Új privát üzeneted érkezett!

Halihó!

Újra van itt egy kis élet! :)
De ciki, hogy se a bömbit, se a másikat nem tudtam... Kíváncsi vagyok, milyen volt a mozgás! Igaz, engem valahogy nem tud lázbahozni, hogy elmenjek itthonról, és mások között ugrabugráljak. Inkább itthon, de ahhoz meg kéne valami, ami rávesz, hogy elkezdjem...

Ayse :) Lehet, hogy igazad van, néha nagyon fáradtnak érzem magam tényleg, de nem mindig. De a kialvatlanság valóban egy alattomos dög, egy csomó rossz forrása, például annak, hogy türelmetlenebb vagyok a gyerekeimmel. Mostanában nagyon oda kell figyelnem.

Végre sikerült a videó, és ha ezeket a képeket nézem, csak a szép van előttem :) Remélem, sikerül:

http://s63.photobucket.com/albums/h135/ ... p_0002.flv

Mennem kell vasalni, és közben végre talán a tegnapi Vészhelyzetet is megnézem :)

Jó éjt!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Apa odafeküdt Zita mellé, hogy elaltassa. Hát apának sikerült előbb durmolnia. :)

Judit, vidijót majd csak holnap nézem meg. De tök jó, hogy sikerült végre! :)

Ma voltam kozmetikusnál nagykezelésen, szombaton meg megyek fodrászhoz! :)
Utána meg megyünk anyóshoz, és képzeljétek, én mondtam Apának, hogy menjünk el.
Nem ismerek magamra, betudom az állapotomnak. :D

Prüntyi, milyen az új verda? Jó vezetni?

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Jó reggelt!

Ildi!
Húú, de jó lenne! Ti most már rendszeresen jártok majd?
Jövő héten Apa ügyeletes, így azt nem tudom biztire ígérni, de utána mennék veletek! :lol:
Valahol felénk van a Kleopátra ház, ugye? :shock: :oops:
Hánytól lenne? Mennyibe kerül?
Te hogy bírtad? Félek, hogy én az első 5 perc után kidöglöm. :?
Eszetlen jó kondiban vagyok! :lol:
De pont a múlt héten beszéltük Apával, hogy valamit tornáznom kellene, csak egyedül nem volt kedvem menni.

Andi&Nati

KépKép
duda

Jucc!
Nagyon jól sikerült a videó!! :D
Apa milyen szerelemmel nézi Bazsit! :)

Tünde!
Köszi! :) Haragszik vajon ránk, hogy ide nem ír? :roll:

Andi&Nati

KépKép
duda

Nati még mindig alszik. Tuti ez a rohadt oltás nyomja szegényt! :(
Ilyenkor már egy órája ébren szokott lenni!

Andi&Nati

KépKép
duda

Jucc!
Megnéztem a videót és annyira de annyira szép! Olyan gyönyörű kisfiú Balázs és látszik, hogy nagyon boldog Veletek! A szembemosolygós kép Apával, nálam is viszi a pálmát! Az áttűnések meg nagyon tutik, ügyes vagy!
És most már marhára kiváncsi vagyok, hogy két ilyen gyönyörű fiúcska után, milyen lehet a kislányotok :D!!!!

Duda!
Mi a helyzet Natival?????

Képzeljétek, a 22-esek taliján Andris annyira kifáradt, hogy fél hatig aludt és még utána is bedobta a szunyát 8-ig! :shock: :shock: :shock: Mivel én fél nyolc tájban lehanyatlottam, így egyhavi alvásadagomat letudtam egyben! :lol:

Körkérdés:
Ti mit vesztek a babócáknak Mikulásra? És Karácsonyra? Andris még sose evett csokit, most se fog. És Lilit se halmozzuk el csokival, egyrészt mert egészségtelen, másrészt mert a családtól úgyis annyit kap (amit végül én sütök bele a süteményekbe, hogy elfogyjon). Andrisnak vettem egy faautót meg egy búgócsigát, Lilinek megy egy minikutya, minimacska szettet, amit most reklámoznak és naná, hogy az én gyerekemet is behülyítették. De még szeretnék valamit.
Andris tiszta autóbuzi, csak félek, hogy a normál autóknak lerágná, leszerelné valamilyen kis alkatrészét.... Nagyobb fiútestvéres anyukák, hogy oldjátok meg? Meg odavan azokért a tök nagy autókért. A játékboltban alig lehetett levakarni egy mixerkocsiról. Kicsit húzósnak találtam az árát, 9 ezer forint :shock: :shock: :shock: .
valahol lehet ilyet venni olcsóbban is?

ayse

én fél tízkor aludtam el

ayse

Sziasztok!

Duda, nem tudom, hogy haragszik-e Dóri, de ha igen, azt ált. meg szokta mondani.

