Új privát üzeneted érkezett!

Gabicsibe! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
share

Kép

Szép jó reggelt mindenkinek az új felhasználókat külön üdvözlöm.
Férjem itthon volt a héten és így nehezen férkőztem a gép elé éppen csak olvasni tudtalak benneteket.

Nos röviden:
szerdán voltunk a BMC-ben és a párom leadta a gyerekragasztót ,Kép én meg megkértem a dokimat, hogy UH-on meg.
Azt mondta hasonló képet lát mint műtét előtt, de a tanárúrnak megmutatta a felvételt és csütörtökön már vissza is hívott.
Arra a döntésre jutottak, hogy a decemberi ciklus 5-6. napján menjünk fel és majd akkor pontosabban lehet látni, hogy mizújs odabent.
Felmerült az is hogy a baloldali petefészkem úgyanolyan endometriosisos mint műtét előtt akkor 3-6 hónapig kellene Decapeptyl inj. kúra nagydózisban havonta 1 szuri ami 28 napos hatás fázisú és kb. 40-60 ezer ft.
Ja, és állítólag ezzel egy mesterséges klimax álna elő.
A másik pedig az ösztrogén felhalmozódás látszik.
Nem izgulok majd kiderül.

Idén már úgy sem lehetett volna elkezdeni , mert álítólag az ünnepek alatt vannak a nagy karbantartások.

Se baj ÚJ ÉV! ÚJ REMÉNYEK! ÚJ ESÉLYEK!

bonya

Kép

Kép
bonya

Megkérdeztem , hogy milyen bacik voltak eddig kitenyésztve a férjecskémnél , és nagyon kedves volt a dokim , mert lediktálta sőt mondta ha akarjuk le is fénymásolhatjuk.

Nagyon kíváncsi vagyok talán ma már lesz eredmény.

Ja, és megkérdeztem az aggájaimat a spermával kapcsolatban és egyetértet velem.

Nagyon kedves volt, én mindenkinek azt mondom, hogy ha van kérdése nyugodtan meglehet kérdezni , választ is kap rá.
Ami fontos ,hogy vagy fel kell írni a kérdéseket vagy fejben összeszedni a gondolatokat, és gyorsan kérdezni, mert szegényeknek valóban alig van idejük én nem irigylem őket.

Kriszti,
egyenlőre nem tudom, hogyan lesz tovább és mikor én szeretném azért januárban megpróbálni a lombikot .

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok!

Írok most, mert ki tudja mikor tudok megint írni.
Lassan indulok dolgozni, sőt a jövőhéttől minden nap meló...nem tudom mikor írok ide.
Igazából nem történik semmi velem, ezért nem is tudok mit írni.
Drukkolok mindenkinek, lélekben veletek vagyok!
Mindenki vigyázzon magára!
Sziasztok
Estrella Kép
Vendég

Sziasztok Lányok!

Olvaslak ám benneteket, mindenkiért izgulok is, csak nekem most nem nagyon van írnivalóm december 4-ig.

Már kicsit türelmetlen vagyok és nagyon félek, hogy az ünnepek miatt nem fogják elkezdeni már idén :cry:

Puszi!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++
jucicuki

Mindenkinek szép Kép -ot kívánok!

Voltam ma a Bmc-be és sajnos parkoló pályára kerültem.Van egy nagy cisztám a jobb oldalon.Kaptam fogamzásgátlót,ha megjön akkor kell megint vissza mennem.
Érdekes,hogy ez inkább megviselt mint az,hogy megjött!Remélem az ünnepek miatt gyorsan eltellik ez a hónap.

Lukrécia
Te hogy vagy?Mi volt az uh-on?Ugye neked nem kellett azt a hosszú sort végig állnod?!
Ma reggel ott voltam 7óra 5perckor és kint állt a sor vége,még szerencse,hogy nincs minusz!Csak azt nem értem miért tart ilyen sokáig a kartonokat elővenni?

Málna
Neked mit mondott a doki?

