Hú, túléltem egy egésznapos tréninget
És én barom, bejöttem utána még az irodába
. Igazából aggódtam, hogy egy másik tréning anyaga megérkezett –e, mert szívóztak vele a vámosok
.
És hogy nyugodtan tudjak aludni a hétvégén.
Szerencsésen ideért az összes doboz.
Viszont ha már bejöttem, és mivel nem vagyok láthatatlan, persze hogy elkaptak, hogy küldjek ki egy mailt, hogy összetörte a céges autót, és stb
Szóval itt ragadtam.
Vikike, gratulálok a forgalomhoz! Nem ismerem az új rendszert – vagy 12 éve szereztem jogsit (igen, ilyen öreg vagyok…), van még hátra valami, vagy mostantól boldog jogsitulajdonos vagy?
Mamen, jobbulást a férjednek és az autónak is!
Kata, sejtem én, hogy el kellene húznom táppénzre, viszont ha most itthagyok csapot-papot, lehet, hogy a saját visszatérésemet nehezítem meg, ami a kismamáknál sosem egyszerű. És a HR-es főnököm tett egy-két fura megjegyzést, ami szintén nyugtalanít a jövőmmel kapcsolatosan a cégnél.
Szóval szerintem hasonló helyzetben vagyok, mint Vvviki kolléganője.
Anna, nem jellemző a munkáltatókra, hogy tekintettel legyenek rád. Itt bent mostanában kezd leesni nekik, hogy lehet, hogy nem velem kellene intéztetni minden nyavalyájukat, hanem néha ők intézhetnék a saját dolgaikat. Kicsit olyan vagyok, mint mindenkinek az anyja, de most egy időre le kell építenem a fogadott gyermekeimet, viszont az átállás/átállítás nehéz…
Gabi, kerülöm a tömeget, nem rajongok sok emberért kevés helyen, egyedül a bababörze, ahol kockáztatok. Tömegközlekedéssel meg a fertőzések miatt nem merek mászkálni.
Málna, hogy haragudnék rád? Azért kérdezek, mert vannak nálam sokkal tapasztaltabbak is a topicban
, hiába bújom a könyveket, a fele zöldséget beszél, a felét meg pasik írták – elég kevesen szülhettek, meg voltak gyerekágyasok közülük, szóval a ti véleményetek nagyon fontos nekem.
Dóri, miért, ki NEM vágyott modellkarrierre?
Ezenkívül akartam még korcsolyabajnok is lenni – ezt nyúlgyereknek egy kicsit nehezebb lesz megvalósítania…
Andi, ha éberebb leszel, ugye benézel még? Puszi!