Új privát üzeneted érkezett!

ZSuzsi :)
Nem tudom mennyi a hívatalos maximum, de tudod, hogy nekem most 4-t ültettek vissza!
Mennyit szeretnétek, ha mind megtermékenyül? :)

Borsi
borsókás

Sziasztok lányok4

Jó nektek,hogy ilyen aktívan itt tudtok lenni,én sajnos csak ilyenkor vagyok gépközelben. :(

Szeretnék így ismeretlenül is nagyon-nagyon gratulálni Bzsuskának!Tényleg jó,amikor az emberlánya ilyen híreket olvas!
Sok boldogságot Nektek! :wink:

Angel!

Köszi,tényleg sokat segítettek a lányok!Annyi kérdés,meg kétely merül fel az emberben,jó hogy vann kikkel megbeszélni!

Borsi!

Lám megint eltelt egy nap!
Holnapra nagyon szorítok,és sietek haza,hogy mi lett az eredmény!

szép estét mindenkinek!
Vendég

Borsókás

hát, én szívem szerint mindet vissza kérném, de ez biztosan nem lehetséges.

holnap kb. mikor fogsz jönni a jó hírekkel? csak hogy tudjam kb, és ne nézegessem 5 percenként a fórumot. izgulok érted nagyon. tesztet nem is csinálsz? én ma megkérdeztem a kaáliban (szeged), hgoy vérvételre lehet-e majd menni, s azt mondták, hogy ők nem csinálnak, csak indokolt esetben, tesztet kell csinálni.
Tikonak írtam, de nem írt vissza. nem tudod, mikor lesz punkciója?

Zsuzsi
zsuzsi73

Harcimókus!

Írtad,hogy meghatalmazással el tudom hozni az eredmény másolatát.Ez elég egy két sorban leírva és aláírva?

Lányok!
A privi másnál sem működik?
Vendég

Bzsuzska!

Gratulálok!!
Megértem, hogy van benned félelem... de most minden rendben lesz!!
Kívánom, hogy boldog és problémamentes legyen a babavárás és a gyereknevelgetés!

Lona
lona1

Szia Mereszt!

Dóribaba hogy van?Örülök,hogy ilyen gyorsan sikerült megfejtenetek az éjszakai alvást.Lehet,hogy én még most is ezen gondolkodnék,hogy mit nem csinálok jól.
Az azért tényleg a legrosszabb,amikor azt mondják,hogy Önnek semmi baja,aztán a dolgok meg mégsem úgy alakulnak ahogy kéne.Mert még ha nagy is a baj,akkor is lehet valami megoldást találni,de így nehéz.De tudodmit,szerintem Harcimókus nagyon is rátapintott a lényegre,amikor azt írta,hogy Dóribaba hozzátok volt rendelve,és ha sikereds lett volna a lombik,akkor most mi lenne Ővele?
Bár orvosilag ez nem magyarázat,dehát az élet már csak ilyen.Biztos vagyok benne,hogy ilyen nagyszerű emberek mint Ti,egyszer majd megkapjátok a gyümölcsét tetteiteknek!

Kívánok nagyon boldog BABÁS-MAMÁS éveket.
Vendég

szia lányok!!!
csütörtökön punkció!!!!!!!van egy halom tüsző,de hál istennek hiperstimunak nincs nyoma!!!!!
harcimókus!
írtam neked e-mailt!!!köszi mindent!
lola29

Zsuzsi :)
Írtam neked privit!!!!!!
Sajnos én sem hinném, hogy 5-t visszaraknának. De ha 5 embrike lesz, akkor 3 mehet vissza, 2 a fagyiba. Ez jó megoldás lenne, nem? :)

Úgy tervezem, hogyha sikerül összeszednem magam, akkor csinálok reggel egy tesztet. Minden bátorságomra szükségem lesz hozzá!:P
Aztán bemegyünk vérvételre, bármit is mutat a teszt. De valszeg csak koradélután fogok gép közelébe kerülni. A párom szabit vett ki, hogy ne legyek egyedül, bármi is lesz, úgyhogy mászkálni fogunk még kicsit a városban.

Nyulasz! :)
Igen, végre elment ez a nap is, már csak egyet kell aludni. Holnapra minden kiderül! :)
Köszi a drukkokat!