Ayse, most hogy írod, én azt hiszem, Mikire megkapja Zita a kasztanyettet, meg vettem neki a múltkor egy kisautót.
Csokit kap majd mindkettőnk munkahelyéről, de azt meg úgysem eheti meg, arra majd ráugrunk mi apával.

Utánaolvsgattam a tejallergiának, és nem bizonyított, hogy ha én most nem eszem semmi tejeset, akkor Ákos nem lesz tejérzékeny.
Így eszem tejeset.

Képzeljétek, apa benyelte a hányós vírust. Tök szarul volt, egész éjjel rohangált.
Remélem, mi megússzuk.
Így le kellett mondjam anyóst is. :oops: :?

Davallia, igen, erre gondoltam. Ákos topicjába (ahova még Te is írtál néha) tette fel az egyik lány, de azt mondják, hogy ez nem lehet igazi, hanem vki jól ért a photoshop-hoz. Mondjuk elég nagy tappancs, ha a saját hasamon a saját köldökömhöz viszonyítok.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Ayse!
De jó, hogy ilyen jót pihentetek! :)

Köszönjük kérdésed, képzeld, Nati megint alszik. 8 körül ébredt, de 11 előtt kicsivel már nyüglődött, így leraktam. Szó nélkül elaludt.
Láza nincs, a kedve is jó, úgy hogy egyelőre csak az álomkórról tudok beszámolni! :lol:

Natinak mi sem veszünk csokit Mikulásra. Talán veszek neki egy plüss Mikit és kap egy FP. telefont.
Karácsonyra kap lego duplot, játékbabakocsit és a mocit, amit már meg is kapott.
Nem is akartam neki ennyi játékot venni, de a mociért és a b.kocsiért nagyon odáig volt amikor boltban látta őket, a legot pedig én szerettem volna, ha kap.
Igy is sok lesz a jóból, mert erre jön még a rokonok ajándéka.
Sztem nem is fogja érteni, mi ez a sok új játék.

Andi&Nati

KépKép
duda

Judit, nagyon jók a klippek!!!!
Azért kicsinek nem volt olyan egyforma a két fiú.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Megőrülök! Írtam rengeteget, Gergőnek egy laza Esc-nyomásába került, és vége :evil:

Szóval Sziasztok!

Köszi a videó-dícséreteket!
Tünde :) Amikor Gergő kibújt, épp olyan volt, mint Balázs. Aztán teljesen más volt pár hónapig, fél év után kezdett egyre jobban hasonlítani megint.

Ayse :) Hogy milyen lesz/lenne a kislányunk? Én is kíváncsi vagyok, de azért tartok is tőle. Ugyanis, ha ő Apára fog hasonlítani, megvan rá az esély, hogy csúnyácska legyen, ugyanis férjem húga és a nők a családban elég randák... Kifejezetten banyás vonásaik vannak/ hegyes, előreugró áll, hegyes orr, sűrű szemöldök/. És hát egy csúnya fiú nem olyan vészes, de egy csúnya lány... De persze imádni fogjuk :)
Ja, és nekem is az a kép a kedvencem. Olyan szerelmetes :)
Volt 22-es tali? Vannak ott képek is, mert akkor bekukkantok!

Andi :) Álomkór ettől az időtől is simán lehet.

Tünde :) Nem kéne most Nektek ez a hányós vírus, drukkolok, hogy elkerüljön Titeket! Anyós-látogatás :) :( Te megtettél mindent!

Mikulás+Karácsony: Csoki nálunk is minimális lesz, munkahelyen úgyis azt kapnak :( Próbálok egészséges édességeket keresni, meg gyümit adni. És valami apró játék, vagy könyv lesz még az ablakban.
Karácsonyra van egy csomó ötletem Balázsnak, de csak egyet szeretnék itthon adni, úgyis lesz még nagyiknál egy csomó minden. Gergőnek egyelőre a Sütifalót néztem ki, nagyon tetszett neki, amikor néztük, és olyanunk kivételesen még nincs :)

Vajon mit hagytam még ki?...
Szép napot!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Megvan:
Ayse :) Gergő is imádja Balázs autóit, tologatja őket, és le is eszi a lejáró kerekeket. Figyelek rá, kiszedem a szájából, és próbálom eltüntetni az ilyen darabokat.
Szerintem karácsonyi vásárban biztos találsz olcsóbb autókat, de azok gagyibbak is. Balázs a másféléves karácsonyára kapott apjától egy hatalmas versenyautót, ami még aznap összetört, mert Bazsi rátehénkedett, úgy tologatta, és dobálta is. Gergő anyukámtól kapott egy szupi kis faautót, na, az masszív kis darab! Plantoys termék: www.plantoys.com vagy www.kreativjatek.hu

Nem néztem meg még ezeket az oldalakat, de a dobozon ezek a honlapcímek szerepelnek. Nagyon jó kis cuccok vannak, volt egy kis prosi a dobozban.

