Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt, sziasztok csajok!

Cat!

A főzésnél, sajna nem tudok segíteni, mivel leszek olyan kényelmes, és az ünnepeket végig anyukám főzi át. :wink:
A 24.-ét úgy oldom meg, hogy ebédelni át megyünk, aztán gyertya gyújtásra spuri haza, csak sütike meg ilyesmi kell részemről. Tudom kényelmes vagyok, de nekem még nincs erőm szakítani...Viszont 27-én mindezt bepótolom, ugyanis akkor jönnek barátaink hozzánk, velünk együtt leszünk 20-an!!! Ez minden évben így megy, összejövünk, csak mindig máshol. Most Nálunk....
Akkor sült húsokkal, pácolt dolgokkal, salátákkal oldom meg, bár még nincs konkrét étlapom, pedig elkezdhetném már az agyalást, hogy ne az utolsó pillanatban kelljen.

Ditke!

Gyakran van társasági jog előadásod? :wink: :lol:
Semmi gond Pepével! Örülj neki, hogy ilyen ügyes! Cseni meg majd megy utána, s ő is többet fog mutatni mint az átlag!
Nálunk Kristóf volt ilyen, mindig társai előtt 2-3 évvel volt. Meg is kérdezte a tanító nénije, hogy miért is nem ment 6 és 1/2 évesen elsőbe, miért is "fogtam" vissza? Néha szó szerint unatkozik!!!!!
Mivel nyertél mp3-at? :lol: :lol: :lol:

Edit!

Karácsonyi ajándékok a családnak, ez nálunk is mindig külön " műsor". Kitaláljuk, aztán oda adjuk, aztán jön a nem kellett volna stb.... Igy idén komolyan vettem szüleim, nagyszüleim kérését, s összegben nem is sokat költök, hanem adok az ötletességnek... a nagyszüleim kapnak egy asztali mobil tartót ( Avonos, mivel működik ilyen segélyszolgálat öregeknek, s azoktól van ez a mobil készülék, ami szemük fénye...), valamint csináltattam a postán a gyerekek arcképével bélyeget, ezt egy képtartóba helyezem, ezt kapják. Anyukám konyhai robotgépe szorul cserére, s ennek tuti örülne, mivel úgyis mindig nekünk süt... Apukám, valamilyen szerszám gépet kap, ezt a fiúk ( Lászlókám és Öcsém ) fogja kitalálni. Apa rokonsága is megvan, csak anyósomnál vannak nyitott tételek... Felsorolok párat, s Laca eldönti.

Én is akartam tegnap reggel pár Balatonos képet felrakni, de egyszerűen nem ment.... Nem engedte a rendszer. Majd ma újra megpróbálom....

Megyek megnézem őket, s amíg alszanak neki állok vasalni.

További szép vasárnapot:

Meme
szinta

Sziasztok!

Cat

Néhány kép a kedvedért. :D
Kép ez még őszi kép, a trickiklik próbaútjáról

játszóterezés
Kép
Kép

itthon a tegnapi jó időben
Kép

Kép

Kép

amúgy most mi is azon gondolkozukn, hogy itthon maradunk Szenteste. Még nem gondolkodtam a menün, az viszont tuti, hogy Aranygaluska lesz. Az nálunk kötelező. :lol: Ha lesz vmi használható ötletem, mindenképp megírom.

Brigi

Kösz az ajánlatot játékügyben. Még próbálok körülnézni én is. A Bajza u melyik? Jól gondolom, hogy van ilyen megállója a kisföldalattinak? :oops:

Ditke

Nagyon ügyi Pepe, de ha ez megnyugtat, én ismerek egy kislányt, aki legalább ennyire ügyes és okos. A barátnőm kislánya is már nyáron, prá hónappal a 2. szülinapja előtt kérdezgette a betűket. És felismerte a Judit- betűt :D , Anya-betűt, Mama-betűt, Papa-betűt és Nagyi-betűt. És nagyon ügyesen tud rajzolni is, ő is ilyesmiket, hogy napocska, csigabiga... És a Boribonos történetekből fejből idéz egész hosszú részleteket. 8) Nem hinném, hogy vmi betegség jele volna, de ha ennyire parázol nézz utána inkább. Az viszont tuti, hogy nem ez az átlagos fejlődés, úh Csenge sincs lemaradva. Egyszerűen csak nem ennyire okos. 8) De előbb-utóbb ő is az lesz, biztos sok mindent el fog lesni a tesójától. :D Szorítok, hogy meg tudják rendesen nézni a szemüket és hogy ne legyen semmi baj vele.

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Lilla!

Bennem még a nyaralásos képeitek maradtak meg...
Aztán most ezeket nézegetve, teljesen ledöbbentem. Milyen nagyok vagytok, mennyit " nagyosodtak" a gyerekek. Meg mintha az arcuk kikerekedett volna.
Niki egyszerűen gyönyörű. Dávcsi arca is simán elmenne kislánynak, olyan szép!
Büszke lehetsz rájuk, s ezeket nem csak külsőre értem. Hihetetlen mennyire jó az kép, amelyiken Niki a tricin ül és a távolba gondolkodik! Mit nézett?

Ja, és milyen csinik mindegyik képen. Ha azt mondod ezeket turiztad, lemegyek hídba.... Tudod én is járok túrni, meg jókat is találok, de nem ám ennyire!
Nyugtass meg... :wink: :lol:

Meme
szinta

Halihó!

Büszkén jelentem, hogy a mérleget azóta sem használtam, sőt, felkerült a szekrény tetejére. Igaz még nem szétszedve, mert azért heti egyszer (vasárnaponként) meg fogjuk mérni őket. De tényleg könnyebb a lelkemnek, hogy nincs ez az eleget ettek-e para. :D
Lilla,
azért hála az égnek nálunk 3 óra a minimum, a két és fél elég ritka, inkább már este felé, de ha másfél óránként ennének, szerintem idegrohamot kapnék. 8)
A rendszeresség megvan nálunk már a kezdetektől, nem akartam nagyon össze-visszaságot, az igény szerinti etetés nálunk kicist az én igényeimhez igazodik inkább. :lol: :lol:
Pont az elmúlt hetekben olvastam ki a Suttogó első részét, és igazából csak megerősítést kaptam belőle, hogy amit csinálok az jó irány, abban nagy hangsúlyt fektet a rendszerességre. Csak kár, hogy szerintem sokszor nagyon szélsőséges példákat hoz a problémákra.

Meme,
aranyos a párod, szerintem az érzékenyebb pasik fogékonyak az ilyesmire. Az enyém is még a mai napig soszor megsimizi a pocakom, hogy "ott nőttek bent a picibabáink". :D

Ami a bőrszíneket illeti Anna valóban nyugodtabb, míg Zsófi kicsit kényesebb, hisztisebb, mégis Anna lett most először beteg. :( Tegnap reggel óta taknyos, köhécsel. Szívom az orrát a porszívóval, de szegénykém úgy szörcsög egész nap. :cry:
Viszont láza nincs.