Jucicuki
Dolgoznak kétünnep között is,mert nekem akkor kell vissza mennem.Reméljük nem csak vizsgálatok lesznek,hanem beavatkozások is!!!

Bonya
Remélem nem lesz gond,megy a drukk!

Numato
Nálatok minden rendben volt az uh-on?
gabicsibe

Sziasztok!

Nemrég értem haza BMC-ből, pedig én lüke (mondván, be kell mennem dolgozni) már 1/2 7-kor a folyosón várakoztam. Aztán 11 előtt kerültem be Szűcshöz:(és főnöknőm már nem igényelt ma, hazaküldött.

Hát lányok, én sasoltam közületek már mindenkit, de nem ismertem fel senkit :lol: :lol: :lol: és hát ugye mégsem kiálthatom el magam, hogy "Halló, csajok, van itt valaki, aki a Babaneten szokott a BMC-s topikban írogatni?" :wink: pedig nagyon kiváncsi lennék ám rátok...

A tüszőim, ha jól számoltam, mindkét oldalon 10-10 db, de lehet, hogy hülyeséget írok, pedig igyekeztem figyelni, de nem tudom ki hogy van vele, én bigyusszal a lábam között nemigen tudok teljesen figyelni, elég kellemetlen szitu amúgy is, és hát ugye megy mint a futószalag....szóval, ha 10-10 darab, az jónak számít?
szerdán megyek újra, akkor már vérvétel is lesz az uh.mellett.És egyébként a Puregon megmaradt 125-re, a Merionalt pedig megemelte 0,3-ról 0,5-re.A Decapeptyl pedig maradt 1/2 ampulla.Persze, nem kérdeztem meg, miért emelte a Merionalt, megint az ajtón kívül jutott eszembe, hogy ezt megtehettem volna..Van tippetek csajok? :roll:

hát ennyi volt ma, szerdán ha jön valaki, jelezze, kit figyeljek :wink:

Lukrécia?gondoltam rád, rátok, nagyon szorítok, írj majd, ha lesz eredmény.

puszi mindenkinek

numato
numato

Sziasztok!

Most értünk mi is haza,hát voltak páran...Én is figyeltelek Numato,a fényképed miatt,de nem jutottam semmire.Legközelebb egyeztetni kéne.
Mi most nagyon örülünk,bár nem tökéletesek a hírek,azért sokkal jobb,mint amire számítottunk.A vérömleny teljesen felszívódott :D a babó pedig duplájára nőtt,azt mondta Zeke doki,hogy egy héttel van lemaradva,ha múlt héten látja ugyanezt az UH-n akkor elégedett lenne.Mi bízunk benne,hogy most már nem kell a vérömleny legyőzésére koncentrálnia a szervezetemnek,talán összeszedi magát a kis picurka,mindenesetre nagyon büszkék vagyunk rá,hogy így igyekszik,próbálkozik.Meglátjuk,egy hét múlva kell visszamenni,küldjetek sok-sok növesztőt,nagy szükségünk van rá!Csak pozitívan lehet....

Numato,
nagyon szorítok hogy sok petikéd legyen!Mikorra várható a leszívás? :)

Gabicsibe,
akkor januárban mész?Bibarral együtt leszel napirenden... :D

Bonya,
nem mindent értettem abból amit írtál,de drukkolok nagyon.

Bibarkám,
lehangolt amiket mondtál ezért utánanéztem.Ha el akar menni a babó,az progi mellett is elmegy,az utrón is az áll "nincs hatása az olyan esetekre melyek hátterében genetikai rendellenességek állnak".Ja meg az is eszembe jutott,hogy a vetélésemnél anno is kaptam progit mégis megtörtént.Ez persze nem jelent semmit,de az biztos,hogy azért nem lesz baja a babának,mert progival támogatják,nem erőltetik,csak támogatják.Hadd bizakodjak még.... :D
lukrécia

gabicsibe
nagyon sajnálom hogy nem sikerült,és az a fránya ciszta......
remélem hamar indulhatsz majd a következöre,tudod,elöbb vagy utóbb mindenkinek sikerül :D :D

Lukrécia
jól sikerült félreértened.
miután már én is átestem egy két dolgon,ezért tudom,hogy a progi nem tartja ott azt a babót aki nem akar ott maradni

Numato
szuperül haladsz,lassan a vége felé közeledsz!szoritok nagyon

Málna
voltál dokinál??????