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Megvan:
Ayse :) Gergő is imádja Balázs autóit, tologatja őket, és le is eszi a lejáró kerekeket. Figyelek rá, kiszedem a szájából, és próbálom eltüntetni az ilyen darabokat.
Szerintem karácsonyi vásárban biztos találsz olcsóbb autókat, de azok gagyibbak is. Balázs a másféléves karácsonyára kapott apjától egy hatalmas versenyautót, ami még aznap összetört, mert Bazsi rátehénkedett, úgy tologatta, és dobálta is. Gergő anyukámtól kapott egy szupi kis faautót, na, az masszív kis darab! Plantoys termék: www.plantoys.com vagy www.kreativjatek.hu

Nem néztem meg még ezeket az oldalakat, de a dobozon ezek a honlapcímek szerepelnek. Nagyon jó kis cuccok vannak, volt egy kis prosi a dobozban.

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

:evil: :evil: :evil:

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok, sűrű napok vannak most, kocsi zöldkártya, biztosítás (casco-t visszadobták, mert kell még egy plussz biztonság, így sos megyek váltózárat szereltetni..., mosógép bedöglött...(2 éves)...ez már kb 70 ezer minusz, ami nem igen volt betervezve... :cry: )

Gyors reakció, az első pár kérdésre, azt olasok tovább...

Duda, igen a 16-ezres (/db)...1 éves kor felett már csak 2 oltás (az alatt 3 db), ez a kombinált, ami több törzsre jó...

Tünde, jaaaaaaaj, nagyon szupi...legszivesebben egész nap furikáznék...de hát a benzin ugye... :?

Sildike, dehogy vagy malac! :evil:

Kép

Kép
prüntyi

Ayse, mikulás+ karácsony...fogalmam sincs... :roll: csoki tuti nem lesz...mikulásra talán egy plüss Miki...aztán nem tudom...

Kép

Kép
prüntyi

Jucc!
Asszem itt az idő, hogy beírassunk egy nagyhitűség tanfolyamra!!!!!

Andris már tudja, hogy a tükörkép, az csak kép!
Tegnap a Kisföldalattin leszállásra várakozva észrevette, ahogy ült a babakocsiban, hogy ott állok (tükröződöm), és egyből hátrafordult, megnézni, hogy jól gondolja-e, hogy igazából a háta mögött vagyok!!!!
Egy új szót is tanultunk: cicc!
És énekli: hinTA nyanyinTA!

ayse

Sziasztok LÁnyok!

Most jöttünk haza egy barátnőmtől, akinek 6 hetes a pici babája. Nekem is kell egy ilyen kis töpörödött törpördög. Annyira pici babaszagú tünemény volt.
De hát akkor mi lesz a break free életérzésemmel? Nagy a dilemma. Minden esetre ebben a hónapban még próbálkoztunk, de ha nem jön össze, akkor majd csak jövő nyáron kezdjük újra a baba projektet. Talán jobb is lesz úgy, mert akkor lesz pár hónap (majd egy év), ami napközben csak a Lacikáé lesz. És hát ennyi azért neki is jár.

Ayse, és akit még érdekel

Azok a bazi drága autók (pl. mixer, kukás stb.) azok BRUDER játékok. Na ennek van egy lengyel változata a WADER. Ezek szerintem még jobb minőségűek is, mert kicsit lágyabb műanyagból vannak és így nem törnek olyan könnyen. A Guliverben egy annyál a sárga kék betonkeverőnél nagyobb autó tavaly volt kb. 6000 Ft. Azt hiszem a BRUDER 12000. SZóval úgy nagyjából féláron van.
http://www.wader-wozniak.pl/index.php?lang=hu ez a honlapjuk, és ezt a boltot adják meg értékesítési helynek: http://www.ctwtoys.hu/

Én a Guliverben szoktam venni, mert ott jóval olcsóbb, mint bárhol máshol.

Mikulás, karácsony:

Nálunk Bazsi biztos, hgy csokit fog kapni mikulásra, bár általában igyekszenek Kinder csokival teletömni neki a csomagokat.
Laci hiába kapna csokit, nem igazán rajong érte. Már kapott, de legtöbbször szerencsére kiköpi. Ő majd kap gyümölcsöt, tejszeletet, túró rudit stb.

