Új privát üzeneted érkezett!

kata tuti, hogy a 12. napi magas érték miatt tette át :shock:

Kép
Kép
robcsi03

Szirom, gyógyulást Miksának!

Kép
szilcsi

Ceniko
Mesélte nekem is a sztorit a Lisa :wink:

Basszus, mire írni kezdek, elfelejtem mihez is akartam még hózzászólni. Szita az agyam :shock:

Kép
gaby25

na megvan.

Máhszáj nyitva-zárva. Ti hogy a fenébe állapítjátok meg??? :? :shock: Én csak azt érzem, hogy van ott valami :?

Kép
gaby25

Gaby,
kell érezned egy kis kemény puklit, olyan, mint egy félgömb. Azon van egy nyílás, pontosan olyan, mint egy összezárt száj (amikor zárva van).
Szóval én éreztem ezen a kis puklin egy kis rést, mint egy bevágás, ami a nyílása. Egy kis rövid vízszintes vonal, mint amikor összeszorítod a szádat, és lesz rajta egy kis csík. Nyitva még nem néztem... :oops:
Bocs a kimerítő részletezésért... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép
szilcsi

Szilcsi
Köszi. A puklit éreztem, de azt a kis szájat nem fedeztem fel :?
Az hogy nekem ez kissé balra van az nem baj ugye?

Kép
gaby25

Hát azt nem tudom. Én is még csak tegnap fedeztem fel. :lol:
Szerintem tökmindegy, merről van, a lényeg, hogy van...
Én elkezdtem görcsölgetni picit, majd otthon lecsekkolom, mizujs van.
Most néztem a ferty a terhesgörbéket, és sokaknak már a 8. dpo-n pozitív lett a tesztje.
Teszteljek holnap :?: :?: :?: áááááááááááááá nem tudom.....

Kép
szilcsi

Szilcsi
Szertem még várjál :wink: Az én jelmondatom: türelem babát terem :D

Kép
gaby25

Szilcsi!

Szerintem is várj még!!! :wink:
snufi

Na, vége a munkáshétnek, indulok HAZA a Zuramhoz!!! :D :D :D

Kép
A holnapi viszontlátásig!!!!

Snufi
snufi

Na, méhszájvizsgálgatós nap van?

Gaby: szerintem olyan is van, hogy balra hajló méh, gondolom ott nem egyenesen középen van a méhszáj.
Különben múltkor én is megnéztem, és nekem is balra van...De én egy csomószor el sem érem...Úgyhogy nem is próbálkozok többet.

Szilcsi! Ne tesztelj! Még :lol: Különben én is azt szoktam, amikor már sok DPO-m van, hogy megnézem a fertyn azokat a görbéket, ahol 12 dpo előtt volt pozitív a teszt :lol:

A forró fürdőről: olvastam, hogy termékeny napokon nőknek kifejezetten ajánlják, mert alhasi vérbőséget okoz, és segít a a fogantatásban :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso
Akkor én veszek forró fürdőt mielőtt apa hazaér, de ő csak zuhanyozhat :lol:

Kép
gaby25

Szasztok!
27-es megint itt van.
Minden rendben lezajlott, megint bajnok csapatot produkált apa 80 mó kiskrapekkel. Imádom!!! Ma nagyon kedves akarok lenni hozzá, meg Ő is hozzám, úgyhogy csak bekukk. Kép Hajrá Kép -k!!!

Kép
zölddisznó

Zöldi
Az igen, 80 milla kiskrapek :shock: :shock: :shock:

Kép
gaby25

Szezso! Köszi az infot! Akkor én megyek is és veszek egy forró fürdőt! :lol: :lol:

Kata! Úgy irigyellek!!!!!! Honnan a dvd?

Zöldi! Jó sok kis coca! Jól jósoltad! :lol:

Szirom! Igazolt hiányzás! :lol: Mielőbbi jobbulást nektek!

Kép
bettike
Eger

Robcsi! A clostyról annyit, hogy szerintem te ezen ne aggódj!
Látod, hogy nekem a csak napi 1 szem milyen jót tett!!!
Szerintem így az elején jól be tudja indítani a dolgokat!

Kép
bettike
Eger

Bettike, ismerősömtől kaptam. Nem másolt,hanem eredeti, original kiszerelésben kaptam!!

Coca, 80 milla az szép, egy csak betalál már!! :lol: :oops:

Kép
kata05

80 millió ez nagyon király!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
elizabeth25

Sziasztok Lányok!

Szeretnék valamit kérdezni: Ma kellett volna megjönnie a menszinek, nem jött meg, csináltam most este egy tesztet és negatív lett.
Szerintetek, akkor ez már halott dolog?

