Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Nancsika:
Na ez a kép fogadta apát most este 10-kor, mikor bement ránézni Alizra, hogy miért karattyol :D

Kép

Azóta már sikerült lenyomni a csajt :)

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Na ha már így benne vagyok, teszek még fel pár képet :D

Csakazértse céklás, hanem sütőtökös :lol:
A mai ebéd:
Kép

Ennyi maradt belőle:
Kép

Este pancsikor desszertnek majdnem lecsúszott még 1-2 hal:
Kép

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vanillka!
Na de csütörtökön HÉTFŐ feliratú előke? :D

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Jó reggelt,

Vali, nagyon aranyos Aliz, ezzel a csodálkozó tekintetével. Sokat nőtt, kerekedett! :)

Cory, Liza nagy karakter lesz, az tuti! :wink:

Évi, légyszi ne sokkolj a gyerekek kilóival, mert bár Bence elindult, lassan ő lesz a legkisebb súlyú a topicon, abban reménykedem, hogy Natasa és Lilkó még szolidaritanak velünk. (Benyó most 7,5 kg lehet) :oops: Mivel ehhez képest iszonyú mennyiségeket eszik, nem aggódom, bár jól esne, ha végre meglódulna már kicsit a súlya.... :shock: Bár, asszem, ennyi mozgás mellett egyelőre esély sincs... :)

Cory, ugye nincs okom aggódni? Múlt hónapban 30 dkg-t hízott, de nem nőtt, az előtt 15 dkg-t hízott, de nőtt 2 cm-t. Elég ennyi, nem?

Meglehetősen frusztrál, hogy már szinte mindenki nehezebb Bencénél, még az is, aki 1-másfél hónappal később született.... :roll:

Ma megyünk Várgesztesre, gimis barátnőimmel, és egy csomó gyerkőccel, már nagyon várom, szuper lesz. Aqua plus villát béreltünk, szóval házon belül lesz a medence, pezsifüri, juhhhhééééé!! :wink:
Vendég

Jó reggelt,

Livi: Képzeld, tegnap kimostam az előkét, szal ma is az lesz rajta :D Elvetemült vagyok, ugye? :wink: :lol:
De csak nem zavarom ezzel össze a gyereket :wink:

Eszti: Húúúúú de jó lesz nektek! Nem csoda, hogy már ilyen korán pörögsz :)
Szerintem Benyó is úgy cukorfalat, ahogy van. Nem is állna jól neki plusz 1-2 kiló. Így, ekkorának édes kis sajtkukac :lol: :lol:

Képeket ne felejts el majd hozni :wink:

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Szép napot!

Hát Csajok, én már kezdek megkattanni. Alexem tegnap fürcsi után kapta a szokásos cicit. Éreztem, h be fog aludni. Gondoltuk apával juhééé, végre vasárnap óta ez lesz a következő nap, amikor 9-kor már alszik is. Úgy is lett. Úgy beájult, h csak na. Tökre örültünk. Erre háromnegyed 10-kor valami eszeveszett ordításba kezdett. :( Nem toom mi baja volt. Kapott cicit is vagy 3x, apa is sétált vele, míg végül fél 12-kor végre elszuncsizott. Most már teljesen tanácstalan vagyok, h mit csináljak vele. Hagyjam aludni napközben, ne ébresszem fel, vagy ne hagyjam? Semmi nem jó neki.

Nah, megyek, mert most meg már nyűg, megint aludni akar….

Kép

Kép
nancsika

Hali!

Köszi mindenkinek a dicséretet!!
Tegnap voltunk dokinál, azt mondta minden rendben, szerencsére nem kell antibogyó, csak köptető, meg ilyenek. Kaptunk egy nagyon jó kis eukaliptuszos ampullát, amit az ágyra kell csepegtetni a fejecskéje mellé, és ez segíti a légzést. Sokkal kevesebbet köhögött Angi éjjel, és jobban is aludt. 4-szer cicizett éjjel+ reggel fél9-kor még egyszer, de ez után is bealudt. Azóta is folyamatosan alszik... :roll: itt már mindjárt 11, és én is csak fél órája keltem. El se tudom mondani mikor aludtam ennyit összesen. Persze így borul az egész napunk.. :roll:

A többi betegnek is jobbulást!!!

Mindenkinek kellemes hétvégét!!

Majd még jövök, csak megpróbálok alkotni valamit a lakásban, mert olyan mintha bomba súlytotta volna.. :( :( :( Mióta betegek a csajok szinte semmire nem volt időm....

Petra, és Angi (2006/03/20)
vpetra

Capucchinó és friss péksütemény illatú jóreggelt ( vagy már jónapot ??? ) Mindenkinek!

Vanillka, Livi, látom ti még késő éjjel, ( vagy/és már kora hajnalban ) is milyen frissek és üdék vagytok, sőt még humorotoknál is....Én már azt se birom nyitott szemmel, h mennyit visz el az aktuális játékos a Gundeltől és a banktól....

Vanillka:

Nem csoda , ha Aliz baba este 10-kor még kukorékol, anyja lánya .:lol: :wink:
Igen , szoritsatok még, mert csak nov. végén, dec. elején hallgatnak meg! Tegnap megnéztük a filmet, h lássuk mire számitsunk, nagyon jó! remélem beválasztják :D , de ha nem, akkor sincs pánik :wink:

Nincs semmi titok, csak megirigyeltük a Mamackáékat, és mi is óriási felújitásba kezdünk a tavasszal, leszigeteljük a tetőt és lakhatóvá tesszük, kialakitunk kettő szobát meg egy fürdőt a gyerekeknek, és a teraszt beépitjük, megnagyobbitva ezzel a konyhát, és ott alakitjuk ki a nappalit is. Akkor már lesz jó sok szobám, hirtelen meg se tudom számolni. :D .. Kicsi nekem ez a ház.. kirúgom az oldalát... :wink: Vajon rámegy a gatyánk? :(

Nagyon édi halacskaevő Aliz baba , és az a hajkorona!!!!! Mi még kopaszak vagyunk, de kell a hely egy szép arcnak.... :D :lol:

Eszti:

Esz a sárga... :oops: de jó lesz nektek :D Na majd mi is januárban... Sóstóra... A Benyó súlya miatt meg én nem aggódnék, vannak ( szerencsés ) természetű gyerekek/felnőttek , akik bármennyit is megesznek, le is dolgozzák, elkerülve igy a túlsúlyt!!!
Én már rég nem pánikolok az Eszter súlya miatt! Annál inkább az enyém miatt.... :(

Nancsika:

Valszinű a foga miatt csinálja, én Esztert próbálom úgy időziteni, h este 6 - fél hét körül már ébren legyen, h ne menjen az éjszaka rovásásra, de elvileg akkor alszik, amikor akar , ill amikor igénye van rá. Csak túl lesztek ezen a nehéz időszakon is.