Mi Bazsinak még nyáron meghozattuk az ajándékát. Egy nagy Duplo vonat készletet fog kapni, sínekkel híddal, váltókkal, sorompókkal. A hugom barátja hozta amerikából, mert ott az egész cakk pakk volt 80 dollár (kb. 16000 Ft), itthon meg csak a vonat huszonezer. Ez a nagy állma neki, ezért pisil bilibe, ezért nem veri meg a Lacit :lol: , és apa már egyszer össze is rakta, szuper jól megy körbe körbe, zakatol, dudál szóval egyben apa ajándéka is letudva. :lol: :lol: :lol:
Anyuéktól rendőrállomást, tesómtól meg tűzoltó állomást fog kapni, úgyhogy ezzel meglesz az egész városa a duplóból. Én örülök neki, hogy ennyire szeret legózni, mert szerintem egy nagyon jó dolog. Gondolkodtunk, hogy mit kezdjünk el gyűjteni neki, de a playmobil sokkal drágább és nem is annyira variálható. Néha elképesztő dolgokat épít és ügyesen megmagyarázza, hogy mit is csinált.
Lacikának még nem tudom, hogy mit fogunk venni. Tesómtól kap egy FP széket. Apropó, a hugom tud valami oldalt, ahonnan majdnem féláron lehet FP játékokat rendelni. Majd ha megírta felrakom. Szóval arra gondolok, hogy majd hétvégén Bécsben megjön az ihlet és ha visszamegyek a hugomékkal majd akkor megveszem Lacinak is az ajándékát. A sütifaló viziló nekem is jó ötletnek tűnik, egyenlőre az a nyerő.

Andi
A Kleopátra ház a Gogol utca és a Pannónia utca sarkán van. Most néztem meg az órarendet és szerintem én fogok menni hétfőn 7-től zsírégetésre, szerdán 8-tól pilates-re és szombaton délelőtt, amíg a fiúk amúgy is pasis délelőttöt tartanak uszodába.
Egy alkalom 1200 Ft, de a 10 alkalmas bérlet, amit 5 hét alatt kell lejárni már csak 8100 Ft.
Ha gondolod gyere nyugodtan velünk.

Jucc
Lánnyal kapcsolatban nekem is ez az egyetlen dilemmám, hogy mi lesz ha apa vonásait örökli. Elnézve az ő családjának a női tagjait háááát. Inkább legyen fiú. :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Davallia

Apával kacsolatos eszmefuttatásom nem alaptalan. Tegnap elindultam itthonról és még szerintem a sarkon sem voltam, amikor hív apa, hogy hol van Lacinak a tápszere. Mondom a mikró tetején, ahol már a Bazsi is volt. :lol:
3 perc múlva csörög a telefon, hogy hol van tiszta lepedő (mondjuk nagy dolog, hogy észrevette, hogy Laci a délutáni alvásnál a teát kicsöpögtette :lol: , nagy pirospont apának), amit Bazsika születése óta a kiságy ágyneműtartójában tartunk.
Aztán amikor már éppen kanyarodtam ki a Váci útra pont a kanyarban csörgött a telefon, hogy már csak a Laci hálózsákját nem találja. A hálózsákokat Bazsika születése óta egy helyen tartjuk. :lol:

Szóval szerintem nem alaptalanak a félelmeim. De én tuti jól fogok szórakozni és szerintem apának is egy kaland lesz az a 3 nap és utána büszke lesz saját magára, hogy meg tudta csinálni. Nem utolsó sorban szerintem az itthoni munkát is még többre fogja értékelni. :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Fú Prüntyi, ennyi extra kiadás így Karácsony előtt meg pláne bosszantó :evil:

Ayse :) Ezt a nagyhitűség tanfolyamot mire kaptam?

Ildi :) Jesszus, ennyi mozgás nem fog megártani? :lol: Nekem ártana... Le a kalappal, ha megcsinálod!
Na, ugye, akkor nem vagyok hülye a kislánnyal kapcsolatban...

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jucc

Remélem túlélem, bár ma nem nagyon tunék olyan részemet mondani, amiben nincs izomláz. De majd belejövök. Az a plussz x kiló ami rajtam van az sokkal rosszab a lábamnak a hátamnak meg az önbizalmamnak is.

Kép
Kép Kép
sildike

Ildi!
Nagyon örülnék, ha mennénk együtt! :D
Rám ugrott pár kg mostanság és egyszerűen nem tudok nekiállni fogyózni. :( Szar az idő, hideg van, nem is vagyok jó passzban, most még a kaját is vonjam meg magamtól?? Áá, nem megy. :? Kellene valami kezdő lökés és remélem, a torna az lesz! :)
A jövő hét még nem tuti, de utána igen! Csak addig tartson ki az erőd! :D Mondhatni, az erő legyen veled! 8)
Van esetleg honlapjuk?
Bazsi ajándéka nagyon király! :shock: :D
Nagyon kíváncsi lennék arra a Fp. linkre!!!!! :D

Prüntyi!
Húú, de bosszantó az ilyen! :evil: Sajnálom! :(

Andi&Nati

KépKép
duda

Én már alig várom, hogy elmenjek mozogni. Imádom a step aerobikot, nagyon jó óraadókhoz jártam.

