Új privát üzeneted érkezett!

helló Mindenkinek !

fantasztikusat álmodtam !!!!
mi topikosak ott ültünk a szülészet előtt, vártunk és egyszercsak kitolták a babáinkat !
legalább tíz éhes babucit !

Gestomix szedése hat hónapig
vvviki

Málna
nekem is hasonló a véleményem !
ha már fizetem azt a rengeteg TB-t, akkor ne kelljen kétszer fizetnem csak azért, hogy a doktor úr minden évben új autót vehessen ! :twisted:

vvviki

Sziasztok!

Bocsi,hogy kicsit eltüntem,de férjem itthon volt,és szépítgettük a gyerekszobát(motmár fényképezhető állapotban van)meg mentünk ide-oda.

Meli!
Azért az a jobbik eset,ha hányás után legalább megkönnyebbülsz.
Örülök,hogy az éjszaka nagyrészét már sikerül átaludnod.

Hoppá!
BOLDOG NÉVNAPOT!
Remélem nem a bentlakásos tréning alatt lesz pé.d.Vagy akkor hívd Apát,hogy azonnal menjen,már ha nem kell épp a jéghoki pályán lennie :D
És köszönöm,hogy érdeklődsz,megvagyunk,pocim szépen növekszik :)

Kis_Plutó!
Hogyhogy letiltottak az új ablakról.Ha összekened se hiszem,hogy más fogja helyetted megpucolni.

Sziszi!
Nagyon helyes a kisfiad.És továbbra is várjuk a hasznos tanácsokat.+fogunk kérdezni rengeteget.

Vikike!
Jó,hogy jelentkeztél :) Gratulálok a jogsihoz.
Remélem minél előbb beköltzhettek szép új otthonotokba.

Málna!
Szóval kitúrtak.Pár év és a gyerekeink fognak egymással beszélgetni itt a b.neten. :D
Sajnálom,hogy lemaradtatok a koncertről,de örülök,hogy Máténak már javul a szeme.

Muszkuru!
Remélem megnyugodtál.Igaz ez a többlet munka most tényleg nem hiányzik neked.nem akarnak kicsit kimélni?
Egyébként nem is tudtam,hogy modellkarrierre vágytál :D

Mamen!
Én is azt mondom,hogy a lényeg,hogy a férjednek nem lett semmi baj.Persze az anyagi kár is bosszantó,de majd túllesztek rajta.
Van egy rollerem a padláson,de inkább az autóra szavazok.

Anna!
Azért csak óvatosan bújj a fiad mellé,nem lenne jó,ha elkapnád tőle a betegséget.

Bea!
Ügyi vagy,hogy összaállítottad a csomagod.Az enyém még a habokba.Ezek szerint én még nem készülök annyira szülni.
Mennyibe került a hasleszorító? És milyen boltba vetted?
Szép nagy a pocid :)

Candi!
Jó,hogy újra köztünk vagy.Mostmár csak várjuk hogy minél jobb hírekkel szolgálj :D

Rólunk annyit,hogy tegnap voltam orvosnál,aki már tapintásra azt mondta,hogy szép nagy baba lesz,mármint az én méreteimhez képest.Férjem poénkodott,hogy hát persze mert rá üt(férjem 186cm és110kg).erre a doki,hogy "akkor magának kellene megszülni"Szóval jól elviccelődtek.Aztán az UH is a dokit támasztotta alá.Gerda jelenlegi becsült súlya ugyanis 2660g.
Ma pedig voltam vérvételen,hozzá vagyok szokva a szurikhoz,meg a bökésekhez,de ez a nő egy állat volt,szerintem Darts táblának nézte a kezem.Azért remélem legalább az eredmények kárpótolnak.Ez alapján fog eldölni,hogy kell-e még szuri.

KépKép
takido

elöntött a meló !

este jelentkezem !

vigyázzatok magatokra !!!!!!

vvviki

Sziasztok,

Bea
Talán pár napon belül már hárman lesztek! Izgulsz???

Musz
kicsit kevesebbet melózzál, muszály pihenned.
Esetleg pár napot otthon maradhatnál, amikor úgy érzed, hogy sok a stressz...

Málna
Légyszives írd be a táblába, hogy tegnap megjött: nov. 23. :cry:

Vikike
Gratulálok a jogsihoz.