És még annyi, hogy vasárnap lesz két hete, hogy volt a peteérésem.
És most nem tudom, hogy nem volt korai a mai teszt?
És a hőm nem lent lejebb,(36,5) tudom, mondtátok, hogy lehetne magasabb, de már 10 napja annyi.
kisfóka

Kisfóka
Reggeli vizeletben nagyobb koncentrációban van hcg ha terhes vagy, jobban ki lehet mutatni ilyen korai időszakban. Szerintem hétfőn reggel tesztelj, ha miki elkerül. Márpedig elkerül :)

Kép
gaby25

Szia gaby25!

Akkor megpróbálok hétfő reggelig nyugton maradni és nem tesztelni!
Hát jó lenne, ha elkerülne! :D Nem kellene lombikra menni! :D
kisfóka

Sziasztok!

Jó borongos az idő sajna!

A hőmet küldöm:

Kép

Egy kicsit fájdogál a hasam, igaz én h...e tegnap melegebb vízben fürödtem!

Kép
kata05

Sziasztok!

Hi-hi én vagyok az első!

Bettike a clostyt nem magam miatt kérdeztem, egy ismerősöm 2 hónapja szedi és nincs hatása.

Kisfóka, türelem bébit terem :)

Gabi remélem igazolt a hiányzásod :D

Kép

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi, én voltam az első!!! :lol: :lol:

Kép
kata05

DÜHÖS VAGYOK :twisted: :twisted: :twisted:
MÁr fél nyolckor itt voltam ám én is, aztán ledobott ez a nyavajás net :twisted: :twisted: :twisted: vagy tízszer kihúztam a router, de nem lett kapcsolat :twisted: :twisted: :twisted:

Amúgy jó reggelt :D mai görbe

Kép

Na erre varrjatok gombot :shock: Petécske úgy néz ki teljesen bevárta apát :) Mennyi boszi van itt, nem hittem abban, hogy bevárja :? a mai hő 5-kor lett mérve, és 6-7 között szoktam. De 5-kor keltett apa, és mentem érte :) Aztán hajnalban bele is nyilalt többször baloldalt. Na majd meglátjuk mi lesz ebből :wink: Ja, és apa most csak zuhizott, nem ült meleg vízbe :D

Kép
gaby25

csajok, szerintem az a szerdai LH teszt mégiscsak - volt :? A páfrányaim meg megvannak hülyülve :shock:

Kép
gaby25

Gaby!

Az lh teszt nem téved! Ha az pozítív akkor 24-36 óra múlva lesz pé. De lehet hogy még csütörtökön is pozítív volt csak nem nézted. És akkor csúszik időben! :twisted:

Kép
kata05

Kata
De azért egy picit viágosabb volt az a tesztcsík, és valószínüleg csütörtökre lett volna igazán +. Csak hát nem mértem, mivel csütörtökön alacsonyabb lett a hőm is, tutira vettem, hogy pé van. Aztán mégsem :?

Apa hozott nekem ajándékba parfümöt :D Fincsi ilata van. Igaz van egy rakat parfümöm, de nem baj. :wink:

Kép
gaby25

Sziasztok Lánykák!

Kata, Robcsi: nagyon jól alakul a hőtök! Kb. 1 hét és mindenkiderül! :lol:

Gaby: naugye, mi megmondtuk! A petéidnek együttműködésből 5-ös!! :lol:

Különben itt 7 ágra süt a nap!!!! Gyertek Szombathelyre, ha unjátok a borongós időt! :lol:

Na, mennem kell, megfrizuravarjúzzák a fejem! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Jó reggelt!

Gaby: Sztem is most fogsz peteérni. Holnapra feljebb ugrik a hőd... :wink: Mots tessék akciózni mint a nyulak.... éjjel nappal :) :oops:

Robcsi: Nagyon szépen alakul a görbuszod :wink:

Kata: Tied és nagyon széééééép :)

Itt hétágra süt a nap, gyönyörű idő van! Viola már felhúzott kora reggel :evil: állandóan kikapcsolja a tévén a főgombot, Bogi meg nézné a mesét és síkideg lesz :lol: . Meg én is mert sztem a tévének baromira nem tesz jót, ha 2 percenként kapcsolgatva van!!! :evil: :x

A párom tegnap este 8ra ment dolgozni még mindig bent van...... Sztahanovista :lol: :shock: :lol: Azért néha pihenni is kéne.... nem tudom miért gondolja, hogy végtelen a kapacitása...ráadásul kemény fizikai munkát végez. Naponta 15 tonnát emel meg... Jöhetne már haza, bár tudom h aludni fog de akkor is.......