Ezek a képek még 2 hónapja készültek (csak most kaptam meg), Zita a barátnőjével, és a FP vízilóval:

Kép Kép Kép

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Ayse, én ezt a tükörképes dolgot nem nagyon értem, hogy van a babáknál.
Zita, ha engem lát a tükörből, sütőajtóból, akkor tudja, hogy a háta mögött vagyok, mert mindig hátranéz rám. Ez 2 hónapja tuti, hogy így van, de inkább régebb óta.
De ha magát látja, akkor elmajomkodik, megpuszilgatja magát, integetni is szokott. Szóval sztem azt még nem tudja, hogy az a baba ott Ő.

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Jucc!
Már mért lenne csúnya kislányod???? Nektek csakis gyönyörű gyereketek lehet!!!!!

ayse

Lányok

http://kep.tar.hu/szutyuri

Ez a link a játékokról. Foggalmam sincs az árakról, hogy ez most olcsó vagy sem.

Andi
Szerintem tuti kitart az erőnk, mert most nagyon lendületben vagyunk.

Kép
Kép Kép
sildike

Duda!
Nem először írod, hogy nem vagy jó passzban! Akarsz róla beszélni? :roll:

Tünde!
Zita Hiperszuper ügyes és okos!
Nekem tegnap egyértelmű volt, hogy Andris tudja, hogy mi a szitu és ezt először láttam, hogy így van.

Ildi!
Hajrá hajrá torna!
A legnagyobb haszna a Londoni útnak sztem is az (mármint az úton magán kívül), hogy Balázs jobban értékeli majd e Te munkádat! (biztos most is értékeli, e azért más dolog elgondolni és más megcsinálni).

Én nagyon sokszor gondolom el mostanában, hogy hogyan is hagynám itt a férjemet ha nem is három napra, de reggeltől estig a két gyerekkel. Leosztanék neki egy-két dolgot. Nem nagyokat, csak azt, hogy főzzön, mosson. Levegőzés is legyen. Egy kicsit tudja már meg, mi a magyarok Istene! Szerinte én nagyjából nyaralok. Persze, ha beszélgetünk, akkor nem ezt mondja, de őneki mindig több joga van fáradtabbnak lenni, ebből következőleg többet pihenni stb. na nem is panaszkodom tovább...

ayse

Ayse! :)
Nem azért írtam ám, hogy Zita milyen hiperokos lenne.
Csak sztem azt tudják, hogy mi kik vaygunk, és igaziból hol, ha tükörből látnak, de éntudatuk még nincs, szóval magát nem "ismeri fel".

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Ildi!
Ma vettem ettől a lánytól egy baby born babakocsit Natinak! :lol:
Ajánlom egyébként a lányt, megbízható és segítőkész!

Ayse! :lol:
Nincs semmi különös, csak olyan unott vagyok mostanában.
Zavarnak a felugrott plusz kilók, a randa idő, elszomorít ez a sok undormány, ami körülöttünk, az országban történik.
Szóval nincs semmi különös, csak úgy minden együtt.
Apa sokat dolgozik és ugyan mindenem Nati, de nehéz egész nap értelmesen lefoglalnom. Ő nagyon igényli a közös játékot és pedig néha-néha igényelnék egy kis kikapcsot.
Anyósom egy-egy napra szokott Natira vigyázni, de akkor meg olyan dolgokat intézünk Apával, amit Natival nehézkes lenne.
Igy azok az egy-egy napok is elszaladnak.
De nem panaszkodom!!!!!!!

Andi&Nati

KépKép
duda

Ayse :) Mennyire megértelek! Én férjem ugyanilyen. Egy-egy elszólásából lehet tudni, mit is gondol valójában, még ha nem is vallja be, amikor erről beszélünk.

Ja, hogy csak szép kislányunk lehet? Naná! :D

Andi :) Biztos ez a vacak idő, meg a sötétség is rásegít a hangulatodra. Jót fog tenni a közös mozgás Ildivel :) Jaj, de nagyon szeretnék én is elszabadulni néha kicsit...

Tünde :) Édes Zita ezeken a régebbi képeken / is/!

Ma beugrottam egy játékboltba, amíg Apa játszózott a srácokkal, és lepetéztem. Az interspárban 5000 egy FP sütifaló bödön, ebben a kis üzletben 7990!!!! Azért ez egy kicsit durva...

Ja, nem is írom: Apa ma meglepett minket, 3-kor hazajött :) Balázsnak tegnap beharangozta, hogy ezt tervezi, ő meg persze nem bírta magában tartani, de így is meglepődtem, hogy tényleg be tudta tartani :)
Este Balázsnak betömték mégegy fogát, egész jól bírta. Ennek örömére van egy újabb autója... :lol:

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Ja, és Lányok :) Járjatok már erre valamikor véletlenül :!: :D

Kép

Kép
jucc33
Érd

Duda!
Remélem, sőt biztos vagyok benne, hogy a torna segít! Meg az új lakás!!! :D:D:D

ayse

Judit!

Még mindig jó a borostnyánkő lánc?

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Lányok!

