Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Na én is jól eltűntem.....de megkerülök lassan.
Ablakpucolás megvolt,kilincsfényezést nem vállalok :lol:

Szépen beírtam hétvégén,hogy majd jövök még...de esélyem sem volt.Apa apaszabin van,és végre nyomhatta a klaviatúrát :lol:
kavicska

Na itt vagyok még,csak technikai szünetet tartottam.

Ami a várakozást illeti...Én azzal töltöttem az időt,hogy tervezgettem.Ha vásárolni mentünk,mindig bementünk bababoltba,a Tesco babasorába,és vadászgattam az akciókat,és nagyon jókat ki lehet fogni-itt is ott is.
Aztán beköltöztünk az új házikónkba,és az volt az első,hogy berendeztük a babaszobát.Majd azzal telt az idő,hogy rendezgettem.Nekem nagyon jó érzés volt látni a kész szobát,hisz biztos volt ,hogy nemsokára-ami nagyon relativ -itt fog szuszókálni benne valaki.most ott szuszog,és a világ legboldogabb embere vagyok.

Nekem is voltak hullámvölgyeim,de igazából inkább akkor,amikor a lombik nem sikerült.Aztán amikor lemondtam arról,hogy sajátom legyen(nem bántam meg egy percig sem),és beleéltem magam,hogy úgyis lesz babánk,már nem voltak olyan mélyek a gödrök.Nekem inkább az volt nagyon nehéz,hogy a sikertelenség után naponta bemenjek a szülőszobára,és végignézzem a frissen szülővé vált emberek boldogságát.
Most annyira tartunk a sajár gyerek projektben,hogy az már szinte eszünkbe sem jut,hogy lombik,hanem hogy egy kislányt is örökbefogadunk.

Tirza!
Hogy vagytok?
Rég jelentkeztél!Mi van Matyi babával?

Mi jól vagyunk.
Márkóci ma 2 hónapos.Sokat vigyorog,sokat gőgicsél.Vannak színes lepkécskéi amiket imád bűvölni.Vettünk neki egy csörgőt,azt szereti rágicsálni,és mostanában a kedvenc elfoglaltsága ,hogy az öklét rágja,és folyik a nyál patakokban.Tud kisebb és nagyobb nyálbuborékokat fújni....a lényeg gondolom ugyanaz,folyik patakokban. :lol: Az 50-es garnitúrát már kinőtte,és vannak 56-os ruhái ,aminek szintén lassan kirúgja az alját.Épp ma mondtam a páromnak,hogy olyan gyorsan nő.Olyan jó lenne még nagyon sokáig így szeretgetni ilyen kis picin.Persze nagyban is imádni fogjuk....de annyira jó hogy ilyen kis ragacs.Bújik,szeretteti magát,és úgy néz ránk,mintha csak mi léteznénk neki.Lassan féltékeny leszek,mert kinyílik a világ,és már nem csak mi leszünk.

Most megyek,mert a mikis ragacsunk lassan ébredezik.
Puszi mindenkinek!
kavicska

Lányok, emlékeztek még többen Alexa78-ra, igaz? Múltkor a wiw-en írtam neki és válaszolt. Üdvözöl Benneteket és elnézést kér, amiért így eltűnt, de családi okok miatt nélkülöznie kell minket egy darabig.
ildi_ko

Sziasztok!

Kajla!

Annak is adsz igazolást aki "csak"dolgozik? :lol:
Nálunk most kezdődik a hajrá,Erzsébet-Katalin nap(ha van köztünk e két név viselője boldog névnapot!)megspékelve az adventi készülődéssel!Ha valaki nem tudná Dec.3 advent első napja!Ilyenkor esténként csak arra van energiám hogy gyors zuhany, bekukk ide és alvás.Ez lesz karácsonyig!Mire eljön az ünnep én már a hátam közepére sem kívánom.(Imádom ám a karácsonyt :lol: )Dec.elejétől az áruházban csak karácsonyi dalok fognak szólni.brrr
El tudjátok képzelni milyen ezt napi 12 órában 1 hónapig hallgatni? :lol:
Ja, a legszebb a párom karácsony- őrült!Leül a gép elé és tölti-csak tölti a karácsonyi számokat.Mindezt szept.óta!Szerintem ha csak azt hallgatnánk amit letöltött fél évig egyfolytában szólna.
A karácsonyi filmekről már nem is beszélek!
Olyan mint egy nagy gyerek!
Míg nekünk is lesz saját gyermekünk addig ő tölti be ezt a szerepet!

Vivi1!

Nem tudnád valahogy elküldeni nekem a membrán adását?Ha jól emlékszem felvetted.

Ildiko!

A multkor amikor megkaptam a táblázatot,néztem egy nevet ami nagyon ismerős volt nekem.Ő volt Alexa.Írtam neki egy emailt és kiderült egy másik forumról már ismerjük egymást.Milyen kicsi a világ! :lol:
[/b]
tvera

Sziasztok!

Mint a Gólyahír egyesület magyar hangja jelentkezem:
" A mai napon, 3 kis gólyabébi indult haza!"
Mind a három kislány: Laura, Réka, és Zsófia. :D

kizsó

Sziasztok!

Én is itt voltam veletek csak passzív olvasóként. Most olyan sírós várakozási depi van rajtam. De majd kinövőm. A karácsonyi készülődés még odébb van. Előtte még egy nagy hajrá a munkahelyen, mondjuk az már fel sem fog tűnni, mert végig sok a meló. Ettől többet meg már nem lehet dolgozni. De végre 4 év után az első olyan Karácsony, amit nem tanulással töltök. Azért ez is valami. Jó lett volna hármasban, de az még idén nem jön össze.
Annak azért nagyon örülök, hogy újabb családok babásodtak. Végre egy jó hír, sőt három. Gratulálok az új családoknak és sok boldogságot kívánok!