Tegnap reggel még nem tudtam, hogy ez valóban nátha, így elmentünk kirándulni kicsit a Börzsönybe, Nagyírtáspusztára. Végül is jól be voltak öltöztetve, és nagyon jól esett egy kis séta. :wink:

Cat,
tényleg nagyobbaknak néznek ki a srácok, de szerintem jobb lett volna, ha a fotós inkább úgy fényképezi őket, hogy valóban két évesnek látszanak.. :?

Kép
baba888

Meme

Akkor kezdhetsz sárgulni.... :lol: Mert bizony az őszi sapikon és az overallokon kívül minden turis rajtuk!!!

El nem tudod képzelni, hogy itt milyen jó cuccokat lehet kapni! Látnád csak a ruhatárukat! Igazából sztem 3 gyerekre is elég volna, de ha látok vmi gyönyörűt, nem bírom otthagyni, főleg, hogy egy vékony pulcsi kb 150 ft, egy gatya meg mondjuk 700-1000. És nincs rajtuk folt, meg szakadás, nem kinyúltak! Simán elmenne szinte minden cucc a zsákból a belvárosi ruppós turikba 3-szor ennyiért. És már az én ruhatáram is bővül. :wink: A múlt alkalommal szinte vadiúj alkalmi felsőket találtam. Most már csak alkalom kéne hozzá. :?
Nem laktok Ti olyan messze, gyere fel egyszer! :D Vagy írd meg, hogy milyen méretek kellenek, meg micsoda és ha találok elrakom nektek. Sztem talán még postázva is megéri, olyan szépek. Meg azért én mindig ott vagyok 2 hetente, mikor hoz új árut a csaj. sok jót ki lehet fogni egyszerre, de azért 1-1 méretet sokáig gyűjtögetek én is. Az a szerencsém, hogy van hely, így el tudom hozni a nagyobbakat is. 5 éves korukig már elég jól állnak. Sztem 3-4 éves korukig szinte minden megvan már, legalábbis az alapcuccok. Úh már csak "ínyenckedem" :wink: .

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Lilla!

Apa már orvoshoz akart velem rohanni, azt hitte a májam krepált be. Aztán felvilágosítottam. :lol: :lol:

Tudod, nálunk is van jó turi, csak nem tudok bála bontásra menni.Viszont Solton mindennap folyamatos kirakás van, extra angol turi, csakhát az 25 km-re van.
Amúgy én is raktározni szoktam a tuti cuccokat, de most újra akkorát nőttek, hogy mennem kell.Raktárkészletem kifogyni készűl. :wink:
Nálunk Kristóf az, aki nagyon jól jár, mert neki adidas, nike, umbro cuccokat találok csomót, állandóan ezekben pomázik.

Meme
szinta

Sziasztok!

Lilla!
Leesett az állam! Én se gondoltam volna,hogy ezek turis cuccok! Nekünk is van rengeteg turisunk ( a nővérem imád turizni),de azért ezek inkább nadrágok (főképp farmerek) meg pulcsik,polók itthoni használatra.
Tényleg gyönyörűek a prötykök!!! Bevált ez a bicó? Nekünk még nincs,tavaszra (talán húsvétra) szeretnénk,de nem 10-12.000Ft/db áron.

Karácsonyi menü ajánlat:
nálunk valszeg hal lesz (ez apa specialitása),valamilyen tengeri halból(vagy sügérből vagy lepényhalból is jó) citromos petrezselymes mártással.Ez egyszerűen isteni,csak 1hibája van: frissen kell fogyasztani. A halat bepácoljuk (hal fűszerkeverék,gyömbér,pár csepp fokhagyma olaj és szója szósz keverékébe) 1órára. Majd paprikás lisztbe forgatjuk.Olívaolajon kisütjük.Apróra vágott petrezselymet meg 1citrom levét 1evőkanál olívaolaj +1evőkanál ráma keverékében összeforralom. Ezzel a kisütött halat tálaláskor meglocsolom.Párolt zöldséggel fogyasztandó. A zöldséget a hal sütése után visszamaradt olajon párolom meg 1-2perc alatt.
A másik talán hamis csirkecomb (lehet hogy pulykából).Ez a gyerek menü. Én ha csirkéből csinálom,azt kifilézem,besózom,kicsi bors,majd natúr joghurtba,majd apróra tört kukoricapehelybe forgatom. Sütőpapírra teszem,pár csepp olívaolajat csepegtetek rá és kb. 45perc alatt megsütöm 200fokon.Isteni kaja és piciknek is kiváló még este is! Krumplipürével kapják.

Jó étvágyat!
Edit

Kép

Kép
edit73

Lilla :)
Nekem leesett az állam, hogy ilyen nagyok már a pörcök! Bennem teljesen a szülinapjuk él még, és ott még kis törékenyek voltak. Mostmár kipofásodtak és olyan "nagy gyerekesek". :D

Ruhatár: Sajnos itt már a turikban 86-tól felfelé nincs cucc. De látom, hogy miért. :P Az enyémek is teljesen gallyra vágják a ruhákat, mind eladhatatlan foltos, kopott lesz a hordás után. Igaz nálunk a bölcsiben fokozott igénybevételnek vannak kitéve. Én mindenüket szinte már a H und M-ben veszek, az a stílus bejött nekünk és megfizethető. De tervezem, hogy tavasszal kimegyek a Nextbe a barátnőmmel és bevásárolok a kiárusításon.

Baba :)
Jobbulást Annának! Calcimuscot adhatsz már neki és Cebion cseppet a megfázásra. Jó hamar lett beteg szegényke, nálunk 11 hónapos korukig nem volt megfázás. Remélem Zsófi nem kapja el!

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!
Megvagyunk ám mi is!!!!
Velünk minden okés.Már nagyon várom a költözést.Remélem a mikulás már oda jön.Valószínüleg a jövőhéten vagy utánna való héten lesz szerződés kötés a bankkal.Olyan messzinek tűnik, de remélem majd az új otthonunkban elfelejtem ezeket a "nehéz" időket.

Lilla!
Húúú, csak ámulok, hogy milyen nagyok már a gyerkőcök.

Cat!
Örülök, hogy minden rendeződött a "nagy napra". :)
Tényleg nagyon pasik a fiaid.Mindig is tetszett a stílusod, ahogyan öltözteted őket.

Dikte!
Utólag is nagyon sok boldog szülinapot kívánok a két kis szépségnek!!!!!!