Jucicuki
megértem a türelmetlenséged,én is igy vagyok ezzel,már nagyon várom a januárt.
remélem beleférsz még decemberre!!!!!!!!!

mindenkinek puszi és drukkok akinek kell!!!!

bibar

Bibar,

Tudom drágám,többek között ezért is érdekel mindig a véleményed :D Azért remélem Anna jól megkínzott :D
lukrécia

Sziasztok!
Gabicsibe, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült :( Fel a fejjel! Remélem legközelebb sikerül!

Lukrécia, remélem a következő hétre behozza Picúrotok a lemaradást!

Férjem ma volt az andrológiai vizsgálaton. Azt mondta, nem volt túl kellemes, de hősiesen bírta. Csütörtökön urológia, vérvétel, ekg. Remélem akkor megbeszélik a biopszia időpontját is! Jó lenne minél hamarabb... Pénteken meglesz a genetikai vizsgálat eredménye is.
Annyira izgulok!!!! Tudom, hogy csak pozitívan lehet, mégis sokszor elbizonytalanodom. Párom előtt persze tartom magam, de annyira nehéz. Nem vagyok egy síros alkat, de mindennap rámjön a sírógörcs. Ma is kimentem sétálni a munkahelyem kertjébe. Nem gondoltam volna, hogy ennyire nehéz lesz :(

Sok puszi mindenkinek! Akinek a drukkokra van szüksége, mennek azok is!
süni76

Süni,
Ne félj minden rendben lesz, ha sírni kell hát sírjál, attól megkönnyebbülsz. Amúgy épp tegnap találtam rá egy másik fórumon egy csajszira, akivel régebben leveleztem, az ő párját is ezzel műtötték és sikeres volt a műtét.
Úgyhogy kitartás!

Drukkolok Nektek! :lol:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Köszi Viki! Azt hiszem, picit helyre tettem magamban a dolgokat. Most másztam ki a fürdőkádból, és úgy döntöttem, változtatok a hozzáállásomon, és SIKERÜLNI FOG nekünk is :)

Megnéztem a másik topicon a babaszobát és a pocakodat :) A szoba nagyon szép, a pocakod meg nem semmi :)
süni76

Sziasztok!

Zsókuci
Szép neveket választottatok. :lol:

Gabicsibe
sajnálom :cry:

Lukrécia
:lol: Nagyon örülök hogy jo hirekkel jöttél.
Szoritok neked továbbra is.
Küldök neked babanövesztöt+++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
bibike27

Lukrécia
hát megkinzott rendesen,a masszir tuti volt de a tűk :twisted:
kérdezte mi van veled,azt mondta állandóan imádkozik érted és a babóért :D nagyon cuki volt :D
pusszancs

Süni
szegény párod,nagyon hősies :D
tényleg csak pozitivan ,tudom hogy nehéz,de jön majd napsütés meglátod :D bizz a biopsziában,találnak ott kincset :D :D

bibar

Sziasztok!!

Hát én már elég régen jelentkeztem, ha jól emlékszem június elején. Persze azóta is mindig olvaslak Titeket, de sok jó hírem nem volt, amit megoszthattam volna veletek.

Azért frissítésként pár dolog rólam:
Székesfehérvári vagyok, május végén volt az első fagyi babás beültetésem, három babát tettek vissza, de sajnos egyik sem maradt meg. Eléggé rossz állapotba kerültem (idegileg).

Ehhez jött még, hogy az egész nyarat a szakdolgozatom írásával töltöttem, amit augusztusban szerencsére leadtam. Így augusztus végén újra elkezdhettük a beültetéshez a felkészülést. A második fagyi babás transzfer szeptember 11-én volt, kettő babát kaptam vissza, és szerencsére egy megtapadt.