Jó hétvégét mindenkinek és puszi.
Vendég

Hú, túléltem egy egésznapos tréninget :?
És én barom, bejöttem utána még az irodába :evil: . Igazából aggódtam, hogy egy másik tréning anyaga megérkezett –e, mert szívóztak vele a vámosok :evil: .
És hogy nyugodtan tudjak aludni a hétvégén.
Szerencsésen ideért az összes doboz. :D

Viszont ha már bejöttem, és mivel nem vagyok láthatatlan, persze hogy elkaptak, hogy küldjek ki egy mailt, hogy összetörte a céges autót, és stb :evil:

Szóval itt ragadtam. :?

Vikike, gratulálok a forgalomhoz! Nem ismerem az új rendszert – vagy 12 éve szereztem jogsit (igen, ilyen öreg vagyok…), van még hátra valami, vagy mostantól boldog jogsitulajdonos vagy? :D

Mamen, jobbulást a férjednek és az autónak is! :(

Kata, sejtem én, hogy el kellene húznom táppénzre, viszont ha most itthagyok csapot-papot, lehet, hogy a saját visszatérésemet nehezítem meg, ami a kismamáknál sosem egyszerű. És a HR-es főnököm tett egy-két fura megjegyzést, ami szintén nyugtalanít a jövőmmel kapcsolatosan a cégnél. :(
Szóval szerintem hasonló helyzetben vagyok, mint Vvviki kolléganője. :(

Anna, nem jellemző a munkáltatókra, hogy tekintettel legyenek rád. Itt bent mostanában kezd leesni nekik, hogy lehet, hogy nem velem kellene intéztetni minden nyavalyájukat, hanem néha ők intézhetnék a saját dolgaikat. Kicsit olyan vagyok, mint mindenkinek az anyja, de most egy időre le kell építenem a fogadott gyermekeimet, viszont az átállás/átállítás nehéz…

Gabi, kerülöm a tömeget, nem rajongok sok emberért kevés helyen, egyedül a bababörze, ahol kockáztatok. Tömegközlekedéssel meg a fertőzések miatt nem merek mászkálni.

Málna, hogy haragudnék rád? Azért kérdezek, mert vannak nálam sokkal tapasztaltabbak is a topicban :idea: , hiába bújom a könyveket, a fele zöldséget beszél, a felét meg pasik írták – elég kevesen szülhettek, meg voltak gyerekágyasok közülük, szóval a ti véleményetek nagyon fontos nekem. :!:

Dóri, miért, ki NEM vágyott modellkarrierre? :lol:
Ezenkívül akartam még korcsolyabajnok is lenni – ezt nyúlgyereknek egy kicsit nehezebb lesz megvalósítania… :lol:

Andi, ha éberebb leszel, ugye benézel még? Puszi! :D

Musz

KépKép
muszkuru

Sziasztok!Megjöttünk!Nagyon aranyos volt a néni!Minden kérdésemre megkaptam a választ!!Már nem is félek!Még annyira sem mint eddig!!Örült,hogy elkezdtem használni a málnalevél teát!Állitólag nagyon jó dolog!!
Szóval rá merem magam bizni a szülésnél!És azért ez a bizalom nem semmi!!Ádi most nem volt olyan LUSTI,mint a múltkor!Jövőhéten szerdán megyek újra!És ki tudja!!Talán 1-2 hét múlva már meg is születik a kicsike!!
Na lelövöm magam!!Mára ennyi!!
Megyek eszek egy kis melegszendót!!Úgy megkivántam!!!
Candi!!Mi van veled??Nem arról volt szó,hogy ma délután jössz?

Kép
bea27

Sziasztok!
Bea: itt vagyok, ragyogok, most értem haza, majd ide-ide kukkolok jó?
Én nem tudok vidám hírekkel szolgálni, egy hete taknyos gyerekeket gondozok unokahugijaim szegények kifogták és általuk az egész család dögrováson van nagyszülőstül, mindenestül. Szép is ez a ködös ősz, vagy tél :roll:
Mamen: mi van a férjeddel, minden rendben?
Sziszi: :( a mensinek.
na gyártok valami hamit a zuramnak, majd később még benézegetek.