Sajna csak ennyire futotta az időmből, próbálok majd jelentkezni

Puszi mindenkinek

Judyt
KépKép
judyt

Sziasztok!
Bocs, hogy csak így beírok ide, pedig nem is ikreim vannak, de hátha érdekli valamelyikőtöket, vagy tudtok ikreket várót, akinek szólnátok.

Eladó egy ABC Design twin light egymás melletti ikerbabakocsi, nagyon szép állapotban.
Irányár: 24e Ft, de ha nem kell hurcolásznom, és eljön érte valaki Gödre, 20e Ft-ért elviheti :lol:

Telefon: 06205302940

Mindjárt rakok képeket, csak túl nagy a pixel :?

KépKép
KépKép
virágocska

ABC Design ikerkocsi irányár 24e Ft
06205302940 Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
virágocska

Sziasztok :)

Gyönyörűek a gyerekeid!

Én is napról napra jobban élvezem, hogy okosodnak. Ma nekem is megmutatta Réka a kirakózást. És tényleg mindet tudta. És bele is tudja tenni. Néhány hete még csak préselgette a falapba. Annyira gyorsan változnak. Egyre többet tudnak.

Bocs, mennem kell, mert a férjem hisztizik. :(

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Na visszajöttem.

Nekem is van egy tuti süti receptem, ami nagyon finom és könnyen elkészíthető, de sajna angolul van. Azért ha érdekel vkit, akkor szívesen elküldöm. Én a lányok előtt sokszor csináltam és nem lehet elrontani. :lol:

Te hogy vásárolsz ennyire előre? Én soha nem tudom, hogy éppen melyik évszakban milyen méretet fognak hordani.

Ja és a Bazja. Igen egy kisföldalatti megálló, egyel vissza a Hősök terétől.

Ditke :)
Sztem azért örököltek vmit a szüleik eszéből, és rengeteget foglalkozol is velük. Nincs ott semmi baj, egyszerűen a sok játék, tanítgatás kihozza belőlük, ami genetikailag megvan. :lol:

Edit :)
Hát nem irigyellek három nem evő kölökért. Én ettől az egytől is idegbajos vagyok. De már sokszor ráhagyom. Ha nem eszik, hát nem. Majd éhes lesz egyszer. Ezzel csak az a baj, hogy így általában a tízórait, meg az uzsonnát tömi ezerrel, az ebéd, vacsi meg csak néhány falat. Ma is sikerült egy olyan túrókrémet összekutyulnom uszira, hogy a végén már sajnáltam, hogy nekem nem maradt. :oops: Azt bezzeg ette.

A lányaim most teljesen kergék alvásügyben. Éjjel alszanak kb. 7-től 7-fél 8-ig, de délután egyszerűen 1-1,5 óránál több nem megy. Ami nem is lenne baj, ha elég lenne ennyi, de estére már hullák. Gondolkodtam, hogy később fürdessünk, mert akkor Apával többet tudnának találkozni, de hatra ki vannak ütve. :( És az utolós fél óra már csak a kockásfülű nyúllal elviselhető.

Kívánok nektek szép estét és jó éjszakát. A lányok már durmolnak, én meg megyek a romokat eltakarítani.

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Sziasztok!

Cat!

Jó, hogy Oli csak vizet iszik, az én lányaim már nagyon rászoktak a gyümölcslére, el kell dugnom előlük a dobozt, akkor nem látják, nem keresik, és akkor jó a víz is. (Bár mostanában a Szentkirályin Micimackóék vannak, na azóta Maci-víz a sláger :)

Ez az újság előfizetés jó ajándék-ötlet, eddig eszembe sem jutott! Mondjuk most nyertem anyukámnak Nők Lapja Konyha előfizetést (meg magamnak is :wink: ) , még nyerek gyorsan anyósomnak aztán megvan a karácsonyi ajándék :D

Mi is négyesben karácsonyozunk, legalábbis nagyon remélem, hogy a férjemet nem rángatják be ügyelni :( Tavaly is ő vitte 24-ét, előtte is sokat ügyelt karácsonykor, szilveszterezni meg jó ég tudja mikor szilvesztereztünk kórházon kívül. Amíg dolgoztam, átmentünk egymáshoz az osztályra és koccintottunk :( De mindig az volt, hogy nekünk nincs gyerek, meg mi vagyunk a fiatalok, vigyük az ünnepeket. Erre idén megint rá akarják sózni, pedig azért van olyan is, akinek se kutyája, se macskája, fiatalabb is...
Na mindegy, nem panaszokodom megint. Remélem 4-en leszünk, de menün még nem gondolkodtam, olyan messze van még... most elsősorban az adventi koszorút kellene megcsinálnom, meg gyártom az üvegmatricákat a tükrökre, ablakokra, no meg persze ott a magasságmérő ami nem akar elkészülni :( mostanában nem tudom mi van velem, 11-kor kidőlök :(
Pedig még tanulnom is kell, szombaton vizsgázom betegjogokból :(

Meme!

Sajnos ennyi volt a társasági jog :( Bár ez a polgári jogi tanszékhez tartozik, azt meg még tanulok bőven, szombaton folyt. köv. kötelmi joggal, hátha azt is ez a pasi tartja :wink: :lol:

Az mp3-t még nyáron nyertem a Pepsivel, csak nem siették el, 2 hete szállították ki. Nem értek hozzá, de a hugom szerint nagyon jó kis masina, meg talán jó drága is, ezért csapott le rá. :roll:

Konyhai robotgépre van egy tippem: A Barillával most lehet nyerni :wink: Bár elég nehéz, már elég sok kódot beküldtem, de nem jött még össze. :( Viszont a játékosok egy része el szokta adni amit nyer, most is hirdetnek ilyen gépeket, és így a bolti árnál valamivel olcsóbban lehet hozzájutni. Ha esetleg érdekel, rákérdezhetek mennyiért árulják.

Lilla!

Tényleg régen tettél fel képeket, nagyon nagyra nőttek a gyerekek :) És ezek a cuccok, elájulok! Pláne mikor írtad, hogy turisak. Mondjuk sajnos én nem nagyon tudok eljutni turiba, pláne mostanság, már alig várom, hogy ovisak legyenek :wink:
Köszi amit írtál a kislányról. Engem az zavar leginkább, hogy nem egyenletes a fejlődése. Mert elég hülyén néz ki, ha megtanul olvasni és pelenka van a hátsóján, nem? :lol:
A bili egyáltalán nem érdekli :(
Mondjuk én is hamar megtanultam olvasni, ugyanígy, kérdezgettem a betűket aztán valahogy összeállt a kép, 4 évesen már olvastam-írtam, 5 évesen az oviban (mivel sosem akartam aludni) nekem kellett felolvasni a mesét a többieknek. De azért 2 évesen még azt sem tudtam, hogy van betű... :?

