Új privát üzeneted érkezett!

Jó estét Lányok!

Milyen aktívak vagytok hétvégén. :)

Van kis időm, úgyhogy én is bejelentkezem.

Dorka,
irtó édes ez a kicsi!

Meri :(

Úgy néz ki ez a hónap teljes kudarccal zárult, mert nekem is megjött ma. :cry:
Reggel eléggé letörtem a látványtól, mert eddig elég igéretes volt a hónap, de mostmár kicsit derűsebben látom a világot.
Mindenesetre ezennel a reménykedést abbahagyom, majd lesz, aminek lennie kell.

jó éjt mindenkinek!

Kép
bodzi

Sziasztok Drága Lányok!

Bodzikám :(
Úgy sajnálom, annyira reménykedtem benne. De majd a Jézuska hoz egy nagy halom csíkos teszetet, meglásd! Remélem hamar visszatér a szokásos optimizmusod, ugyanis, ahogy egy kedves barátnőm mondaná: a jó emberek nem úszhatják meg, hogy így-vagy úgy, de szülők legyenek :D:D:D

Dorka :D:D:D
Gyönyörűséges a Pici Babátok!
Müllertől én a Kígyó és keresztet olvastam először, nekem az is nagyon tetszett, mert bár egyetértek Merivel abban, hogy a titkos tanítások egy elmélyültebb lélek műve, a Kígyó és kereszt olyan ártatlanul tiszta. Mint a kamasz gyerekek: mindent ki mer mondani, akár kissé nyeresne, úgy bele a közepébe, és épp ezt a tisztaságot, keresetlen őszinteséget szeretem benne. De a Titkos tanítások is nagyon jó (én Őt találtam úgy, hogy bementem a könyvesboltba nézelődni, Őt vettem le először a polcról, és pont egy akkor épp nagyon nekem szóló résznél nyitottam ki), a Boldogságon pedig úgy átlag 2 oldalanként sírtam az örömtől. A Benső mosolyt is szeretem, és a Szeretetkönyv is nagyon jó, a Jóskönyv pedig az egyik Legigazabb Barátom. Egyedül a Lomb és Gyökér nem fogott meg annyira, kicsit túl borúlátónak érzem. Hát, ez most nem biztos, hogy túl nagy segítség volt, de olyan személyes kapcsolatom van ezekkel a könyvekkel, hogy gondoltam, ha megosztom Veled, hogy érzek Irántuk, talán segít a döntésben. Nekem a legbensőségesebb viszonyom a Boldogsággal van :D:D

Na, most csak ennyi, de milliószor puszilok mindenkit, és remélem mind jól vagytok!!!

porsika

Sziasztok Lányok!
Bodzi, Meri!
Szomorúan olvasom, hogy a november nem hozta meg a várt babaesőt. Senkinek nem sikerült? Hová lett a kezdeti gyors babásodási arány?

Köszi mindenkinek az együttérzést, és a további reménykedést.
Jól esik nagyon. Amúgy már ez a 33 napom, és még nem jött meg, de már lassan egy hete fáj a hasam. Örülök, hogy vetettem vért, mert most már biztosan nagyon reménykednék, aztán pedig nagyot csalódnék.

Fiona! Bocsi, részben én vagyok a hibás az adventi számolásért, de én (munkatársi közvélemény alapján) abban a hiszemben voltam nővéremmel együtt, hogy most kell gyertyát gyújtani. Kicsit össze is vesztem ezen anyuval, és bizonygattam, hogy a Katolikus naptár a rossz, mert Ő is arra hivatkozott. Végül azt hiszem nem nekem volt igazam.
vivi79

Lányok, aranyosak vagytok nagyon :)
Jó ide jönni panaszkodni, meg örömködni is!

Porsikám,
próbálom tanulni az optimiznusod, az én derülátásom is biztos visszatér 1-2 nap múlva. Csak most kicsit letört a lelkesedésem.
Pedig tudom, hogy pl. neked sokkal rosszabb, hisz régebbóta próbáljátok. Irigylem a pozitív gondolkodásod :)

Többiek, hogy vagytok ma?

Vivike,
egész biztos, hogy nincs baba? Nem volt korai a vérvétel?

Kép
bodzi

Furcsálottam is, hogy az utolsó hozzászólás szombat este volt Fioona részéről. Hiába frissítgettem eddig, és most csak hipp-hopp és látom mennyit írtatok.