Borsi
borsókás

Borsókás!

Kívánom, hogy a holnapi napotok nagyon +++++ alakuljon!
lona1

Bzsuzska!
Gratulálok! :D Boldog babavárást kívánok!

Zsuzsi!
Szép teljesítmény! Megy a drukk, hogy holnapra mind sikeresen randizzon. :wink:

Borsókás!
Holnap aztán ügyes légy! :wink: Várom a híreket!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Zsuzsi :P
Neked végülis ez lesz az 1. igazi lombikod, amikor végre kérhetsz 3 embriócskát! Ha mind az 5 tényleg szépen osztódik, akkor nem érdemes 4-et visszakérni (nagyon indokolt esetben visszatesznek 4-et), mert akkor a kis 1-ke elveszik, 1-et ugyanis nem fagyasztanak...
Szóval hajrá embrikék! Gyere az eredménnyel, meg az ET időponttal!

Borsi :P
Nagy kár, hogy csak olyan soká jössz az eredménnyel, de majd kivárjuk és addig is nagyon izgulunk!

Puszi,
Fanni
fanni73

Sziasztok Lányok! :)

Régen tettem fel táblát, és elég sok minden történt az utóbbi időben, úgyhogy az új táblázatunkban van egy csomó újdonság (és csupa jóhír, pl. Mereszt, Bzsuska, Emma :lol: ).
A babavárós táblázat már olyan nagy (szerencsére :lol: ), hogy elég rossz a felbontás, legközelebb az is két részre veszem, hogy jobban látszódjon!

Tudjátok, ha valami nem stimmel, szóljatok!
Nem nagyon írok, de naponta egyszer legalább olvasom a topicot!

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép Kép
kismokus

Bzsuska!
De jó hogy felmentél! gyönyörűek ezek a hormoneredmények! :D
Most már el mered hinni?

Hú, annyira pörögnek az események itt! Mindenkire gondolok és mennek a nagy drukkok!
Borsó ma elsősorban neked! :D
emma1976

Hali Mindenkinek!

kismóki,
visszanéztem a topicba, és hát látom, ott vagyok a kis táblácskádba! Nagyon megható, hogy nem feledkeztek el a "régiekről" sem!

Mindenkinek nagyon drukkolok!

Puszi: Pompi

KépKép
pompomlány

Sziasztok!

Borsi,
már talán tudod is az eredményt! :)
Nagyon drukkolok! :) +++++++++++++++++++

Zsuzsi,
gratulálok a petécskékhez, csak így tovább! :)
angel37

Kismókus :D
Nekem is nagyon jó ránézni erre a táblára :D :lol: :D
emma1976

Lányok

3 termékenyült meg, úgyhgoy meg is oldódott a kérdés, 3-t fognak vissza ültetni. :D

Borsókás,

nagyon várunk :D

Zsuzsi
zsuzsi73

Először is!
Borsókás! Remélem délutántól már te is a fenti tábliban fogsz virítani egy zebrácskával a neved mellett!

Zsuzsi drukkolunk az embrikéknek! Én az enyéimnek naponta többször küldtem szeretet csomagot. Magad elé képzelsz egy hatalmas strandlabdát és teletöltöd csupa jó érzéssel, energiával, szeretettel, majd odadobtam nekik. Egyébként nálam ez a módszer nagyon bevállt pl. a férjemnél. Sokszor morcos a kincsem és abban a pillanatban hogy labdát dobok neki rám mosolyog:):):):)!És nekem is jobb kedvem lesz:)

Fanni, bocsásss meg hogy így utólag könnyen beszélek, csak segíteni akartam:)! Nem akartalak megbántani! Most a fagyisnál én spec direkt nem kérdeztem meg hogy hány sejtesek! Így könnyebb volt a lelkemnek is. És feltétel nélkül bíztam bennük! Szóval fagyibabákra felkészülni!!! Ők a te kis csemetéid, ezt tudasd velük is:)!

Kismókus!
Köszönöm a tábliba rakást, és hogy eddig még nem vettél ki!

