Sziasztok!
Cat!
Jó, hogy Oli csak vizet iszik, az én lányaim már nagyon rászoktak a gyümölcslére, el kell dugnom előlük a dobozt, akkor nem látják, nem keresik, és akkor jó a víz is. (Bár mostanában a Szentkirályin Micimackóék vannak, na azóta Maci-víz a sláger
Ez az újság előfizetés jó ajándék-ötlet, eddig eszembe sem jutott! Mondjuk most nyertem anyukámnak Nők Lapja Konyha előfizetést (meg magamnak is
) , még nyerek gyorsan anyósomnak aztán megvan a karácsonyi ajándék
Mi is négyesben karácsonyozunk, legalábbis nagyon remélem, hogy a férjemet nem rángatják be ügyelni
Tavaly is ő vitte 24-ét, előtte is sokat ügyelt karácsonykor, szilveszterezni meg jó ég tudja mikor szilvesztereztünk kórházon kívül. Amíg dolgoztam, átmentünk egymáshoz az osztályra és koccintottunk
De mindig az volt, hogy nekünk nincs gyerek, meg mi vagyunk a fiatalok, vigyük az ünnepeket. Erre idén megint rá akarják sózni, pedig azért van olyan is, akinek se kutyája, se macskája, fiatalabb is...
Na mindegy, nem panaszokodom megint. Remélem 4-en leszünk, de menün még nem gondolkodtam, olyan messze van még... most elsősorban az adventi koszorút kellene megcsinálnom, meg gyártom az üvegmatricákat a tükrökre, ablakokra, no meg persze ott a magasságmérő ami nem akar elkészülni
mostanában nem tudom mi van velem, 11-kor kidőlök
Pedig még tanulnom is kell, szombaton vizsgázom betegjogokból
Meme!
Sajnos ennyi volt a társasági jog
Bár ez a polgári jogi tanszékhez tartozik, azt meg még tanulok bőven, szombaton folyt. köv. kötelmi joggal, hátha azt is ez a pasi tartja
Az mp3-t még nyáron nyertem a Pepsivel, csak nem siették el, 2 hete szállították ki. Nem értek hozzá, de a hugom szerint nagyon jó kis masina, meg talán jó drága is, ezért csapott le rá.
Konyhai robotgépre van egy tippem: A Barillával most lehet nyerni
Bár elég nehéz, már elég sok kódot beküldtem, de nem jött még össze.
Viszont a játékosok egy része el szokta adni amit nyer, most is hirdetnek ilyen gépeket, és így a bolti árnál valamivel olcsóbban lehet hozzájutni. Ha esetleg érdekel, rákérdezhetek mennyiért árulják.
Lilla!
Tényleg régen tettél fel képeket, nagyon nagyra nőttek a gyerekek
És ezek a cuccok, elájulok! Pláne mikor írtad, hogy turisak. Mondjuk sajnos én nem nagyon tudok eljutni turiba, pláne mostanság, már alig várom, hogy ovisak legyenek
Köszi amit írtál a kislányról. Engem az zavar leginkább, hogy nem egyenletes a fejlődése. Mert elég hülyén néz ki, ha megtanul olvasni és pelenka van a hátsóján, nem?
A bili egyáltalán nem érdekli
Mondjuk én is hamar megtanultam olvasni, ugyanígy, kérdezgettem a betűket aztán valahogy összeállt a kép, 4 évesen már olvastam-írtam, 5 évesen az oviban (mivel sosem akartam aludni) nekem kellett felolvasni a mesét a többieknek. De azért 2 évesen még azt sem tudtam, hogy van betű...
Ezt rajzolta Petra mint "napocska"
Szerintetek is beleképzelhető?
Baba!
Gratulálok a mérleg-nélküliséghez
Sajnálom Annát, remélem hamar túl lesz rajta.
Edit!
Jó a krácsonyi menü, azt hiszem ellesem, bár én a halat inkább csak valamelyik hétvégén csinálom meg. Nálunk tuti nem lesz külön gyerek menü, mert úgyis abból akarnak enni amiből mi, a halat meg nem fogom szálkázgatni nekik...
Brigi!
Nálunk is mostanában változik a délutáni alvás, csak fordítva: Pepe már délben kóvályog, mert ő ébred reggel korábban, Csenge meg nem álmos, csak 1 óra körül. Így aztán ebéd után Petra hamar elalszik, Cseni meg forgolódik egy órát. Persze Petra ébred hamarabb és ébreszti Csengét is. De szó szerint, odamegy hozzá, megsimogatja és mondja neki, hogy keljen fel
Ha ilyen simán nem megy, akkor felhúzza a szemhéját
Teszek fel néhány képet a szülinapról:
Ilyenek voltak a torták: (természetesen Micimackós
)
Még véletlenül sem néznének soha rám ha fotózok...
Ditke