Most mennem kell, beledugom az orrmányom kicsikét a nyelvtanba, most !!!! szóltak, h jövő hónapban nyelvvizsgázom.... :( Szerintem már semmire nem emlékszem...

Puszika Nektek, még talán jövök...

KépKép
gaby70

Re.

Livi!
Mit nem adnék, h Alexet elvinné valaki egy órácskára… Legalább tudnék hajat mosni. :):):):):)

Vali!
Jah,jó kis alvókája van a fiamnak, csak tényleg áruljátok el, h este miért nem akar elaludni???
Édes az ébredős Alíz! Pont úgy néz ki, mint aki bazi álmos :) A többi képen is édespofa. A sütőtököt hogy csinálod? Sütöd, vagy főzöd? És kruplival, vagy almával? Vagy mivel?

Eszti!
Sztem ne aggódj! Valszeg Bence az a baba, aki a legtöbbet kajcsizza a topikba! Melé, meg mozog annyit, h egy felnőttnek is sok lenne ;) Szal ne aggódj, nem töri el a szél a lábát! :)
Várgesztes… Utállak? :) Nem lehetnék én is a gimis barátnőd? :)

Pár kép:

Nagyon elfáradtam a tornában:

Kép

Anya! Mi lett a hajammal? 220V?
Kép

Sziasztok, már alszok is :)
Kép Kép

Kép

Kép
nancsika

Melé=Mellé :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok!

Köszi a nyugtatást mindenkinek, de tényleg a súlya miatt aggódom a legkevésbé. Inkább az nyugtalanít, hogy hónapok óta "csak" kúszik, de egyáltalán nem igyekszik semmilyen függőleges helyzetbe. Ha én felültetem, azt nagyon komálja, de magától nem is próbálkozik. Nála hónapokkal fiatalabb babák másznak, felülnek, felállnak, Dóri meg csak kúszik :roll: Viszont a dokinéni szerint ez nem baj még, szerinte nem kell aggódnom. Próbálom ehhez tartani magam :)

Vali!

Fogom neki adni a Sinlacot, ha már felírták. Tegnap már evett belőle uzsira, és ízlett neki.
Látom ízlett a hajasbabának a sütőtök, jó sok fogyott belőle. Van huzata a csajócának :)

Eszti!

Bocsi, nem sokkolni akartalak a súlyával, csak érzékelteteni a nemhízás mértékét :) Kicsit sem vagyok ám sárga a hétvégétek miatt :twisted:

Nancsika!

Nálunk a fogak kibújása előtt volt a pipi ilyen kis zizi, meg akkor ébredt pár óra alvás után ordítva. Egyébként én azt figyeltem meg, hogy ha napközben jól alszik Dóri, akkor éjjel is jól fog. Viszont ha napközbeni szunyáját valami megzavarja, vagy kimarad a délutáni alvás, akkor éjjel is gondok lesznek. Remélem mielőbb rendbejöttök! Nagyon cuki Alex a képeken :)

Gaby!

Akkor ti is jó nagy munkába kezdtek, hajrá! Milyen nyelvből vizsgázol? (Ha már írtad, akkor bocsánat)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok

Évi
Semmi para, Dóri teljesen rendben van, a lényeg hogy egészséges és szerintem ő a saját ütemében fejlődik semmit nem kell erőltetni siettetni, nem vagyunk egyformák mi sem. A cm-ről annyit hogy fogalmam sincs hogy hogy mérnek a doki nénik de én a multkor Martint megmértem állva és csak 68cm volt a doki néni fekve ő 74cm mért :shock: ki érti ezt :roll:

Nyúlanyó
Borzasztó ami veletek történt, nagyon nehezen viselem mikor valamelyik gyerkőcöm beteg, 1000x átvállalnám én a betegséget tőlük csak ne lássam szenvedni öket. Nagyon sajnállak, de már túl vagytok rajata hál istennek. Vigyázzatok magatokra!

Gaby
Drukkolok a fiadnak, hogy színész palánta legyen :) :) :)

Szelivi
Ilyen szomszéd nekem is kéne :)

Vanilka
Nagyon tündéri szép kislány Aliz :) de azért én a kiságyat már lejjebb raknám nehogy kibukjon belőle.

Eszti
De irígyellek, én is úgy szeretnék egyszer egy ilyen helyre menni, még sose voltam, majd ha megnyerem az ötöst a lotton akkor talán :)

Nancsika
szerintem hagyd aludni amikor ő akar, nem kell húzni az időt, mert csak annál nyügösebb lesz, és nyugtalanul alszik,. Martinom is olyan hogy hiába fektetem később vagy előbb mindig ugyan abban az időben felébred éjszaka és reggel 7-kor már kipattan a szeme. Napközben ő is alszik 2x vagy 3x , 1 vagy 1/2 órákat. Amikor az este közeleg vagy is a fürdés idő iszonyatosan elkezd nyugtalankodni, várja a fürcsit és ezt nem lehet neki eltolni későbbre mert már akkor nem bírok vele annyira nyűgös. De viszon ő a fürdetés után még eszik egy kis tápot és utána mindig alszik, ez valahogy rögzült benne, fürdés, evés, alvás,.Csak már az éjszakákat kéne átaludnia és minden oké lenne :)

Szép napot mindenkinek :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Évi
A kuszás miatt tényleg ne aggodj, hisz az én Bencém dettó ez volt és én tanítottam mászni, de ezt már írtam neked. Bence 11 hósan tanult meg mászni és 14 vagy 15 hós volt amikor elindult egyedül. Istenem szeretik magukat biztonságban tudni, a földtől lejebb már nem esik, talán ezért kúszik :) :) :)

Nancsika
Alex nagyon cuki pofa, nagyon aranyos kis csibész :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Eszti! Jó mulatást hétvégére!!! Tutti jó időt mondanak mostanra is!!! :)
AMi a hízást illeti, mi is ma voltunk mérezkedni és mi 12 dkg-t produkáltunk ebben a hónapban. :shock: De a dokinéninek is feltűnt, hogy mennyire aktív (folyton le akart mászni az asztalról, alig bírtuk ott tartani) és ő is azt mondta, hogy ha rendesen eszik, akkor ne foglalkozzak vele, mert ledolgozza.

Eszti! Annyit mondott, hogy azzal segítek neki, ha kicsit több szénhidrátot adok neki. Pl. a főzelékhez is tegyek kölest, vagy rizspépet. De azt eddig is tettem. Szerintem Te is sok rizst adsz Benyónak, nem? Szóval tojjuk le... Ma 7220 grammot mértünk és 68 cm-t.