Ezt rajzolta Petra mint "napocska"
Szerintetek is beleképzelhető?

Kép

Baba!

Gratulálok a mérleg-nélküliséghez :)

Sajnálom Annát, remélem hamar túl lesz rajta.

Edit!

Jó a krácsonyi menü, azt hiszem ellesem, bár én a halat inkább csak valamelyik hétvégén csinálom meg. Nálunk tuti nem lesz külön gyerek menü, mert úgyis abból akarnak enni amiből mi, a halat meg nem fogom szálkázgatni nekik...

Brigi!

Nálunk is mostanában változik a délutáni alvás, csak fordítva: Pepe már délben kóvályog, mert ő ébred reggel korábban, Csenge meg nem álmos, csak 1 óra körül. Így aztán ebéd után Petra hamar elalszik, Cseni meg forgolódik egy órát. Persze Petra ébred hamarabb és ébreszti Csengét is. De szó szerint, odamegy hozzá, megsimogatja és mondja neki, hogy keljen fel :) Ha ilyen simán nem megy, akkor felhúzza a szemhéját :shock:

Teszek fel néhány képet a szülinapról:

Kép

Ilyenek voltak a torták: (természetesen Micimackós :) )

Kép

Még véletlenül sem néznének soha rám ha fotózok... :(

Kép

Kép

Kép

Ditke
ditke62

Hát lehet, hogy én is rákérdeznék a jogsidra. :wink:
Csodaszépek a lányok. És az esernyős kép!

Nálunk csak az én szemhéjamat szokták húzígálni, ha eldőlök napközben a kanapén, és lecsukódik a szemem. Meg kintről szoktak dörömbölni, ha az egyiket hamarabb kihozom, hogy ott bent van a tesó, jöjjön már ki. Ez inkább Borókára jellemző. Neki kell a közönség a bohóckodáshoz. :wink: Egyedül nem szeret lenni.

Napocska sztem tuti, bár ha engem kérdez én elefántot mondtam volna. :oops:

Azon meg ne izgulj, hogy ebben-abban le van maradva (mármint magához képest, nem a többiekhez). Mindent nem lehet egyszerre. Az ő korukban, de később is nagyon függ attól, hogy mi érdekli. De sztem, ha nekifeküdnél a bilizésnek, biztos sikerülne. Meg érzi gondolom, hogy milyen büszke vagy, ha figyeli, kérdezi a betűket, a biliről talán meg még nincs sikerélménye és nem látja, hogy te mennyire fontosnak tartod.

Én ma haladósabb kézimunkát kezdtem, mint a keresztszemes, bár az is van egy megkezdett. De patchworkölök, illetve applikálok. Majd teszek fel képet, ha kész lesz. Egy blokkot ma megcsináltam. Egy kismozdony van rajta.

Jó éjszakát!

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Sziasztok Ikres Anyukák!

Én Farkas Bogi vagyok a Győr, a folyók városa topicból.

Tudom, hogy nem illdomos átkukucskálni, főleg hirdetést feladni, én most mégis figyelmetekbe ajánlok egy szolgáltatást, és a javaslatotokat is várom.

Cégem, a Bugyor Tudor Baby Care rengeteg féle terméket kínál, de első sorban I. osztályú pelenkákat, amelyek közvetlen a gyárból érkeznek, nem futnak át magyar gyáron feljavítás céljából.
Sokszor eredeti csomagolásban kapom őket!

Decemberre az ikres anyukáknak külön akcióval szeretnék kedveskedni. Nem részletezem itt, hiszen akit érdekel, ellátogathat a honlapunkra.
A kérdésem annyi lenne, hogy kiszámoltátok-e már , hogy a két egyszerre pelenkás babóknak mennyi pelenka fogy egy hónapban.
Én a vásárlási limitet a nagyobb kedvezmény érdekében 150 db-ban határoztam meg, mert tapasztalatom szerint nálunk kb. 100 db fogy el egy hónapban egy leszokóban lévő és egy aktív pelenkás baba esetében.

Akit maga az akció érdekel, látogasson el a www.bugyortudor.hu oldalra.

Egészségpénztár tagoknak számlát is tudunk adni természetesen, így akár a pelenka árát vissza is igényelhetitek.

Üdvözlettel: Farkas Bogi

KépKép

KépKép
farkasbogi

Cat :) és Edit :)

Nagyon sok boldog névnapot kívánunk a lányokkal együtt a két Olivérnek!

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Brigi :)
Köszönjük szépen Oli nevében is, csókoltatja a csajokat. :D

Gyönyörqek a csajok, engem is foleg az esernyos kép bqvölt el. Kis tündérek!

A napocska igenis elképzelheto, bár szerintem egy leszakadt farkú elefántra is hasonlít. Nagyon ügyes Pepe!

Szemétség ez a karácsonyi munka beosztás! :evil: A Ti kórházatokat nem érinti az eü. átszervezés, kórház megszunés stb.?

Judyt :)
Remélem hamarosan költözhettek már! Gondolom, hogy mennyire várjátok, rossz ez az átmeneti állapot. Mire megszoknak Anyudéknál, jön az új hely.

Az ízlésünk mindig is hasonló volt, imádtam a kézimunkáidat is, ez jön le az öltözködésben is. :D

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Brigi, Cat!
Most, hogy mondjátok, tényleg lehetne elefánt is :)

Rajzolt ő már korábban is ilyeneket, az lepett meg, hogy most nem is voltam vele, egyszer csak jött, hozta a rajzot és mutatta, hogy Anya, napocska, Pepe rajzolt"
Szóval hogy tudatosan volt napocska, nem csak irkafika. Ezt eddig nem csinálta.

Kórházátszervezés: dehogynem, többek között ezért is nem megyek vissza dolgozni, mert jó esélyem lenne nagyon megszívni a dolgot :(
A férjeméknek olyan szempontból szerencséjük van, hogy összevonják a kisműtétes osztályokat és az onkológiát a sebészettel, így beolvad a fül-orr-gége és a szemészet és lesz onkológiai-sebészeti centrum. Egy ilyen mamutot meg nem szüntetnek meg olyan könnyen egy megyei kórházban - reméljük. A gyerekosztályt valószínűleg megszüntetik, a belgyógyásztokból meg néhányat profilváltásra kényszerítenek, a többiből meg lesz elfekvő :(
Nem sok kedvem van visszamenni dolgozni. Ja , és a legjobb, ezt most tanultam jogon, hogy törvény szerint az ügyelet ellátásában szakorvosnak kell részt vennie. De azt nem írja a törvény, hogy milyen szakorvosnak. Tehát ha megcsinálják a matrix-ügyeleti rendszert, akkor belgyógyász ügyel majd az idegosztályon, fül-orr-gégész meg a sebészeten.... Nem tudom más hogy van vele, én jobban megbíztam a régi jó poroszos modellben... Még mikor dolgoztam pedzegették a matrix rendszert, akkor úgy tervezték, hogy a 3 belosztályt, a tüdőt meg a fertőzőt vitte volna egyetlen ügyeletes! Nem tudom ki gondolta ezt át, de nem tartom túl jó ötletnek kb. 250 ágyra egy ügyeletes orvost.... persze ez a probléma az okosok szerint megoldható, hiszen lecsökkentik az ágyszámot :? (Ja, meg persze, hogy ezek nem egy épületben vannak... és nem is tartanám célszerűnek a fertőzőt a bel mellé telepíteni... de engem persze senki nem kérdez :?
Na mindegy, nem untatlak a problémáinkkal Benneteket. :(