Zsu
nagyzsu

Sziasztok!

Tvera!

Nem irigyellek...Ezek szerint virágkötö vagy?vagy ajándékboltban dolgozol?
Biztos fárasztó egész hónapon át hallgatni a karácsonyi zenéket.
Mi csak 24-én szoktuk bekapcsolni,már ha eszünkbe jut.

Mi még nem kezdtük el a karácsonyi előkészületeket,bár már a karácsonyfánkat kinéztük.Van a kertünkben két fa ,ami egymáshoz nagyon közel,és persze az ablak előtt áll,azok mindenképpen kivágásra kerülnek tavasszal,és az egyiknek pont akkora,és pont olyan formás a teteje.....hogy az első karácsonyfának megfelel a házikónkban.

Az ajándékvásárlás....az most nehéz kérdés.Már apósom láncfűrésze megvan,az egész család beleszállt,csak mi vettük meg.Aztán hogy még mire lesz pénzünk.....a gyerekeknek biztos veszük ezt-azt.
Láttátok a Polár expresz című Tom Hanks mesét?Na két gyerkőcnek azt szeretném megvenni,szerintem nagyon jó kis mese a mikulásban való hitről,illetve nem hitről.Mi láttuk tavaly moziban,és utána megvettük dvd-n.

Olyan hihetetlen,hogy már karácsonyra kell készülődni.
De jut eszembe Anyu és a tesóm Kati.Nekik is kéne valamit beszerezni.
Na majd valahogy ezt is megoldjuk. :lol:

Kizsó!

Köszönjük a jóhíreket!Sok boldogságot a babákhoz!

Nagyzsu!
Gyere többet ha időd engedi,hátha kicsit sikerül erőt merítened köztünk.Bár tudom nem könnyű,és én könnyen beszélek,egy tegnap két hónapos kisbaba anyukájaként,de nemsokára nektek is lesz aki felkelt titeket éjjel!!!!Kisfiút,kislányt vártok?nevetek van már?Mióta vártok?Veled még ritkán találkoztam itt írj ha kedved van kicsit.

Most megyek,mert el kell kezdenem főzni,ha azt akarom,hogy valami legyen is belőlem ma. :)
Borsóleves csipetkével,és palacsinta lesz a menü.
Most csak azért ültem a gép elé,mert a férjem azt álmodta,hogy ma megkaptuk a határozatunkat,hogy mehetünk anyakönyveztetni Manócskát.De ilyenkor már rég elmegy a postás néni,mert a postától 3 házra lakunk.Itt kezd.Szóval még várnunk kell.Na ez a várakozás azért kellemesebb,de azért ott lógok egyfolytában a postaládán,hátha visszafelé bedob egy értesítőt...

Na jól van megyek nekiállok borsókázni.

Sziasztok!

Ui:A lehetőségekhez képest mindenkinek a legkellemesebb napot kívánom!
Zsuzsa
kavicska

Sziasztok!

Kajla: Olyan jó hogy írtad, milyen módon várakoztál. Hát igen, az eszével mindent tud az ember, csak az a pici szív, mindig sugdos valamit. :? És az éjszakák, most éppen egy kicsi fiúval álmodtam, fogalmam sincs hogy került hozzánk, valaki nekünk adta. :? És olyan édes volt, csak aludt, mi meg alig mertük felébreszteni, hogy most már enni is kéne. Mosolygott csak ránk. :roll: Hm, én is azt gondoltam 30 éves koromra lesz már gyerekem, de ez már sajnos nem fog bejönni. :oops: vagyis nem szülinapomra, de még a 30.-ba leszek ha megérkezik. :lol: :P :lol:

Kizsó: De jó, több szempontból is. Mert születtek új boldog családok, és mi is 3 lépéssel közelebb kerültünk a boldogságunkhoz. :P

Nagyzsu: Nehéz, tudom. Pláne ez az ünnepesdi ami elkezdődik, én is annyi szép kis ajándéknak valót látok. :?

Tvera: Még jó hogy írtad, mert én már itt számolgattam, hogy akkor mikor is kell gyújtani az első gyertyát, itt már van olyan szomszéd akinél kint van az adventi koszorú. :shock:

Kavicska: Szuper, hogy a kis pöttöm így nő! :lol: :P

KépKép
ancsúr

Először is sok boldogságot az új családoknak!
Ez reményt ad a várakozóknak is!

Vivi!
A Membrán adása engem is nagyon érdekel!

Tvera!
Akkor gyakorlatozhatsz a párodon! :lol: De jó! Klassz játszótársak lesznek a babával.

Kajla!
Köszi a bíztatást! Igen, türelem kell, de egy kos jegyű (én) és a türelem az két különböző dolog. :roll:
Engem a tanulás már nem kötne le. A hosszú évek alatt már begyűjtöttem egy csomó "papírt". :shock: Talán az angolt lehetne folytatni, de azt meg nem annyira kedvelem.