Nancsika! Ha van időd, keress meg MSN-en.bejelöltelek!

Ja és még valami!!! Ma igazán átaludta az éjszakát a csaj, mert mivel lefekvés előtt benyomott 240 g Sinlacot és még fürdés után szopizott, nem kapott álomszopit 22-kor. És aludt 7-ig!!! Remélem annak köszönhető, amit Tracy nőci írt... Azt alkalmaztam... az ébredj, hogy alhass-t. Már mindent bevetettem, mert én is tudom, hogy megszokásból ébredt.. és a második alkalommal sikerült, szeretném hinni, hogy ennek köszönhetően... :roll:

Gaby! Látom, Te is olyan nőci vagy, aki sokat nem bír tétlenkedni! :) Jól gondolom? :)

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Nancsika: Szerintem is a foga miatt ilyen nyűgös éjszaka. A 6 fog az mégiscsak 6 fog, tuti nem fog feltűnés nélkül kibújni :?
Szerintem hagyd napközben aludni, ha akar. Különben olyan nyűgös lesz, hogy az éjszakák mellett nappal is kínlódhatsz vele.

A sütőtököt sütőben csinálom. Külön párolok hozzá krumplit, azt hozzá + husit ( Én egy nagyobb mellett szoktam külön sütőzacsiban megpárolni, aztán kisebb adagokban lefagyasztom, szal ezt csak a turmixoláskor még hozzáöntöm.).

Cuki a fiad :) Nekem a kiterülős tetszik a legjobban közülük :)

Petra: Szupi, hogy nem kellett antibogyesz, és hogy az éjszakátok is jól telt :) Lehet, hogy te is jól beszippantottad azt az eukaliptuszos micsodát, és azért dőltél ki ennyire :lol:

Gaby: Mit nyelvtanozol???
Na tavasszal ti sem fogtok unatkozni :shock: Aztán akkora lesz a ház, hogy meg sem találjátok benne egymást :lol:

Évi: Nincs igazad, mert Aliz sem csinál semmit a kúszáson kívül :roll: Ha felültetem, akkor sem igazán marad meg, majdnem hogy azonnal eldől. A múltkor már én is aggódtam emiatt, de a csajok megnyugtattak, és a dokink is azt mondta, hogy az ő gyereke is csak 10 hónaposan ült fel először :shock: Minden baba más ütemben fejlődik, az is lehet, hogy majd egyik nap hirtelen bepótolnak mindent :wink:

Zsu: Holnap lesz a napja, hogy lejjebb tesszük a kiságyat, mert igaz ugyan, hogy Aliz még nem tud felülni meg térdelni sem, de nagyon húzza már fel magát, szal ébren már nem merem ott hagyni. Jobb a békesség :)

Bartika: Mi ez az ébredj hogy alhass módszer??? Jó lenne nekünk is valamit kitalálni, mert ma is 2x keltem hozzá éjjel :(

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok

Megint sikeresen kimaradt pár nap, de azért itt vagyok.
Fogunk még mindig nincs, kedvünk viszont jobb. Orrot még mindig szippantyúzzuk (már 2 hete).
A legújabb Lilinél, hogy próbálgat felállni, de még nem nagyon megy egyedűl én meg nem erőltetem neki nehogy később baj legyen belőle.
Na megyek, puszi mindenkinek

Kép

Kép
pgyöngyi

Sziasztok!

Köszönöm az együtt érzést és a gyógymanókat! Most már teljesen jól van a csaj.

Évi, olyan furi, hogy ti is pipizitek Dórit, az én lányom beceneve is Pipi :) Még a pocakban csücsülve kapta tőlünk. A "csak kúszik" miatt tényleg ne aggódj, én örülnék neki, ha a Tomdi "csak kúszna". Neki ez még a jó anyai genetikai háttér miatt hátrafelé megy, meg a hasán felnyomott karral pörgés, meg a hátsó felén való csúszás, feltérdelés ( megjegyzem a gyógytornász ezért minimum agyon csapna :D ) Én úgy gondolom, hogy még bőven van időnk, szakember is kezeli és ha 10 hósan fog elkezdeni mászni (olvastam, hogy ez még bőven belefér) én nagyon boldog leszek :)

Barti, én is kíváncsi vagyok a módszerre.

Nyúlanyó+Tamás Botond (2006.03.14.)+Viktória (2003.04.21.)

[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/3ud.png[/img:5b8b07f275]
[img:5b8b07f275]https://babafalva.hu/tickers/4qv.png[/img:5b8b07f275]
nyúlanyó

Vali, Nyúlanyó!!
Nem akarok már megint a mindenttúdó szerepben tetszelegni. Főleg mivel volt olyan, hogy segített a módszer, aztán megint nem és ment minden a régiben. Énis csak tapogatózom.... :( Próbálkozom, mert hiszek abban, hogy mindennek oka van. Itt nyilván nem arra gondolok, ha az egyik nap dilis, neki is vannak nehezebb napjai. Hanem arra, amikor valamiből már rendszert csinál. Legalább egy hónapja felkelt 5-kor, noha nem éhes volt, mert ezt is letotóztam. Kapott enni, akkor sem aludt vissza. Beállt neki, mint valami megrögződés.
És nekem sem megy már a felvesz/letesz módszer, így mást kerestem. Az ébredj, hogy alhass-ban sem hiszek maradéktalanul, még kell neki idő. A könyv szerint 3 nap, én nem mernék ennyiben maradni... SZóval fel kell húzni az órádat egy órával korábbra, mint ébredni szokott. Én 4-re húztam. Be kell menni és kicsit megsimizni, én hasra tettem, betakartam, betettem a cucót. Nem ébredt fel teljesen, csak mocorgott és aludt tovább. Tegnap még kelt ugyanúgy és ment a sírás 6-ig. Ma már nem kelt fel. Tracy szerint megzavarod a biológiai óráját és ezért működik. Hát én messzemenő következtetéseket nem vonok le, majd meglátjuk. Tény, hgy korábban végigaludta már az éjszakát és csak 7-kor kelt. Szóval ez arra az esetre nem vonatkozik szerintem,ha korábban is kel a baba éjjel többször is. SZóval ennyi.

