Új privát üzeneted érkezett!

Liza!

A közhiedelemmel ellentétben a kálcium nem oldódik ki az anya fogaiból a baba javára, tehát a terhesség nem okolható a szuvas fogakért. (A baba tejfogainak megfelelő fejlődéséhez azonban szükséges a megfelelő mennyiségű kalcium, foszfor, fehérje, vas és bizonyos vitaminok, mint A, C és D bevitele)
A kalcium felszívódása nem túl jó, átlagosan 20-40% között mozog, és sok tényező befolyásolja. PL. a szervezet D-vitamin ellátottsága, a táplálékban lévő fehérjemennyiség...
Az összetétel és a felszívódás szempontjából is legjobb kalciumforrás a tej és a tejtermékek. Növényi eredetű élelmiszereinkből a kalcium rosszul szívódik fel, kivéve az olajos magvakat
A magnézium pedig befolyásolja a calcium anyagcserét, ezért leginkább együtt fejtik ki jótékony hatásukat.

A fogínygyulladásra való hajlam pedig azért növekszik, mert az ösztrogén és a progeszteron szintjének megváltozása az íny ereiben fokozott vérátáramlást eredményez, amely az ínyen illetve a fogon jelenlévő lepedékkel szemben fokozott immunreakciót vált ki. Ez irritálja a fogínyt. Gyakoribb fogmosással roppant egyszerűen meg lehet előzni.

Én ezt eszem rendszeresen:
Kép
Összetétel: 1 adagban (7g): Kalcium 400 mg, Magnézium 200 mg, C-vitamin 500 mg.
Tömeg: 360 g
Ár: 3.560,- Ft
Az ára elég húzós, de kb. másfél hónapra elég. Azért is marha jó szerintem,mert esetleges görcsök, keményedések ellen is kiváló!!! A tegnapi fetrengős-közeli görcseimet 1 óra alatt JELENTŐSEN mérsékelte, ma már alig érzem, csak ha lehuppanok.

Kép
zölddisznó

Gaby!
Szerintem nem gáz, ha csak lassan mászik felfelé. Az alaphőt Te ia kiszámolhatod: a pé előtti napok hőjét mezei módszerrel átlagolod. Nekem ez 36,4 lesz, ha jól gondolom.

Kép
zölddisznó

Zöldi
én is számítottam átlagot, de a 1. naptól, akkor ezek szerint nem így kell. Pé előtt hány napot kell átlagolni?

Kép
gaby25

Sziasztok Lányok!

Itt a görbém, nekem is sikerült elkészíteni.
Reggel felment 36,6-ra. Kép görbe
kisfóka

Kisfóka
Ügyi vagy :)

Zöldi
szerintem 36,6 fölé teszi a vonalamat nem? szinte végig annyi volt. No mindegy nem agyalok. Csak gyanítom hogy a ferty nem tegnapra fogja tenni a pé-t mert ma csak 36,65 volt. De szerintem tegnap volt, mertcsak tegnap nyilalt belebal oldalt, a többi napon csak éreztem ott kis györcsöket meg szúrt kicsit. De volt hogy nem is baloldalt éreztem hanem középen :shock: de volt hogy jobb oldalt is :? Mondjuk a paloldali vezetékben volt egy kis letapadás, remélem azért rendben ott már minden :?

Kép
gaby25

Gaby! Teljesen jól csináltad. Én voltam félreérthető, bocs.

Fókoci!
...a következő kérdésed biztos az lesz, hogy szerintünk mikor teszteljél. Még ne! ...szerintem.

Kép
zölddisznó

Zöldi
akkor ha jól csináltam ennyi jött ki, ha a 16. napig nézem: 36,6125 Ma felette vagyok :wink: A ferty akkor vagy 36,6-ra vagy 36,65-re fogja tenni a vonalat, ha jól gondolom.

Kép
gaby25

A ferty magasabbra szokta tenni, de majd meglátjuk.

Van pedagógus a vonalban?

Kép
zölddisznó

Sziasztok!!!!