Andi
candi

helló Mindenkinek !

na, most értem haza :evil:

Bea
örülök, hogy klassz szülésznőt találtál !
a bizalom nagyon fontos !!!!!!!! ha bizalom van, akkor nem fogsz félni !!!! :)

Musz
én ma ott rontottam el a dolgot, hogy négykor még visszaléptem az irodába a tollamért és ekkor jött a főnököm, hogy "csak öt perc"...
na ebből az öt percből kicsit több lett... :evil:
néha belegondolok, hogy ezt a tempót kismamaként miként fogom bírni :shock:
s én is már most azon aggódom, hogy visszavesznek-e majd a GYED után ! :shock:
a munkáltatók, főleg a multik és a külföldi cégek nem nézik, hogy valakinek babája lesz, ugyanazt várják el tőle, mint azelőtt... :roll:

Málna
nagyon becsülöm Benned, hogy őszinte vagy és vállalod a véleményed !!!!!! ritka az ilyen !!!!!

Anyusziszi
a fene vigye a pirit !!!!!! :evil: :evil: :evil: :evil:
a következő hónap a miénk !!!!!!!!!!
kiszámoltam, hogy ha decemberben jön össze a babánk, akkor az a szülinapunk - egy napon születtünk a párommal ! - körül születne meg a baba !! :D :D :D

Kata
boldog névnapot !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D

Takido
ilyen "világbajnok darts játékosok" minden kórházban vannak, sajna :evil:
a barátnőm keze úgy nézett ki egy ilyen után, mintha drogos lenne :shock:
drukkolok hogy ne kelljen több szuri !!!!!!!

megyek mosogatni :(

vvviki

Sziasztok,gyors beköszönés és helyzetjelentés!!!!!!!!Nagyon kemény napom volt,sokat is dolgoztam és egész nap émelyegtem szintén,mint tegnap,aztán este elvittünk egy láda kenyeret,pogácsát Tápiószőlősre,mert holnap megyünk a rokonaimhoz disznótorba és elvittük a reggelit nekik ma este,mert ők hajnalban kezdenek!!!!Erre éppen csak hazaértünk(már az úton is hányingerem volt)szóval ismét összehánytam az udvart itthon..... :x :x hogy őszinte legyek kezd elegem lenni,meg is kértem a kicsikémet,hogy ne csinálja ezt velem,mert teljesen kész vagyok már :cry: El is köszönök,fekszek le mert holnap egész nap disznólkodunk 8) kell az energia!!!!!!!Puszillak benneteket,jó hétvégét!!!

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!
Napközben most nem volt időm jönni :wink:

Málna
én ugye ügyeletes orvosnál szültem Adrikát. Ami ennek a hátulütője, nekem az utolsó héten 2 naponta csináltak magzatvízvételt, és mindíg az éppen aktuális ügyeletes. Ez a rész annyira nem kellemes :shock: Mert minden doki vizsgált is.
Maga a szülés rész az nem volt rossz, mármint, hogy ügyeletes doki.

Dóri
azért lettem letiltva az új ablakokról, mert pengével meg késsel kapartuk le az üvegmatricákat. Ezt az üveget meg csak nem kéne rögtön összekarcolgatni.
A celux ragasztóját meg szintépn nehéz leszedni.
Szóval csak lógatós ablakdísz van engedélyezve :lol: :lol:

Bea
most már akkor nagyon szorítunk érted!!!
Legyetek ügyesek!!!
Torzulás, az már akár 2 héttel előbb is lehet, nekem kb. annyival előbb már be volt dagadva a szám. Igazán eltorzulva inkább szülés után voltam :oops: Krisztián után meg májfoltos, de csak aznap szülés után. Na jó értelmes lett.

Hoppá
boldog névnapot!!
Kép

Musz
örülök, hogy vigyázol magatokra :D Így tovább!!!!
Tudod most jön a karácsonyi mizéria, bolondokháza mindenhol.
Ja munkahely: most elmégy szülni 2 év múlva jön a kistesó, ujabb 2 év múlva még egy. :wink: :wink: Akkorra ki tudja mi lesz a céggel :D :D

Bocsánat akinek nem írtam, de olyan álmosság jött rám.

Jó éjszakát:Gabi

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

jó reggelt !!!

csak bekukkantottam !

Meli
róka komát küldd el légy szíves valamelyikünknek !!!!

vigyázzatok magatokra !!!

vvviki

Sziasztok!
Hogy vagytok?
Megy a sütés, főzés, takarítás? Van akinek suli :wink:
Kicsit kisütött errefelé a nap, lehet kitavaszodik?
Na megyek ebédet szervírozni éhes férjnek.