Nán-dorka: tényleg nagyon szép a babád. Remélem a még nem babásoknak is hamarosan része lesz ilyen fotókat felrakni.

Bodzi: én is sajnálom. De biztos oka van, hogy nem most jött össze. Fel a fejjel. Lesz dolga a Jézuskának, ahogy elnézem nagyon sokan babucit kértünk.

meriann

Kép Kép

meriann

Benita: Tiszakóródon élünk. A térképcentrum oldalán találtam egy térképet.
Kép

meriann

A függőleges és vízszintes fekete egyenes metszéspontja a település.
Szerencsére egyébként nem volt nagyobb baj. Inkább esztétikai problémát okozott a falakon és riadalmat.

meriann

Bodzika!
Kedves vagy, de sajna a vérvétel nem téved. Ettől függetlenül nekem is eszembe jutott, hogy hátha... de tudom hogy nem lehet. Csak simán késik.
vivi79

Vivi,
Ez nem kedvesség, csak annyira szerettem volna, hogy legyen novemberi babánk is :lol:

Kép
bodzi

Sziasztok!

Bodzi! :( :( :( Pedig ahogy 2-en maradtatok Merivel, biztosra vettem, hogy valamelyikötőktől látunk + tesztet. Mondjuk Párizsnál is tutira vettem, hogy 3-an jöttök haza, szóval változtatok a taktikán, és biztosra veszem, hogy decemberben se lesz baba, hátha az hozza meg. :D

Vivi egy kicsi remény? :wink: Ha a szervezet késöbb termeli a hormont, a vérvétel is később mutatja nem? :oops: Belédbeszéljük mi azt a babát meglásd! 8)
[quote]B írta:ocsi, részben én vagyok a hibás az adventi számolásért,

Irgum-burgum, nem kell bocsánatot kérni! :lol: Legalább már kész a koszorú, és kevesebb dolgom lesz!

Meri nem mgondoltam, hogy annyira a sarokban laktok. :shock:
Azért gondoltam rátok, mikor láttam a híradóban a hírt.
Örülök, hogy "csak" riadalom volt.

Megyek mert megint fáj a fejem. :( Puszi!

KépKép
KépKép
fioona

Fioona de bizony. Az ablakból látom a Tisza gátját és a Tisza fele csak a magyar terület. Szóval átlátunk Ukrajnába.
Hát valóban gyér egy hónap lett a november. Lehet az Ágota által említett hatások babagyártás terén is éreztették a hatásukat.

meriann

sziasztok!

szép napot mindenkinek!
végre betemették az udvart,nem kell a kerten át megközeliteni a házikót.
most ettem meg 1 akkora körtét,ez most a legújabb körte minden mennyiségben.
tegnap elmondtam a barátnőimnek,igaz kicsit múszályból mert hát a sielést szervezik már.sajna kimaradok idén a jóból ezen a téren.
amúgy jól vagyok még barnázás van de ez majd elmúlik.

Bridzsi

Kép
esztora

Meri, én pedig, ha lenázek a kert felé, látom a Duna gátját, amin túl már Szlovákia van. :wink:

Esztora még nálatok sem végeztek? :? Itt se. :roll:
Vigyázz magatokra! Egyél sok körtét, és pihenj amennyit csak tudsz!

KépKép
KépKép
fioona

Anitamami, Angyakrisz, Vani, Csibebogár, Erzsébet, Odry

szerintem több hete nem adnak hírt magukról. Szerintetek ne vegyem ki őket a táblából???? Lehet nem is akarnak már közénk tartozni. Ha jól emlékszem közülök nem szólt senki, hogy nem jön egy ideig valamiért és majd később jelentkezik, mint pl. Kata.

Vélemény?

meriann

Sziasztok!

Meri, ne légy ennyire szigorú. valahol igazad van, de mit lehet tudni, hogy mi áll a háttérben, szerintem még várj a kivevéssel.

Benita, nagyon aranyos babócád van. Mindig meghatódom ha babaképeket látok :oops:

Lányok, nagyon sajnálom tényleg, hogy a gólya ennyire túlterhelt és pont hozzátok nem ért még oda. :( Én bizom benne, hogy összefog a Jézuskával és rengeteg babócát rak a pocakokba :lol:

Nálunk is mindenki azt hitte, hogy most volt az adventi első vasárnap ;)

Kép
Kép
adrienna

Esztóra, pihenj sokat!!!!