Ditke
ditke62

A nagy önsajnálatban meg a lényeg lemaradt, pedig eredetileg ezért jöttem :)

Nagyon sok boldog névnapot kívánunk az Oliknak :) :)

Ditke és a két leányzó :)
ditke62

Sziasztok!

Köszi a sok dicsit. :D Mindenki állítja, hogy mekkorát nőttek a gyerekek és mennyit változtak, de én legtöbbször nem látom ezt. Csak néha döbbenek meg, mikor a régi fényképeiket nézegetjük, hogy milyen mások voltak. És hogy amilyenek akkor voltak, ma már nem nevezném gyönyörűnek, pedig akkor annak láttam őket. :lol:

Cat

Boldog névnapot kívánunk mi is Olinak! Azért jó, hogy munka mellett is van energiád írni nekünk. :D

Brigi

Ált alapdarabokat vásárolok be, mint hosszúnadrág, vékony pólópulcsi, rövidujjú póló. Ezeket mindig hordják. Amúgy meg, 2 éves koruktól elvileg évente fognak majd méretet váltani, így jöhet egy-két rizikósabb darab is, a valamikor csak jó lesz alapon. Amúgy a turikban is inkább szezonális cuccok vannak, így nyáron nem csábulhatok el télikabátra, ami lehet, hogy télen már kicsi lesz. :wink: Én azt vettem észre, hogy az angol cuccok elég jól vannak beméretezve és a legtöbb gyerek valóban akkor hordja őket, amilyen kor bele van írva. Az enyémek meg ált 1 mérettel kisebbet. Amúgy tényleg nem nagyon lehet tévedni, mert nyáron is volt olyan rossz idő, hogy rájuk adtam a polárplcsit is. A rövidgatyók többsége meg sztem jó lesz a tavalyi, főleg ha addigra már lehetnek pelus nélkül is nappal. Nálunk a turiban mindenki így van ezzel, akinek van helye, az megveszi a szép darabokat, mert tényleg olcsó és gyönyörű. Fáj otthagyni még azt is, ami már nem jó, olyan cukik vannak mindig. Ha meg vmi nagyon félresikerülne, annyiért tuti el tudom adni, amennyiért vettem. Ja, meg az ikres protekció: bármit visszavihetek, hogy bocsi, de mégse lett jó, nem jött ki a folt, megnéztem otthon és millió van már belőle...

Ditke

Na, még ebben is egyezik Pepe Judittal. Uis ő se bilizik. Abba ugyan beleegyezik, hogy ráül, meg majd abba fog pisilni-kakilni, de mégse sikerül neki semmi. Múltkor nálunk is rá akart ülni a mienkre, mert hallotta ahogy zenélt Nikinek, mikor belepisilt- de végül nem pisilt bele.
Brigi nagyon jó dolgokat írt. És a fejlődés nem egyenletes, ezt több helyen olvastam. De mivel orvos vagy, tutira utána tudsz nézni azoknak a dolgoknak, amik aggasztanak. És ha vmi nem hagy nyugodni, nézz is utána, elévgre te veszed észre a legjobban, ha vmi furcsa. Én hiszek az anyai megérzésekben és amúgy is jobb félni, mint megijedni.

muszáj mennem, szétszednek.

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Edit

Ti Olitoknak is Boldog névnapot!!!! Bocsi. :oops:

Ja, és ha vki lát 120 cm-s szánkót normálisat, szóljon már! A Tesco-s olyan, mintha hulladékból rakták volna össze. :twisted:

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Sziasztok!

Szerelőnél kötött ki a gépem frissítés miatt!
Már tűneteim voltak, pedig csak 1,5 napig!

Holnap majd egy reagálós, hozzászólós, hosszabbat!

Most:

Kedves Cat és Edit!

Olivér fiacskátoknak nagyon boldog névnapot kívánunk, egészséget, boldogságot stb... minden ami a boldog életkéjükhöz kell.Puszikáljátok meg helyettünk őket!

Jó éjt!

Meme
szinta

Sziasztok!
bocs, hogy csak így beírok.
időnként olvaslak Titeket, sok hasznos ötletet adtok mindig...

azt hiszem Cat írta, hogy fagyümölcsöket vett a fiúknak... meg tudjátok mondani, hogy hol kapható ez?

karácsonyra vagy Mikulásra gondolnám a lányoknak...

köszi!

Reni
Kép
Kép
Kép
reni4

Reni :)

Én ebben a boltban vettem, a Visegrádi utcában a tépozáras gyümölcsöket: http://www.fairplaytrade.hu/

Ez egy nagy fa játékokat áruló bolt, ezer minden van, érdemes megnézni. Egyébként más játékboltban is láttam egyet-egyet, de messze nem volt ilyen választék.

Meme :) ,Lilla :) ,Ditke :)
Köszönjük a köszöntést Oli nevében!

Szánkó engem is érdekelne, foleg ha ikres. :wink: A tescost már tavaly néztük, szerintem az elso kanyarban szétesik, ez is gazdaságos. :D

Cat
Kép
cateye

Köszi Cat! :)
SZöged környékén kellene, talán rendelek :roll:

Reni
Kép
Kép
Kép
reni4

Sziasztok!

Most csak gyorsan koszontok, mert mar nagyon el vagyok maradva vele, bocs.... :oops:

Cat :)
Sok boldog nevnapot kivanunk Olinak!

Isten eltesse a lanykaid szuletesnapjuk alkalmabol!

Brigi :)
Boldog nevnapot Rekanak!

Kepek szuperek, gyerekek aranyosak. :D

Majd meg probalok jonni.

bgy

Sziasztok :)

Gyöngyi :)
Köszi. Te Rékádnak is.

Lehet, hogy igazad van és nem megy kárba semmi, de én mindig úgy sajnálom, hogy egy-egy ruhájuk alig van rajtuk. De azért elmennék egyszer hozzátok megnézni a választékot.

Szép napot nektek.

