Kata: Hát a terhességi toxémia (mérgezés) legsúlyosabb formája. Nagyon nagyon magas vérnyomás, fehérje a vizeletben...stb A végén már annyira szarul voltam, hogy iszonyat fájdalmaim voltak... A májfunkcióm pocsék lett, már mérgeztük egymást a gyerekkel.....
Napi 4x2 szem (maximum adag) Dopegyttel (vérnyomáscsökkentő) sem tudták 170/140 alá nyomni a vérnyomásomat!
Életembe sose volt magas vérnyomásom, sőt, általában alacsonyan röpködtek a nyomások bennem
, de akkor húbakker volt
Nyugtatón, keringésjavítón és vérnyomáscsökkentől éltem!
Na és sómentes diétán... Ezért korábban a 37. héten született meg Viola 2300 grammal és 46 cm-rel. Nem volt jó a lepényi keringés, kb a 25. héttől nem kapott elég oxigént, tápanyagot...ezért hordom most a korai fejlesztőbe
A tartós oxigénhiány miatt figyelemzavaros, egyáltalán nem beszél még (22 hósan már azért illene), nem érti a rövid utasításokat, rossz az egyensúlyérzéke, szal vannak gondok....
Nem fogyatékos vagy ilyesmi, hanem részképességzavaros, amit most a fejlesztőbe megpróbálnak/lunk korrigálni. Ha nem került volna gondos kezekbe jó szakemberek közé akkor, később tanulási, magatartás zavarok léphettek volna/léphetnek fel!
Tanulság (SZERINTEM) : amint lehet meg kell indítani a szülést, hogy ha már kezd romlani a vérkép (-májfunkció- beindulnak a mérgezési folyamatok) akkor azonnal meg kell indítani a szülést.....
Röviden ennyi!