Sajnos nagyon ritkán tudok jönni, de néha-néha olvasgatok ám! :lol:

Kedden voltam terhesgondozóban. Kicsit érdekes védőnőm lesz (be van osztva minden utca, s ki hova tartozik), papírok kitöltése alatt állandóan nevetgélt magában. :roll: :roll: :roll:

Amúgy minden OK!!! Képzeljétek még mindig nincs semmi bajom, se hányinger, se egyéb rosszullét! Mondom is mindig, hogy lehet, hogy egy kicsit nyugodtabb lennék, ha legalább néha valamit éreznék, mert akkor tudnám biztosan, hogy ott van a kis drágám!!! Erre persze mindenki azt mondja, hogy jó h...e vagyok, örüljek, hogy nincs semmi bajom!!! Talán igazuk is van. Csak olyan borzalmasan hosszú idő ez az első 12 hét, amikor is december 7-én megláthatom újra a kis drágámat! Ekkor megyek 12 hetes UH-ra.

SONJUS!!!!!

Szeretnélek megkérni, hogy vegyél már bele engem is a kis táblázatodba!! Előre is köszönöm!!! Adataim:
Név: Judithappay
Életkor:26 év
Mióta:2006. április
Ciklus hossza.28-30 nap
Gyerekek: -
Mikor jött össze: a 6. hónapban
Megjegyzés: pozitív teszt:2006.okt.16.
utolsó vérzés:2006.szept.14.
szülés:2007. jún.21.

Köszönöm!!!! :D :D :D :D

KISMAMIK!!!

Pocisimi minden kismaminak, ezer drukk minden peteérősnek, s jó egészség mindenkinek!!!
judithappy

Szia Zöldi én az vagyok!! Mit szeretnél?
judithappy

Sziasztok!

Coca: szerintem én nem fogok a HSG előtt pálinkázni, mert akkor a vizsgálatra sem jutok el :-D

Kisfóka: leírhatnád priviben, hogy volt a HSG-d, ne sokkoljuk itt azokat, akiknek nem volt.. :wink:
Különben a pé napját Te is beállíthatod a ferty-ben, ha nem tetszik az, ahova ő tette :wink: Ha a görbédnél vagy, akkor baloldalt van olyan menüpont, hogy Analysis azon belül a Turning/override menüben.
Szerintem inkább a 15. napon volt...

Purc: én nem szednék progeszteront doki nélkül...Anno Athiz is bepróbálkozott, aztán rosszul volt tőle.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kép

Sikerült megoldani a dolgot

Kép
kata05

Sziasztok lányok, mindenkinek jó reggelt! :)

Zöldi azért megnyugtattál a fogkihullással kapcsolatban, amit írtál, köszi! :)

Eltudnád nekem küldeni priviben, hogy hol lehet kapni azt amit szedsz, meg gondolom annak van egy honlapja is! :)

Amúgy a barátnőm végig ezt a Tovita + D3-at szedte és semmi baja nem lett a fogainak, napi 1et, meg Elmexel mosott fogat, hát remélem nekem sem lesz gáz a dolog!

Képzeljétek tök furát éreztem hajnalban, fel is ébredtem rá, olyan volt, mintha valaki belülről kapirgászna! :lol: Apa is felébredet hozzám, mert izegtem-mozogtam az ágyba, és azthitte valami baj van!

Kép
elizabeth25

Liza
Gondolom jó érzés volta fura érzés :)

Kép
gaby25

Igen! :shock:

Kép
elizabeth25

Kizi!
Szívesen.
Egyébként mindegy, hogy fogkrémből milyet használsz. A csontokba (fogakba) semmi nem épül be külsőleg. Ez tévhit, vagyis inkább a fogkrémgyártók félrevezetése. A fluor amúgy az alumíniumgyártás hulladéka, nem káros kis mennyiségben, de az sem külsőleg szívódik fel.
A tovita teljesen oké! Amúgy nem más, mint porrá tört tojáshéj. Olcsóbb, ha pár db tojáshéjat egy órán keresztük kifőzöl, majd mozsárban, vagy turmixgépben összezúzod. Napi egy csipetnyi elég belőle főzelékbe, joghurtba...keverve.
Éljenek a csontok!
www.drlenkei.hu

Kép
zölddisznó

Lizi, majdnem Gizi lettél, bocs!