Meri, átirnád a 2007 áprilisra a szülés időpontját? Az utolsó mensitől számolva április 25, de azt mondják, hogy előbb meglesz a baba

Kép
Kép
adrienna

Szia Fiona!
Remény mindig van, hisz az idézet szerint is az hal meg utoljára.
A biztonság kedvéért rákérdeztem a kolléganőmre, hogy nem lehetséges-e, hogy korai vérvétel még nem mutatja, de elkeserített a válasszal.
De ha valami csoda folytán mégis kiderül, hogy ott van, akkor biztosan Ti beszéltétek oda.
Talán majd Jézuska hozza nekem is, és mindenkinek aki még az alsó táblicskuban várakozik.
vivi79

KépKép
KépKép
fioona

Vivi, úgy legyen! Mindent bele "alsó táblások"!

Meri, Kriszti szokott írni, csak ritkán.

KépKép
KépKép
fioona

Akkor hagyom őket még a táblában.

meriann

Bodzinak, Porsikának, Vivinek, Hajninak és aki még szintén vár:
Sőt, hátha már a Mikulás is hoz a puttonyában egy-egy babócát mindenkinek! Vagy kettőt. Igazán olyan picik még az elején, mindegyikőtöké belefér egy nagy puttonyba...

Fioona, kérdezted a fiamat. Már az elején megmondtuk neki, a tesztet is, azzal, h "lehet, h ott van a Kistesó Anya pocakjában". Aztán az orvosi vizsgálat utáni nap mindenkinek elújságolta az oviban.
Minden nap megsimogatja a Kistesót. Szegénynek, mikor nagyon rosszul voltam, mondtam, h egyszer egy nap - hát ma délelőtt is jött oda másodjára, h "ma még nem volt". Puszit is ad.
De olyan is volt, h mérges volt, h nem tudtam vele járszani a rosszullét miatt. Meg akart ütni (ilyen is van, még nem sikerült teljesen leszoktatni erről). Mondtam neki, h én is mérges vagyok amiatt, h ilyen rosszul vagyok. Mire ő: "akkor megütöm a hasadat". De nem ütötte meg...
Volt, h azt mondta, holnap fog megszületni a Kistesó, máskor meg - nyilván türelmetlen, mert az ő léptékével ez borzasztó hosszú idő - kijelentette, h sosem fog már megszületni ez a baba!
Legtöbbször lányt vár, de mondta már azt is, h fiút.

Kép

Kép
nán-dorka

Természetesen Merinek is: csillogó hó, rajta szép szán, rajta Mikulás, rajta puttony, benne zebracsíkos teszt!

Porsika, köszönöm, h leírtad a könyvekről az érzéseidet. Remélem, anyukám elmegy vmeliyk nap a fiammal a könyvtárba és vmelyik meglesz nekik.

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok Csajszikák!

Ne mááááá? Nem lesz novemberi baba?? :shock: :shock:

Vivi:
hajrááááá, ezt nem hagyhatod annyiban. :lol: :lol: :lol:

Nán-dorka:
Gratulálok a képfelrakáshoz.
Nagyon szépséges babóca.
édes lehet a nagylegény. :lol: :lol: Enyém már az apjára is féltékeny... Ehh, mi lesz ha lesz tesó?? :oops: :roll:

Merike:
sztem adjunk 1 hetet, ha addig nem jelentkeznek sztem vedd ki. :? Ha olvassák akkor csak jelentkeznek máááá :wink:
Angyalkrisz szokott jönni. :D

Na most megyek, holnap egész nap úton leszek.

Puszikkkkkkkk
Vendég

Dorka :D
Igazán nincs mit, remélem hamarosan együtt tudjuk valamelyik könyvet megvitatni :D Tök ari a fiad, hogy így várja a tesókát. Olyan megható lehet.... :):):):)Kis drágák!És köszönöm szépen, hogy drukkolsz, nekem úgyis nagyjából Mikulás napja környékén esedékes, illetve nem esedékes... ;)

Édes Bodzikám!
Szerintem teljesen mindegy, hogy ki mióta próbálkozik, ugynúgy vágyunk a babóra, így úgy gondolom, semmivel nem "rosszabb" nekem, mint neked. Teljesen érthető, hogy le vagy törve, nekem is vanak ám rossz napjaim, most reménykedem, hogy rajtam marad ez a csoda-hangulat, de volt ám idő, mikor végigbőgtem a mensit.... :oops: Úgyhogy nem vagyok ám olyan hős. Szerintem nagyon derekasan tartod magad, és biztos vagyok abban, hogy a kitartásodnak és derűdnek meg lesz az eredménye ;)

Merike :D
Nagyon szép helyen lakhattok :) Gondolom már nagyon várod a hétvégét a hegyekben....