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Köszi Barti! Hát nem tudom, érdekes módszer, teszteld még egy picit, aztán lehet én is kipróbálom :D Toppi is kétszer kel, egyszer 1 körül, aztán 4 körül, bár a fene se tudja, van amikor azt se tudom hány óra, csak kómásan kiszedem az ágyból, szopizik és van, hogy elalszunk mind a ketten. Például a ma éjszakára se emlékszem....

nyúlanyó

Nyúlanyó, nálatok ez szerintem más. Ha segítene a szopi én is azt alkalmaznám. :?
Ha visszaalszik szopi után, akkor hagyd a csudába a módszereket. :P
Szerintem... :)

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Barti, azt hiszem igazad van, így talán a legegyszerűbb, ha vissza alszik szoppanccsal akkor minek legyek zombi más módszerrel, ami talán nem is jönne be? :? De azért kíváncsi vagyok, hogy nálatok hogy jön be, mástól is sokat tanul az ember, sőőőt :D

nyúlanyó

Barti!
Ez a 3dik könyvben volt? Ilyenre nem emlékszem az elsőből. Azért ezt nem csinálnám Hannával, mert tuti felkelne. Érdekes. Bár, lehet, hogy beválik. Írt okos dolgokat a nőci, de néhe azért egy hatalmas kérdőjel jelenik meg az arcomon :D:D
A felveszem-visszarakom min bukott meg?

Mi is voltunk mérésen. Hanna 69cm (szóval nem nőtt) és 7850gr (hízott 230gr-ot). Én már legalább 8,5 kilónak érzem a seggét... remélem most már megerősödik a karom!!!! :D:D:D

Megyek, hív! :D

Puszi

Eszter
Kép
Kép
vok

SZIASZTOK!!!!!!!

Jó volt olvasni Titeket!Igaz nem tudtam minden oldalt visszaolvasni,de azért igyekeztem újra képben lenni! :oops:

Nagyon édesek a babák,és ahogy ügyesednek az hihetetlen!
Betegeknek jobbulást kívánok!

Önző módon rólunk(már ha érdekel valakit)
Jól vagyunk!Fannika ügyesen eszi az újdonságokat!A hazai koszt ízlik neki,nem szereti a bébikajákat(legalábbis amiket eddig adtam neki)Jó kislány,de egy napunk sem egyforma!Hol 2.5 órát alszik egy húztomban nappal,hol 20 percet egész nap!Mosolygós,kiegyensúlyozott,pedig volt része sok utazgatásban mászkálásban az elmúlt hetekben!Nagyon anyás!Az apja amikor Lengyelbe volt 3 napig,hazajötte után megjegyezte,hogy sír utánam szó szerint ha otthagyom a szobában vele.Sokat volt velem tényleg míg tanultam.Meg hát rajtam kívül nincs sose mással hosszabb ideig.Se nagymama,se sógórnő nem vigyázhat rá úgy hogy én nem vagyok ott!Én is féltem Fannit,de az apja egyszerűen betegesen!Pedig nekem kellene néha 1-2 óra magamra,egyedül!Hulla vagyok mostanra!De már hiányzott a topik nagyon!Még jövőhéten lesz 3 light-os vizsgám,aztán csak a szakdolgozatírás!Fanni nagyon ügyesen forgolódik,ő is imádja a tükröt.Még nem kúszik.De a pelenkázóról 2 perc elég volt neki a múltkor hogy leficánkolja magát.Ahogy löki magát hason,hátrafelé halad!Vicces! :lol:

Képzeljétek,elfogyott a fagyasztott tejem annak az anyukának aki elvitte tőlem.Most hívott hogy nincs e több,mert kénytelen lesz tápszert adni a fiának.Most lesz 6 hónapos 29-én.De ő nem akarja azt a BEBA tápszert adni neki.Nincs valami mentőötletetek? :roll:

A Szumi kutyi úgy néz ki kismama,de még nem akarom elkiabálni,majd egy két hét múlva már látványos lesz reméljük! :lol:

Tegnap este nagyon felháborodva néztük a Házon kívülben azt,hogy nem szülhetünk csak az ügyeletes orvosnál.!Biztos sokan egyetértetek velem,de aki ezt kitalálta,tuti nem szült még 1-et sem! :evil: :evil: :evil:

Én még nem tudom mit is veszünk Fanninak karácsonyra!Most még a Télapón töröm előbb magam!

A ház nálunk is szalad,hétvégén rendbevágom!Problémánk hogy istzonyúan elkezdtek penészedni a falak!A sarkokban kezdődtek 2 éve,mindig ilyenkor fűtésszezon elején jött ki!De eddig segített a Bref!Ám mostanra elterjedt a plafonra is!Szerencsére "csak a nappaliban és a konyhában,a szobákban nem!Félünk hogy egy festés kevés lesz hogy eltüntesse,később újra elő fog jönni!Úgyhogy most utána kell járjunk,milyen megoldások vannak,mert ez nagyon egészségtelen ám!És mostmár egy jellegzetes szagot is érzünk mindig!

Most nem írok mindenkinek,neharagudjatok,így is sok voltam!Csak Mamackának annyit hogy KITARTÁS!!!!!!Szépek lesztek előbb utóbb!!!!Sok idő,energia,és pénz,de a sajátotokat csináljátok,és ettől nincs csodálatosabb!!!!!

Bocsi mégegyszer hogy regényt írtam!
Vendég

Én hülye ahelyett, hoyg aludnék, végignéztem a Megatáncot :roll:

Bartika: Köszi, hoyg leírtad a lényeget, de én képtelen lennék korábban felkelni azért, hogy felébresszem. Asszem kivárom, míg magától "megjavul". Addig marad a kómában szoptatás.
Ma megint nehezen aludt el, de most nem is csodálom, mert 8-kor beájult (napközben 2x30 percet aludt csak), de aztán 9-kor a gonosz anyja felkeltette pancsizni :?

Eszter: Csak arra vigyázz, hogy felváltva cipeld Hannát, nehogy felemás legyen a karod :lol:

Boscó: Akkor már csak egy hét ami nagyon húzós, aztán jöhetsz megint gyakrabban topikolni :D
Tejcsi ügyben nem igazán tudok segíteni, talán Annácskát kellene megkérdezni.
Kutyunak nagy drukk :)

Most megyek és kidőlök, ma már lenyomtam egy órás "lógabelem" aerobicot is.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok, jó reggelt

Akkor kezdem a napot, ilyen se volt még :)

Bartika
Ez a módszer tényleg csak annak jó aki mindig ugyan abban az idöben ébred, nálunk ez lehetetlen lenne. Én nem tudnám, hogy hánykor ébredjek, hogy az előbb legyen mint ahogy Martin ébred, mert ez 6 órátol 7óráig, külömböző időben teszi, van hogy 5 kor, na akkor még vissza tudom ringatni. De azért jó ötletnek tartom, csak számomra kivitelezhetetlen.