Kép
zölddisznó

Coca, Gizi vagy Lizi, végül is majdnem mindegy! :lol:

Köszi a honlap infót, majd megnézem! A Tovitaról amúgy nagyon jókat hallottam és olvastam, azt végig fogom szedni!

Te hogy vagy? Mizújság veletek?

Kép
elizabeth25

Most 2 napos a babánk(ink) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kicsit nyomszúrgörcsöl, de csak mozgásra, és nem is nagyon. Tnszem után ez természetes. Kapok progipótlást, hőm fel, közérzet Kép , mákos rétes finom, mi kell még?

Kép
zölddisznó

Zöldi, ez jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó! :lol: :D :lol: :D

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Jövök egy picit, beledumálok a dolgokba :)

Eliza, Zöldi! Alapból nekem is elég sok tömött fogam van, és féltem is, hogy majd a terhesség alatt rosszabb lesz a helyzet, de konkrétan a fogak esetében nem lett. Szóval ebben egyetértek, hogy a jó táplálkozás és a vitaminok fél siker.

A fogínyvérzés ellen viszont sajnos semmit nem tudtam tenni, pedig mindent megpróbáltam. A fogorvosok is csak annyit ajánlottak, hogy fogínyvérzés elleni gyógynövényes fogkrém (nemtom most a nevét, de zöld és piros színben lehet kapni), és gyakori fogmosás erőteljesen dörzsölve az ínyt. Meg valami öblögetőt is vettem. No, én végigöklendeztem minden fogmosást, ennek ellenére igyekeztem sokszor és rendesen fogat mosni, de 8 hónapon át nagyon-nagyon vérzett a fogínyem, és kicsit lejjebb is ment. Egy fogpótlásom van, az cserére is szorult a változások miatt. Szóval Eliza, ha hajlamos vagy erre, akkor kutakodj még, hátha azóta kitaláltak valamit.

Lányok, a szemét fertitől most kaptam pár nap VIP-tagságot, mensi alatt. Illetve akkor vettem észre, amikor be akartam jelölni, hogy megjött. Most azért kimentegetem a VIP-jelekkel ellátott görbéket, hátha kisütök belőle valamit. Meg csinálok görbecsokrot is :wink:

Miksa jobban van ám azóta, megint kisördög, bár azért ez még nyűgösséggel párosul. Ez elég kellemetlen összeállítás. Tegnap negyed 12-kor még inni kért (9-kor meséltem neki), az istennek nem akart aludni. Mese után folyamatosan volt valami trükkös kérése. Ennek következtében viszont most még alszik, hogy mikor tegyem le délután, hogy aztán este ne legyen megint késői elalvás? :shock: :roll:

Kata! Bocsi, utólag is nagyon boldog névnapot!

Tonti! Kérdezted a Thomast: azt viszont Ancsától tudom, hogy nálunk van már az Auchanban is. Kb. ott, ahol más sínpályák. Én vettem is most egy James-et és egy Emily-t, meg egy tejszállító vagont a Mikulás-csomagba :)

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Zöldi, mennek a drukkjaim!! A hőd az nagyon szép!

Szirom, mizujs? Kisfiad hogy van?

Robcsi hő ügyileg hogy állsz?!

Lizi, grat, már ha ez már a pici mozgása volt!

Én érzem a pocim :evil: , de tudom ebből még bármi lehet! :lol: A hőm eléggé beállt, gondolom az E vit miatt.

Kép
kata05

Szirom, igyekszem vigyázni, meg rendszeresen fogdokihoz járni....és ő úgy is szól gondolom ha lát valami gázt :(, és akkor ajánl valamit, hogy mit szedjek vagy használjak! :) Amúgy a fogínyvérzés nekem is van már egy hónapja, de Corsodilt használok, az nagyon jó! :)

Kép
elizabeth25

Kata, hát nem gyomorkorgás volt az tuti! :lol:

Kép
elizabeth25

Szirom egyszerre küldtük, így látom, hogy minden rendben, és köszi az üdvözlést!

Kép
kata05

Szezso!

Írtam privit a HSGvel kapcsolatban!
kisfóka

Én meg az érdeklődést köszi, Kata! :wink:

Eliza! Akkor jó!

Basszus, nem találom, hol van ez a chart overlay, nem tudja valaki?