Egy olyat szívtam/ok!!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted:
Lilinek megvettem ugye a kiskutya kiscica készletet Mikulásra, mivel arról beszélgettünk, hogy majd ezt kérünk a Mikulástól. Erre beszélgetünk róla, hogy mit írjunk a levélbe. Lili:
- Olyan kis ugrálós medvét meg azt a fehér nyuszit!!! - :shock: :shock: :shock: Bakker!!! Ilyet meg honnan szerezzek, azt se tudom, mire gondol! Próbáltam rávezetni, hogy írjuk bele a levélbe a cicust meg a kutyust, hogy legyen a Télapónak választási lehetősége.
- De Anyu! A télapó azt hoz, amit csak akar, mert mindent tud! - néz rám szánakozó képpel (én hülye!)
- Dehát tudod, hogy a Télapó mindent lát és hall. És ha meghallotta, hogy múltkor mit kértél és már becsomagolta?
- A Télapó azt is hallja, hogy most mit kérek és majd kicseréli, mert ügyes!
Na, ma egyrészt nézhetjük a minimaxot, hátha megtudom, mire gondol, másrészt ravaszkodhatok tovább! De hülye ötlet ez a levélírás...pedig eddig olyan jól működött.....

ayse

Már megint pangás...

Tegnap Gergő majdnem éjfélig nem volt hajlandó elaludni, tágra nyílt szemmel szopizott, majd nekiállt bulizni. Halálra nevettük magunkat, annyira édes volt, egyáltalán nem volt fáradt. Balázst sem hagyta aludni, ő is fönt volt majdnem 11-ig, de aztán kidőlt. Azt gondoltam ezek után, hogy 10-ig alszunk egy nagyot, de a szokásos fél nyolckor kukorékolt a kis vacak...

Ma meg jó vacakul vagyok, hasmenés, gyomorgörcsökkel kísérve. Remélem, ez is csak egy napig tart, és nem kapnak belőle a skacok.

Holnap jön a hugim, és jól elterveztem, hogy sütök töki pompost / vagy vasi langallót :) /, de pillanatnyilag nem igazán kívánom...

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Na, ezeket a mai üziekt az előbb nem láttam...

Tünde :) Valamennyire biztos jó a nyaklánc, de nem mindenható. Takony ellen nem jó sajna, úgyhogy a dugulásra ébred. De ahhoz képest, hogy hogy néz ki az ínye, nagyon jókedvű. Tegnap meg is mutattam a fogorvosnak, hogy normális-e, hogy ennyire lila, és mondta, hogy normális, de elég fájdalmas :( Elvileg magától ki fog fakadni, de ha nem, lehet kicsit vágni / brrr/, de ő inkább rábízná a természetre. / én is!/

Ayse :) Na, ez tényleg szívás. Tegnap nálunk is szóba került, hogy már nincs is sok idő Mikulásig, meg karácsonyig. És kérdeztem is, hogy mit szeretne Balázs. Erre ő: "szeretnék is valamit, meg meglepetést is!" És amit szeretne: Ford Mondeo kisautó. Na, ilyen nincs :( Már régóta nézegetjük, de nem gyártanak ilyet. Ő meg azt mondja, hogy a Mikulás majd gyárt. Én sem tudom, mi lesz, szerintem ha meglátja majd az ajándékait, nem fog eszébe jutni, hogy mást kért / persze ez csak a remény.../

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Ayse!
Én is biztos vagyok benne! :lol:
Örülnék, ha sikerülne Ildivel tornázni járni, mert úgy érzem, az a fő bajom, hogy nem bírom a bezártságot. Ebben a vacak időben nem tudunk annyit sétálni, más fix programunk eddig meg nem volt!
De ma fogtam Natit és elmentünk a Brendonba. Vettem neki egy zenebölcsis bérletet! :)
Remélem tetszeni fog neki!

Miután vettünk néhány dolgot, bementünk még a játszóházba is.
Volt ott egy 4 éves kisfiú az Apukájával, aki nem mellesleg bazi jóképű volt! :lol:
Szépen terelgette magyarul a kisfiút, majd egyszer csak átváltottak németre és úgy csevegtek tovább. :)
A kis srác folyékonyan beszélt mindkét nyelven! :shock:
Megkérdeztem Apukát, hány éves a gyerek és mióta tanítják németül, mire elmesélte, hogy ők tulképp Németországba laknak és csak látogatóba jöttek haza. Ők csak magyarul beszélnek hozzá, de az ovi ugye német.
Háát, csak néztem, milyen ügyes volt a gyerek!

Lili tényleg jól feladta a leckét! :roll:

Andi&Nati

KépKép
duda

Sziasztok Lányok!

Jucc ne ijedezz, semmi pangás nincs. Mi délelőtt elvittük apát dolgozni, aztán hazafeléjövet beszaladtunk vásárolni.
Utána meg kaját csináltam. Dórikáéknak is, mert elfelejtettem mondani, hogy szegény Dórikát ma délelőtt megműtötték, mert hónapok óta nem tudták az árpát a szeméről kikezelni, úgyhogy most kitisztították a szemét. Szerencsére már teljesen jól van, csak gondoltam gyorsan nekik is csinálok valami kaját, hogy ne kelljen ezzel foglalkozniuk.