Most már bátrabban merem mondani, hogy sikerült, mert talán túl vagyunk a nehezén. Az elején voltak azért problémák, de már teljesen elmúltak. Most vagyunk a 13.hét + 3 napon.

Én is éppen ma voltam a BMC-ben UH-n. Tényleg rengetegen voltak.

Szeretnék hozzátok újra kapcsolódni, ha lehet. Persze nálunk ez nagyon sűrűn nem megy , mert a 15 éves fiamat elég nehéz a gép elől elüldözni. De majd próbálkozom!!!

Mindenkinek sok-sok szerencsét és kitartást kívánok!!!!

macika68

Sziasztok!
NUmato!!!!

Ez nagyon jó hír!!Ennyi tüszőcskét!!!Nagyon örülök neked!!!!MOst mennek a tüszőnövesztők+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lukrécia,
tök jó, hogy felszívódott a vérömleny!!!!!Nagyon sokat gondoltam Rád, és igaz nem tudok, de imádkoztam is....És mindenki aki itt van a topikon,nagyon szorított értetek!!!!Meglett az eredménye!MOstmár mennek a babanövesztők++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsókuci!
Jó volt beszélgetni MSN-n.... :lol:

Süni!
Szorítunk neked/nektek is, hogy sok szép egészséges kiskatonát találjanak....Meglátjátok, meglesz az eredménye, mégha fájdalmas is lesz...Majd később nem is gondoltok rá, csak babusgatjátok a csöppségeket... :wink: :lol:

Frissítek egy táblát, aztán dobok fel!
Vendég

Macika!!!!

Nagyon nagyon gratulálok!!!!!!!!!!!!!Sok boldogságot a babóhoz!!!!!!Hogy tudtad ennyi ideíg eltitkolni előlünk???? :lol: :lol: Nagyon örülök!!!Természetesen jár a szivecske is.... :wink: Vigyázz magatokra!!!!!
Vendég

Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok,

Kriszti,
Igen, jó volt ma msn-en beszélni! :)

Bonya,
A Garfield-os kép nagyon találó, és jellemezte a mai napomat :D
Nagyon szorítok, hogy minden rendeződjön, és hogy mihamarabb tudjatok kezdeni!!!!

Estrella,
Kitartás a sok-sok munkához!

Jucicuki,
Hát, nem tudom, hogy hogy lesznek nyitva az ünnepek környékén, elképzelhető, hogy akkor zárva lesz, de akkor majd új év, új lendület! :)

Gabicsibe,
Ne aggódj, pikk-pakk el fog tellni a december, és nemsokára kezdhettek! Kitartás! Türelem, babát terem :D

Numato,
A 10-10 nagyon szép eredmény!!!! :D Mennek a további petike növesztők: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Lukrécia,
Szuper hírek! Nagyon örülök, hogy eltűnt az a csúúúúnya vérömleny. Hidd el babókád mostmár extrán behoz minden kis lemaradást, amúgy 1 hét ide vagy oda, szerintem olyan mindegy. Sokaknak mondtak már ilyet, mégis minden rendben volt! Szóval ezen ne aggódj kismami! :D
Amúgy is mennek a Zsókuci-féle szuper babanövesztők: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D
Ja, és egy napon megyünk UH-ra :D

Süni,
Csak nyugi! Ne idegeskedj, minden a lehető legnagyobb rendben lesz, meglátod! Nehogy kiborulj nekem, mire a transzferig eljuttok! Legyél erős és bizakodó, meglátod, minden oké lesz!!!!! SZORÍTOK nagyon!!!!!!!!!!!!!!! :D

Bibike,
Köszönjük, szerintünk is jó választás lett mindkettő! :D

Macika!
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Köztünk akkor majd' 2 hét van csak! :D Lesz itt lányok babaeső nyáron! :D
Várunk szeretettel egy topikkal lejebb is, a pocisok között! :D:D:D

