Sziasztok Lányok!
Sajna az altatás változatlan. Napközben minden OK, de a fürcsi után nem akar aludni. 68x cicizünk, apa turisztikázik vele a lakásban, aztán egybszercsak pikk-pakk kinyúl. Persze mindezt 10-11 körül.
De aztán reggelig egy szava sincs. Kivéve múlthéten, amikor egyik nap negyed 2-kor rázendített. De aztán visszaszunyált magától.
Nagy zabagép, eszik annyit, mint egy ló
Kicsit nyögősen kakil, de amúgy semmi jele, h fájna a pocija. Olyan édesen nyög olyankor
Most meg olyanokat csinál, h nem hiszem el. Úgy 1,5 hónapja elkezdte, h ha nem voltam ott vele, akkor nyígott ezerrel. Vagy 2 hete meg konkrétan tojik a fejemre
Ha eltűnök pár percre, fel sem fogja. Olyan édesen eljátszogat. Mióta megvan az ágyunk, lett a nappaliban hely, és a szoba közepén garázdálkodik. Rájött, h kell kinyitni a szekrényajtót, meg, h milyen jól lehet ütögetni a TV állvány üveges ajtaját. Engem meg ver a víz
Évi!
Nem tudom, h a foga-e (remélem, és nem valami hülye szokást kezd felvenni), most beletörődtünk egy kicsit. Hátha változni fog, és nem kell ennyit küzdeni vele. Apa születése óta terrorizálja, h ad neki a gumikalapáccsal, vagy leviszi a tárolóba, ha nem fog aludni. Tegnap azt mondta, h lassan tényleg felhozza a kalapácsot az autóból
:D:D:D Há’ nem agyas???
Kúszás miatt szerintem se aggódj!. Alex még azt sem csinálja. Vagy nem toom. Végülis sosincs ott, ahova leteszem, pikk pakk változtatja a helyzetét, de inkább oldalra fordítja magát. Azt nem vettem észre rajta, h előre haladna. Úgy küzdi magát előre, h megkapaszkodik valamibe (játszószőnyeg), és húzza magát.
Zsu!
Hagyom aludni. Az a legjobb. Neki is, nekem is. Amúgy mikor keltettem, akkor egész nap meg volt kattanva.
A fürcsi nekünk is így megy. Fürcsi, cici, alvás. Nah ezt rúgta fel a fiatalúr mostanában.
Barti!
Amit akartunk megbeszéltünk MSN-en
Ügyik vagytok az éccakával.
Vali!
Köszike a sütőtök elkészítését.
Ohh, mennem kell. Álmosodik…. Majd re.
Jah, köszönjük a dicséreteket.
Alex jól bezsebelte!
Picike képecske gyorsan: