Sziasztok LÁnyok!
Most jöttünk haza egy barátnőmtől, akinek 6 hetes a pici babája. Nekem is kell egy ilyen kis töpörödött törpördög. Annyira pici babaszagú tünemény volt.
De hát akkor mi lesz a break free életérzésemmel? Nagy a dilemma. Minden esetre ebben a hónapban még próbálkoztunk, de ha nem jön össze, akkor majd csak jövő nyáron kezdjük újra a baba projektet. Talán jobb is lesz úgy, mert akkor lesz pár hónap (majd egy év), ami napközben csak a Lacikáé lesz. És hát ennyi azért neki is jár.
Ayse, és akit még érdekel
Azok a bazi drága autók (pl. mixer, kukás stb.) azok BRUDER játékok. Na ennek van egy lengyel változata a WADER. Ezek szerintem még jobb minőségűek is, mert kicsit lágyabb műanyagból vannak és így nem törnek olyan könnyen. A Guliverben egy annyál a sárga kék betonkeverőnél nagyobb autó tavaly volt kb. 6000 Ft. Azt hiszem a BRUDER 12000. SZóval úgy nagyjából féláron van.
http://www.wader-wozniak.pl/index.php?lang=hu ez a honlapjuk, és ezt a boltot adják meg értékesítési helynek:
http://www.ctwtoys.hu/
Én a Guliverben szoktam venni, mert ott jóval olcsóbb, mint bárhol máshol.
Mikulás, karácsony:
Nálunk Bazsi biztos, hgy csokit fog kapni mikulásra, bár általában igyekszenek Kinder csokival teletömni neki a csomagokat.
Laci hiába kapna csokit, nem igazán rajong érte. Már kapott, de legtöbbször szerencsére kiköpi. Ő majd kap gyümölcsöt, tejszeletet, túró rudit stb.
Mi Bazsinak még nyáron meghozattuk az ajándékát. Egy nagy Duplo vonat készletet fog kapni, sínekkel híddal, váltókkal, sorompókkal. A hugom barátja hozta amerikából, mert ott az egész cakk pakk volt 80 dollár (kb. 16000 Ft), itthon meg csak a vonat huszonezer. Ez a nagy állma neki, ezért pisil bilibe, ezért nem veri meg a Lacit
, és apa már egyszer össze is rakta, szuper jól megy körbe körbe, zakatol, dudál szóval egyben apa ajándéka is letudva.
Anyuéktól rendőrállomást, tesómtól meg tűzoltó állomást fog kapni, úgyhogy ezzel meglesz az egész városa a duplóból. Én örülök neki, hogy ennyire szeret legózni, mert szerintem egy nagyon jó dolog. Gondolkodtunk, hogy mit kezdjünk el gyűjteni neki, de a playmobil sokkal drágább és nem is annyira variálható. Néha elképesztő dolgokat épít és ügyesen megmagyarázza, hogy mit is csinált.
Lacikának még nem tudom, hogy mit fogunk venni. Tesómtól kap egy FP széket. Apropó, a hugom tud valami oldalt, ahonnan majdnem féláron lehet FP játékokat rendelni. Majd ha megírta felrakom. Szóval arra gondolok, hogy majd hétvégén Bécsben megjön az ihlet és ha visszamegyek a hugomékkal majd akkor megveszem Lacinak is az ajándékát. A sütifaló viziló nekem is jó ötletnek tűnik, egyenlőre az a nyerő.
Andi
A Kleopátra ház a Gogol utca és a Pannónia utca sarkán van. Most néztem meg az órarendet és szerintem én fogok menni hétfőn 7-től zsírégetésre, szerdán 8-tól pilates-re és szombaton délelőtt, amíg a fiúk amúgy is pasis délelőttöt tartanak uszodába.
Egy alkalom 1200 Ft, de a 10 alkalmas bérlet, amit 5 hét alatt kell lejárni már csak 8100 Ft.
Ha gondolod gyere nyugodtan velünk.
Jucc
Lánnyal kapcsolatban nekem is ez az egyetlen dilemmám, hogy mi lesz ha apa vonásait örökli. Elnézve az ő családjának a női tagjait háááát. Inkább legyen fiú.