Minden Kedves Katalinnak, nagyon sok boldogsagot kivanok Nevnapja alkalmabol!!!
Annacska!
Nagyon sajnalom, hogy nem tudtunk talalkozni! A kremekkel kapcsolatban szeretnem kerdezni, hogy megrendelted-e? Hogy tudnam kifizetni öket? Nagyon sajnalom, hogy nem tudtam öket atvenni es nem szeretnem, hogy miattam a nyakadon maradjanak.
Narcisz!
Annyira rendes vagy, hogy leirtad nekem ezeket! Most megneztem a papirokat, ki van tagulva. 4.6 cm. A szurit csak par napig adtam, most mar nem kell semmilyen veralvadas gatlot szednie, csak addig kellett amig az itteni korhazba el nem mentünk azert, hogy nehogy trombozisa legyen.
Almarytm nevezetü gyogyit irtak fel neki, aminek a hatoanyaga: flecainide acetate. Ez kifejezetten a szivritmus zavar kivedesere. Es harom honap mulva az orvos latni akarja ujbol.
Orülök nagyon, hogy a kislanyok jol vannak, es szepen fejlödnek! Nem tudom milyen a CTG vizsgalat, de sajnalom, hogy igy felkavarta öket. Es ez a korhazas dolog is! Remelem minden jol megy majd ettöl függetlenül! Jobbulast Neked Narcisz, igyal sok-sok teat!
Virag!
Köszike! Gondoltam Rad tegnap is, es most is nagyon szoritok, hogy talalkozzanak a picikek!
En ugy emlekszem meg Evi irta nekem, hogy inszem utan direkt javasoltak nekik az otthoni ‘ragyurast’.
Bea!
Mar tenyleg nem sok van hatra Nektek! Pihizzel addig is, minden rendben lesz meglatod!
Panka!
Gratulalok Emilihez! Gyönyörü a kep, es kivülröl is nagyon csini Emili otthona! Orülök, hogy vegül sikerült a 4D-s vizsgalat!
Sz.Heni!
Ritka, hogy valakinek ilyen fönöke legyen! Orülök neki! Vegül is mikor tudjatok kezdeni?
Anita!
Köszönöm szepen, mar sokkal jobban van, legalabb tudjuk, hogy miröl van szo.
Pupy!
Aranyos vagy, köszönöm! Most mar minden sokkal nyugodtabb. Sajnalom a munkahelyeden törtenteket, es sok sikert kivanok a mükörmözeshez!
Norwell!
Köszönöm Neked is! Mostanra legalabb mar tudjuk mi a baj. Puszika Kende babanak!
Dido!
Köszönöm szepen a jokivansagokat! Azert lett rosszul mert a bal oldali pitvar ki van tagulva amit mi eddig nem tudtunk, es sprintelt egyet (a nyul utan) aztan rosszul lett. Most viszont mar tudjuk mivel allunk szemben, igy könnyebb.
Jövö het csütörtök mar mindjart itt van, mennek a drukkok!
Hangyi!
Köszönöm szepen! A 19 nap az tenyleg nagyon rovid! Kivancsi lennek az orvos mit mond?
Cs.Heni!
Borzalmasan sajnalom a dolgokat amik Veled törtentek! Sok-sok eröt es hitet kivanok a folytatashoz!
Evi!
Köszönöm Neked is az együtterzest! Dorcika hogy van?
Evi79!
Igen, most mar nem hagyjuk magunkat! Nagyon varom mar a 4.-et! Orülök, hogy a kicsi Virag szepen fejlödik es van tejcsi is!
Judit