Fioona:D
Nahát, a te lakóhelyed is szupi lehet!
A Babák bizti nagyon élvezik a szép környezetet.

A többieknek is millió puszit küldök, remélem mindenkivel minden rendben!

porsika

Írnék még, de megyek a Nagyfiúval vacsizni. Szép éjszakát mindenkinek!

Kép

Kép
nán-dorka

Na tudtam, h elfelejtem...

Hőmérős csajszikák:
mikor van pé? Mikor felmegy vagy mikor esik hő???
Vendég

Sziasztok!

Időm az folyton kevés... vajon mikor lesz végre egy kis szabadidőm??? :shock:

A pocimat még nem fényképeztük le, de ha törik, ha szakad holnap lesz a nagy napja és felteszem, ahogy ígértem.

Meri, Bodzi: borzasztóan sajnálom, pedig tényleg nagyon szorítottam. :(

Hajni: akkor van pé amikor leesik a hő.

Nán-dorka: édes a babád :)

Csajok! Aggódok az AFP miatt. Nekem szerdán kell menni vérvételre, de én túl korainak tartom. Ha nem lesz jó az eredményem, akkor félek beparáztatnak és majd vizsgálgatnak utána össze-vissza, pedig lehet, hogy csak arról van szó, hogy hamar küldtek el. Uh szerint egy héttel előrébb vagyok, de én akkor is korainak tartom ezt a vérvételt... Mindenhol azt írják, hogy betöltött 16. héten kell.

Bocsi, hogy most csak ennyit írtam, meg hogy nem mindenkinek, próbáltam lényegretörő lenni időhiány miatt.

Puszi Mindenkinek!
szerika

Jó reggelt Lányok!

Erika ne izgulj minden rendben lesz, meglátod.
Nagyon drukkolok!

Nán-dorka átléptetek a 13. hétbe. Javult már az állapotod?
Vagy a kettőnek nincs köze egymáshoz?

meriann

jó reggelt mindenkinek!

még mindig nem hivtam fel a védőnőt de majd ezt leirtam és már telefonálok is.furcsa lesz visszamenni a gyerekorvosi rendelőbe ahová egész 18 éves koromig jártam.itt van a védőnő.
már itt nálunk is csinálják a vérvételes down szűrést,jó hogy nem kell B.pestre utazni.persze nekem pont karácsony és új év közötti hétre esik.
Benita én nem félek a fogorvostól,szerintem összekevertél v.kivel. :wink:

Bridzsi

Kép
esztora

most nézem ugrottunk 1 képet a vonalzón!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok Lánykák!

Hogy vagytok ma?

Nán-dorka: kedves ez a Mikulás puttonyos zebracsomag, de sajna az én esetemben még nagyon korai. Épp reggel mondtam férjecskémnek, ha ilyen hosszú ciklusaim lesznek, még szilveszterkor sem fogom tudni, hogy kaptam-e Jézuskától babát, vagy sem.
De van aki előttem jár, nekik remélem szerencsét hoz Mikulás is.

Szeri: várom a pocis képedet. A szerdai vizsgálat az holnap, vagy jövő héten aktuális?

Esztora: sikerült már telefonálnod?
vivi79

még nem..megint elfelejtettem :oops:

Bridzsi

Kép
esztora

telefonáltam!pont az én védőnőm volt ma,jővőhéten kedden megyek 1/2 9-re.addigra megcsinálja a beutalókat meg amit lehet előre.jön a vérvétel amitől engem is a hidegkiráz annyira utálom.tavaly októbertől havonta voltam januárban 2-szer is a mandulám miatt.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok Csajok!!!