Bosco
Már miértne érdekelne minket hogy mi van veled?
Gratula Fannika szép fejlődéséhez :)
A kutyusnak drukkolok hogy kerekedjen a pocija :) és jó munkát hétvégére, nekem is valami ilyesmit kéne csinálnom :( :)

Vanillka
Én is sokáig ébren voltam, csak én az iwiwen kerestem ismerősőket , jó sokat találtam, meg írtak is nekem. Közben néztem a mega táncot is, aztán már éjjfél lett és apa is haza jött a munkából, úgy hogy kb, olyan 1 óra körül le is feküdtünk, Martin addig csak egyszer kellt fel, most már fenn van 7 óra ota és itt kergeti a kutyát én meg őket, :) meg írok közben, :)

szép napot mindenkinek

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Jó reggelt,

Zsu: Hát igen, az iwiw is jól le tudja kötni az embert :)

Képzled, Aliz 2-kor és 6-kor ébredt, azóta meg alszik :shock: Én is 5 perce ébredtem, most meg kapkodhatok, hogy kész legyen az ebéd :roll:
Viszont olyan jó volt ennyit aludni, ha nem is egyhuzamban :D

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Sziasztok!

Tegnap egész nap vissza akartam jönni írni még egy kicsit, de megrohamozott a család! :D :D Minden pillanatban jött valamelyik csaj valamiért.. Aztán kiderült, hogy meg lettünk hívva még múlt héten egy szülinapra, ami teljesen kiment a fejemből. De szerencsére igaz 1 órás késéssel oda is eljutottunk.. :D Nagyon jól sikerült, a lányok is jól érezték magukat. Igaz a végére a két kissebbik teljesen kidőlt. :D
Angi szerencsére már jól van, csak az orrát kell még szívni napi 2-3-szor. (Itt se hallottak még soha a porszívós orrszívóról....... egyszer régen volt téma... )

Vanillka: ölbe kaja nálunk 2 okból is működnie kell. Az egyik, hogy van egy hintája amiben kényelmesen lehetne etetni, ha nem ficeregne annyit, a másik, hogy itt iszonyat drágák az etető székek, és nem látom még értelmét kiadni rá a pénzt. A bölcsibe székben van, de katasztrófa amit művel benne.. :D Nagyon édike, csak 2 méteres körzetben nem lehet megközelíteni, ha nem akarsz kajás lenni..
Viszont a kezemben nagyon jól működik, mert az egyik kezecskéjével átölel, a másikat pedig finoman tartom. Közben folyamatosan beszélek neki, és ez eddig a leghatásosabb.

Viszont mostanában alig eszik, a mai gyümi is csak 40 volt, pedig mindent frissen készítek neki.

Az itteni bébikaja választék kimerül az alma-banán, alma-körte-banán, alma-banán-ananász,és alma-barack-narancsban. Ezen a 4 faján kívül másikat még nem láttam, és ebből is az ananászosat nem adtam még neki. Tehát nekem marad a főzés ezerrel!

Egyenlőre ennyi, mert nem tudom mit akartam még :? :lol:

Reklamálnak a csajok is valami kajáért, így mennem kell.. :D :D

vpetra

Helló Csajócák!

Jelentem ma is működött a felkeltés. Négykor bementem megsimiztem, betettem a cumit. De ettől ő nem ébred fel teljesen, csak mocorog, ki sem nyitja a szemét, alszik tovább. És aludt 7-ig. 8)

Zsu, igen tudom. Az más, ha össze-vissza kel fel. Nekem az tűnt fel, hogy mindig 5-kor ébredt. És utána még álmos volt. Szóval remélem működik továbbra is majd. Még egyszer akarom megcsinálni, hogy biztosra menjek. Nekem megéri, mert 1 perc és már alszok is vissza. AMúgy meg Apával felváltva próbáltuk csitítgatni egy órán át a tajtékzó lányunkat... szerintem a szomszéd Péter is örül neki. Közös fala van Pötyi szobájával... :D

Vok! EZ a 3. könyvben volt benne, egy apró keretes részben. No igen, eddig nem volt minden ötlete normális a csajnak, de próba szerencse... Pötyiről tudtam, hogy nem fog felébredni teljesen, meg nem volt nagy a kockázat, mert amúgy is felkelt minden hajnalban... :)
A felvesz/letesz módszer azért nem válik be nálunk, mert valamilyen okból kifolyólag a mi lányunk ki nem állhat ölben lenni. Már egészen kiskorától megfigyeltük. Tolja el magát, vergődik... És még ha fel is veszem még jobban sír... szóval nem erőltettem. Ha vissza akarom altatni, akkor a halk suttogás segít (ilyenkor szoktam elmondani az ALtatót 100x, vagy a Miatyánkat, vagy megy a relax szöveg, amit jógán duruzsolt a tanárunk mindig: érezd, hogy ellazulnak az izmaid, hogy lecsukódik a szemed... mindezt olyan hipnotizáló dallammal, mint a Tibi csokis reklám 8) ... ez sokszor beválik :lol: )

Na röviden ennyi. :)

Megyek, mert annyira jól sikerül múltkor a muffin, hogy újat kell sütnöm. :D
Jó hétvégét mindenkinek!

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok
Hulla vagyok... ma 23 zyák sittet lapátoltam be zsákokba... nagyon fáj a hátam...

Vanilka
Nagyon cuki a csaj!
És mennyit eszik :shock: Áron cicin kívűl ennek töredékét termeli be...
Lassan le kellene engedni az ágyat nem? Hipp-hopp felálnak ám!
Áronnak már pár hete leengedtük rá egy-kjét napra fel is állt.
...nekünk is ilyen bálnánk van nagyon szereti a kistökös... :)

Esztipeszti
Amennyit Benyó mozog, különös tekintettel a korára nem csoda, hogy nem hízik.... ne aggódj... szerintem egyszerűen letornázza! :)
Mi sokkal súlyosabbak vagyunk de sokkal kevésbé mozgékonyak... bár már felálltunk! :)

Nancsi
A foga lehet szerintem...
Nagyon cukik a képek...

Évi
A kislányok mozgásfejlődése lassabb általában viszont előbb dumálnak! Ne aggódj... nagyon kis formás a laánykád

...mennem kell fürdetni ennek az oldalnak is csak a felét tudtam elolvasni

puszi nektek...

marcsiádámáronbaba

Kép
Kép
Kép
mamacka

...nnna megvolt a fürdés altatás... szegényem hulla fáradt volt...

Barti
Én is megvettem a suttogót... majd még meglátom, hogy mire megyek vele...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Úgy látszik ma megint én zárom a napot :)
Néztem a Szombat esti lázat, tökre felpörögtem tőle :)

Petra: Szupi, hogy Angi ilyen gyorsan javul :)
Milyen gyümit tudsz még odakint beszerezni neki?? Én azokon kívül amit írtál, még szilvát meg szőlőt szoktam adni Aliznak, viszont banánt még nem.