Közben a kölkec fölébredt :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Megvan, sokkal bonyolultabb helyen kerestem, mint ahol volt :lol:

Nézzétek, ilyen lett. Az utolsó 5 görbém, úgy összerakva, hogy az ovulációnál vannak összeillesztve. Hasonlítanak eléggé.

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Kisfóka: köszi, néztem, de még nem érkezett meg...Ennyire lassú a babanet? Vagy galambpostával jön? :lol:

Szirom az legalább kiderült, hogy a luteális fázisoddal nincs gond...A hőd jó magas mindig, a teától talán egyenletesebb...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso! Igen, a luteális fázis elég hosszú, és azt is kiderítettem, hogy amikor a jobb petefészekből startolunk, akkor vannak a hosszú ciklusok és a 14 napos luteális fázisok. A balból rendesen, 14-15 napon van pé-m, viszont hosszabb a luteális fázis egy kicsit. A méhnyálkahártyát tudom, hogy szép, azt mindig mondja a dokim.

Szóval vagy mérhetetlenül nincs szerencsénk, vagy nekem is van valami elzáródásom, vagy az uram van túlhajtva, és nála van csökkenés. Én erre jutottam. Szerintetek?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ancsa es Szirom!

Nagyon koszonom a valaszokat, meg is rendeltem a Thomast meg az allomast meg sinkeszletet karacsonyra.

Nagydrukk Nektek a babasodashoz.

Az en gorbem:
Kép
Amiota szedem az E-vitamint szep fokozatos, nem ugralos.

KépKép
KépKép
tontica

Szirom: mennyi ideje is próbálkoztok? Ha nagyon régóta, akkor szerintem a szerencse-faktor kizárva...Én sem hiszem, hogy 14 hónapig pusztán nem volt szerencsénk...

Múltkor írta(Baratod) Ildi, hogy neki nagyon megtévesztő görbéi voltak, ovulációsnak tűntek, aztán kiderült, nincs is pé-je. Ez engem nagyon elbizonytalanított, ugyanis több olyan görbét is produkáltam, ami nagyon lapos volt a pé után...Pont egy ilyen lapos hónapban nézték meg a progimat, jövő szerdán megyek az eredményért, kíváncsi vagyok...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szirom bemasolom Neked amit Anyapoc multkor a masik topikba idezett be. Nem olyan konnyu teherbeesni mint ahogy azt sokan hiszik, az idezet szerint nekem a 27 evemmel 18% az esely egy honapban, szoval valoszinu hogy minden rendben van Nalad is csak ki kell varni a Te idodet! :D

"Az életkor hatása a fogamzóképességre fokozatos, nem lehet pontosan megjelölni a hanyatlás kezdetét. Valójában a termékenység csökkenése már 27 éves korban is észlelhető, és azután minden évben hanyatlik; 35 éves korra a teherbeesés esélye körülbelül a fele a 25 éves kori esélyeknek, miután körülbelül évente 3 százalékkal csökken.
A termékenység szempontjából az életkor a legkritikusabb tényező. Egy leánymagzatnak az anyaméhben eltöltött időszak alatt van a legtöbb petesejtje, születése pillanatától kezdve azonban ezek száma folyamatosan csökken. Az idő előrehaladtával ráadásul a sejteknek nemcsak a száma csökken, de minőségük is romlik..
A kor előrehaladtával a férfiakéval szemben a nők termékenysége csökkenő tendenciát mutat. 19-24 éves korban a teherbe esés valószínűsége ciklusonként mintegy 30%, 25 és 33 éves kor között már csak 18%. A nő harmincas éveinek végén az átlagos esély mindössze 13%, a termékenységi mutató a 40. életkor után pedig drasztikusan csökken."

KépKép
KépKép
tontica

Tontica: már csak ezt a hónapot kell kivárnotok, és próbálkoztok? Vagy már ez is próbálkozós hónap? :wink: Úgy látszik, az E vitamin nagyon sok mindenkinek bejött...Hány mg-ot szedsz?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso!

Köszi, hát nem lettem tőle nyugodtabb :wink: Éppen ezek miatt lehet nálunk benne az is, hogy nem volt szerencsénk. A 37 évemmel én már öreglány vagyok :wink: 34 évesen szültem Miksát, és simán "idős első szülő nőnek hívtak" nemcsak engem, hanem még nálam fiatalabbakat is.