Andi
candi

Helló Mindenki!
Sajna csak most érek rá reggel óta!!Kitakaritgattam gyorsan!Amilyen gyorsasággal tudok! :oops:
Na mindegy!Lassan a végére érek!De lehet,hogy a többit holnapra teszem át!
Candi!Tegnap nagyon nemakart a dolog összejönni!! :wink:
Remélem ma már több sikerrel járunk!
Most mennem kell,egy kicsit lepihenek!
Aztán meg jön anyu barátnője,akit körbe kell ugrálni! :?
Szóval megyek gyüjtök egy kis energiát!
Mindenkinek szép napot!Este még jövök!

Kép
bea27

Helló !!

Candi
nálunk fincsi tejfölös zöldborsós csirkeleves volt és csirkepörkölt !!!!!!! :D :D
takarítás majd holnap :oops:

Bea
nagyon irigyellek hogy nagy pocakkal még van energiád takarítani !

vvviki

Viki: az fini lehetett!
Bea: no Te még látom a régi vagy, pihenni azt nem tudsz :wink: , pedig lassan már Ádi feje is látszik
Kicsit nézegetünk filmet, de ha tudok még benézek

Andi
candi

Sziasztok!

Málna, nagyon édi Máté a gépnél! Mintha Marcit látnám... Ő is mindig felkönyörgi magát a géphez, ha előtte ülünk, és aztán ütögeti a billentyűket, ki-bekapocsolja a gépet, húzogatja az egeret stb.

Candi, jó hogy végre itt vagy! Mi van veled?

Bea, nem semmi ez a takarítási mánia! Örülök, hogy megnyugodtál a szüléssel kapcsolatban, nagyon fontos a bizalom, a szülésznő van veled bent a legtöbbet, úgyhogy jó ha megvan az összhang köztetek.

Vvviki, én is paprikás csirkét csináltam, majd holnap eszünk belőlle, nemrég lett kész.

Szabad orvosválasztás: hát igen, az egészségügyi reform első lépése (kórházbezárás, ágyszámcsökkentés stb.). Szerintem minden nőnek joga van annál szülni, akiben megbízik. Ez teljesen más kapcsolat, mintha bemegyek a kórházba egy vakbélműtétre (persze azt sem mindegy ki csinálja...). Én jövő héten akarom felhívni a dokimat, a Margit Kórházban, szeretnék megint nála szülni
Nekem nagyon fontos a bizalom, a jól felszerelt kórház (szülészet+ csecsemő osztály), ami a legközelebb levő váci kórházban nincs meg.

NA megyek lassan, kezdek álomkóros lenni...

Anna és Marci
KépKép
Kép
anna78

Sziasztok,

Ne haragudjatok, hogy csak igy becsapodom kozetek, a homerozos lanyokhoz szoktam irni.

Nekik is elkuldtem a kerdesemet, lehet, hogy esetleg Ti is tudtok segiteni, tanacsra lenne szuksegem.

Nem gorcsolok, de neha neha szurkal valami alul a pocimban, olyan, mintha a petefeszkem lenne, de lehet, hogy nem az, egyszer az egyik oldalon aztan a masikon. Tuti nem gorcs, de valami szurkalas az biztos. Olyan mint egy mini mini gorcs.
Ez normalis szerintetek? Kell valamit egyaltalan hastajon erezni a kismamaknak?

Legyszi akinek mar van tapasztalata errol vagy olvasott mar, irjon nekem.

Kicsit aggodom.

Koszonom.
Melcsi

Kép
melcsi6

Szép Jó Estét mindenkinek!
Ma nem jöttem eddig,mert barátnőztem szentendrén!Nagyon CUKI a kislány!!Sokat volt a kezemben!Még meg is jegyezte a barátnőm,hogy:De furcsa!!Nagy a hasam,és mégis ottvan egy baba a kezemben! :) Hát igen!Én márcsak igy nyomom!! :wink: Szóval,nemrég értünk haza,csak lefürödtem,és idevágódtam a gép elé!
Viszont mostmár megyek!Holnap jövök!!!
Jó éjt!

Kép
bea27

jó estét Mindenkinek !

csak beköszönök !!

remélem, jól vagytok !!!

Bea
ez igen, egy baba a hasidban, egy másik a kezedben !

jó éjt mindenkinek !!!!

vvviki

Sziasztok!

Jelentem ujra itthon, mostanra futottam át 1 hét termését, holnap jövök és beszámolok milyen hetünkvolt :lol:

Megyek aludni mert kicsit késő van :roll:

Kép
Kép
mókuska

Sziasztok!