Bartika: Tök jó, hogy nálatok beválik a módszer. :) Amúgy meg szerintem olyan nincs, ami minden gyerkőcre "ráhúzható" lenne, ki kell kísérletezni, hogy kinél mi válik be.
Muffin: nyami-nyami :)

Mamacka: Húúúúú, jó kis hétvégi program :shock: Nem sok minden maradhatott abban a lakásban.
Akkor lesz jó, mikor már nem rombolni, hanem építeni-szépíteni fogtok :) Nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz Áronbaba szobája, ahogy téged ismerlek, biztosan csodaszép :)

Ágyat ma apa lejjebb tette, de még nem a legalsó szintre, mert a csajszi még nem tud se ülni, se térdelni, se állni. De lehet, hogy pár nap múlva hirtelen megtáltosodik, és akkor lehet újból nekiállni a szerelésnek. :roll:

Na megyek hunyni.

Vali

KépKép

KépKép
vanillka

Vanillka: szilvát meg szőlőt én is adtam már Anginak, sőt narancs meg mandarin levet is. Nagyon sok féle gyümi van, a legtöbbnek fogalmam sincs a magyar nevéről, de ezeket nem is adom Anginak.

Finom most a sárgadinnye, meg az eper, de ezek is váratnak még magukra, csak a nagyoknak veszem. Amiket írtam azok a bébi kaják. Összesen az összes korosztályra ez az 5 féle bébikaja létezik. (Kifelejtettem, hogy a narancsosba van mangó is, így még az is kilőve) Semmilyen húsos, vagy zöldséges! Először azt hittem csak én nem jó helyen keresem, és ahova járok vásárolni ott nem lehet kapni, de nem . Már vagy 20 boltot végig kérdeztem, és sehol semmi. Igaz nem vagyok a konzerves kaják híve, inkább magam csinálom, de azért vésztartaléknak jó lenne egy pár üveg "rendes" kaja. Viszont tápszerekből, meg pépekből rengetegeg van.
Eddig úgy oldottam meg, hogy fagyasztottam a kaját, de 1 hétnél régebbit így se merek oda adni neki.
Most az avokádót szeretném kipróbálni, valamelyik gyümölccsel amit szeret, de eddig még nem volt merszem hozzá. :D

Szerintetek mennyi ideig lehet tárolni a bébikaját készre turmixolva a fagyiban? Lehet nagyon hülye kérdés.............

Ágyat már mi is középső szintre tettük,mikor elkezdett ülni. Még nem jött rá a kisasszony hogy lehet felkapaszkodni rajta, de majd eljön ennek is az ideje.. :D

Szép álmokat, és jó pihenést mindenkinek!

vpetra

Sziasztok

Évi
A barátnőm kisfia 28-án lesz 9 hónapos és még nem is, kúszik. Ő rá mondta a gyógytornász, hogy egyszerűen lusta. Szerintem ne izgulj. :)

Vali
Én is nézem a Megát és Szombat esti lázat. Engem is felpörget. :lol:
Kiscsaj nagyon cuki, és tényleg kerekedet. :D

Boscó
Jó hallani rólatok! :D
És megy a drukk a kutyinak. :wink:

Eszter
Akkor én mit szóljak, Levi már 3 hónaposan 8 kiló volt. Nem lenne semmi baj, ha a hasamra erősödnék tőle, :lol: de sajnos nem oda megy :evil: . Szokjad csak !!!!, :lol: nekem már fel sem tűnik, hogy 10 kilót cipelek egy kézzel.

Cory
Nálunk beindult a mászás.
Visszanézős kép nagyon jó. :D

Eszti
Várjuk a képeket :D

Annácska
Milyen volt a hét?
Remélem mindent sikerült megtanulni :D

Rólunk
Mint írtam Levi egyre többet mászik. Olyan cuki már úgy vártam. :lol: Állás jól megy, és már ellépeget bármi mellett. Most nagyon sokat fejlődött.

Nálunk suttogó nélkül megy a felkelésről való leszoktatás. :wink:
Három éjszakán vagyunk túl, remélem nem csak véletlen, hanem így is marad. Már így ettünk éjjel: este 8, 11, 1, 3, 5 néha egy hajnali kimaradt.
A csel: Visszaköltöztem apa mellé, mert eddig Levinél aludtam, hogy apa ne keljen ennyiszer fel. Mégis csak 12 órát kell lenyomnia munkába megállás nélkül.
Aztán 11-kor apa ment át adott neki vizet, kicsi simi, persze volt 5 perc sírás is, de nem volt vészes. Utána 3-kor kelt akkor kapott tejcit és utána már csak 7-kor kelt.
2. Éjszaka ugyanaz.
3. Éjszaka 11-kor nem kelt, viszont most 1-kor kelt, kapott tejcit és reggel 8-kor kelt. Remélem így marad és nem csak véletlen volt.:
Szerintünk én zavartam a forgolódásaimmal, és horkolásommal.
Most, hogy leírtam ilyenkor szokott az lenni, hogy minden kezdődik, előröl. Ha így lesz, nem írok le többet ilyeneket. :evil:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Pár kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Csajok, etettem Angit, és ez lett belőle! :lol: :lol: :lol:
Kép
Kép

Annyira édesek!!! :D

vpetra

Lányok,

én is hatalmas Pampers-vonalkód gyűjtésbe kezdtem!

Akinek akadna néhány felesleges, kérem gondoljon rám, és dobjon egy mail-t:
lang.beata@gmail.com
előre is nagyon köszönöm!

Betti

Kép

Kép
bettiflame

Sziasztok!

Babetta: összebeszéltek a gyerekek? :) Liza tegnap óta mászik :) Igaz még mindig gyorsabb kúszva, de egyre hosszasabban mászik.
Viszont tegnap rájött, hogyha fog valamit, akkor lassacskán tud előrehaladni állva is :)

Petra: nagyon édesek :)

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Edit! :D Drága vagy!!! :D Szerintem hasizomra is jók, mert fel kell őket emelni. Ha olyankor befeszítesz, használ. :D:D:D:D
Levi még mindig nagyon cuki. :D Hasonló járókánk van nekünk is. :)
Jó sokat kelt eddig Levi. Biztos, hogy miattad kelt. Hanna is többször kel, ha bent alszom nála. Leteszteltem. :D

Petra!
Cukik a csajok. :D Mennyi időt van Angi bölcsiben? Ez olyan, mint itthon? Gáz ez a kaja felhozatal... :(

Megyek Hanna útleveléért. :D

Puszi nektek

Eszter
Kép
Kép
vok

sziasztok anyócák!

Csak gyorsan bekukk, aztán kikukk :D

Visszaolvastam valamennyire, mindenkire nem is tudok reagálni, pedig nem is pörög a topik.