Az idén egyébként már nem védekeztünk. De Miksához is kellett ennyi, csak akkor még mindketten stresszesen éltünk. Most legalább én nem.
A szeptemberben induló ciklusommal voltam a doktoromnál, és az tuti, hogy van pé-m, mert végig követtük uh-val. Csak nem találtuk el a jó időt, de az már megint másik történet (ez persze csak akkor igaz, mármint hogy az időt nem találtuk el, ha más bajunk nincs).

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,

ne haragudjatok, hogy most nem irok, egy kis tanacsra lenne szuksegem.

Nem gorcsolok, de neha neha szurkal valami alul a pocimban, olyan, mintha a petefeszkem lenne, de lehet, hogy nem az, egyszer az egyik oldalon aztan a masikon. Tuti nem gorcs, de valami szurkalas az biztos.
Ez normalis szerintetek? Kell valamit egyaltalan hastajon erezni a kismamaknak?

Legyszi akinek mar van tapasztalata errol vagy olvasott mar, irjon nekem.

Kicsit aggodom.

Koszi

Puszi mindenkinek.

Melcsi

Kép
melcsi6

Szirom: nem akartalak megijeszteni :wink: Beszúrom egy lapos görbémet, akkor megérted, mire gondoltam:

Kép

A Tieid ettől nagyban különböznek, úgyhogy emiatt is, meg az UH miatt is, ebből a szempontból nincs miért aggódnod....

SzezsoKép
KépKép
szezso

Melcsi: a mehtartoizmok huzodasat erezheted, ne aggodj, csak akkor van veszely ha gorcsolsz vagy verzel! 14 hetesen mar igencsak gyors iramban novekszik a mehed!

Szezso: igen, mar csak ezt a ciklust kell kivarunk, tegnaptol mar vedekezunk, nagyon nem szeretem de kibirjuk mar ezt az egy honapot egy egeszseges baba erdekeben, nem birnam elviselni ha baj lenne azert mert nem vartuk ki az idot.
Az E-vitamin tenyleg lathatoan hatekony!

Szirom: Nyugi! Lesz ott baba nemsokara! :D

KépKép
KépKép
tontica

Melcsi: Egyetértek Tonticával! Ne aggódj ez természetes érzés! :wink:

Coca: Drukk++++++++++++++++++++++++++

meg mindnekinek++++++++++++++++++++++++

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok,

Tontica, Ceni, nagyon koszonom a gyors valaszt!!!!!!!!! Most sikerult megnyugodnom. Ez tuti nem gorcs.

Tovabbi jo hetveget nektek es mindenkinek.

Puszi

Melcsi

Kép
melcsi6

Sziasztok!

Zoldi!
Azert csak ovatosan a huppanasokkal! :wink:
Kuldok nektek sok babaragacsot:¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤

Szirom!
Orulok hogy mar jobban van Miksa! :D
Ez az alvas nalunk is nagy kerdes!Marci ugyanilyen!

Tontica!
Oda rendelted meg hozzatok?
De jo hogy mar utolso honap!!!! :D

Nalunk is gyulik a keszlet! :D
Kép

Viszont amit kineztem neki karacsonyra az nincs raktaron! :? Remelem addig meg beszerzik!

Szezso!
Nekem is volt HSG-m!Nekem rontgenes volt!Egy pillanatig faj csak!!!
Drukkolok hogy minden rendben legyen!

Tobbieknek is ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
ancsa81

Mindenki alszik... Kép

Kép
zölddisznó

nem alszom. írtam egy csomó mindent, és nem ment át. Megynyomtam hogy elküld, és kilépett a babanet, újra be kellett jelentkeznem. :twisted:

Kép
gaby25

nem akarom újra leírni azt a hosszút :?

Szirom
neked írtam az előbb bővebben erről a kor dologról. A lényeg a lényeg, hogy a befektetett munka és energia idővel meghozza gyümölcsét, csak lehet kicsit lassabban érik a gyümölcs :wink: Már én is 32 leszek fene vigye :(

na megyek mert apa hív :D :wink:

Kép
gaby25

Hahó!