Mrikovacs,
válaszoltam leveledre :D

Mi jól vagyunk, bár Kisborsó nagyon kínoz, rettentő hányingerem van. Haza is jöttem ma korábban és aludtam 3 órát :D Remélem hamarosan elmúlik a hányinger, mert elég nehezen viselem ezt a verzióját...:oops: :D

Millió puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

A Babafalván talatam a petíciót azt hiszem mindanyiónkat érinti a dolog ha van módotok írjátok Ti is alá.
Én most nyomtattam ki 10 oldalt egyenlőre ,és dec. 15-ig visszaküldöm Hajninak borítékba.
Szerintem senkit nem kell majd sem a lakótelepen sem a munkahelyemen noszogatni, hogy írja alá!!!!!!
Tegyétek ti is ugyanezt, hogy nyugodt szível mondhassuk megtettük a tőlünk telhetőt.

Sziasztok!

Megvan minden!!!!

Itt találjátok a részleteket, és tölthetitek le a petíciót, az aláírásgyűjtő ívet és a hozzá tartozó kísérőlevelet. A támogató aláírásokat 2006. december 15.-ig gyűjtjük.

Kérlek, hogy terjesszétek, amerre csak tudjátok, hadd gyűljenek az aláírások!!

Kismamák petíciója a szülészválasztás korlátozása ellen:
http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... le&sid=314

köszönjük!

Hajni

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok!

Macika: GRATULÁLOK!GYERE A SZOMSZÉDBA IS!

Lukrécia,nagyon drukkolunk a Csöppségnek,hogy mielőbb behozza a lemaradást!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

A többieknek is megy ++++++++++++++++++++++++++++++++

Szép napot!
taptau

Tegnap meglett a sperma eredmény!
Nem fogjátok elhinni ahogy én sem, már megint pozitív.
Most biztos vagyok benne, hogy azért, mert a bal mellék here be van gyulladva. Ma fognak visszahívni, mert már szegénykémnek nem akartam tegnap, hogy újabb antibiotikumot írjanak fel és a dokival egyeztettnek. Az előbb hívtam őket és megígérték, hogy visszahívnak. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit mondanak.
Hamarosan jelentkezem.

bonya

Kép

Kép
bonya

Millió puszi Csajok!!! :)

Nálunk minden ok, pocaknövesztés zajlik!!! :)

Kép
mot

Sziasztok Lányok!
Mindenkinek köszönöm a vígasztalást!Remálem tényleg gyorsan el megy majd ez a december.Így lesz a legrosszabb,hogy nem történik semmi.

Lukrécia
Örülök a jó híreknek,tegnap este még a párom is megkérdezte,hogy mi van veletek!
Mennek a babanövesztő Kép-k 1000-rel!Persze Bibikének és Zsókucinak is!

Többieknek meg a petenövesztők!

Süni
Jól teszed ha nem idegesíted magad addíg míg van remény!Csak pozitívan!!!
gabicsibe

Gabicsibe,

de édes vagy,nagyon köszönöm! :D Olyan cukik a tappancsok :D

Taptau,

köszike a folyamatos bíztatást... :D

Zsókuci,

Kérek még Zsókuci-féle babanövesztőt,ez nagggggyon tetszik! :D Remélem hamarosan jobb lesz a közérzeted.

Numato,

tudod már mikor lesz a leszívásod?

Bibike,

De jó,holnap mész UH-ra,nagyon-nagyon szorítok,tudom,hogy nagyon szuper híreid lesznek! :D :D :D Drukk ezerrel!!!

Bonya,

Visszahívtak már?Mit mondtak?

Krisztike,

Bírod még a sok melót? :)

Macika,

Nagyon gratulálok,13-ik hét,hát nagyon irigyellek... :D :D További kellemes pocakosodást neked.Látom,Te is óvatos típus vagy,mint én. :? :D

Bibar,

jól van,örülök,jó érzés,hogy Anna is szorít,hátha Sai baba majd segít.... :)

Mindenkinek puszi
lukrécia

Visszahívtak!
Nem ajánlottak antibiotikumot, hanem andrológushoz küldték szegényt.
Valószínű nem fogunk feljárni Pestre andrológushoz, hanem itthon amíg nem kezelik ki, amíg csak negatív nem lesz, addig nem utazunk feleslegesen fel.

bonya

Kép

Kép
bonya

Szép jó estét mindenkinek!