Ne haragudjatok,hoyg nem voltam most tul sokat.
Hetvegen nem voltam tul jol,elegge elhatalmasodott rajtam az emelyges. :(
Tegnap voltam vedononel (nagyon szimpatikus,kedves no),most haziorvoshoz megyek a heten,majd vervetel,EKG.
Raadasul hazat nezunk kozben,mert szeretnenk majd csaladi hazba koltozni nemsokara.
Ja es mellette melo ezerrel :wink:
Ma reggel pedig meglatogatott az elso kisroka :cry:
Ettol teljesen kesz voltam,mert azt hittem,mar nem lesz..nem tudom miert :lol:
remelem nem lesz nalam gyakori latogato :wink:

Elkeseredve olvasom,hogy nincs uj KIsmamink :(
Bodzi :(
Csajok,decemberre tuti lesz,es szerintem behozzuk al4maradast ebbol a honapbol! :wink:
Dupla babaeso lesz!na mit szoltok? :wink:

Sajna most dolgoznom kell,mert tegnap korabban leleptem a vedono miatt,es most ramszakadt az iroda :(

Mindenkit puszilok!!Igyekszem mielobb jonni!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja es most vasarnap viszont mar 1. vasarnap :wink:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok Csajok!!!

Ne haragudjatok,hoyg nem voltam most tul sokat.
Hetvegen nem voltam tul jol,elegge elhatalmasodott rajtam az emelyges. :(
Tegnap voltam vedononel (nagyon szimpatikus,kedves no),most haziorvoshoz megyek a heten,majd vervetel,EKG.
Raadasul hazat nezunk kozben,mert szeretnenk majd csaladi hazba koltozni nemsokara.
Ja es mellette melo ezerrel :wink:
Ma reggel pedig meglatogatott az elso kisroka :cry:
Ettol teljesen kesz voltam,mert azt hittem,mar nem lesz..nem tudom miert :lol:
remelem nem lesz nalam gyakori latogato :wink:

Elkeseredve olvasom,hogy nincs uj KIsmamink :(
Bodzi :(
Csajok,decemberre tuti lesz,es szerintem behozzuk al4maradast ebbol a honapbol! :wink:
Dupla babaeso lesz!na mit szoltok? :wink:

Sajna most dolgoznom kell,mert tegnap korabban leleptem a vedono miatt,es most ramszakadt az iroda :(

Mindenkit puszilok!!Igyekszem mielobb jonni!!!!!!!!!!!!!!!!
Ja es most vasarnap viszont mar 1. vasarnap :wink:

Kép

Kép
arwen07

erre most 2x is feltette :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Jó reggelt!

Jelentem a rosszkedvem elmúlt :)

Sajna az a mikulás nekem is korai, de legalább a többiek zebrája befér majd a puttonyába :)

Arwen,
jobbulást!

Hajni,
ezt egy másik topicból kölcsönöztem :
"Egy ovulációs ciklusban a ciklus első felében a hőd jóval alacsonyabb mint a 2. felében. A hőemelkedés a peteérés után 1 max 2 nappal következik be amiatt, hogy megemelkedik a progeszteron szinted. Az emelkedés után a ciklus végéig fenn marad a hő, csak közvetlenül a nyálkahártya leválása előtt megy le. Ha terhes vagy nem megy le.Termékeny napok leginkább a hőemelkedés előtti napok.A hőemelkedés után a teherbeesés lehetőségének mértéke a nullával egyenértékű. (Kivéve persze a csodákat.)"

Porsikám,
pussz neked :lol:

Kép
bodzi

Szia Arwen!
De jó, hogy benéztél.
Sajnálom, hogy róka koma feléd vette az útját, reméljük csak eltévedt, és hamar hazatalál.
Örülök, hogy szimpi a védőnénid.

Sajna a babaeső tényleg elmaradt (ilyen sz*r hónap még nem is volt) talán decemberben mindenki pótolja a hiányosságot.

És új tagok nem is jönnek. Miért?
Talán én voltam az utolsó aki csatlakozott.
vivi79

Bodzika!
A Mikulás korai ugyan, de az ünnepekre pont megtudod az eredményt. Jól számolok? Bár sikerülne. Mármint nem a számolás.
vivi79

Sziasztok Leánykák!

hát nagyon elszontyolodtam, hogy nem láttam új babás vonalzót :cry: pedig nagyon bíztam benne :-(
No sebaj, nehogymár én legyek a negatív, ha pont az érintettek állnak hozzá a legjobban! Így van, a december: gólya, mikulás, Jézuska: megtriplázott küldési potencia :-)

Bodzi! Jársz még salsázni? Milyen? Jajj, úgy táncolnék én is, de szerintem Tyunytyi megbolondulna a pörgés-forgásban :-) Így is táncoslábú lesz (ha az anyjától örökli, Apjuk pont az ellenkezője)

Jajj, remélem mindenkinek hamar elmúlik a rosszullét. Akinek még nem volt, annak pedig mihamarabb kívánom, hogy legyen :wink:

Annyira felhúztatok (jó értelemben :-)), hogy én is csinálok hétvégére egy adventi koszorút. Még sosem csináltam, ideje kipróbálnom ezirányú képességeimet (antitálentumomat) is.