Betettem büntiből a kiságyba Violát már megint kinyomta a tévét. Mit csináljak vele???? :? :? :? :?: :?: :?: :evil: :x

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Tartottam ma egy kis önellenörzést. És MÉG totál zárt a méhszájam! Viszont folyásom az van! 4 nap múlva minden kiderül!

Kép
kata05

Halihó!

Nem tudok táblát rakni mert nem a saját gépem előtt ülök!

Na lányok, aki tud, az 36.9-el is tud :) visszament a hőm reggelre, örültem mint majom a farkának, elszámolgattam még az ágyban, hogy akkor hogy is lesz ez a terhesség, aztán meglepit kaptam reggel!!

1. cn :lol:
sonjus

Sonjus sajnálom!
Többiek hol vagytok?

Nekem lassan menni kell, megyünk anyáékhoz!

Kép
kata05

Jó reggelt!

Apa azt találta ki, hogy ma gyártsunk egy kétpetéjű tesót Benedeknek...mennem kell vissza Kép

Kép
zölddisznó

Sziasztok!

Eloszor is bocsi hogy nem nagyon irogatok es koszi hogy meg nem vettetek ki a tablabol de meg egy menzit meg kell varnunk es utana lehet elkezdeni a probalkozast akkor majd jovok rendszeresen.

Van egy kerdesem azt hiszem ebben a topikban beszelgettetek a Thomas vonatokrol es ugy emlekszem Ancsa volt aki vett a fianak ilyet de nem vagyok biztos, most en is ilyen vonatokat keresek mert a fiam megorul a Thomas sorozatert, hol lehet ilyet kapni? Tudja valaki? Legyszike segitsetek mert karacsonyra szeretnenk meglepni.

KépKép
KépKép
tontica

No erre mondjon ki mit tud...
mindkettő ehavi görbe, egyik szájban, másik hüvelyben mért. Ilyenkor vajon mi van?
(száj)
Kép

(hüvely)
Kép
Vendég

Sonjus, nagyon sajnálom!

Mindenkinek kellemes hétvégét kívánok!

Puszi

Kép
elizabeth25

[i][color=green]Sziasztok!

Katalinok!
NAGYON SOK BOLDOG NEVNAPOT KIVANOK NEKTEK!!!!!!!! :D :D

Kép
[/color][/i]

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa!

Köszönöm!!

Áfi, nem tudok hozzászólni!!

Kép
kata05

Tontica!
En is Sziromtol nyultam le az otletet! :oops:
www.jatek-makett.hu
www.makett.hu

Kép
Kép
ancsa81

JAJJJJ!!!AZ UTOLSOT NEM JOL IRTAM!!!! :!: :!:
www.modell.hu[/i]

Kép
Kép
ancsa81

Nem megy ez ma nekem! :oops: :lol:
www.modell.hu

Kép
Kép
ancsa81

Áfi
Hát paszolok, hogy melyik a jó :shock: A hüvelyben mért az biztosabb, nem? :roll: Mikor éreztél peteérést?

Kép
gaby25

Kata

Boldog Névnapot!!!

Kép
gaby25

Sonjus: :cry: :cry: Még azt akartam kérdezni, hogy nálatok mikor volt Apának a kiskatona vizsgálata? Vagyis hány hónapos a "lelete"?
Végülis akkor bejelentkeztetk a meddőségibe?

Kata: boldog névnapot!

Áfonya: nevezzük a görbéidet a hét feladványának :lol: Azt hiszem csak a végén fog kiderülni, mikor is volt az a pé :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sonjus
Milyen bamba vagyok, most vettem észre :( :( :(

Kép
gaby25

Gaby!
Neked nem "dolgod" lenne? Irgum-burgum!

Kép
zölddisznó

Zöldi
Reggeli akció már megvolt :) Apa pihengetett, mindjárt folyt. köv :wink: :D

Kép
gaby25

Zöldi írja Gabinak, hogy dolga kellene, hogy legyen! Ez nagyon jó! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gyorsan futok, majd később leszek! :lol:

Hőm reggelre 36,8-ról 36,4-re zuhant (görbét később dobok)!!!
Szóval szerintem éjszaka, hajnalban vagy reggel meg volt a tüszőrepedésem! :lol:

Sonjus! :cry: :cry:

Kata! BOLDOG NÉVNAPOT!!!!! :lol: :lol:

Áfi! Szerintem a hüvelyit vedd alapul!

Na rohanok is tovább!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: [/i]

Kép
bettike
Eger

Zöldi!
Ennek sikerülnie kell punk-tum! Én összetettem a 2 kezem, és ujjongtam amikor apcimnak 12M lett az eredménye! Szóval mi labdába sem rúghatunk mellettetek! Hajrá! Nagyon szorítok nektek! Ha nekünk sikerült, akkor nektek is siekrülnie kell! Progipótlást kapsz uyge?

moni

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?