Látom senki nem tolong... :shock:

Homeos gyógyszerek a rosszullétek ellen.Alkati jellemzéssel!!

http://www.szuleteshete.hu/cikk.php?id=95&cid=1041

málna2162

Jó napot kivánok mindenkinek!Jelentem VELEM még mindig minden rendben!Szerdán megyek ÚJRA NST-re!!
De hol vagytok??
Magamba irogatok?? :x

Kép
bea27

Sziasztok!!!!!!Hűha,azt hittem,hogy mivel péntek óta nem voltam,most órákig kell visszaolvasnom,de hát nem úgy tűnik........hol vagytok??????(vvviki kérdésével élve :D )
Rólunk:ma voltam fogorvosnál és rendben van az összes fogam már....majd még a szülés előtt megyek el szűrésre....hurrá.....a hétvégém viszonylagos nyugiban telt,nem hánytam,de sokat vagyok rosszul és émelygek!Holnap megyünk a dokimhoz,már nagyon várjuk,hogy láthassuk a kicsikénket!!!!Remélem mutogatja majd magát sokat :lol: Ma már nem megyek visza dolgozni,megyek az unokatesómhoz és a kislányához lazulni :lol:

Képzeljétek,a tegnap esti szeretkezés óta egy kicsit feszít a hasam alul :cry: meg vagyok ijedve...nem görcs és nem is fáj,csak néha kellemetlen,pl.mikor leülök...remélem semmiség!!!anyu szerint talán kicsit keményedik a hasam,ami szintén nem jó jel lenne,de hát nem is hiszem,hogy ilyen korán erről lenne szó...mindegy,holnap doki...de egyébként az is lehet,hogy felfáztam,mert gyakrabban is pisilek!!!!!

Na nem fárasztalak benneteket tovább ezzel a szóáradattal,puszi mindenkinek!!!!!

Kép Kép
meli1118

hellóka !!!

gyors bekukk, elöntött a munka !

vvviki

Meli!!Szia!! :D
Egészen biztos,hogy a babának nincs semmi baja a szeretkezés ÓTA!!De azért legyetek ÓVATOSAK!!Nehogy a Doki letiltson róla!! :?
Vigyázz magatokra! :wink:
Most én is elbúcsúzom!Nemtudom,hogy mikor jövök!!Déután,vagy este!Majd meglátom!!Puszi mindenkinek!És SZÉP NAPOT!!

Kép
bea27

Szia Bea,olyan óvatosak vagyunk,hogy még....szerintem ez inkább felfázás lesz...nem vagyok tőle boldog!!!!!Te viszont pörögsz megint 1000-el!!!!!!!!!Ádika jól van??????

Kép Kép
meli1118

Meli
a doki bácsi majd megmondja a frankót !
azt olvastam valahol, hogy ami jó a mamának az jó a babának is..
na de én inkább nem osztom az észt ebben az ügyben, a babásak előnyben..
örülök, hogy nem hánytál, bár az émelygés is borzalmas lehet
a barátnőm azt mondta, hogy az első három hónap olyan volt mintha egy hajón töltötte volna :evil:

vvviki

Meli
a pihenés jót fog tenni !!!!!!! :D

vvviki

Hello lányok.

Nem sok minden történt hétvégén, amint látom.

Bea, nagyon kíváncsi vagyok, meddig bírod még Ádikát bent tartani. Lehet, hogy ha jön a hidegfront, kibújik?!

Meli, csak finoman. Holnap mikor mész dokihoz?

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

Sziasztok!

Kata, Boldog Névnapot!!!

Meli, nekem is voltak hasonló problémáim, de szerencsére elmúlt.

Ügyeletes orvosokról: amikor elvették a kisbabámat az éjszakás azzal kezdte, hogy minek mentem, mert reggelig úgysem fogok tágulni, de azért megvizsgált. Majdnem sírtam a fájdalomtól. Egy vadidegen pasas ilyen fájdalmat okoz. :cry: Aztán a reggeles is vizsgálattal kezdte, nem volt olyan fájdalmas, de életemben először láttam azt a férfit. :roll: Aztán jött a dokim, ő is megvizsgált. Utána pedig a szülésznő is. :shock: Nem kívánom senkinek!!! Akkor nem is fogtam fel a fájdalomtól, de utána szörnyű érzés volt. Fáj a lelkem, ha rá gondolok. Na ennyit az idegen orvosokról.