Vanillka, Évi:

Németből nyelvvizsgázom jövő hónap elején valamikor :( és nagyon bele kéne kukkolnom, de se kedvem, se időm, pedig nagyon kellene sikerüljön mert kell a menedzserképzőhöz. Valami csak lesz... Nem beszéltem már vagy egy éve németül... :(

Ma jön az épitész bácsi, felméri a terepet, és megmondja mihez tudunk kezdeni. Közben ezerrel keresem a manzárd tippeket a neten. De ha nektek van linketek, szivesen fogadom :D

Babetta:

Nagyon édes kosaras Levi! :D

Zsu:

Nagy kérés lenne, ha kérnék tőled meghivót az iwiwre? Megigérték ugyanis, de még nem érkezett meg.... :( Ha nem, az se gond.

Bartika:

Tényleg nem took sokáig tétlenül ülni, igazi ikrek vagyok. :lol:

Tünde:

Ma elment 2 db kód. Anyukám tette fel Csengersimán, a román postára nem mertem rábizni...nem egy érték, de ezek mindenbe belepiszkálnak, hiába, a kiváncsiság... :(

Petra:

Te hol élsz? Máris irigy vagyok... :oops: Nagyon édesek a lányok.

Betti:

Amikor Tünde befejezi a kódokat, küldhetek neked is.. persze ha ráér addig. :D

Gratula közlekedő- ácsorgó babócáknak! :D

puszika.

KépKép
gaby70

Sziasztok

Cory
Levi is megy, ha valami van előtte, pl. babakocsi. :D
Azt hiszem én is, veszek taxit neki, azon tud majd gyakorolni.

Eszter
Hová készültök? :D

Gaby
Mindig fel akartam ajánlani az iwiw meghívómat ez olyan jól sikerült, hogy lejárt a határidő és elvették. :cry:

Ma voltunk zene- bölcsibe. :D Énekelünk, mondókázunk, mutogatunk, nagyon jó volt csak a végén már álmos volt Levi

Most indulunk sétálni , kihasználjuk a gyönyörű időt. :D

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Ja
Ma éjszaka 3-kor kelt Levi. :lol: Nagyon éveztem volna, ha nem kelnék fel én is megszokásból. :lol: :lol: :lol: :lol:

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok

Babetta
Levi nagyon édi,főleg amikor úgy bele bújik a kosárba :)

Petra
Nagyon aranyosak a lányok, egyem a szívüket hogy alszanak, a nagy lány nagyon fáradt lehetett hogy így elaludt. Külömben hogy tudsz ilyen messze élni, nincs honvágyad, én mikor kinn éltem Ecuadorba, mindig haza vágytam, ezért is vagyok most itthon, mert nem bírtam megszokni ott.

Gaby
Szívesen küldök meghívót, csak még nem kaptam, mert tudod ez úgy működik hogy csak egy bizonyos idő után kaphatok, de amint megkaptam és még nincs neked akkor küldök. Na ezt mos jó megaszontam, remélem érted?

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Sziasztok

Babetta
Levi nagyon édi,főleg amikor úgy bele bújik a kosárba :)

Petra
Nagyon aranyosak a lányok, egyem a szívüket hogy alszanak, a nagy lány nagyon fáradt lehetett hogy így elaludt. Külömben hogy tudsz ilyen messze élni, nincs honvágyad, én mikor kinn éltem Ecuadorba, mindig haza vágytam, ezért is vagyok most itthon, mert nem bírtam megszokni ott.

Gaby
Szívesen küldök meghívót, csak még nem kaptam, mert tudod ez úgy működik hogy csak egy bizonyos idő után kaphatok, de amint megkaptam és még nincs neked akkor küldök. Na ezt mos jó megaszontam, remélem érted?

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Sziasztok!

Eszter: Most 3 napot jár 1 héten, és csak 4 órát délelőtt. Mikor ott van 1 napot ott dolgozok bölcsibe, így 2 napot van nélkülem. Szerintem nagyon jó kis bölcsi, minden nap van valamilyen játékos közös foglalkozás. A barátnőm magánbölcsije, és nagyon jól képzett. (Gyógypedagógiát is tanult, és problémás gyerekekre is van diplomája.) Születése óta ismeri Angit, és rengeteg türelme van hozzá. Összesen 10 gyerek van, abból 1 iker pár az ő fiai, és van egy pici lány, aki a másik 'dadus'-é.... De regényeket tudnék írni, mert elég sokat vagyunk ott. A délutáni séták közben is arra szoktunk menni, ott csúszdázunk, játszunk. Ami még jó, hogy nem beszél magyarul,így Anginak lesz kihez kötnie a héber nyelvet, és nem fog belezavarodni, hogy egyszer így, egyszer úgy szólunk hozzá.Sajnos nem tudom mihez viszonyítani, mert nem ismerem az otthoni bölcsiket, de a gondolattól is rosszul lennék, ha mondjuk 25-30 gyerekre jutna 2 dadus.

Gaby: Izraelben. Köszi! :D
Cory : neked is köszi! A Liza nézése minden nap "kisért" :lol: :lol:

Babetta: szerintem pár nap és megszokod te is! A jót könnyű megszokni! :wink: Mennyi ideig tart a zene bölcsi?

Zsu: Nekem is néha nagyon honvágyam van, főleg a hugom, meg a kisfia miatt. Minden évben legalább 1-szer megyek, és a fél családdal napi kapcsolatban vagyok, így egy kicsit könnyebb. De ha otthon vagyok akkor meg a férjecském hiányzik nagyon... Szóval nehéz kenyér ez a honvágy dolog.. Ha öregségünkre nem akarunk egy lepusztult albérletben lakni, akkor muszály hajtani addíg amíg bírunk. Te mennyi ideig éltél kint? A férjed ottani? Ott milyenek az életkörülmények?
Szóval, ha van kedved mesélj róla milyen volt.?

Na megyek, mert várnak a mosott ruhák. :( Hiába szugerálom őket nem akarnak bemászni a szekrénybe.. :cry:

vpetra

Sziasztok Anyucik és Babucik!

Szóval végigolvastam mindent, de reagálni nincs időm. Azért a babák (kisebbek és nagyobbak egyaránt) nagyon szépek!

Pénzügytanból elhasaltam, most pénteken megyek újra. Aztán még van 9-én egy EU-s vizsgám is. :(

Ma voltunk méretkezni: Tündike nyolc kiló és egy! gramm, és egy centit se nőtt. Sikeresen lepisilt a védőnőnél, csak sajnos rám nem vittem csereruhát. :D
Az ekcémájára most újfajta szert próbálunk, Babé a neve, van belőle egy csomó mindenféle, mi tusfürdőt és testápolót próbálunk ki, hátha bejön. Sajnos egyre több helyen pirosodik a bőre és fürdéskor csúnya.