Süni, nagyon sok erőt és kitartást kívánok, és én is kisírnám magam a helyedben, minden rendeben lesz, meglátod, de most ez nagyon nem vígasz, tudom....kitartás

Zsókuci, Kriszti, nagyon köszönöm a petenövesztőket, meg minden jókívánságot mindannyiotoknak, remélem minden oké lesz.
Zsókuci, nemsokára talán elmúlik a hányingered, nem?az is csak egy időszak, úgy tudom, bár nem vígasztal,de nekem is állandóan van,csak nekem sztem a Puregontól :roll: :wink:

Bonya, nektek szurkolok, hogy mielőbb kikecmeregjetek már ebből, mert ez elég idegörlő lehet, sok erőt kívánok! :wink:

Lukrécia, nem tudok még semmit, de remélem holnap már egy fokkal okosabb leszek.....nagyon remélem, mert már tűkön ülök, itt járok már talán a finisben...

Tényleg, jön valaki holnap reggel BMC-be? mert én ott leszek.De a nevem melletti fotóról nemigen ismerni fel, legalábbis szerintem.

további szép estét

numato
numato

Sziasztok Lányok és Mot papa! Tetszik, hogy 1-2 hetente bejelentkezel, rikkantassz egy nagyot és már lépsz is :)

Bonya, sajnálom párod eredményét. Szegény, mióta bajlódik ezzel a gyulladással?
süni76

Numato,

tanusíthatom,hogy a kép alapján nem ismerni fel... :D
Megy a drukk holnapra!!!!!
lukrécia

Macika
ez szuper hir,gratulálok,jo hallani hogy fagyisbeültetés is sikerül :D :D mert én is abban bizom :D

Bonya
ezt nem hiszem el :( :( remélem az andrologus már megoldja ezt a problémát.

bibar

Sziasztok!

Bonya, úgy sajnálom, pedig annyira drukkoltam, hogy kezdhessetek már!!! Ne keseredj el, a 2007 csak jó dolgokat fog hozni, majd meglátod! :)

Vicus, mi van veled? Tessék jelentkezni! Mikor mész a fagyibabácskákért?

Zsókuci, nekem nagyon-nagyon tetszik az Emese név, egyik barátunkék is így hívják a kislányukat, és Mesinek becézik. Tüneményes! :D

Lukrécia, nagyon örülök, hogy felszívódott az a vérömleny, így már csak arra kell koncentrálnia a szervezetednek, hogy növekedjen az a babuci... :D

Numato, nagyon szorítok neked!!!!!! +++++++++++++++++++

Gabicsibe, sajnálom, hogy nem sikerült, de tényleg nem érdemes elkeseredni! Saját tapasztalatból mondom. Az első inszem után nekem is cisztám lett, de spontán felszívódott, és hidd el, nagyon hamar elrepeül az az 1 hónap, amit ki kell hagynotok! :D

Én már szúrkálom magam, pénteken lesz uh, és akkor kiderül, hogy hogyan tovább... :oops:

Csajok
, ha akartok egy hatalmasat pityeregni, ajánlom figyelmetekbe a szomszéd topikban Niki baba első videóklippjét... Nem találok szavakat, egyszerűen csodálatos...

Mamm
mamm

Sziasztok Lányok!

Lukrécia!
Nagyon örülök hogy minden okés, és a vérömleny felszívódott. Nagyon izgultam érted! Ne félj egy kettőre behozza azt az egy hetet. :D

Macika!
Gratulálok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Bonya!
Hát nagyon sajnálom, hogy nem akar elmúlni ez az izé. Nem kaptatok még gynevacot? Az ezen segítene. Az én páromnak is gynevac kúra után lett negatív. És még valami Aloe Vera gél, abból is az áfonyás, nagyon jó mindenféle ivarszervi gyulladásra.