Apa jól van, a kocsi nem annyira (szerelőnél). Én és babóca jól vagyunk, csütörtökön AFP. Megyek, mert mindjárt jön apa, puszi mindenkinek.
Mamen
mamen

Bea
hogy vagy ?? Ádika ???

Mamen
engem egyszer vizsgált ismeretlen nőgyógyász 5 éve ! azt hittem, hogy lerúgom a fejét hirtelen ! utána úgy mentem haza, mint egy 90 éves néni !

Kata
még egyszer boldog névnapot !

vvviki

Helló!Na,itt vagyok!!De nem sokáig!!Egész idág nemvoltunk itthon!!Voltunk vásárolgatni! :)
Aztán most meg mindjárt megyek pancsizni,és az ágyikóból néznin a tv-ét!Senki sem volt ma valami AKTIV!!!!
Mi van veletek?
Mi lesz,ha nem leszek itt??Széthullik a csapat?Nem mintha én tartanám össze.................!Csak úgy irtam.................!
Na jól van!!Nem fárasztalak itt tovább titeket!Meg magamat sem!!Megyek,mert megjött a festő,és FIKÁZZA a kőművest,a burkolót,a villanyszerelőt,mindenkit!!Milyen érdekes,hogy ide bármelyik szakember jön,mindenki fikáz mindenkit!Pedig minden tök jó lett!!!!
Na majd holnap jövök!Jó éjt mindenkinek!!

Kép
bea27

Sziasztok!

Ma nem nagyon volt áramunk, és emiatt nem is tudtam volna jönni :wink:
Már megint a szennyvízredszerünk krepált be :evil: :evil: Már pénteken lecsapta az áramot, csak akkor nem jöttünk rá, hogy mi. Ma a párom megnézte az aknát ami tele volt :( a szivattyú ment tönkre azt kellett kicserélni.

Amúgy jól vagyunk. Jó volt anyuéknál is, bár most nem sokáig voltunk lennt :cry: Tibiék most elég sokat dolgoznak, és ennyi időnk volt.

Lányok, én szoktam fórumozni Babafalván is, és ott indítottak egy peticiót a szülésválasztás korlátozás ellen. Akit érdekel itt tud olvasni róla bővebben:
http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... le&sid=314

Este megpróbálok bővebben írni, de most megyünk vacsizni

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Nem jól írtam be a címet, na még egyszer :oops: :oops:

http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... le&sid=314

remélem most jó lesz :wink:

Adrika 1999.02.22
Kép
Kép
kis_plutó

Sziasztok!

Bea, úgy tűnik, te vagy a legaktívabb a csapatban! remélem, ha Ádi megszületik és hazamégy,akkor is fogsz majd jönni!

Ismeretlen nőgyógyász: engem ismegvizsgált egy a kórházban, mikor a császárra befeküdtem, utána órákig fájt mindenem... Azt mondta, hogy ebből lehet hogy még aznap baba lesz (másnapra voltam kiírva a császárra farfekvés miatt ), hát, ahogy megvizsgált, tényleg majdnem baba is lett, éjjel elkezdődtek a jóslófájások, de szerencsére kibírtam reggelig....

Kérdés: ti mikor mentetek először dokihoz, mármint a babások?
Mert én MArcival anno már az 5. héten voltam dokinál + UH-n is, de most annyira nem vagyok ráizgulva a témára. Szerdán leszek 6. hetes, majd akkor felhívom a dokit, mondja meg, mikorakar látni. Meg akkor legalább a szívét is lehet majd látni, mert az 5. heti Uh-n csakegy fekete pötty volt Marci, és visszarendeltek 2 hét múlva Uh-ra...

Meli, csak finoman, de a szextől nem lesz semmi baja a babának, ne aggódj!

Anna és Marci
KépKép
Kép
anna78

én nagyon haragudtam arra a kegyetlen pasasra aki 5 éve megvizsgált engem ! :evil: :evil:
egy férfi nem is nagyon tudja, mennyire tud egy nő ott bent fájni !!!!!!!tisztelet a kivételnek !

megyek aludni
kicsit rosszkedvem van :cry:

vigyázzatok magatokra !!

többiek hol vagytok ?????

vvviki

Sziasztok!

Utólagosan, de Melinek boldog szülinapot, Katának boldog névnapot kivánok!