Pussz Mindenkinek!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Hűűűű micsoda pangás! Hol vagytok csajok? Vagy ez annak a jele, hogy elindultak a babák? :lol:

Helyzetjelentés: eddig működött a hajnali kelés dolog.
Most viszont olyan éjszakán vagyunk túl, hogy eszembe jutottak azok a csajok, akik mesélik, hogy óránként kel minden éjjel a babájuk... HOGY LEHET EZT HUZAMOSAN ELVISELNI??? :shock: Nekünk ez volt az első ilyen éjszakánk, én ZOMBI vagyok teljesen. Nem tudom mi lelte szegény kicsim. Talán a foga? De lehetséges, hogy az első foga nem fájt, amikor kinőtt, a másodikkal meg szenved? Csajok????? :roll: Megyek is ledőlök, mert nem is látok. :(

Egy kép: így ülünk már végre...
Kép
Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Barti: üdv a klubban :) Liza minden éjjel legalább 3-4-szer kel, de inkább többször. Ez van.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Képzeljétek, a Dóri harmadik napja annyira nagylánynak érzi magát, hogy délelőttönként egyetlen percet sem alszik, viszont cserébe garázdálkodik. Jön-megy, pakol, rendezkedik, mindent megvizsgál :) Rettentő szorgalmas :) És ma elmondhatja magáról, hogy pontosan annyi időt töltött a hasamban, mint kívül :) A kis hétfogú sárkányom :)

Barti!

Látom Pötyi is imád pakolni :) Nagyon aranyos!

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Sziasztok :)

Petra :)
Kedvem lenne mesélni mert volna mit, csak ahhoz egy hét is kevés lenne :) De azért röviden megpróbálom elmondani az én tapasztalt véleményem. Külömben a volt férjem igen ecuadori, mikor kimentünk minden jó volt és szép, nekem is nagyon tetszett a kinti környezet mert csuda szép. /mármint a hegyek vulkánok, oceán, stb/ Viszont az ország igen szegény, kb 20,-30 évvel elvannak maradva európátlol, a piac iszonyu koszos, az eü, ellátás 0. Bence fiam kint született de borzasztó volt kint szülni. Az exem kint megmutatta az igazi énjét az igazi macsót, állandóan ivott a család nem érdekelte, ugyanis az aszonynak otthon a helye, nem igazán mehettem sehova. szóval sorolhatnám a dolgokat, . Öt évet éltem kinnt aztán megelégeltem és anyukám segítségével haza jöttem, még jó hogy aláírt minden papírt hogy elhagyhatjuk az országot.
De ha jól értelmeztem akkor neked a férjed is magyar, úgy teljesen más minden, mert tudod hogy egyszer vissza költöztök úgy is. Amiket írtam tényleg csak a személyes tapasztalatom nem akarok bántani senkit, mert van sok ismerősöm aki kinnt él nagyon jó nekik, nekem nem jött össze....ennyi! De nem is bánom mert most nagyon boldog vagyok az élettársammal :)

Szelivi
Vizsgádat sajnálom :( de majd pénteken :)

Évi
Dórinak gratula a 9. hónaphoz, meg a fogacskákhoz :)

Rólunk:a mi éjszakánk is egyenesen sz@r volt, Martint 3-tól, 5-ig, próbáltam vissza altatni de sikertelenül, de most szerintem a foga lehet mert már nagyon fehérlik az inye és van egy kis csík benne ilyen átlátszó sztem az a fogacska már de még nem törte át az inyét, Tegnap megkostoltattam vele a céklát, hááát neki nem ízlik :( .Az orrocskáját még szívni kell, de már teljesen jól van vagyis úgy néz ki, mert megy, mászik, feláll nagyokat esik, pakol, mindent a szájába töm, tegnap az asztalról levert/lehúzott egy lábos vizet, felmászik a porszívó tetejére, állandóan figyelnem kell :shock:

puszi mindenkinek :)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Sziasztok Lányok!

Sajna az altatás változatlan. Napközben minden OK, de a fürcsi után nem akar aludni. 68x cicizünk, apa turisztikázik vele a lakásban, aztán egybszercsak pikk-pakk kinyúl. Persze mindezt 10-11 körül. :( De aztán reggelig egy szava sincs. Kivéve múlthéten, amikor egyik nap negyed 2-kor rázendített. De aztán visszaszunyált magától.
Nagy zabagép, eszik annyit, mint egy ló :) Kicsit nyögősen kakil, de amúgy semmi jele, h fájna a pocija. Olyan édesen nyög olyankor :D
Most meg olyanokat csinál, h nem hiszem el. Úgy 1,5 hónapja elkezdte, h ha nem voltam ott vele, akkor nyígott ezerrel. Vagy 2 hete meg konkrétan tojik a fejemre :) Ha eltűnök pár percre, fel sem fogja. Olyan édesen eljátszogat. Mióta megvan az ágyunk, lett a nappaliban hely, és a szoba közepén garázdálkodik. Rájött, h kell kinyitni a szekrényajtót, meg, h milyen jól lehet ütögetni a TV állvány üveges ajtaját. Engem meg ver a víz :D

Évi!
Nem tudom, h a foga-e (remélem, és nem valami hülye szokást kezd felvenni), most beletörődtünk egy kicsit. Hátha változni fog, és nem kell ennyit küzdeni vele. Apa születése óta terrorizálja, h ad neki a gumikalapáccsal, vagy leviszi a tárolóba, ha nem fog aludni. Tegnap azt mondta, h lassan tényleg felhozza a kalapácsot az autóból :D:D:D:D Há’ nem agyas???
Kúszás miatt szerintem se aggódj!. Alex még azt sem csinálja. Vagy nem toom. Végülis sosincs ott, ahova leteszem, pikk pakk változtatja a helyzetét, de inkább oldalra fordítja magát. Azt nem vettem észre rajta, h előre haladna. Úgy küzdi magát előre, h megkapaszkodik valamibe (játszószőnyeg), és húzza magát.

Zsu!
Hagyom aludni. Az a legjobb. Neki is, nekem is. Amúgy mikor keltettem, akkor egész nap meg volt kattanva.
A fürcsi nekünk is így megy. Fürcsi, cici, alvás. Nah ezt rúgta fel a fiatalúr mostanában.

Barti!
Amit akartunk megbeszéltünk MSN-en ;)
Ügyik vagytok az éccakával.

Vali!
Köszike a sütőtök elkészítését.

Ohh, mennem kell. Álmosodik…. Majd re.

Jah, köszönjük a dicséreteket.:) Alex jól bezsebelte! :)

Picike képecske gyorsan:
Kép

Kép

Kép
nancsika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?