Gabicsibe!
Fel a fejjel, tudom hogy mit érzel, ez a parkolópályás állapot a legidegörlőbb. De majd meglátod minden rendben lesz!

Numato!
Akkor most rajtad a világ szeme!
Tüszőnövesztők ezerrel!++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mamm!
Neked is szorítok!
Csak hajrá hajrá!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++

Süni!
Ne stresszelj, minden rendben lesz majd meglátod! Nagyon szorítok Érted!

Puszi mindenkinek!

lanett

Sziasztok!

Ma voltam Zeke dokinál UH-n a fagyibabás transzfer miatt.
Méhnyálkahártya: 8 mm
Van 1 domináns tüszőm: 18 mm-es. Ma vagyok a 12. napon. Lányok ezek jó számok? Mert én úgy gondolom nem rosszak.
Péntekre hívott vissza egy újabb UH-ra. Úgyhogy még nem tudom lesz-e tramszfer. Ma nagyon zord volt a doki bácsi de ezért imádom!
:P
vicuska1977

Sziasztok!

:lol: Nagyon boldog vagyok 9.4mm a baba
és láttam ahogy ver a kicsi szive!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Alig tudom felfogni. :lol:
Kép
bibike27

Bibike,

Úgy vártam,hogy jelentkezz már.nagyon ügyes a babód,szuper hírek!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: További drukkok mennek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Numato,

nálad mizu? :)
lukrécia

Sziasztok!

Bibike
Gratulálok!!Ez az élet legnagyobb csodája és én is így lennék(majd leszek :lol: )vele!
Tudom,hogy nem szép dolog irigykedni de én az vagyok! :lol:
Nagyon vigyázz magatokra!!!neked is küldöm a Kép -at!

Mamm
Remélem igazad lesz!!
gabicsibe

Sziasztok Lányok!

Lenne megint egy kérdésem hozzátok, sikerült (végre) beszélnem a BMC-vel..na a lényeg, hogy a long előkészítésben veszek részt, tehát elkezdjük a lombikot.
Megtudnátok mondani, hogy miért ezt írták elő nekem, hiszen velem minden ok! Úgy értem nekem volt peteérésem, tüszőrepedés ..stb) Ez a legdrágább "mulatság", azért? Vagy, hogy így biztosan ne legyen beavatkozás idén? És akkor miért kell mennem, dec.-ben, a második napon amikor megjön? Akkor mit csinálank velem? (UH-t?)Mikor ez a long, a ciklus 20-23. napján kezdődik...

Előre is köszike a választ:)
mrikovacs

Sziasztok!

Bibike! Gratulálok! Csodálatos élmény! :lol:

Vicuska, ezek nagyon jó eredmények! Csak így tovább! :)

Macika, megéri elbújni! :wink: Neked is gratulálok!

Mrikovacs, lombikban nem vagyok jártas, és most így hirtelen nem is emlékszem mi a probléma nálatok. Ha a pároddal nincs minden rendben, és azért van lombik, akkor is kell téged stimulálni, mert a többes peteérés elérése a cél. A long protokoll sikeressége aránya - úgy tudom, hogy jobb, feltételezem, ezért szeretné ezt a dokid. De, ha nem értesz egyet, vagy mást szeretnél, akkor nyugodtan szólj, és meg lehet beszélni velük.
Csajok, javítsatok ki, ha hülyeséget beszélek.

Kép
Kép
share

Bibike, de jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++

Szép estét Mindenkinek!

J.
jucicuki

Mirkovics,
én úgy tudom, hogy 30 év alatt longot, és felette antagonista protokolt csinálnak.
Miért pont 30 év azt nem tudom .
Tényleg hány éves vagy?

bonya

Kép

Kép
bonya

Zsókuci,Lukrécia, Numato, Süni, Bibar, Mamm, Lanett, és aki kimaradt
nagyon aranyosak vagytok, hogy mindig van pár jó szavatok!