Emma!!!!
Igen velem beszéltél! Gratulálok! Még tegnap is rólad beszéltek a Kaáliban! :):):)
A végigfekvéshez meg ragaszkodom. Mivel írtad hogy nem engeded magadhoz a negatív dolgokat, ezéért nem írom le a történetem, de hiddd el az én esetemben indokolt! Eddig én sem feküdtem.
Problémamentes pocakosodást! Ja és szerintem is ikreid lesznek!!!:):):)

Puszi mindenkinek!
Zsu!
bzsuska

Zsuszi :P
Ez tényleg megoldódott :lol: . S mikor lesz a transzfer?

Zsuska :P
Nálam az a gond, hogy már annyira "szakértő" lettem, hogy a dokim is úgy kezel, így úgyis meg fogja mondani, hány sejtesek... De sebaj. Különben tényleg nem az számít, mert elsőre viszonylag fejletlenebbeket kaptam vissza és jópár hétig a pocimban volt(ak), másodjára meg kompakt morulákat és el sem kezdtek fejlődni... Már kezdek hangolódni a picikre, s remélem, tényleg ők is úgy gondolják, hogy az én csemetéim :D

Kismókus :P
Köszönjük szépen az új táblácskát. Pihenj sokat!

Fanni
fanni73

Zsuzska

hasonlóak az én módszereim, csak nem labdával csinálom.
Naponta min. 2*20 percet foglalkozok ezzel, tudatalatti szinten.

Fanni

egy pillanatig se szabadna kételkedned, meginognod. még a sok kudarc ellenére sem. az már elmúlt, vége. most itt az újabb feladatod.

csüt. lesz a transzfer.

Zsuzsi
zsuzsi73

Zsuzsi :P
Aranyos vagy, de nem ingok ám :)
Úgy tűnt, hogy még eléggé messze a transzfer, mert nekem úgy 30-32 napra szokott megjönni, de 3 hete Avivázom és ma, a 24. ciklusnapon szép, piros vérem folyt. Szóval vélhetőleg nemsokára kezdek, ami számomra a mai legnagyobb meglepi... Eddig nem is nagyon gondolkodtam az egészen... meg most sem szeretnék :wink:
Fanni
fanni73

Bzsuska
Jó látni a sok :) jelet a hozzászólásodban.
Ki beszélt rólam és mit? Olyan kíváncsi vagyok :roll:
emma1976

Lányok!
Még mindig nem jött el a mi időnk! :cry: HCG= 0

Borsi
borsókás

Borsi :cry: :cry: :cry: :cry: No comment
bzsuska

Borsi
A jó francba! Hogy bírod???
emma1976

Borsi,
nagyon-nagyon sajnálom! :cry:
Jó lett volna mást hallani...

Fanni,
működik az Aviva! :)
angel37

Borsi

:( :( :(
annyira sajnálom
zsuzsi73

Borsi :( :cry: :cry:
fanni73

Szisztok

Borsókás
Pedig annyira szorítottam nektek
na sebaj, majd jövőre, a 2007-es év lesz a ti évetek

a többieknek amihez csak szükséges ++++++++++++++

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Borsókás!

Ez bizony szomorú..
Sok erôt és szeretetet kívánok nektek!!

Lona
lona1

Sziasztok,
Egyik szeme sír a másik nevet: 4. sikertelen inszem után kaptam 1. lombikra időpontot: április.:( olyan messze van még...
adél11

Szia Adél!
Április??? Nem semmi, már itt tartunk?
Fanni
fanni73

Sziasztok

Adél
április?????????????????????
hogy hogy? ilyen sokan vannak? vagy valami más az oka?

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Szia Borsi!

Pedig annyira hittem benne... :( :( :(

Már bocsi,nem olvastam vissza,de nem múlthét elötti csütörtökön volt a beülti?Már úgy értem,hogy nem csütörtökön telik le 14 nap?Vagy ez nem számít?Bocs ha hülyeséget írok :oops:
Megjött már?
Tényleg nagyon sajnálom.Sok erőt és kitartást!
Vendég

Sziasztok,
Igen, november közepén már csak áprilisra volt hely a lombik-listán. :(( Lányok, ez annyira meglepő??? Olyan sokan vagyunk és egyre többen... Mikor a kerületi ügyeleten adattam be az első repesztő szurimat, néni mondta, hogy napi 3-5 ember szokott hasonló ügyben járni az ügyeletre és ez csak egy fővárosi kerületi ügyelet.:((((
adél11

Sziasztok!