Andi
Tuti megyünk tornázni. Hihetetlen jó hatással volt rám is. Meg egyáltalán az, hogy egy kicsit egyedül is mocorgok.

Ayse
http://www.hasbro.com/furreal/
Szerintem ez lehet az, amit Lili keres. Ha gondolod megnézem a Guliverben, hogy mennyibe kerül. Tavaly Dórikának vettem szülinapjára egy kis kutyust, az 2500 Ft körül volt.

Nekem még viszonylag könnyű dolgom van, mert tavaly amikor már tudtam, hogy ki mit vesz Bazsinak leültünk levelet írni és mondogattam: Bazsika nem szeretnél egy traktort... stb. Aztán volt nagy öröm, hogy milyen jó fiú volt, mert pont azt kapta, amit kért.

Kép
Kép Kép
sildike

Ja Andi

Ahol szüretelni voltunk ott a következő a családi felállás: Anyuka magyar táncos évekig táncolt külföldön perfekt angol német francia. Apuka holland. Nagypapa egy magyar, egy belga, nagymama egy német. A két gyerek közül a nagyobbik, aki 4 éves anyukájával magyarul beszél, apukájával hollandul, mivel a szülők angolul beszélnek egymás közt, ezért ha együtt vannak, akkor angolul és a nagymamájával pedig németül. :lol:

Kép
Kép Kép
sildike

Lányok lehetek egy kicsit OFF, de lehet, hogy nem is az, mert tudom, hogy sokan tervezitek, hogy megnézitek a bécsi adventi vásárokat.
Szóval ma hallottam a rádióban, hogy idén is több helyen rendeznek adventi vásárt. A legnagyobb a városháza előtti Christkindl Markt. A másik az óbécsi karácsonyi vásár, ez a vár mögött lessz az. un. Freyung-on. Én itt voltam először és valami fantasztikusan szép volt. Talán itt még nincs annyira üzleti jellege a dolognak. Ez holnap 11-kor nyit.
Az idén először csinálnak egy adventi falut a két Múzeum közötti téren az un. Mária Terézia téren. Szerintem az is nagyon szép lesz.
Schönbrunnban is szokott lenni karácsonyi vásár, ez inkább olyasmi jellegű, mint nálunk a mesterségek ünnepe. Ott a kézművesek szoktak kint lenni, nagyon hangulatos a kastéyl udvarában.

Egyszóval, akinek még nincs karácsonyi hangulata és szeretne, az mindenképpen látogasson ki legalább 1 napra.

http://www.wien-vienna.at/index.php?ID=418

És még egy hasznos info, aki a Maria Hilfer str. megy a Leiner parkolójában 3 óra ingyenes, ha 21 euro értékben vásárol az ember, ami nem nehéz, mert olyan gyönyörű karácsonyi dolgok vannak, hogy az itthoni KIKA, amire csak csorgatni szoktam a nyálam az kutyafüle ahhoz képest.

Ja és találtam egy karácsonyfadísz nagykert itt Pesten:

Amarillis selyemvirág és karácsonyfadísz nagyker

http://www.amarillis.hu/ igaz, hogy angolul van, de a cím rajta van.

Kép
Kép Kép
sildike

Sziasztok,

megvagyunk mi is...dec.11-15 ig megyünk kehidára "kényeztető hétköznepokra"...jó kis akciójuk van...

itt van egy Tüncsis, "újra szeretek pancsizni" kép!
Kép

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi, micsoda nagylány lett Tüncsi!!! Nagyon helyes!

Képzeljétek, néha csak lesek, Zita már mennyi mindent megért.
Pl: gyere, anya kivakar a kakiból - elindul a szobájába
ma du teszteltem, csak úgy mondtam neki, nem volt bekakilva, és nem is indult el. :)
menj a konyhába, akkor odamegy
délután, amikor kb apa jönni szokott, akkor már ott toporog az ablak előtt, mert mindig leintegetünk neki :)

És oyayn kis édes, egyre többet dalolászik!

Tünde

KépKép
KépKép
KépKép
zitaanyu

Ildi :) Egész nap ezt a hülye Hasbro-t hajtom, meg a FurReal-t, mert egy újságban találtunk egy interaktív csimpánzbébit, és Balázs odalenne tőle, az tuti :) De sehol nem találom, hol tudok hozzájutni, magyar oldalakon nincs majom, csak cica.Ezen az oldalon, amit föltettél, legalább meg tudtam nézni, milyen működés közben. De vajon Mikulásig be tudok valahol szerezni egyet???