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Brigi

Kép

Kép
pbrigi

Köszi Brigi! szupi! :)
mit javasoltok így 1 éves kor körül?
én nagyon a konyhai gyümölcsöket, kajákat venném meg... lehet saját vágyaimat akarom kiélni :oops:
:)

bogyóhúzogató van/lesz, Karácsonyra kapják.
mellé gondoltam...

olyan szépek a gyerekek, mindig gyönyörködök bennük!

Reni
Kép
Kép
Kép
reni4

Meme,Lilla,Ditke,Brigi!

Köszönjük a jókívánságot! Megpusziltam a nevetekben is!

Cat!
Olivérnek utólag is sok boldog névnapot kívánunk!

Bocs,de betegek a fiúk,hulla vagyok,így nem reagálok másra!
Szép estét!
Edit

Kép

Kép
edit73

Edit!

Jobbulást a fiúknak, Neked pedig kitartás!

A most tomboló torok vírusban vannak? Nálunk is már mindenki benne van a baráti kör gyerekeiből, s iszonyat ez a magas láz! S, hihetetlen módon az enyémek még nem ( eddig mindig mi voltunk az elsők), de le is kopogom....

Meme
szinta

Köszönjük szépen! Mi is szeretettel köszöntjük Olitokat névnapján.

Jobbulást a családnak!

Cat
Kép
cateye

Köszönjük szépen! Mi is szeretettel köszöntjük Olitokat névnapján.

Jobbulást a családnak!

Cat
Kép
cateye

Ne haragudj, olyan bamba vagyok... :oops: :oops: :oops:
Nagyon sok boldog nevnapot Oliverednek!

bgy

Sziasztok!

Mi is nagyon boldog névnapot kívánunk így utólag is az Olivéreknek. És gyors gyógyulást a betegecskéknek.

Egy kérdésem is lenne:
Ti mit csináltatok amikor elkezdtek kimászni a kiságyból? Az enyéim egy hete gyakorolják, és sajnos kétszer fejjel előre is sikerült. Na, azóta ügyesen kimásznak, de jó lenne ha nem törnék össze magukat. Sajnos a kiságyunk ikeás és nem lehet kivenni a rácsot.

Lilla!
Tényleg nagyon nagyok és nyoma sincs már a koraszülöttségüknek. Nagyon csinik és szépek a pörcök.

Hűségesen olvasok, nagyon jó ötletek hangzanak el játékügyben. Azt hiszem nekünk is hoz az angyal bogyóhúzogatót:D

Puszi mindenkinek
Annamari

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Sziasztok!

Annamari: a férjem egyszerűen kifűrészelt egy rácsot. De lassan Csenge már nem fér ki, majd kifűrészel még egyet... :D
De legalább már nem kell bemennem ha felébrednek, kimásznakl maguktól, eljátszanak... ezt is megértem :P

Megyek tanulni :(

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Mégegyszer köszönjük a jókívánságokat mindenkinek!

Annamari!
Ha nem akarod eladni az ágyakat,akkor amit Ditke írt,az a legjobb ötlet. Vagy itt az ideje az ágycserének!!!! :roll: :wink: Addig is valami puha dolgot tégy az ágyuk mellé Pl.: takaró vagy habtapi vagy matrac.
Mindenesetre irtó ügyesek,ha így kimásznak belőle!!!!
Bár nálunk meg a Beni legújabb mutatványa,hogy feláll a libikókára kapaszkodás nélkül és úgy hintázik vele!Brrrrr! :twisted:
Bogyohuzogató nagyon jó.Enyémek imádják,bár én sose vettem volna meg,mert nem láttam benne fantáziát.De be kell látnom tévedtem. Ebből is láttam most olyat,amin nem a bogyót kellett huzogatni,hanem különböző formákat pl.: autót. Tök tetszett!!!

Meme!
Hála istennek,nem! Csak egy kis nátha,meg piros torok. De már 3hete védőoltást kapunánk,csak mindig közbejön valami. Először a Dávid volt beteg,aztán kontrollra mentünk,utána meg a picik lettek taknyosak. De ma már annyira jól voltak,hogy megkaphatták a szurit. Így még a hétvégén nyögünk (vagy nem:?: ),aztán jöhet az ünnepi készülődés.

Csajok!
Van valakinek jó mézes süti (kalács)receptje??? Olyan amit egy kezdő is meg tud csinálni és tuti puha lesz.Még sosem csináltam,de ennyi kölök mellett kipróbálnám. A piciknek talán jó lenne ünnepi csemegének! Nem akarom,hogy mindenféle sütit össze-vissza egyenek.

Edit

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

Képzeljétek, ma akkora defektet kaptam mint a ház... :roll: Aztán félre álltam, s szép lassan elkezdtem gondolkodni, mi lesz? Persze, semmit nem tudtam a helyzettel kezdeni, hívni kellett Lászlókámat segíteni...Ő meg csak mosolygott... hiába magyaráztam, hogy ezt a nagy dög autót ( alhambra ) örülök, hogy vezetni tudom, nem hogy még ilyen extra dolgok is sikerüljenek, akkor is csak mosolygott...
Pedig olyan jónak indult a dolog, mert éppen magamnak vásároltam be az esti bulira, aztán ez lett a vége. De, akkor is jól fogom magam érezni, végre, hogy ki mozdulunk.... Vagyis, hogy én, mert Lacám nem szenved ebben hiányt. :wink:

Irtam, hogy szép lassan, de biztosan nappali szobatiszták lettünk? De, mostmár tutira megy. Éjjel még kell a pelus, de ennek is nagyon örülök. Zsófi tuti, ő mindig szól, Zsombi még eltudja játszani az időt, aztán jön ám, hogy jaj, jaj, jaj... :wink:

A játék vásárlásokkal nagyon egyszerű dolgom van, ugyanis van egy extra jó játék bolt Pakson, sőt játék áruház, ahol minden van. Ja, és az árak is korrektek. Ott láttam szánkót, barátnőm vett is, ha jól emlékszem 8 e ft körül mozgott a kettő személyes ára. nekünk is ilyen van, sőt nagyon jó rászerelhető fa ülőkéket is vettünk rá. Igy nagyon biztonságos.

Edit!

örülök, hogy már jól is vagytok. :lol:
A karis édességes mizéria engem is kikészít, így nagyon jónak tartom ötleted, csak sajnos segíteni nem tudok. De, ha valaki dob egy ilyen receptet, én is kiprobálom.

Ditke!

