Sziasztok Leánykák!
hát nagyon elszontyolodtam, hogy nem láttam új babás vonalzót
pedig nagyon bíztam benne
No sebaj, nehogymár én legyek a negatív, ha pont az érintettek állnak hozzá a legjobban! Így van, a december: gólya, mikulás, Jézuska: megtriplázott küldési potencia
Bodzi! Jársz még salsázni? Milyen? Jajj, úgy táncolnék én is, de szerintem Tyunytyi megbolondulna a pörgés-forgásban
Így is táncoslábú lesz (ha az anyjától örökli, Apjuk pont az ellenkezője)
Jajj, remélem mindenkinek hamar elmúlik a rosszullét. Akinek még nem volt, annak pedig mihamarabb kívánom, hogy legyen
Annyira felhúztatok (jó értelemben
), hogy én is csinálok hétvégére egy adventi koszorút. Még sosem csináltam, ideje kipróbálnom ezirányú képességeimet (antitálentumomat) is.
Mi jól vagyunk. Néha ég a gyomrom, a fejem elég gyakran fáj
, de ennyi baj legyen!!!! Fél lábbal is kibírom így
Azóta nem igazán érzékeltem mozgást odabent (de gyorsan el is alszom, és éjjel sem kelek fel, amikoris, véleményem szerint aktiv a kiskölke). Már nagyon várom az első, igazi "találkozást"
Nagyon jól érzem magam itthon, bár most is, munka helyett, Benneteket olvasgatlak... de nemnsokára lesz saját vonalam és netem. Már nagyon várom. És keresnem kell valami kényelmes széket...
Egyik este begörcsölt a lábam...de gyorsan kirúgtam.
A legszörnyűbb, hogy elkezdtem horkolni!!!!!
A tesóm is most lett horkolós a terhesség alatt. Remélem elmúlik utána...
Erről hallottatok valamit? Az orr-eldugulással van kapcsolatban, gondolom. Apa fel akarta venni diktafonra, hogy bizonyítsa, de mire elővette, abbahagytam. Mondta, milyen sunyci vagyok
Én most már nem multivitamint szedek, hanem vas és folsav keveréket (a 16.héttől). Hát járok tőle WC-re rendesen...
No megyek most már tényleg, mert ezek szerint még szófosást is okozott...
Pusszancs mindenkinek!