Bzsuska!
Gratulálok!!! :P :P :P

Borsókás!
Neked pedig sok kitartást és erőt kívánok a következőhöz. :cry:

Angel!
A töki pompos egy kemencében sült lángos,bár a tésztája inkább a pizzára hasonlít.A teteje pedig tele van mindenféle finomsággal:hagyma,tejföl,igazi sonka..stb.Egyszóval isteni!Csak ajánlani tudom mindenkinek!!!! :P :P :P

Kismókus!
Köszi,hogy Dóribaba is ott van a táblán.Jó látni,hogy én is anyuka vagyok. :oops:
mereszt

Borsókás!
:cry: :cry: :cry: Pedig nagyon bíztam a sikerben!!!
Nagy-nagy erőt kívánok és bízzatok a következő sikerében!

Lányok!
Képzeljétek el, az egyik ismerősöm 5 sikertelen lombik után spontán terhes lett! Most tudtam meg a jó hírt, hogy már 6 mm-es a babó a pocakjában!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

kismóki!
köszi a táblát!mondjuk nekem a zebrás már nagyon pici!alig látom.de az a jó,mert azt jelenti,annyian vannak!!!!!
lola29

Jó reggelt!
Köszi lányok mindenkinek a bíztatást! Ez van! Pedig már kezdtem elhinni, hogy minket is utólérhet végre a mi kis csodánk. Sajnos még mindig várnunk kell rá! :(

Borsi
borsókás

Nyulasz!

Ment privi!

Borsi
borsókás

Sziasztok

Adél
te a kaáliba jársz?
és kihez?
ha megszabad kérdezni

szia

erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok

Adél
te a kaáliba jársz?
és kihez?
ha megszabad kérdezni

szia

erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!
Most egy kicsit ilyen köztes állapot van nálam, nem nagyon tartozom sem ide, de uh-ig a babavárók közé sem.... nem is tudom, hova írjak...
Szóval számolok vissza (ismét :D ) az első uh-ig. Szerintem csak ott fogom fel igazán mi történt. Most még nem nagyon...

Adél
Borzasztó, hogy ennyit kell várni...
emma1976

Borsika :cry: :cry: :cry:

+Ehhez a várólistás témához:
Nekem azt mondta a dokim, -hogy a két ünnep közötti időszakot leszámítva-, akkor mehetek amikor csak akarok... Akkor hogyan van ez :?:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois :P
Szerintem Adél vadi új és még a vizsgálatai sincsenek meg. Akik már a futószalagon vannak, azokat az orvosuk már előre beírta a listára. Így gondolom a "régiekkel" megtelt a lista. Bár nem tudom, Nálad most mi jön, mire mehetsz, amikor akarsz... de gondolom nem lombikra... csak inkább konzultációra gondolt az orvosod.
Fanni
fanni73

Lois, Fanni !
Így lehet, ahogy FAnni mondta. A régiek előnyt élvezhetnek szerintem, mert engem a doki februárra írt be tegnap. Januárban kell mennem konzultálni. Bár ez doki-függő is lehet.

Zsuzsi :)
Hogy állnak az embrikék? Gondolom hívtad ma is a Kaálit!

Borsi
borsókás

Borsi :P
Ezek szerint máris megvan az új és közeli időpont. Így az új cél is.
Bátor és elismerendő hozzáállás, gratulálok!
Puszi,
Fanni
fanni73

FAnni :)
Azt hiszem, nem nagyon van mire várnunk! Menni kell teljes gőzzel, amíg nem érjük el a célt.
Ugye milyen közelinek tűnik a február? Nekem is, pedig 3 hónap. De a dec. az ünnepek miatt hamar elmegy, aztán pedig már mehetünk is konzultálni. :)

De ha lehetne én már holnap kezdenék! :)

Borsi
borsókás

Fanni! Borsi! :)
Ennyire azért nem vagyok hülye, értem, hogy miről van szó, lombikra gondoltam, nem konzultációra :D és ma kellett a decemberi lombikomat későbbire cserélni (a saját dolgaim miatt, nem a doki passzolt későbbre) és teljesen szabad volt a vásár. Nem voltak korlátok, hogy akkor mikor férek bele v. ilyesmi

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Borsi!

Örülök,hogy megvan az időpont.Majd toljuk együtt a napokat,hogy gyorsabban menjenek :wink:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?