Kavicska!
Igen, az nagyon jó lehetett, hogy apránként berendeztétek a gyerekszobát, meg a holmikat is mind megvettétek. Nekem is sokat segítene ez, de engem az gátol, hogy nem tudom, picire vagy egy kicsit nagyobbacskára "méretezzem."
Mivel szeretek kötni, most úgy határoztam, hogy kötök édes kis pulcsikat olyan 2 évesnyi méretben. Ha így, ha úgy, majd belenő! :P
A lombik-bánatot sajnos én is nagyon jól ismerem. A legutóbbinál (3.) teljesen padlót fogtam. Nem vagyok egy depis alkat, de jópár hónapba telt, amíg elcsitultak a sírógörcsök és az önostorozás (pl. selejt vagyok, meg ilyenek).

Ancsúr!
A 30 az egy jó szám! Szerencse szám, meglátod!

Lányok!
Jó, hogy már a karácsonyi hangulat a téma. Nem akarok senkit megzavarni ezzel (bocs), de azért engem a karácsony mindig egy kicsit elszomorít, hogy megint itt van és még most sincs baba. (Hát ez lehet, hogy mégis depis gondolat :( ). De majd jövőre! :D Olyan jó lenne már az összetört díszeket sepregetni, meg a szaloncukrot a szőnyegből kikapargatni! :lol:

dnkata
dnkata

Na egy hozzászólás erejéig előkerülök:):)

Nagyzsu

nagyon nem vagy egyedül ezzel , én azt hittem mindennel megbírkozom, de lassan felér ez az egész a 6 lombikkal amit végig csináltam:(:(
Szóval megértelek, olvasni majdnem mindennap olvasok, bár nagyon nagyon erőltetem magam hogy ne tegyem mert most még ez sem hoz megnyugvást. ( látod ennyire sikerült :( ) A karácsonyi ünnep közeledte pedigcsak mélyebbre süllyeszt na meg ez a "gyönyörüséges" idő :(
Na jó nem rontom a hangulatot tovább, visszasüllyedek magamba meg a tankönyveimbe az legalább engem most elterel az állandó magamalattlevéstől (hú de szép magyarosra sikeredett :):) )

Sok boldogságot a családoknak :):):)
Mindenkinek jó készülődést karácsonyra, még jó hogy dolgozom az ünnepek alatt igy nem tudom nagyon sajnálni magunkat :):)

Na jól megvígasztaltalak:):)

Kajla
süti nincs de pár tételt átpasszolok , ha gondolod :):)

Ancsúr
30 ??????
Ha igy haladunk akkor lassan a nagymama korba lépek :(:(
Úgy járok mint a barátaink , majd megjegyzik milyen helyes az unokája :):):)

Naninga
naninga

Naninga!
Úgy látszik már hárman vagyunk nyűgöskék (vagy nyűgös kék :P ). Én is nagyon lagymatag vagyok, csak itt próbálok humorizálni, he-he.
6 lombik? Te jó ég! Én a harmadik után a padlóra kerültem.
Mióta vársz?
Különben, szerintem én vagyok a rangidős "kis-nagymama". Legalább ebben legyek már a lista élén, jó? :roll:

Nagyzsu! Fel a fejjel neked is! Eljön még az a várva-várt karácsony! Mint a legújabb családoknak most! Hú elképzelem, hogy óvatosan odarakják mózeskosárban a bébit a fa alá!! :lol: :lol: :lol:

dnkata
dnkata

Bocsi lanyok de ......az ido az nalunk hiany cikk.Na meg csak aazt veszem eszre hogy mar megint 2 oran keresztul enekelek a icipici nagyfiamnak.7520!!!!!!!
Harom lanyos csaladnak nagy nagy GRATULA!!!!!
NANIGA! DNKATA!NAGYZSU!Megy a simi es buuuufelejto sugik!!!!!
Karacsonyrol meg csak azt hogy nekem nem igazan volt csak mig apukam elt(de azok szupik voltak es olyan fura ezt nem csak felnott fejel erzem igy hanem mar gyerekfejeel is olyan jo volt szereteem!!!!!!De most mar nagyon varom!!!!!!Minden nap ujj es ujj tervem van hogy mily legyen a nagyon is varvavart szertartas amitt majd tovabb adunk a gyermekeinknek.24 ora neem lesz eleg!Intezeetben volt olyan hogy csak az ugyeletes nevelo volt bent meg en a tobbi gyereknek volt valaki aki meghivja.(vagy meglépet mert azert ilyen is volt (csavargyar)Na mar megint jar a szam bocsi lanyok.Puszi mindenkinek!!!!!

Kép
móncsi+3

Dnkata :)

Na jó , de csak akkor ha tényleg te viszed a pálmát akkor adom oda azt a helyet :):):):)
Mióta ???????
Hát a férjem elmondása szerint 10 éve :( de itt "csak" 18 hónapja :(:(
igen 6, tavaly novemberben fejeztem be végleg egy vetéléssel , addig bírta a szervezetem aztán feladta. De tényleg nem depizek itt eddig sem jöttem inkább , mert hiába mondják a lányok hogy irjunk nyugodtan ha mindig csak panasz van mindenki elmenekül és megmondom őszintén nekem azok a majd milyen jó lesz ha lesz nem segítenek MOST:(:(:(:(:(
Akkor majd biztos jót nevetek magamon de pillanatnyilag ez nem működik .

