Sziasztok,
Kriszti,
Igen, jó volt ma msn-en beszélni!
Bonya,
A Garfield-os kép nagyon találó, és jellemezte a mai napomat
Nagyon szorítok, hogy minden rendeződjön, és hogy mihamarabb tudjatok kezdeni!!!!
Estrella,
Kitartás a sok-sok munkához!
Jucicuki,
Hát, nem tudom, hogy hogy lesznek nyitva az ünnepek környékén, elképzelhető, hogy akkor zárva lesz, de akkor majd új év, új lendület!
Gabicsibe,
Ne aggódj, pikk-pakk el fog tellni a december, és nemsokára kezdhettek! Kitartás! Türelem, babát terem
Numato,
A 10-10 nagyon szép eredmény!!!!
Mennek a további petike növesztők: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Lukrécia,
Szuper hírek! Nagyon örülök, hogy eltűnt az a csúúúúnya vérömleny. Hidd el babókád mostmár extrán behoz minden kis lemaradást, amúgy 1 hét ide vagy oda, szerintem olyan mindegy. Sokaknak mondtak már ilyet, mégis minden rendben volt! Szóval ezen ne aggódj kismami!
Amúgy is mennek a Zsókuci-féle szuper babanövesztők: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ja, és egy napon megyünk UH-ra
Süni,
Csak nyugi! Ne idegeskedj, minden a lehető legnagyobb rendben lesz, meglátod! Nehogy kiborulj nekem, mire a transzferig eljuttok! Legyél erős és bizakodó, meglátod, minden oké lesz!!!!! SZORÍTOK nagyon!!!!!!!!!!!!!!!
Bibike,
Köszönjük, szerintünk is jó választás lett mindkettő!
Macika!
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D Köztünk akkor majd' 2 hét van csak!
Lesz itt lányok babaeső nyáron!
Várunk szeretettel egy topikkal lejebb is, a pocisok között!
:D:D
Mrikovacs,
válaszoltam leveledre
Mi jól vagyunk, bár Kisborsó nagyon kínoz, rettentő hányingerem van. Haza is jöttem ma korábban és aludtam 3 órát
Remélem hamarosan elmúlik a hányinger, mert elég nehezen viselem ezt a verzióját...
Millió puszi mindenkinek!