam babát tegnap du. Vizsgáztam :(

Ceniko
Nem lehetett könnyű az előző terhességed. Dokik mit mondanak, mennyi a valószinűsége, hogy ez megismétlődik? Drukkolok, hogy minden rendben legyen ++++++++++++++++++++

Remélem javítom majd a statisztikát, és decemberben produkálok kétcsíkosat :wink: :D

Kép
gaby25

Jó reggelt!
Görbém még mindig uncsi, így csak táblát rakok!
Drukkolok a teszt előtt állóknak!
Babákat a fa alá! Babákat a fa alá! Babákat a fa alá!
(ezt olyan tüntetősen skandáljátok léccci :) )

Kép
sonjus

Szasztok!
A zöld színű disznó tegnap megint elálmosodott az esti mese alatt, és csak most ébredt fel.

Sonjus! Akkor bővíteném a táblát:
29 napos ciklus
no baby
2 éve
nov. 24-én 3. imszem - várunk a csodára
ha nincs csoda, dec. Kaáli-projekt indul

Kép

Kép
zölddisznó

Sonjus

Bettikénak és nekem 4 dpo :wink: és és neki 18n nekem 20n
De lehet hogy mindenkinek a tegnapi aktuális van a táblában :shock: Ez tűnt csak fel :wink:

Kép
gaby25

Zöldi én is bealudtam mikor apa fürdette Törpillát :D Nem lesz Kaáli, mert nem lesz rá szükség. :D

Gaby, tényleg, bocs és gratula a vizsgához, egyébként így hogy írod tényleg én is a 27. napon vagyok.

Kép
Kép
robcsi03

Na lányok, csak gondoltam megnézem, hogy figyeltek-e :wink: :?

Itt a mai!!!!

Kép
sonjus

Melcsi,
a mi 3 éves nagylányunk diavetítőt kap filmekkel karácsonyra (már meg is van, a vaterán túrtam a bolti ár töredékéért) bár azért ez ismerősnek kicsit húzós árú. Viszont amit Enikő mondott az nagyon jó, az én lányom is imádja, meg van egy dobozka, a fedelén 2 macialak kivágva és a dobozban macifejek, pulcsik, és nadrágok. Mindez fa, a két maci különböző alakú, tehát egymás ruhái nem jó rájuk, ez is fejlesztő játék, és 500Ft volt azt hiszem. Meg amit még javasolni tudok: mágneses varázsrajzoló, 1000-1500Ft és odavan érte a gyerek, vasreszelék van a tábla belsejében, a toll meg mágneses, és egy gomb elhúzásával letörölhető. Szerintem nagyon szuper! :)
Vendég

Hellóóóóó Áfi!

Sonjus!
Köszi. A koromat nem letagadni akarta anyátok, csak már szenilis; 38 nyarat élt meg eddig.

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Bevallom én tegnap délután vendégségbe voltam, este meg - ja az úgy is látszik a görbémből! :lol:

Görbe

Nekünk már meg volt, van, hogy kinek mit veszünk nagyjából! Persze ebbe tegnap sikeresen bekavartak, de ez van!
És köszi az ötletek, szerintem hasznosítani is fogom őket! :lol:

Kép
bettike
Eger

Bettike nagyon szépen alakulsz :D

Neked a dec. 18, amit a doki mondott, hogy akkor tesztelj hányadik nap?

Kép
Kép
robcsi03

Az már a mensi kimaradása utáni egy hét lesz! Azaz még 19 nap! Számolom! :lol: Az már a 37. nap lesz! Dpo szerint meg 23!
De végül is a jövő hét vasárnap környéke már biztató lesz, ha nem jön meg! :lol:
Majd meglátom, hogy kibírom-e várni, vagy ha lesz rá okom tesztelek-e hamarabb! :lol:

Kép
bettike
Eger

Robcsi! Te mit érzel? Mert vészesen közeleg a 28. nap, a vízválasztó!

Kép
bettike
Eger

Szerintem azért a várt mensi után 1 héttel tesztelni az túlzás, szerintem azért 2-3 nap után már lehet, mert ha van valami akkor azt már nap közben elvégzett tesztnek is ki kell mutatnia.

Azért egyenlőre jussunk el odáig ugye? :D

Szilcsi, Kata mi újság veletek?

Kép
Kép
robcsi03

Jó reggelt!

Bettike! Nagyon szépen elindult fölfelé a hőd!

Sonjus! Beírod nekem, hogy teázom meg E-vitaminozom? Mindig akarom mondani, és mindig elfelejtem.

Zöldi a táblában, navégre :wink:

Tesztelt ma valaki, lányok? Megy a drukk mindenkinek! :D

Görbét majd pár nap múlva teszek, két értékért nem érdemes kicsinyítgetni :oops:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Bettike az egyik pillanatban ezt érzem, a másikban azt. A múlt hónapban nagyon beleéltem magam a dolgokba, állandóan a tüneteket lestem magamon, most próbálok visszavenni.

Az viszont biztos, hogy a múlt hónapban a 13. dpo-n már nagyon enyhén barnázgattam (vagyis reggel volt valami), most semmi. De ez még nem jelent semmit.

Tényleg a barnázgatásról olvastam valahol, hogy meddőségi orvosok kutatásai alapján a barnázgatás a mensi előtt nem baj, mert szerintük az előző hónapban valami miatt ki nem ürült vér távozik akkor.

Kép
Kép
robcsi03

Jaj lányok! Én mint nagy brutálgörbe tulajdonos kezdek olvadni attól, hogy most kapom a görbémre a dícséreteket! Köszi!

Pontosan Robcsi! Jussunk el jövő hét végéig ilyen szép görbével, mensi nélkül, aztán majd meglátjuk! :lol:

Kép
bettike
Eger

Robcsi! A tünetekről annyit, hogy mivel tudom, hogy melyek a terhesség tünetei ezért azt már most is képes vagyok magamon észlelni! :lol: Tudom, hogy tiszta hülyeség, de a cicim érzékeny, amit szerintem simán pszichésen képes vagyok produkálni! Még jó, hogy tudom hol is tartok és ez korai lenne! :lol:
Szerintem ha akarnék simán lehetnék hipohonder is! Vagy hogy is hívják! :lol:

Kép
bettike
Eger

Szirom! Miksa?

Kép
bettike
Eger

Bettike! Köszi a kérdést, jobban van, de pénteken vissza kell vinnem még egyszer, mert még nem tökéletes a füle. Már csak az antibigyót kell szednie, meg amiatt egy bélflórát rendező cuccot. Úgy egyébként a legkeményebb dackorszakát éli, szándékosan nem térek ki rá, mert elég kemény napjaink vannak, és már ég a képem, hogy mindenkinek panaszkodom a saját gyerekemre :oops: . Csak elmúlik ez is...

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Én már egyszer bevállaltam az orvosi ló helyett a topicos ló szerepét, mert mindig mikor írt valaki valami tünetet, amit érezni lehet terhesség esetén, akkor én azt éreztem :)
Aztán mikor terhes leszek, tuti észre sem fogom venni :)
sonjus

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?