Musz
Gratulálok a kislányhoz :lol: Szerintem is nagyon jó szin a kék és legalább olyan jól áll a kislányoknak mint a kisfiuknak :wink:

Málna
Rendbejött már Máté szeme? Szépek az üvegmatricáid! Most én is festek ujakat mert vettem egy füzetet amiben nagyon szép minták vannak.

Anna
Másokik gyerkőcnél már én sem voltam annyira izgatott mint először, ráadásul éppen akkor volt szabin mikor mentem volna, ugyhogy még 1 v. 2 hetet pluszban várnom kellett :roll:

Bea
Már nagyon a finishben vagy :wink: :lol: Kiváncsi vagyok melyik időpont lesz a nyerő :lol:

Melcsi
Üdv itt. A szurkálás valószinüleg azért van mert tágul a méhed, ez teljesen normális ugyhogy ne izgulj :wink:

Sziszi
De aranyos már Tomi! Jó, h már meggyógyult

Takido
Mikor látunk képet a gyerekszobáról :?: :wink: Már Neked sincs sok hátra!

Nika
Hu jó sokat tudtatok spórolni a babakocsin! Ennyiért tényleg érdemes volt átruccanni a szomszédokhoz :lol:

Mamaen
Ez a vizsgálósdi tényleg elég megrázó lehetett :( Meglátod mikor megszületik a babucid el is felejted az egészet :wink: A balesethez csak annyit, h bármennyire is rosszkor történt az a lényeg, h a párodnak nem lett semmi baja!!! Mi is jártunk már igy kölcsön autóval, totálkáros lett és még meg is szivtuk a biztositóval mert akik belementek 1 nem volt jogsijuk 2 az autó nem volt forgalomba helyezve igy nem fizettek semmit :twisted:

Vvvviki
Megnéztem a képedet, sajna nem vagy ismerős.. Miért van rossz kedved? A tickered szerint 3 nap mulva tesztelhetsz :wink:

Bocsánat ha vkit kihagytam, de ugye tegnap éjszaka olvastam a lemaradásomat most meg emlékezetből irogattam....
Ma előbb szeretnék lefeküdni ugyhogy mindenkinek jó éjszakát, elteszem magam holnapra :lol:

Kép
Kép
mókuska

Jó reggelt,

így utólag is köszönöm a névnapi köszöntést, aranyosak vagytok.

Megyek, kicsit összepakolok, majd este jövök.(ha ideérek, este hokimeccs Dunaújvárosban.)

Kép

Kép

Kata & Gege & Nórika :)
hoppá

jó reggelt !

Mókuska
teljesen elfelejtettem, hogy nemsokára meg kell jönnie pirinek...
ma reggel rámtört a hányinger a buszon, tutira az éhségtől
most meg úgy szédelgek, mint egy alvajáró :oops:

még jövök ma, de a főnököm kitalált egy csomó minden munkát mára :evil:

vvviki

Kata
BOLDOG NÉVNAPOT :!:

Lányok, akik még nem terhesek
Egyáltalán van, aki bármilyen módszerrel még kűzd a babáért? :shock:
Már egyáltalán nem beszélünk erről? Vagy ez direkt hárítás és nem akartok arról beszélni, hogy ki mivel próbálkozik..., mert ha nem arra figyelünk, terhesek leszünk :?:
Hőmérő? LH teszt? Senki semmit nem alkalmaz? Régen röpködtek a hőértékek, pózok, teák és minden reggel, tudtuk, ki, hol tart ...stb. Most tudom, ki mit főz vagy felújít ....?
Málna, Hoppá, Candi, többiek hogy van ez?????
Bocs, de ezt már meg akartam kérdezni...
Vendég

Jó reggelt!

Anyusziszi

:lol:
A mi módszerünk az,hogy tudod mint a nyulak :lol:
Szóval én mérek ,de nem raktam vonalzót,meg nem beszélek róla.Nem akarom belelovalni magam ,nagyon.
Nálatok miújság??!

vvviki

Lehet,hogy mástól vagy rosszul :roll:

Hoppá

Utólag is boldog névnapot!!

Mókuska

A szeme rendben van,de hétvégén köhögött,úgyhogy nem vittem bölcsibe.Talán holnap.

Meli

Nem jó ma :cry:
Apa beszervezett nekünk délutánra.Igaz,én sem mondatm neki,hogy programunk lenne ma.
Lesz még alkalom
Hogy sikerült a disznóvágás?