Mi jól vagyunk. Néha ég a gyomrom, a fejem elég gyakran fáj :-(, de ennyi baj legyen!!!! Fél lábbal is kibírom így :-)
Azóta nem igazán érzékeltem mozgást odabent (de gyorsan el is alszom, és éjjel sem kelek fel, amikoris, véleményem szerint aktiv a kiskölke). Már nagyon várom az első, igazi "találkozást" :-)

Nagyon jól érzem magam itthon, bár most is, munka helyett, Benneteket olvasgatlak... de nemnsokára lesz saját vonalam és netem. Már nagyon várom. És keresnem kell valami kényelmes széket...

Egyik este begörcsölt a lábam...de gyorsan kirúgtam.

A legszörnyűbb, hogy elkezdtem horkolni!!!!! :roll: A tesóm is most lett horkolós a terhesség alatt. Remélem elmúlik utána... :shock: Erről hallottatok valamit? Az orr-eldugulással van kapcsolatban, gondolom. Apa fel akarta venni diktafonra, hogy bizonyítsa, de mire elővette, abbahagytam. Mondta, milyen sunyci vagyok :twisted:

Én most már nem multivitamint szedek, hanem vas és folsav keveréket (a 16.héttől). Hát járok tőle WC-re rendesen...

No megyek most már tényleg, mert ezek szerint még szófosást is okozott...

Pusszancs mindenkinek!

KépKép
KépKép
ragota

Szia Ág!

Horkolás? Én még nem hallottam róla, hogy mitől alakul ki terhesség alatt.

Járok még salsázni. Nagyon jó! Jose iszonyú édes :)
Mondjuk mivel ez a kezdő tanfolyam, így még sok újat nem tanultam, de így is nagyon élvezetes.
A mi babánk biztosan táncoslábú lesz, mert én is és apjuk is táncimádók vagyunk :)

Szóval Tyuntyi nem mocorog?
Annyit fog még rugdosni, hogy meg is unod :)

Kép
bodzi

Szerintem is, nagyokat fog Ő még bulizni odabent :-)

Örülök, hogy tetszik. Ja, sajnos én kezdőként mentem oda, így is borzasztó lassan haladtunk. A baj velem, hogy iszonyú türelmetlen vagyok. Mindent azonnal. Ez a tánctudásra is vonatkozik. De muszáj volt visszafognom magam, mert hát magántanárra nincs lehetőségem.
A hastáncon ugyanez volt. Az első alaklommal elsajátítottam az alapmotívumot, a második órán a nő kérdezte, hogy hány éve táncolok? Mondtam, ez a második alaklom...nézett nagy szemekkel :-)
Josénál az a baj, hogy mindig jönnek újak, akiknek előlről kell kezdeni az egész tanfolyást, és nem lehet normál tempóban haladni. de szerintem Ők a legjobbak, asszem :-) Pároddal jártok? Az nagyon jóóóóóóóóóó! Én sajna egyedül. de felbukkant egy régi ismerősöm, aki nagy salsás, és ígérte, hogy majd jól megtáncoltat, ha bébikénk megszületett :-)

úgy szorítok Neked! illetve Mindenkinek!

no, dolgozom.

KépKép
KépKép
ragota

Igen, azt én sem szeretem, hogy mindig jön valaki, aki múltkor nem volt és megint tanulhatjuk meg az előző órait. Párommal járunk, ő is nagyon szeret táncolni. Ha nem lenne a tánc, nem is ismernénk egymást.Tánciskolában ismerkedtünk meg ugyanis :)

Na mostmár én is megyek dolgoz :(

Kép
bodzi

Sziasztok!

Csak egyetlen másodpercre jöttem, egy barátnőm küldte, érdemes megnézni. Petició az orvosválasztásról

http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... le&sid=314

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok Lánykák!

Gondoltam adok életjelet magamról, egy ideje nem igazán tudtam a számítógép közelébe kerülni, mindjárt elmondom, hogy miért is.