Jó tanulást! Ez 2. diplomád lesz? elgondolkoztam, hogy miért is csodálkozol Pepén?!?! Eleve rád hasonlít, s te is egy talpra esett, tanult nő vagy, aki mindig bővíti tudását. Mit is örökölhetett volna? De, Cseni meg apukája, s mivel ő is hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, nem kell félteni. :wink:
Nálunk Laca, már-már a matematikai dolgok autista határát súrolja. eszméletlenül vágja a matekot. Erre, Kristóf ezt szépen megörökölte, így ő is osztályelső matekból. Sőt, unokanővére 5. osztályos matekját ( ő most 3.-os) simán megoldotta, sőt ő magyarázta el neki!!!!!!
Azt, hogy milyen szépek voltak a csajok a szülinapjukon már nem is tudom szavakkal illetni! Cseni sokat változott, már nem Zsófis.... :lol: :lol: :lol:

Annamari!

Ez a kiságy kérdés nálunk is kérdés. Csak nem így mint nálatok. Szerintem is vagy fűrész vagy ágy csere, nehogy baj legyen.
Nálunk meg még mindig használjuk, imádják, és kimászni sem akarnak. Viszont, nekem vannak kétségeim, hogy meddig egészséges benne hagynom őket, mikor cseréljek?!

Na, eldugulok, jó hosszú lettem....

További szép napot, kellemes hétvégét:

Meme
szinta

Sziasztok!

Képzeljétek, ma akkora defektet kaptam mint a ház... :roll: Aztán félre álltam, s szép lassan elkezdtem gondolkodni, mi lesz? Persze, semmit nem tudtam a helyzettel kezdeni, hívni kellett Lászlókámat segíteni...Ő meg csak mosolygott... hiába magyaráztam, hogy ezt a nagy dög autót ( alhambra ) örülök, hogy vezetni tudom, nem hogy még ilyen extra dolgok is sikerüljenek, akkor is csak mosolygott...
Pedig olyan jónak indult a dolog, mert éppen magamnak vásároltam be az esti bulira, aztán ez lett a vége. De, akkor is jól fogom magam érezni, végre, hogy ki mozdulunk.... Vagyis, hogy én, mert Lacám nem szenved ebben hiányt. :wink:

Irtam, hogy szép lassan, de biztosan nappali szobatiszták lettünk? De, mostmár tutira megy. Éjjel még kell a pelus, de ennek is nagyon örülök. Zsófi tuti, ő mindig szól, Zsombi még eltudja játszani az időt, aztán jön ám, hogy jaj, jaj, jaj... :wink:

A játék vásárlásokkal nagyon egyszerű dolgom van, ugyanis van egy extra jó játék bolt Pakson, sőt játék áruház, ahol minden van. Ja, és az árak is korrektek. Ott láttam szánkót, barátnőm vett is, ha jól emlékszem 8 e ft körül mozgott a kettő személyes ára. nekünk is ilyen van, sőt nagyon jó rászerelhető fa ülőkéket is vettünk rá. Igy nagyon biztonságos.

Edit!

A karis édességes mizéria engem is kikészít, így nagyon jónak tartom ötleted, csak sajnos segíteni nem tudok. De, ha valaki dob egy ilyen receptet, én is kiprobálom.

Ditke!

Jó tanulást! Ez 2. diplomád lesz? elgondolkoztam, hogy miért is csodálkozol Pepén?!?! Eleve rád hasonlít, s te is egy talpra esett, tanult nő vagy, aki mindig bővíti tudását. Mit is örökölhetett volna? De, Cseni meg apukája, s mivel ő is hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, nem kell félteni. :wink:
Nálunk Laca, már-már a matematikai dolgok autista határát súrolja. eszméletlenül vágja a matekot. Erre, Kristóf ezt szépen megörökölte, így ő is osztályelső matekból. Sőt, unokanővére 5. osztályos matekját ( ő most 3.-os) simán megoldotta, sőt ő magyarázta el neki!!!!!!
Azt, hogy milyen szépek voltak a csajok a szülinapjukon már nem is tudom szavakkal illetni! Cseni sokat változott, már nem Zsófis.... :lol: :lol: :lol:

Annamari!

Ez a kiságy kérdés nálunk is kérdés. Csak nem így mint nálatok. Szerintem is vagy fűrész vagy ágy csere, nehogy baj legyen.
Nálunk meg még mindig használjuk, imádják, és kimászni sem akarnak. Viszont, nekem vannak kétségeim, hogy meddig egészséges benne hagynom őket, mikor cseréljek?!

Meme
szinta

Sziasztok!

Edit!

Ditke!

Annamari!

Meme
szinta

EDit!
nekem lehet, hogy van/lesz, de előtte még tartok egy próbasütést. nem akarok beégni :oops:

mennyire sürgős?

Reni
Kép
Kép
Kép
reni4

Sziasztok!

Meme

Hááát, a defekt az szar ügy. Én se tudnék vele mit kezdeni, nekünk MPV-nk van- hasonló nagy dög, mint a tiétek. De én az 53 kilómmal még a régi kicsi kocsim kerekét se tudtam volna biztonságosan meghúzni. Ha ráálltam, akkor sem mozdult semerre. :lol: Ilyenkor kicsit kevésbé éreztem magamat daginak. :wink:
A szobatisztasághoz nagy gratula!!!! Most nálunk is alakul megint a dolog. Niki most 2 hétig sztájkolt és nem szólt ha pisilni kellett, vagy ha meglátta a bilit és rá akart ülni, nem pisilt bele. Csak a reggeli kaki volt stabil mindkettőnél és nagy néha 1-1 pisi. De most megint szól. Ma reggel a kaki után negyed órával visszakéredzkedett és tényleg pisilt is. :D Szóval remélem, hogy megint lesz egy kis sikerélményem. :)
Az ággyal még nem hinném, hogy el vagytok késve. Ha jól érzik magukat benne, akkor én legkorábban nyáron vennék újat. Vagy a köv. szülinapjukra.

Annamari

Szerintem is fűrészeljétek ki a rácsot. Bár én örülök, hogy nekem még nem próbálkoznak és remélem még így is marad sokáig. Utálnám, ha bármikor megjelenhetnének nálunk. Már előre látom, hogy akkor megint lesz pár hetes nem alvás, mikor Nikivel megharcolok, hogy a helyén aludjon. Amúgy hogy vagytok? Mekkorák már a fiúk? És a fejesugráson kívül miket csinálnak? :wink:

A bogyóhúzogató nagyon jó ajándékötlet, nekünk van és sokat (mármint magukhoz képest) játszanak vele.
Mi kismotort kérünk a nagyiék Jézuskájától, a teraszon télen is ellehetnek vele. Niki ma meglepett azzal, hogy ráült a bébitaxira és ment vele egy csomót, mintha mindig is használta volna. Pedig eddig mindig rögötn megunta és leszállt róla.

Lilla

Kép

Kép
cicamica

Nekem van egy nagyon jó mézes receptem. Én nem vagyok egy nagy tehetség sütésben, de ezt a receptet Vkorsitól kaptam, és 2 éve nagyon bejött. Átküldöm.