Dehogy alszom, csak a gyerek nem akart elaludni...

Ancsa! Mit néztél ki? Látom, nektek is van Jack :lol: Kár hogy nem megy a sínen rendesen, jó, tudom, nem is oda való, de Miksa azért tolná a sínen is :wink:

Nálunk ez a készlet, de még nem mindet kapta meg, írtam, hogy a Mikulásra bízok belőlük néhányat:

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom: Enyém gyerekek se voltak hajnaldók aludni. Nem értem mi van. Tegnap maratoni alvást nyomtak, úgy ébresztettem őket fél 5kor. Ma meg......

Minnyá jönnek dédimamáék :lol: :wink:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Gabi! Tudom, hogy ez neked nem vigasz, de én örülnék a 32-nek :wink: . Úgy egyébként nincs semmi bajom a korommal, csak a babaszempont az egyetlen, ami miatt szívesen fiatalodnék.

A másik meg az, hogy ha tudnám, hogy tényleg semmi gond nincs velünk, akkor nyugisabb lennék. De így sötétben tapogatózunk. Meg most nemtom, hogy keressek-e munkahelyet és hasonlók. Jó, hogy van már egy fiunk, és ez valamelyest megnyugtathatna, hogy megy ez nekünk, de azért ez sem biztos. Ezer példa van rá, hogy nem jelent semmit, hogy egyszer már sikerült. Lehet, hogy ő is isteni szerencse, meg azóta bajunk is lehet. Még nem tudom, hogy decemberben menjek-e vissza a dokimhoz vagy januárban, mert most tényleg egyre szebbek a görbéim, hátha. Mert az uram nem lelkesedik a vizsgálatért...
Most még fecsegek egy kicsit, vagyis inkább panaszkodom: szóval most meglehetősen rossz passzban vagyok, irtózom a bizonytalanságtól, és ez most nagyon bizonytalan helyzet. Tudom, hogy ez nem tesz jót a babaprojektnek, de ez nálam nem úgy megy, hogy halál nyugodtan hátradőlök, és várok. Most épp lassan egy éve nem sikerül a kistesó, most szűnt meg a munkahelyem és egyelőre nem kerestem másikat, mert ha dolgoznék, az horror a gyereknek a munkaidő miatt (anyagilag nem olyan nagy baj, bár én megszoktam, hogy rendesen hozzájárulok a családi költségvetéshez), épp beteg a kisfiam, pedig még csak kb. egy hónapja jár oviba, a férjemet pedig most nagyon fáradtnak látom, mert irtó sokat dolgozik. Szóval most kéne derűsnek, nyugodtnak lenni... majd leszek is ám azért :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!
A férjed miért nem akar kivizsgálást?

Kép
zölddisznó

Zöldi! Hááát, hosszú eszmefuttatás lenne, hogy megmagyarázzam, hogy miért menne el nehezen. Elmenne azért, azt mondta. De nem valami lelkes. Semmilyen orvosért se. Még látogatni is nehezen megy kórházba... Ha más férje lenne, én se érteném :roll:
De most ebbe nem kezdek bele, mert küzdök Miksával éppen, eszméletlen hisztis, meg én is... Épp rendet rakunk a hatszászezer építő meg mindenféle vacak között, mert már bokáig járunk bennük.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Na, mégis elaludtam :wink: Most ébredtem a szunyókálásból. Aludtam a gyerekek helyett is :lol:

Szirom
Hát a bizonytalanság nem jó. A hosszabb levélben erről is írtam, csak nem ment át. Jobb ha tisztán lát az ember, és nem ártana a vizsgálatokat elkezdeni, szerintem. Vagy volt már valami? Nem emlékszem, bocsi :oops: A pasik nem lelkesednek a vizsgálatért, de csak ráveszi magát, ha szeretne kistesót, nem? :wink: Az én párom sincs oda a gondolatért, de el fog menni. Nekünk most a munkabesztása miatt necces, mert most sem tudtak hétfőre adni időpontot, és hát szerdán valószinüleg már megint úton lesz. És több hétig nincs hétfőre időpont :( Remélem most sikeres lett ez a hétvégi hancúr, és akkor megússza :wink:

Kép
gaby25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?