Naninga
naninga

Naniga: Teljesen megértelek. Én is ilyen vagyok, a milyen jó leszbe nem tudok élni. De azért próbálok a mában keresni jót, néha nem megy, azért legtöbbször igen. Ha mindig csak a jövőt várjuk a ma elvész, ezt küldték már nekem sokszor, hogy lassan elhiggyem. :lol: Ja, és a 30-cal felbontom a 4. x-et. De kit érdekel. :lol: :P A kor nem számít, 20 évesen is ismertem olyan begyöpesödött embereket, hogy akár 70 éveseknek is mondhatták volna magukat. :lol:

Dnkata: Az kell hogy legyen az bizti! :lol: Apa azt mondta a 2007-es év lesz nekünk a tuti, mert akkor minden szép lesz. :lol: Remélem igaza lesz a kis drágámnak. :P

KépKép
ancsúr

Moncsi: Elfelejtettem írni, de most pótolom. Szuper dolog lesz most már neked, így igazi családban ünnepelni. :lol: Sok-sok boldog karácsonnyal. :lol:

KépKép
ancsúr

Kavicska!

Az első volt a jó válasz.Virágkötő vagyok.
Tényleg fárasztó egész hónapban karácsonyi zenéket hallgatni,főleg mivel nem valami változatos.Napjában kb 50*hallani a jingle bell-t........egyszóval durva! :lol:
Nem sajnáljátok kivágni a fenyőfátokat?
Mi láttuk azt a filmet (párom miatt legalább 3* :lol: )tényleg jó kis film!

Az ajándék vásárlás nálam kész rémálom!Soha nem tudom kinek mit vegyek....Biztos veletek is előfordult már hogy gondban voltatok,ne legyen se túl kicsi se túl nagy ajándék.És itt nem feltétlen az anyagi részét értem!

Ancsúr!

Sokan elszámolták idén magukat,mert nem a vasárnap a lényeg a gyertya gyújtásban hanem hogy az utolsó gyertya karácsonykor legyen meggyújtva.Ezért kell dec.3-án meggyújtani az elsőt és a negyediket karácsonykor ami hétfőre esik.
A mi utcánkban is van egy ház ami már teljes díszkivilágításban tündököl.Szerintem még nagyon korai.

Dnkata!

Ezt teszem! :lol: Hihetetlen milyen gyerekes tud lenni.Most is mosolygok ahogy néhány "hülyesége"eszembe jut :lol: .
Kb két hete főztem toros káposztát(életemben először,igénybe véve anyukám telefonos segítségét :oops: )és mielött hozzá fogtam kérdeztem a drágámat szereti e.Erre ő :"igen,nagyon."Na, ezen felbuzdulva hogy végre nem a szokványos kajákat esszük neki vágtam.Nagyon finom lett de a drágám miután megkóstolta ezt mondta:"fúúúj,ez olyan mint a székelykáposzta!"Ha láttatok finnyás férfi arcot........Úgy elkapott a röhögés ahogy és amilyen képpel mondta hogy alig tudtam levegőt venni :lol: :lol: !

Naninga!

Nagymama kor???Majd arra figyu én mennyi leszek mire babánk lehet!Januárban betöltöm a 32-t :oops: !És még be sem adtuk a kérvényünket.Na de majd jövőre!!!!!!!! :lol:
Máskülönben én most érzem igazán jól a bőrömben magam,most értem igazán nővé!Jobb későn mint soha,nem? :D

A 3 gólyabébinek sok boldogságot!
tvera

Sziasztok!

Köszi szépen lányok a vigasztalást. Nagyon jól esik. Sajna most ilyen hullámvölgyben vagyok. Ráadásul minden ismerősnek babája lesz, és a munkahelyen sem hallok mást, csak hogy milyen az, ha megmozdul, milyen szoptatni.Erről beszélnek egész nap. Szép történetek, csak fájó hallgatni.

Kavicska!
Szoktam írogatni a fórumra, de utóbbi időben csak olvasó üzemmódba mentem át. Mi 2004 májusban kezdtünk a Tegyesznél az örökbefogadást. .2005. februárban jutottunk be tanfolyamra.A Gólyahírnél 2005.májusban írtuk alá a papírokat. Most legutóbb egy hete kérdeztem 56-ak vagyunk.Nagyon hosszú időnek tűnik. Eddig lekötött a fősuli valamennyire. Így nem tűnt fel annyira a várakozás.De most így az ünnepek közeledtével nagyon.Nekünk mindegy, hogy kisfiú lesz, vagy kislány. Mindkettőt nagyon tudnánk szeretni. Nevek is vannak már. Ha fiú lesz, akkor Zoltán Gábor bátyám után. Ő lesz a keresztapja. Ha lány, akkor még nem teljesen döntöttük el, mert több név is nagyon tetszik. Jennifer, Renáta...

Ancsúr
Tényleg sok szép minden van. Sok szép játék, csörgő. stb karácsonyra. Lehet azért a leendő picinknek is ott lesz valami a fa alatt, hogy érezze lélekben már velünk van.

Dnkata!
Hasonlóan érzünk. De jövőre talán majd mi is mesélhetjük a karácsonyi élményeinket. Remélem én is a 30 szerencse szám. Novemberben elértem.

Moncsi+3
Köszi. A Karácsony úgy az igazi nagy családdal, szülőkkel, gyermekekkel. Testvéremék gyermekei olyan hangulatot szoktak csinálni, pedig már nagyok.

Naninga!
Kitartást a sok tanuláshoz, és ne vedd át tényleg a rossz kedvünket. 6 lombik az tényleg nem semmi. Nekem is 3-nál adta fel a szervezetem, meg utána én is. De mostmár csak jó jöhet.
nagyzsu

Sziasztok Lányok!

Nem voltam kb. 1 hétig, mert a babaszobánkat csináljuk. Festés, bordűr, lamináltlap, szekrények, kiságy, lámpa kipipálva. Minden a helyére került. :D Ma szőnyegért rohangáltam, de olyan csúnyák voltak, hogy inkább nem vettem. Majd szombaton a páromat is viszem, 4 szem többett lát, majd együtt kiválasztjuk a legszebbett.