Lányok tényleg nem akarunk találkozni????
Mindenki ennyire szégyenlős???

málna2162

Bea

Mi újság veled?Mi volt az orvosnál?Csomag összerakva?

málna2162

[quote="málna2162"]J írta:málna2162ó reggelt!

Anyusziszi

:lol:
A mi módszerünk az,hogy tudod mint a nyulak :lol:
Szóval én mérek ,de nem raktam vonalzót,meg nem beszélek róla.Nem akarom belelovalni magam ,nagyon.

Ez úgy hangzik, mintha tudnál valamit, amit mi nem :shock:
Vannak tüneteid vagy már tudsz valamit???
Sejtelmes volt ez ebben a formában.
Vendég

Sziszi
igazad van, már én is ritkán írok arról, hogy mit teszünk a baba érdekében !
most pótolom !
szedem az Elevitet, E-vitamint, folsavat
próbálok hízni..

vvviki

Jó reggelt!Nemtudom ti,hogy vagytok vele,de nekem 3 napja fáj a fejem!! :x
Ez a rohadt egér is beszart!Alig birok irni!! :x
Ráadásul felkeltett a barátnőm (Ádi leendő keresztmamija),és rohadt nyügi vagyok!!Elfelejtettük este kihúzni a Matávos telónkat!
Na mindegy!!
Hol vagytok???
Cand???
Anyusziszi??
Plutó?
Muszkuru??
TÖBBIEK???????

Kép
bea27

Sziszi
júniusban még reménykedtem, aztán néhány sikertelen hónap után már nem reménykedek, nem merem magam belelovallni... :cry:

vvviki

Sziasztok!

Ildi, jó hogy újra itt vagy! Hiányoztál múlt héten! Jól telt a hetetek?

Málna, szóval mi ez a nagy titkolózás? Én meg milyen nyíltan kiterítettem a kártyáimat.... teszteltél már? Amúgy még én is úgyvagyok vele, hogy amíg a doki nem látott, addig nem merem beleélni magam a dologba. Még mi is titkolózunk, csak néhány ember tudja a szűk család (de pl. párom anyukájamég nem, majd jön a hétvégén vagyjövő héten és akkor mondjuk el neki).

Bea, nyugi, biztos a frontátvonulástól fáj a fejed. Elég rossz idő van nálunk is, kicsit ködös, hűvös, olyan semmilyen. Marci is nyűgös (meg én is ), az előbb betelefonáltam a munkahelyemre, addig nyugodtan elvolt, ahogy beszélni kezdtem el kezdett ordítani, mint a fába szorult féreg, alig értettem valamit a munkaügyis csaj magyarázatából, hogy akkor most a szabadság hogy s mint jár. NA mindegy, majd bemegyek és tisztázzuk vele. Utána lefektettem MArcit, fáradtis volt, az is volt a baja. Csak mostanában én is türelmetlenebb vagyok vele, most is kicsit kiborultam, hogy még telefonálni sem tudok tőle... Nem tudom, hogy nekem való-e a két gyerek... :(
NA, megyek kicsit pihizek én is, amíg lehet...

Anna és Marci
KépKép
Kép
anna78

Sziasztok!
Én is itt vagyok, csak most átengedtem magamat a teljes önsajnálatnak. Hangom nincs, ugatok, mint egy kutya, és még a piri is kínoz. szóval nem vagyok valami társasági lény.
Várom a telefonosokat, állítólag nem a mi készülékünkben van a hiba, hanem a szolgáltató szóraozik a nettel. Remélem javítanak rajta és így nem fog állandóan kilépkedni a gép.
Én tegnap még az unokahugijaimmal voltam egsz nap, ma már átadtam a felügyeletet a nagyszülőknek.
Na jó sokat írtam magamról.
Sziszi: én hárítok is, meg nem is a témával kapcsolatban, most várakozó és elkeseredett álláspontban vagyok, majd januárban folytatom a kivizsgálásokat, addig ..... csak türelem van, vagy kéne lenni. Na de Te sem vagy valami bőbeszédű magaddal kapcsolatban :roll: .
Málnácska: tényleg én is kérdezhetem, mi van most nálad? Kis hangulatjellel megmutatod?
Bea: tegnap este már nem tudtam jönni, mert nagyon sz@rul voltam, így gyorsan ágyba rakott Apa.
No megyek vasalok egyet.
Dóri, Musz és a többiek, merre vagytok?

Andi
candi

itt Egerben süt a nap !

küldöm Nektek !!! :D

vvviki

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?