Először is!
Borsókás! Remélem délutántól már te is a fenti tábliban fogsz virítani egy zebrácskával a neved mellett!
Zsuzsi drukkolunk az embrikéknek! Én az enyéimnek naponta többször küldtem szeretet csomagot. Magad elé képzelsz egy hatalmas strandlabdát és teletöltöd csupa jó érzéssel, energiával, szeretettel, majd odadobtam nekik. Egyébként nálam ez a módszer nagyon bevállt pl. a férjemnél. Sokszor morcos a kincsem és abban a pillanatban hogy labdát dobok neki rám mosolyog:):):):)!És nekem is jobb kedvem lesz:)
Fanni, bocsásss meg hogy így utólag könnyen beszélek, csak segíteni akartam:)! Nem akartalak megbántani! Most a fagyisnál én spec direkt nem kérdeztem meg hogy hány sejtesek! Így könnyebb volt a lelkemnek is. És feltétel nélkül bíztam bennük! Szóval fagyibabákra felkészülni!!! Ők a te kis csemetéid, ezt tudasd velük is:)!
Kismókus!
Köszönöm a tábliba rakást, és hogy eddig még nem vettél ki!
Emma!!!!
Igen velem beszéltél! Gratulálok! Még tegnap is rólad beszéltek a Kaáliban!
:):)
A végigfekvéshez meg ragaszkodom. Mivel írtad hogy nem engeded magadhoz a negatív dolgokat, ezéért nem írom le a történetem, de hiddd el az én esetemben indokolt! Eddig én sem feküdtem.
Problémamentes pocakosodást! Ja és szerintem is ikreid lesznek!!!:):):)
Puszi mindenkinek!
Zsu!