Én nem vagyok annyira szorgalmas, hogy mindenkinek visszaírjak pedig mindig olvaslak benneteket.

Süni, okt. 16-óta ez lett a 4- pozitív tesztmindig más baci, igaz az utolsó 2 ugyanaz volt.

Lanett, én megkaptam a kúrát a Gynevacból és már a 3 havi emlékeztetőt kapom. Ha újra lesz a patikában neki is beadom. Erre nem is gondoltam most. Köszike. Az áfonyát eszi ezerrel( szárítva, lekvár)

Bibike, gratulálok biztos klasz érzés lehet a kis kalimpálást látni.

Akinek babanövesztő kell annak azt küldök, akinek meg a kitartáshoz energia ,annak azt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép

bonya

Kép

Kép
bonya

Ma megyünk Urológushoz , kiváncsi vagyok mit mond.

Bocsika, hogy a férjem gondjait itt osztom meg veletek, de ők is a részeseink a programban , így legalább tudunk segíteni egymásnak ha hasonló probléma merül fel bárkinél.

Holnap jelentkezem, vele kapcsolatban!

Kép

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok!

Mrikovacs, a long protokoll a kimutatások szerint sikeresbb, de biztos, hogy nem életkor függő. Én pl. 29 éves vagyok de nekem rövid protokollom volt.
Ne izgulj!! Minden okés lesz!
vicuska1977

Tegnapelőtt néztétek az RTLKlubon a Fókuszban a Csodálatos gyógyúlás bejátszásban a TARTÓS (SZÁLBEÜLTETÉSES)AKUPUNKTÚRát.

http://www.online.rtlklub.hu/player/?vk ... dasid=2233

Megdöbbentő! Lehet, hogy ez lenne a megoldás számunkra???

http://www.yamamoto.hu/index.php?menuid ... d=mch_4_12

Hallottatok valamit erről a gyógymódról vagy talán próbálta már valaki?
Erősen gondolkozom ezen a kezelésen!!!

bonya

Kép

Kép
bonya

Sziasztok!

Bibike, nagyon-nagyon sok gratula a babához!!! Vigyázz nagyon magatokra!

Bonya, szerintem jó, hogy megosztod a párod problémáit is. Én sokat tanulok belőle és szorítok nagyon értetek.

Férjem is elvileg ma ment volna az urológushoz, de elhalasztotta a jövőhétre. Holnapra viszont meglesz a genetikai vizsgálat eredménye. Nagyon izgul.
süni76

Sziasztok!

Bibike,nagyon gratulálok! :lol: Gyere te is a szomszédba!

Bonya,remélem mostmár sikerül kigyógyulni párodnak a bacikból!!!!!!
Aztán mindent bele! :lol:

Persze továbbra is megy mindenkinek a drukk!++++++++++++++++

És küldöm hozzátok ..........

Kép
taptau

Bonya

Egyáltalán nem baj,hogy a férjed problémáiról irsz,nem az a lényeg,kinél van a bibi,hátha itt valaki már okos a témában....

Az akpunktúra szuper dolog szerintem,Bibarral járunk-bár én most pihentetem amíg nem oldódik meg a problémám-hetente egyszer vagy kétszer járunk,valamint talpreflexológiára is.Nekünk ez ad bizodalmat,reményt.

Ami a gynevacot illeti,mi minden alkalommal a férjemnek is beadattuk,ti nem,ha jól értelmezem.Szerintem érdemes. :shock:

Hát nagyon szurkolok nektek továbbra is.

Numato,

Nem jelentkeztél tegnap,mik a hírek?Remélem jó sok tüszőcskéd van. :D

Mrikovacs

Nekem is short volt,30 évesen,mind a kétszer.Nem tudom mitől függ.

Puszi
lukrécia

Ja,fontos leírnom,mielőtt Bibar kijavít,most már 31 vagyok... :oops: :D
lukrécia

Lukrécia, Boldog születésnapot!!!! :D
süni76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?