Megnéztem a bécsi oldalt is, alakul a hangulatom :) Apa hajlik rá, hogy menjünk, de hogy mikor... Holnap egész nap nem lesz, mert melózik, jövő hétvégén esteleg...
Lehetséges, hogy most már Advent első vasárnapja lesz? Mert akkor nagyon el vagyok maradva koszorúval! De egy napom még van :)

Prüntyi :) Tényleg nagyot nőtt Tüncsi, és édes abban a nagy kádban :D Éljen a fürdés!

Tünde :) Zita is nagyon édes lehet, és milyen okos!
/ a tükörre akartam még tegnap írni, hogy szerintem is az van, hogy még nem alakult ki az éntudatuk, és bizony magukat még nem ismerik fel a tükörben, de Gergő is azt csinálja, hogy ahogy meglát a tükörben, máris inkább az élőképet nézi :) /

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

esteleg=esetleg :oops:

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jucc

Ez az? Mert ha igen, akkor szívesen hozok Nektek egyet jövő hétvégén. Akkor még Mikulásig el is tudom majd vinni.

http://www.toysrus.at/index.php?mapid=1 ... 8ec55156fe

Kép
Kép Kép
sildike

Ildi :) Ez az! Köszi, nagyon aranyos vagy, de ez azért nem az olcsó kategória :( Megbeszélem Apával, de szerintem ennyiért nem kell. Azt nem értem, hogy minek reklámozzák magyar újságban, ha itthon nincs is? / mondjuk kaptam már olyan infót is, hogy Corában is van ilyesmi, dupla ennyiért.../

Nem tudtál aludni az éjjel? :D

J.

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jucc

Vasaltam a megatánc alatt, aztán meg tévéztem még egy kicsit. A fiúk meg egész este a számítógépet bújták Thomas a gőzmozdonyos videúk meg játékok miatt. Én is mondtam, hogy milyen igazságtalanság, hogy egy csomó minden tnálunk nem lehet kapni, pedig Bazsika annyira rá van kattanva erre a Thomasra.

Ezeket a FurReal friends játékokat lehet ám kapni a Guliverben. Én is vettem már a Dórikámnak kiskutyát, meg Bazsika is kapott a hugomtól egyszer egy cicát. Na az valami borzasztó. Még anyukám,aki bírja ezeket a hangos játékokat, ő is feltette a szekrény tetejére és azin rimánkodik mindig, hogy Bazsika ne vegye észre. Katasztrofális ahogy nyirvog az a szerencsétlen. Kb. 2500 Ft körül voltak. Ha gondolod ma délután úgyis benézek, hogy legyen összehasonlítási alapom az árakban mire megyünk Bécsbe. Megnézhetem hogy itthon mi a választék és mennyibe kerül.

Kép
Kép Kép
sildike

Ildi :) Köszönöm, ha megnézed! Balázsnak nagy boldogság lenne a csimpánz, más nem. Szerintem sem valami szépséges...

Thomas: Nekünk nincs Minimaxunk, de két részt felvett Balázsnak egy ismerősünk, azóta odavan tőle. Tegnap este én is arra vadásztam neki karácsonyra. Nagyon sok van, végül rendeltem neki egy szettet "szutyurinál", azt a linket is Te tetted fel korábban FP játékok miatt :) De a babaszobán is van elég sok, ott láttam, hogy nem csak egyféle gyártmány van, hanem Lego, Tomy, fasínnel, vagy műanyaggal, van választék! Videókazit még én is keresek :)

Megyek, kész a pompos :)

Kép

Kép
jucc33
Érd

Jucc

Ausztriában a toys'r us-ban rengeteg Thomas van, fa műanyag, Lego. Ágynemű, napellenző a kocsiba, falikép, naptár stb. Én jövő héten szerintem bevásárolok Bazsinak Mikulásra valami Thomas legot.

http://www.toysrus.at/index.php?mapid=1 ... c45bd611f3

http://www.toysrus.com/shop/index.jsp?c ... VUtHFyMtZw

Basszus na ezeket sajnálom, hogy esélyünk sincs itthon megvenni, bár Balázs azt mondja, hogy Európán belül házhoz lehet szállítatni. Csak az a nagy dilemmám, hogy mennyi idő alatt lesz valami új favorit.

Én fogok neki venni szerintem kint viedot, bár úgy gondolom, hogy hamarosan aminimax is ki fogja dobni piacra a szinkronizált változatot. A mesék egyéként nagyon jók, kedvesek, és mindig valami jó tanulság van a végén. És valószínűleg jól is van megcsinálva, mert Bazsi mindig emlékszik rá, hogy mi volt a mese lényege.
Van még ilyen mese Bob the Bilder-es is, azok is nagyon jók, de sajna azok egyáltalán nincsenek még magyarul.

Kép
Kép Kép
sildike

Jucc

Innen lehet jó játékokat, meg kifestőket leszedni.

http://www.thomasandfriends.com/uk/thom ... _intro.htm

Kép
Kép Kép
sildike

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?