Egy ismerősöm kérdezte, hogy mi hiányzik még a babaszobából. Én meg rávágtam, hogy márcsak egy gyerek. :lol: Kicsit furá nézett rám! :lol: :lol:

Én is a 30.-dik szülinapomra terveztem a babát. 29 voltam a babaprogram elején, most 33 vagyok :cry: . Hááát, már 4 éve terhes vagyok! :cry:

A karácsonytól félek egy kicsit, mert olyan hülye lekis vagyok. Tuti végig bőgöm és majd a baba ajándékát szorongatom, amit ma vettem. Lehet kezdek meghülyülni, de mostanában a kispárnámnak énekelek, mintha az lenne a gyermekem. :oops: Ti nem szoktatok ilyet csinálni?

Rakok fel képeket a babaszobáról jövő héten!

Ja és még annyi, hogy a Membránt mindenki megnézheti nálunk! :lol: A neten még nincs, de figyelem és amint a Mtv felrakja szólok.

A 3 babának sok boldogságot kívánok!

Sok puszi! Kép Ilyen lámpát vettünk a babánknak! :P

Kép
vivi1

Bocsi a hibákért, inkább megyek és alszok egy jót!
Szép álmokat!
Kép

Kép
vivi1

Ó Vivi, tudom mit érzel! Kitartás, nemsokára a kisbabádnak énekelhetsz!!!!!!!!!
Kép :wink:

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok!

Úgy látom már megint én vagyok a ráérős háziasszony :lol:
A gyerkőc itt alszik a heverőn,apa éjszakás volr ,ő a franciaágyon alszik.Tegnap megfőztem annyit,hogy mára is van kaja,annyi palacsintát sütöttem,hogy még a tesómék,és apuék is kaptak bőven.Mondjuk a palacsinta direkt kédzült ennyire sokra.Rozi(mosógép) berugva.......Szóval titeket fárasztalak :lol:

Nagyzsu!

Szép neveket választottatok.
Nem tudom most ,hogy van,de annak majd járjatok utána ha számít nektek,hogy egy időben a Jennifer-t csak Dzsennifernek engedték anyakönyvezni.Bár hangzásra ugyanolyan szép így is.
De sokan megtorpantak miatta.Azóta lehet hogy engedélyezik így is.Nem tudom.

Tavaly én is mélyponton voltam karácsonykor,egy csomót bőgem,mert még csak ketten vagyunk,utána meg egy csomót bőgtem azért,mert milyen jó ,hogy végre ketten vagyunk,és hogy ennyire szeret a férjem,és van valaki akit ennyire szerethetek. :lol:
Persze azt hozzá kell tenni,hogy 28 évesen ismertem meg a férjemet.Ha előbb teszem,lehet ,hogy lecsuknak érte :lol:

Na persze én minden karácsonykor tudnék bőgni a meghatódottságtól.

Lányok!

Nem kell aggódni a koron.
Én 32 vagyok. Szóval 30-asok 40-esek hajrá!
Én láttam a munkahelyemen,hogy a mostani először szülő nők,a mi korosztályunk.Manapság annyira ritka,hogy valaki 20 éves kor körül szül.Szóval nem fogunk kilógni a szülői értekezleteken a sorból.nyugi.
Én csak azért sajnálom,hogy csak most lettem anya,mert kevesebb időt tölthetek a kisfiammal.Persze a tesót még bevállaljuk.

Vivi!
Nagyon szép lámpát vettetek.Nekem is tetszettek ezek.Feltettétek már?Mennyire világít ?Ad árnyékot a falon?
Én párnát nem szoktam dajkálni,és énekelni sem szoktam neki,de a kisruhák amiket a Manó születése előtt beszereztünk,néhányszor megölelgettem.Remélem ez normális dolog.Lehet hogy jobb lett volna ha gyakorlom az éneklést,mert Márk imádja ha énekelek(biztos baj van a hallásával)csak az a baj,hogy kevés a repertoár. :lol: :lol: :lol:

Most megyek,mert ébredezik a hercegem.
Puszi!Kellemes napot!
kavicska

Kata!
Fel a fejjel!!! :wink:

Naniga!
Tétel? Én már töröltem a szótáramból ezt a szót! :lol:
Felmentés megadva! :wink:

Kép

Kép
kajla

Sziasztok!

Tényleg érdekes ez, hogy 30-on alul aki megtehetné az sem vállal gyermeket. Nekem az osztálytársaim még szinte 1-2 kivétellel férjhez se mentek.A karrier az első náluk. Rajtam csodálkoznak, hogy én meg már igen. Úgyhogy én is remélem, hogy nem néznek nagymamámak majd a szülőin.

Vivi1
Nagyon szép a lámpa, nekem is tetszik. Mi még nem vettünk, csak nézegettük, mert eddig nem találtunk olyat ami nagyon megtetszett volna. Bóhocosat lehet kapni, de valahogy az annyire nem szimpi. Nekem mindennemű bohóc ijesztő. Na de ez az én butaságom. A gyerekszobára kiváncsi leszek én is. Majd tegyél fel képeket. Hátha még plusz ötleteket kap az ember. Nagyjából kész van a mienk is, már nem sok dolog hiányzik, de mindig lehet újabb ötleteket nyerni.
A Karácsony tényleg olyan lelkizős ünnep. Összejön a család, boldog mindenki.
Én még kispárnának nem éneklek, de sokszor megállok a kiságy előtt és beleképzelem. Na meg nagyon sokszor álmodom, hogy van egy pici babám. Öltöztetem, pelenkázom. Reggel meg boldogan ébredek, de nagy hiányérzettel, hogy hol van, és szeretnék tovább álmodni.

