Sziasztok!
Apa felváltott Matyi ringatásban.
Vivi!
Tudod karácsonyig bármi történhet, kitartás! Ha jól emlékszem kettővel álltatok utánunk.
Jó tanács, kezdj el mással foglalkozni gondolatban, és akkor biztos jön a telefon. Mi is így voltunk, megszületett az unokahúgim, így szinte minden gondolatunk körülötte forgott, meg sajnos volt/van egy tragédia a családban, így a gondolataink nem állandóan a baba körül forogtak (csak minden második gondolat volt a baba
), aztán egyszer csak jött a telefon. Tényleg teljesen váratlanul ért, pedig előtte állandóan minden csörgésre azt gondoltam, hogy biztos Gabika hív. Meg közben elkezdtem agyban arra készülni, hogy még biztos nem lesz idén babánk, és megpróbáltam jobban a munkára figyelni. Aztán tessék, itt van Matyi.
Közben apa visszaadta, így most itt gépel velem.
Nagyon szuper a lámpátok, nekünk is ez a család van, csak sünis gombásban.
A miénk nem árnyékol, mert elég magasan van, és a figurák között azért elég nagy a hely.
Kavicska!
Átugorhatnék hozzátok egy kis palacsintáért? Imádom, még meztelenül is.
Megértelek, én is csak most látom, hogy milyen gyorsan nőnek a gyerekek. Nem gondoltam volna, hogy olyan gyors lesz a növés, hogy még egyik nap rá tudom adni a rugit, másnap meg már nem tudja benne kinyújtani a lábát. A kisebb méretű 56-osokat már kinőttük hosszra, széltében még nem. Mondjuk hülyén vannak méretezve a babacuccok is, mert van olyan 56-os, ami még óriási rá. ma este már 3160 g-ok voltunk.
Nagyzsu!
A bohócok nekem sem szimpik, nekem inkább a szomorúság jut róla eszembe, mint a vidámság, meg egyszer láttam egy bohócos horrorfilmet, azóta a hideg kiráz a bohócoktól.
A Szervusz Szergejre emlékeztek? 30-as, 40-es korosztály előnyben!
Akkor még szerettem a bohócokat.
Tvera!
Nagyon szép szakmád van, és a munkahelyed is csodaszép, a virágboltnak mindig olyan jó és meghitt hangulata van.
Imádom a karácsonyi dalokat, de azért én sem bírnám állandóan ezt hallgatni.
Jiny!
Most látom csak a második vonalzótokat!
Fiút vagy kislányt szeretnétek?
A 3 új családnak, illetve bővült családnak nagyon sok boldogságot kívánok!