Gaby,
kell érezned egy kis kemény puklit, olyan, mint egy félgömb. Azon van egy nyílás, pontosan olyan, mint egy összezárt száj (amikor zárva van).
Szóval én éreztem ezen a kis puklin egy kis rést, mint egy bevágás, ami a nyílása. Egy kis rövid vízszintes vonal, mint amikor összeszorítod a szádat, és lesz rajta egy kis csík. Nyitva még nem néztem...
Bocs a kimerítő részletezésért...
Hát azt nem tudom. Én is még csak tegnap fedeztem fel.
Szerintem tökmindegy, merről van, a lényeg, hogy van...
Én elkezdtem görcsölgetni picit, majd otthon lecsekkolom, mizujs van.
Most néztem a ferty a terhesgörbéket, és sokaknak már a 8. dpo-n pozitív lett a tesztje.
Teszteljek holnap áááááááááááááá nem tudom.....
Gaby: szerintem olyan is van, hogy balra hajló méh, gondolom ott nem egyenesen középen van a méhszáj.
Különben múltkor én is megnéztem, és nekem is balra van...De én egy csomószor el sem érem...Úgyhogy nem is próbálkozok többet.
Szilcsi! Ne tesztelj! Még Különben én is azt szoktam, amikor már sok DPO-m van, hogy megnézem a fertyn azokat a görbéket, ahol 12 dpo előtt volt pozitív a teszt
A forró fürdőről: olvastam, hogy termékeny napokon nőknek kifejezetten ajánlják, mert alhasi vérbőséget okoz, és segít a a fogantatásban
Szasztok!
27-es megint itt van.
Minden rendben lezajlott, megint bajnok csapatot produkált apa 80 mó kiskrapekkel. Imádom!!! Ma nagyon kedves akarok lenni hozzá, meg Ő is hozzám, úgyhogy csak bekukk. Hajrá -k!!!
Robcsi! A clostyról annyit, hogy szerintem te ezen ne aggódj!
Látod, hogy nekem a csak napi 1 szem milyen jót tett!!!
Szerintem így az elején jól be tudja indítani a dolgokat!
Szeretnék valamit kérdezni: Ma kellett volna megjönnie a menszinek, nem jött meg, csináltam most este egy tesztet és negatív lett.
Szerintetek, akkor ez már halott dolog?
És még annyi, hogy vasárnap lesz két hete, hogy volt a peteérésem.
És most nem tudom, hogy nem volt korai a mai teszt?
És a hőm nem lent lejebb,(36,5) tudom, mondtátok, hogy lehetne magasabb, de már 10 napja annyi.
Kisfóka
Reggeli vizeletben nagyobb koncentrációban van hcg ha terhes vagy, jobban ki lehet mutatni ilyen korai időszakban. Szerintem hétfőn reggel tesztelj, ha miki elkerül. Márpedig elkerül
DÜHÖS VAGYOK
MÁr fél nyolckor itt voltam ám én is, aztán ledobott ez a nyavajás net vagy tízszer kihúztam a router, de nem lett kapcsolat
Amúgy jó reggelt mai görbe
Na erre varrjatok gombot Petécske úgy néz ki teljesen bevárta apát Mennyi boszi van itt, nem hittem abban, hogy bevárja a mai hő 5-kor lett mérve, és 6-7 között szoktam. De 5-kor keltett apa, és mentem érte Aztán hajnalban bele is nyilalt többször baloldalt. Na majd meglátjuk mi lesz ebből Ja, és apa most csak zuhizott, nem ült meleg vízbe
Az lh teszt nem téved! Ha az pozítív akkor 24-36 óra múlva lesz pé. De lehet hogy még csütörtökön is pozítív volt csak nem nézted. És akkor csúszik időben!
Kata
De azért egy picit viágosabb volt az a tesztcsík, és valószínüleg csütörtökre lett volna igazán +. Csak hát nem mértem, mivel csütörtökön alacsonyabb lett a hőm is, tutira vettem, hogy pé van. Aztán mégsem
Apa hozott nekem ajándékba parfümöt Fincsi ilata van. Igaz van egy rakat parfümöm, de nem baj.
Gaby: Sztem is most fogsz peteérni. Holnapra feljebb ugrik a hőd... Mots tessék akciózni mint a nyulak.... éjjel nappal
Robcsi: Nagyon szépen alakul a görbuszod
Kata: Tied és nagyon széééééép
Itt hétágra süt a nap, gyönyörű idő van! Viola már felhúzott kora reggel állandóan kikapcsolja a tévén a főgombot, Bogi meg nézné a mesét és síkideg lesz . Meg én is mert sztem a tévének baromira nem tesz jót, ha 2 percenként kapcsolgatva van!!!
A párom tegnap este 8ra ment dolgozni még mindig bent van...... Sztahanovista Azért néha pihenni is kéne.... nem tudom miért gondolja, hogy végtelen a kapacitása...ráadásul kemény fizikai munkát végez. Naponta 15 tonnát emel meg... Jöhetne már haza, bár tudom h aludni fog de akkor is.......
Betettem büntiből a kiságyba Violát már megint kinyomta a tévét. Mit csináljak vele????
Nem tudok táblát rakni mert nem a saját gépem előtt ülök!
Na lányok, aki tud, az 36.9-el is tud visszament a hőm reggelre, örültem mint majom a farkának, elszámolgattam még az ágyban, hogy akkor hogy is lesz ez a terhesség, aztán meglepit kaptam reggel!!
Eloszor is bocsi hogy nem nagyon irogatok es koszi hogy meg nem vettetek ki a tablabol de meg egy menzit meg kell varnunk es utana lehet elkezdeni a probalkozast akkor majd jovok rendszeresen.
Van egy kerdesem azt hiszem ebben a topikban beszelgettetek a Thomas vonatokrol es ugy emlekszem Ancsa volt aki vett a fianak ilyet de nem vagyok biztos, most en is ilyen vonatokat keresek mert a fiam megorul a Thomas sorozatert, hol lehet ilyet kapni? Tudja valaki? Legyszike segitsetek mert karacsonyra szeretnenk meglepni.
Sonjus: Még azt akartam kérdezni, hogy nálatok mikor volt Apának a kiskatona vizsgálata? Vagyis hány hónapos a "lelete"?
Végülis akkor bejelentkeztetk a meddőségibe?
Kata: boldog névnapot!
Áfonya: nevezzük a görbéidet a hét feladványának Azt hiszem csak a végén fog kiderülni, mikor is volt az a pé
Zöldi! Ennek sikerülnie kell punk-tum! Én összetettem a 2 kezem, és ujjongtam amikor apcimnak 12M lett az eredménye! Szóval mi labdába sem rúghatunk mellettetek! Hajrá! Nagyon szorítok nektek! Ha nekünk sikerült, akkor nektek is siekrülnie kell! Progipótlást kapsz uyge?