Kavicska
A Jennifer nagyon tetszik nekünk, de úgy hogy Dzsennifer már nem az igazi. Ha csak úgy engedik, akkor persze marad másik név. Ezen már nem fog múlni. Annyi szép lány név van.
nagyzsu

Nagyzsu!

Már tegnap is próbáltam privit írni, de nem engedte a rendszer.
Jennifernek nem lehet anyakönyvezni csak Dzsenifernek egy n-el. Elég közelről érintettek vagyunk a témában.... :lol: A Jenni- t viszont lehet.

Ettől függetlenül azért kerestelek, hogy ha van kedved összefuthatnánk a városban valamikor....

KépKép
jiny

Sziasztok

Kajla

Köszi a felmentést :D :D
De mi az a villámokat szóró felhő ? :):)

Vivi

szép a lámpa :) De most döbbentettél rá hogy azt még nekünk is kéne vennünk, sőt szőnyeget is de azt én sem láttam szépet :(
Én ris-lámpán gondolkozom azt ki lehet dekorálni mint a falunkat , azt festetünk rá amit csak akarunk :):)
Ja
és nem szoktam ilyet csinálni ( mármint a párnámnak énekelni, bár szerintem ha én rákezdenék még ez is elmenekülne :):):):) ) én a magamban őrlődős tipus vagyok.

Lányok

Azért köszi a sok megértést a hangulatom ugyan nem sokat javult , de a tény, hogy megértetek sokat számít :):)
Tényleg bocsi a depiért , de most tényleg nagyon sok minden összecsapott a fejünk felett és a közelgő karácsony sem javít ezen.
Próbálom magam nagyon mélyen belevetni minden másba ami nem a babáról szól, sőt nagyon gondokozom azon (nem tudok már hinni az idei babában ) , hogy még elmegyünk arra a welness hétvégére amit a párom kapott ajándékba :):)
Igaz nem nagyon találunk közös 3 napot amit összetudunk egyeztetni de megpróbáljuk :(

Legalább a napocska sütne ki !!!!!!!! :):):) az fél siker lenne ( no nem most este ) :):):)

Naninga
naninga

Naniga!
Kérdésedre a válasz: egy gif :lol:
Kevésbé viccesen: csak úgy betettem! Szerintem tök aranyos! Imádom a durcikat, pl. Morgó, Duli-fuli...

De akkor itt van Neked egy másik:

Kép

Kép
kajla

Jiny!

Köszi szépen az infót. Akkor majd gondolkodunk más néven, van pár a talonban.
A talit majd összehozzuk. Jövő hét sajna nem jó, de net, meg fórum közelben leszek és megbeszéljük. Köszi.

Naninga
Szerintem is ha tudtok menjetek el a wellness hétvégére, bizti jót tenne. Feltéve ha a suli engedi, meg a vizsgák. Lehet nekem se ártana valami. De sajna se szabi, se teljesen összeegyeztethető hétvége párommal.Úgyhogy max városon belüli progik.Feltéve, ha az idő is jó lenne.
nagyzsu

Sziasztok!
Apa felváltott Matyi ringatásban. :D

Vivi!
Tudod karácsonyig bármi történhet, kitartás! Ha jól emlékszem kettővel álltatok utánunk.
Jó tanács, kezdj el mással foglalkozni gondolatban, és akkor biztos jön a telefon. Mi is így voltunk, megszületett az unokahúgim, így szinte minden gondolatunk körülötte forgott, meg sajnos volt/van egy tragédia a családban, így a gondolataink nem állandóan a baba körül forogtak (csak minden második gondolat volt a baba :lol: ), aztán egyszer csak jött a telefon. Tényleg teljesen váratlanul ért, pedig előtte állandóan minden csörgésre azt gondoltam, hogy biztos Gabika hív. Meg közben elkezdtem agyban arra készülni, hogy még biztos nem lesz idén babánk, és megpróbáltam jobban a munkára figyelni. Aztán tessék, itt van Matyi. :D Közben apa visszaadta, így most itt gépel velem. :D

Nagyon szuper a lámpátok, nekünk is ez a család van, csak sünis gombásban.
A miénk nem árnyékol, mert elég magasan van, és a figurák között azért elég nagy a hely.

Kavicska!
Átugorhatnék hozzátok egy kis palacsintáért? Imádom, még meztelenül is. :oops: :lol:
Megértelek, én is csak most látom, hogy milyen gyorsan nőnek a gyerekek. Nem gondoltam volna, hogy olyan gyors lesz a növés, hogy még egyik nap rá tudom adni a rugit, másnap meg már nem tudja benne kinyújtani a lábát. A kisebb méretű 56-osokat már kinőttük hosszra, széltében még nem. Mondjuk hülyén vannak méretezve a babacuccok is, mert van olyan 56-os, ami még óriási rá. ma este már 3160 g-ok voltunk.

Nagyzsu!
A bohócok nekem sem szimpik, nekem inkább a szomorúság jut róla eszembe, mint a vidámság, meg egyszer láttam egy bohócos horrorfilmet, azóta a hideg kiráz a bohócoktól.