Nov. 18 a bűnös nap.... Reggel munkába menet előtt olvastam Ágota beszámolóját a kórházas tartózkodásról, még gondoltam is magamban, hogy milyen jó, hogy nálam nem... (azt sem tudnám mit csináljak). 1-től dolgoztam, aztán 4 óra körül vettem észre hogy a valami nincs rendben. Elkezdtem vérezni, de nagyon. Kiderítettem a dokim mobilszámát, és persze mondta, hogy rögtön kórház. Ott megnéztek uh-gal is, a babócával minden rendben van , akkor volt 7,5 cm-es és mozgott, vert a szivecskéje. Ezekután benttartottak, és kedden délután (1 hete) jöhettem haza. De mondta a doki, hogy 2-3 hét szigorú fekvés ( a keddi ultrahangon a méhlepényen látott egy kis bevérzést és annak be kell gyógyulnia). Aztán kérdeztem, hogy utána mehetek-e vissza dolgozni, válasz: saját felelősségre... Jövő hétfőn megyek hozzá, és kikérdezem, hogy mit ért ezalatt, de nem valószínű, hogy visszamegyek dolgozni. Úgyhogy most itthon vagyok, a férjem itthon maradt velem, úgyhogy nem is engedett ide a géphez, mindig visszaparancsol az ágyba, és mindent megcsinál itthon, úgyhogy nagyon ügyes.

Hát ezért nem tudtam jönni, most is alig engedett ide.
Sajnálom, hogy ebben a hónapban nincs új zebrás teszt, remélem a jövő hónap több sikert hoz mindenkinek. :D :D :D

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Krisz,jesszusom!!
Hala istennek,hogy minden rendben veletek!!!
Ne menj vissza dolgozni semmi estre sem!!!!Pihenj sokat!Ez mosta lenyeg!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kepzelem,hoyg megijedtel..... :(

Ezt talaltam:
"Előfordulhat, hogy bedugul az orrod, pedig nem is vagy náthás: ez amiatt van, mert a tested összes nyálkahártyája megduzzad, nemcsak a méhedben, hanem az orrodban is, ahol pedig nem lenne olyan fontos. Az orrvérzés is gyakori, ártalmatlan tünet. Használj párologtatót, ha túl száraz a lakásod levegője. "

Biztosan emaitt van a horkolas Agota :wink: :wink:
Orulok,hoyg beneztel es jol vagytok!
Amugy ezt Itt:
http://index.hu/velvet/poronty/2006/09/15/9_het
talaltam.
Hetrol hetre lehet kovetni a terhesseget.
Balol oldalon lehet ramenni a hetekre,de a szoveg alatt lehet egyesevel tovabb is lepni.

Mindenki vigyazzon magara NAGYON!!!!

Kép

Kép
arwen07

Angyalkrisz sajnálom, hogy Ti is megijedtetek. De legalább minden rendben. Valóban tessék feküdni, pihenni!
Nagyon szerencsések vagytok Ágotával együtt, hogy kórházzal és rémülettel megúsztátok. Biztos nem véletlen, hogy ez a hó babamentes maradt.

A férjed előtt meg le a kalappal. Meg kell ám becsülni az ilyen embert. Azért ha emlékeim nem csalnak, a többieknek is nagyon figyelmes párocskájuk van. Összességében megállapítom, hogy nagyon szerencsés csapat vagyunk. Szépen babásodunk, mintapárjaink vannak. Abszolút irigylésre méltó ez a kis közösség!

Jobbulást Nektek! Küldök sok +++++++ !

meriann

Aki szeret zenét hallgatni, nekem nagyon bejött babavárás idején Enya bármelyik albuma, Kövi Szabolcs, a Baba Zenéről meg nem is beszélve.
www.koviszabolcs.hu

www.babazene.hu

Ezen az oldalon ki lehet választani az albumot és az 1. albumról Baba reggae c. számnál meg lehetne zabálni azt a gyerkőcőt olyan tündéri.

http://zenearuhaz.t-online.hu/index.php ... res%C3%A9s

oldalakon bele is lehet hallgatni ezekbe. Nagyon meg tudja az embert nyugtatni.

meriann

Lányok!
Most aztán már elég legyen a rémítgetésből! :)
Ezentúl mindenki köteles egészséges maradni :lol:

Viccet félretéve, Krisz örülök, hogy minden rendben.
És szerintem is a babuci a legfontosabb, dolgozni még dolgozhatsz eleget életedben. Nagyon vigyázz magatokra és mars vissza az ágyba! :lol:

Kép
bodzi

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?