Meme :)
Már én is eljátszottam a gondolattal, hogy mit tennék ha defektet kapnék. Hát bizony én szépen mosolyognék valakire, hogy cseréljen kereket, mert hozzá se tudok és nem is akarok szagolni. :D

Kiságy: Nálunk is még a rácsosban alszanak, és nem hiszem, hogy lelkileg ez bármiféle defektet jelentene nekik. Tavaszra tervezzük az ágycserét, de én is félek a vándorlástól, így annyira nem várom azt az időszakot. Ráadásul nem is találok szép gyerekágyat, csak 200-300 ezerért vannak szépek és ötletesek. :shock: :shock:
Gyerekbútorban is Magyarország nagyon le van maradva.

Viszont vettem a fiúknak egy nagyon szuper Haba mágnese játékot karira. Ilyet:
http://www.oompa.com/mas_assets/full/HA2286.jpg

Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült vennem ilyet, szerintem nagyon klassz játék. :D

Szép estét!

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Reni!

Kösz,nem sürgős. Én is szeretném még kari előtt kipróbálni és mivel val.szeg 2hét múlva jön a nővérem egy egész hétre,lenne időnk sütkérezni. Ha mást nem érdekel,akkor e-mailben küld légy szíves (nyedit@freemail.hu).

Cat!
Várom a receptet,kösz! Aztán majd elmondom,hogy az én édesszájú törpéim mit szóltak hozzá!
Tök jó ez a mágneses játék.A Dávidnak hasonló van (volt) csak fából. Nem igazán érdekelte,nekem viszont nagyon bejött. :wink: :lol:

Meme!
Azért ez a defektes dolog nagyon jellemző a nőkre,nem vagy vele egyedül! De az én párom meg azt nem tudná,hogy hol keressen a gyerekeknek tiszta zokni (ha a szükség úgy hozná)! :twisted: Mindenkinek megvannak a maga hiányosságai!
Milyen volt a kiruccanás? Merre jártál?
Most mennem kell,még romokban a lakás!
Szép estét!

Kép

Kép
edit73

Sziasztok!

El vagyok kenődve: megírtam a betegjog-vizsgát és jó sz*r lett :( :evil: :cry:
Mondjuk többet is tanulhattam volna rá, de egyáltalán nem ilyen szivatós kérdésekre számítottam :(
Bocs, de ezt ki kellett írnom magamból :cry:

Edit!

A Praktika adventi különszámában van sok mézes recept. Én bevallom még az életben nem csináltam, de idén ki akarom próbálni, gondoltam a csajokkal együtt csináljuk és mindenki kap az ajándéka mellé a mézesből karácsonyra ... már ha ehető lesz :wink:

Meme!

Defekt :( :(
Azt hiszem én elkezdenék nagyon szépen mosolyogni az arra járó autósokra, hátha megszán valaki :lol:
Gratulálok a szobatisztasághoz, azt hiszem nálunk ez majd csak a jövő nyár zenéje lesz... Igaz, én is hibás vagyok, bevallom egyáltalán nincs türelmem a próbálgatáshoz, el is tettem a bilit (mondjuk nem is keresik :? ). Nem ülnek rá, csak ha leveszem a nadrágot vagy a harisnyát, nem tűrik, hogy a bokájukon maradjon lehúzva, az meg olyan macerás. Ráadásul többnyire csak ráülnek, aztán felugrálnak, biliztetik a macit, babaát, de ők nem pisilnek bele. Nekem meg ehhez nincs türelmem :oops:

Az nagyon jó, hogy Kristóf ilyen ügyes matekból, jólfog ez még jöni az összes reál tárgynál :) Meg hát lesz aki magyarázza az ikreknek ha nem megy valami :)

Igen, ez a második diplomám, de szerintem nem az utolsó :P Bár nem tudom melyikkel tudok végre valami normális munkahelyet szerezni... :?

Jó éjt :)

Ditke
ditke62

Sziasztok!

Egyszerűen nem térek magamhoz, és bocsánat, hogy sokkollak a hírrel benneteket, de egy ikres barátnőmről van szó. Most kaptam a hírt, hogy akivel együtt feküdtük a napokat a kórházban barátnőm, s ikerfiai 2 héttel fiatalabbak enyémeknél pénteken autó balesetet szenvedett. Anyukája , 6 éves kislánya volt vele, mindhárman meghaltak.

Egyszerűen nem tudom elhinni, feldolgozni....

Mi lesz azokkal a kis ikrekkel?

Meme
szinta

Meme

Rettenetesen sajnálom! :(

Itt a hír róla:

Meghalt a kórházban egy közlekedési balesetben súlyos sérüléseket szenvedett hatéves kislány

Meghalt az a hatéves kislány, akit egy pénteki közúti baleset után szállítottak életveszélyes állapotban kórházba - közölte szombaton a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-vel. A pénteken történt balesetben meghalt a kislány édesanyja és nagyanyja is.

A 6-os főút 82-es kilométerénél eddig tisztázatlan okok miatt a Pécs irányába tartó személyautó átsodródott a szemközti sávba, ott megpördült és jobb oldalával nekiütközött a szemből érkező gépkocsinak. A karambol következtében az autó jobb első ülésén utazó, 43 éves asszony azonnal, a gépkocsit vezető lánya a kórházba szállítás után halt meg. A hátsó ülésen - gyermekülés nélkül - helyet foglaló 6 éves kislányt életveszélyes állapotban vitték kórházba, ahol szombaton hajnalban elhunyt.

:( :( :( :(

Cat
Kép
cateye

Ditke!
mézesügyben beelőztél! :)
ez lett volna a második tippem...(a Praktikából) én az utolsót néztem ki
:lol:

van még egy másik, egy mézeslapos, nagyon fincsi lett. most csináltam ilyet először.
akkor priviben küldöm Edit, jó?

mi most jöttünk a Bábszínházból, a két naggyal, a Hókirálynőt néztük, előtte "gyors" bevásárlás a Cora-ban, hát a fele áruház játékból áll, persze mindet végig kellett nézni, már akkora kívánságlista van, no de majd mazsolázik ebből a Télapó+angyalok...

a bogyóhúzogatóról mindenki jót írt! remélem a picik is élvezni fogják!

(ma van Virág névnapja, gesztenyepüré lesz csak, mert most elég sok ünnep van egy rakáson)

Reni
Kép
Kép
Kép
reni4

Meme!

baleset :cry:
két évesek a kicsik?

hú, nem is tudom, nálunk hátul van két gyerekülés, plusz a fiam középen ül, de ott nincs biztonsági öv. a lányom meg mellettem elől, ülésmagasítóval, övvel.
hátra kellene beszereltetni középre egy övet :roll:

Reni
Kép
Kép
Kép
reni4

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?