A Szervusz Szergejre emlékeztek? 30-as, 40-es korosztály előnyben! :lol: Akkor még szerettem a bohócokat. :D

Tvera!
Nagyon szép szakmád van, és a munkahelyed is csodaszép, a virágboltnak mindig olyan jó és meghitt hangulata van.
Imádom a karácsonyi dalokat, de azért én sem bírnám állandóan ezt hallgatni.

Jiny!
Most látom csak a második vonalzótokat! :lol: Fiút vagy kislányt szeretnétek?

A 3 új családnak, illetve bővült családnak nagyon sok boldogságot kívánok!

Kép
tirza

Nagyzsu!

Akkor majd a jövőhéten egyeztetünk!!

Tirza! Nagyon szépen növögettek! Csak az a baj, hogy olyan gyorsan telik az idő...
Tesót meg időben elindítottuk. Gondoltuk, hogy most nem megy majd minden olyan gyorsan mint Dórinál. Hát eddig igazunk is lett. Hogy fiú vagy lány teljesen mindegy! Úgyis a mi kicsi babánk fog választani bennünket. :lol:

KépKép
jiny

Sziasztok!

Nagyon boldog névnapot a Katalinoknak!
Kép

kizsó

Köszi Kajla :)
Az előző jobban illett a hangulatomra. (duli-fuli)
A második viszont nagyon kéne nekem most odakinn :):)
De beosztom őket :):):)

Nagyzsu

Igyeszem :):) a naptárt bújom azért a nyamvadt 3 napér,t szabink még lenne , csak össze-vissza dolgozunk, plusz vizsgák, így elég nehéz lesz:(:(

Naninga
naninga

Itt nézelődhettek, lámpa, polc, stb....., minden szép dolog a babaszobába. :P
http://www.faunatrade.hu

Kép
vivi1

Sziasztok!

Vivi1!
Köszi a honlap címet, megnéztem jó cuccok vannak fennt. Szép kis lámpák. Meg minden.

Tirza!
A bohócokról ugyanazt a filmet láthattuk. Én is egy horrora emlékszem. Így amit kaptam bóhocos díszt is kiüldöztem a lakásból.

Jiny!
Mostmár tényleg összehozzuk a talit, amit régóta tervezünk. Köszi. Tudod én az utóbbi időben begubóztam. Bocsi.

Minden jót!

Zsu
nagyzsu

Sziasztok!

Rátaláltam erre a képre, és egyből rátok gondoltam! :D Remélem kicsit jobb kedvre derít titeket!

Kép

kizsó

Sziasztok!

Teszek fel egy képet a közelgő advent miatt!

Kép

Ez pedig az üzlet ahol dolgozom.Jobban mondva az egyik része. Kép
tvera

Hhúúúúúú!

El sem hiszem hogy sikerült!
tvera

Őket csak azért küldöm hogy mindenki,boldogan,békésen készüljön a karácsonyra!

Kép
tvera

Kavicska! A lámpát már feltettük, nem árnyékol, 60-as égő van benne.

Tirza! Olyan jó, hogy írtál!!! :P

Kizsó! A kép naaagyon ari, köszi! :D

Tvera! Szép az üzlet, meg a koszorú is. Te csináltad?
Mindenkinek szeretettel! :D
Kép

Kép
vivi1

Sziasztok!

Nem nagyon szoktam ide írogatni,de most megteszem,mert szeretnék egy kis reményt adni az elkeseredetteknek.Velünk csoda történt!!!Megprobálom röviden leírni a történetünket:26éves vagyok,a férjem 35.Volt egy sikertelen lombikunk és a következőre is csak 8% esélyünk van.Nov.6-án beadtuk a kérelmet örökbefogadásra,mondták,hogy kb.5évet kell várni....Másnap megcsörrent a telefonom és egy nagyon régi ismerősöm hívott(gyerekkoromban találkoztunk utoljára,ott lakik ahol a nagypapám),hogy a papa mondta szeretnénk öribabát.Itt volt a csoda elásva,mert ő meg világrahozott egy gyönyörűséges kislányt akit otthagyott a kórházban,de még nem mondott le róla,nehogy elvigyék intézetbe.(Titkolt terhesség volt,még a papa sem tud róla.)Ha mi is szeretnénk akkor ő szívesen lemondana a javunkra,mert tudja,hogy nálunk jó helyen lesz a kicsi.Képzelhetitek,hogy meg sem bírtam szólalni.A mai napig meg kell magam csípnem,hogy tudjam nem álmodom.Dórikát 2 hetesen mi hoztuk haza a kórházból.Szerintem ez tényleg csoda.Mivel nincs határozatunk,hogy örökbefogadó szülők lehetünk családba fogadtuk,engem jelöltek ki gyámnak.Ha megkapjuk a határozatot természetesen örökbefogadjuk.
Bocs,hogy hosszú lett,de remélem most már ott van a lelketekben a remény.Karácsonyig még bármi megtörténhet.
mereszt

Hú, mereszt ez tényleg csoda :D
Sok boldogságot nektek a kis Dórikával!!!

Kép
Kép
emike

Mereszt, ez egy igazi reményt adó karácsonyi történet!
Szeretettel gratulálok Nektek!

