Sziasztok!
Jövök egy picit, beledumálok a dolgokba
Eliza, Zöldi! Alapból nekem is elég sok tömött fogam van, és féltem is, hogy majd a terhesség alatt rosszabb lesz a helyzet, de konkrétan a fogak esetében nem lett. Szóval ebben egyetértek, hogy a jó táplálkozás és a vitaminok fél siker.
A fogínyvérzés ellen viszont sajnos semmit nem tudtam tenni, pedig mindent megpróbáltam. A fogorvosok is csak annyit ajánlottak, hogy fogínyvérzés elleni gyógynövényes fogkrém (nemtom most a nevét, de zöld és piros színben lehet kapni), és gyakori fogmosás erőteljesen dörzsölve az ínyt. Meg valami öblögetőt is vettem. No, én végigöklendeztem minden fogmosást, ennek ellenére igyekeztem sokszor és rendesen fogat mosni, de 8 hónapon át nagyon-nagyon vérzett a fogínyem, és kicsit lejjebb is ment. Egy fogpótlásom van, az cserére is szorult a változások miatt. Szóval Eliza, ha hajlamos vagy erre, akkor kutakodj még, hátha azóta kitaláltak valamit.
Lányok, a szemét fertitől most kaptam pár nap VIP-tagságot, mensi alatt. Illetve akkor vettem észre, amikor be akartam jelölni, hogy megjött. Most azért kimentegetem a VIP-jelekkel ellátott görbéket, hátha kisütök belőle valamit. Meg csinálok görbecsokrot is
Miksa jobban van ám azóta, megint kisördög, bár azért ez még nyűgösséggel párosul. Ez elég kellemetlen összeállítás. Tegnap negyed 12-kor még inni kért (9-kor meséltem neki), az istennek nem akart aludni. Mese után folyamatosan volt valami trükkös kérése. Ennek következtében viszont most még alszik, hogy mikor tegyem le délután, hogy aztán este ne legyen megint késői elalvás?
Kata! Bocsi, utólag is nagyon boldog névnapot!
Tonti! Kérdezted a Thomast: azt viszont Ancsától tudom, hogy nálunk van már az Auchanban is. Kb. ott, ahol más sínpályák. Én vettem is most egy James-et és egy Emily-t, meg egy tejszállító vagont a Mikulás-csomagba