Kép
Kép
ggabszi

Mereszt: Nagy-nagy gratula nektek, és így ismeretlenül is sok boldogságot kívánok! :lol:

Tvera: Nagyon szép helyen dolgozol! :lol:

Kizsó: Köszi a babákat! :lol: :P

Nagyzsu: Ám összehozhatnánk egy közös talit is. :P Én is át tudok ugrani. :lol:

Vivi: Szép a lámpátok, ügyik vagytok! :lol:

KépKép
ancsúr

Hát jól eltüntem megint :oops: Olvasni azért jártam erre. :wink:

Minden szülinaposnak és névnaposnak sok-sok boldogságot kívánunk! Félek, hogy valakit kihagyok, ezért szeretettel mindenkinek:
Kép

Kihasználtuk a jó időt és mindkét hétvégén útra keltünk :D
Múlt héten vasárnap Esztergomba, most szombaton pedig a közlekedési múzeumba. Esztergomban a galambkergetés volt a legjobb Miklósnak- közben hangosan kiabált"Pipi!!!!", pedig otthon brú, brú-nak nevezi. :lol: Hiába falusi gyerek. :lol: Sajnos ezen a héten Apa szinte csak aludni jár majd haza, hétvégén is dolgoznak majd. :(

Lassan én is hozom a Miklós mondta-t :lol:
Csak állunk és nézzük, mikor beszélget az állatokkal. Egy-egy valódi szót is felfedezni már, de inkább csak halandzsa, de GYÖNYÖRŰ beszéd :P Velünk még max. 2 szóval kommunikál és sokszor csak a szavak elejét mondja. Pedig tudja, de így egyszerűbb :wink: anyáék úgy is értik. Tegnap du. 10km-es kocsiút közben: koukáriká vagy valami ilyesmi. :D Délután kimondta, hogy kukurikú vagyis az előbb írt változatát, és ez úgy tetszett neki, hogy egész úton ezt hallgattuk. Autótótótó- múlt héten még így hangzott az utánfutó, de ma délelőtt már más is rájött mit is mond. A teherautó eddig te volt, de tegnap óta már teautó :D Csak kapkodtuk a fejünk. Ma hívtam, gyere kikisérjük a mamát. Felált és azt mondta "kikiszéj". Apa elénekelte neki a "Riszálom úgyis, úgyis-t" Kb 15x még elhangzott a felkérés "Riszáum" :lol: és egyszer csak odajött odatolta kis kezével az arcom apához- "Anya Riszáum" Képzelhetitek micsoda riszálás volt nálunk. :lol:

Képzeljétek mivel lepett meg Anyósom. Egy hiper-szuper mindentudó varrógéppel. Csak úgy. :P Mindig őt kértem meg, hogy varrjon fel ezt-azt vagy én használtam a 30 éves gépét. Azt mondta már rég szeretett volna meglepni, mert tudja mennyire szeretek vagyis szeretnék varrni és most összegyűlt rá a pénze:P Annyira örültem. Aznap mikor hazahoztuk fél 1-ig próbálgattam. Szuper masina :P

Kizsó
Olyan jó lenne ha többet írnál mi van Veletek. :D Hiányzol :!:

Mindenkinek szép délutánt, ölel mindenkit: Süni

Kép
renóca

Süni: Nagyon jó volt olvasni a soraidat! :lol: Miklóska is milyen gyorsan fejlődik, milyen csodás perceitek, óráitok, napjaitok.. lehetnek. :lol: Nagyon édes lehet, ahogy ízlelgeti a szavakat! :lol: :P

KépKép
ancsúr

Ancsúr!

Akkor tartunk egy közös talit! Úgy hozzuk össze jövő hétre, hogy neked is jó legyen.
Minden jót!

Zsu
nagyzsu

Nagyzsu, Ancsúr! Mit szólnátok egy jövőhét péntekhez? Mondjuk délután? Dóri négykor eszik szóval előtte vagy utánna...

KépKép
jiny

Sziasztok!
Régebben írtam ide néhányszor. Bíztatni jöttem én is a karácsonyi történetünkkel. Az előző évben karácsony közeledtével eléggé padlón voltam. Túl néhány sikertelen lombikon és egy papírral a kezünkben miszerint a genetikai vizsgálat eredményeképpen nekünk még lombikkal sem lehet gyerekünk a tudomány jelenlegi állása szerint.
A határozatunk szeptemberi volt és olyan távolinak tűnt, amikor nekünk is lehet babánk. Megint egy karácsony kettesben. Már a sokadik évvége, amikor azt gondoljuk, hogy a következő év lesz a mi évünk.
Azért sokat romantikáztunk a párommal, jó volt összbújni. Gyorsítva a történeten: januárban állandóan rosszul voltam. Korábban is voltak már ilyen tüneteim, akkor egy hatalmas cisztát növesztettem éppen. Februárban rábeszéltem magam, hogy végre elmenjek dokihoz, mert a helyzet nem akart javulni. És mit lát a dokink: egy gyönyörű 8 hetes magzatot. Genetikusunk a hírre padlót fogott. Azóta megszületett a kislányunk. Vannak még csodák!
mony

Szia Mony! Jó, hogy írtál. Hogy van a kicsi Alíz?

Kép
Kép
ggabszi

Jiny, Nagyzsu: Hétközben nekem nem igen jó, mert pénteken is kb 4-re érek haza, és akkor kb fél 6 mire be tudok menni hozzátok. :roll: De ha egyszer hétvégét hoznánk össze az jobb lenne. Lehetséges?

Mony: Gratulálunk a csodamanótokhoz! :lol:

KépKép
ancsúr

Ggabszi teletubbies nem tudod hol lehet kapni marmint plussit?Nekunk van harom video kazetank ha letudod masol szivesen oda adom.+ 1 amit a videonk tegnap evetmeg!Csabibaba mar most felfigyel a hangokra,foleg a baba arcu napocska hangjat szereti.

Kép
móncsi+3

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?