Okr, nekem is volt anno Szilivel olyan AFP eredményem, ami sehogyan sem stimmelt, mégsem lett semmi gond belőle! Azt mondják, hogy nehéz eltalálni, hogy pontosan mikor kell levenni erre a vért, úgyhogy ne izgulj! Nincs ott gond!
Ada ügyes bébi, a gyerekek nagyon okosak, néha jobban tudnak dolgokat, mint a felnőttek.
Ildi, mindenképpen kérek képet, habár múltkor sem kértem, és adtak. Hiába, jó helyre járok, csak nem olcsó!
Köszi a drukkot!
Robcsi, drukkolok a tüszőhöz is, meg hogy sikerüljön felhajtani a vérvételt is!
Kókusz, ne legyél úgy elkenődve, remélem, hogy egy cseles és marhanagy tüsző volt, és megemelkedik az a hő! Drukkolok nagyon! Azért ha rosszabbodna, nézesd meg a vakbeledet is, mert van olyan, hogy a bal oldalon fáj!
Takido, köszi, ma visszavittük cicust, de ma is nagyon bágyadtka szegény. A doki megint megultrahangozta, a hólyagjában van valami, de nem tudják mi, úgyhogy még holnap is vissza kell vinni. Mondanom sem kell, hogy egy vagyon!
De legalább mikor hazahoztuk, akkor már evett, úgyhogy hátha jobban lesz. Meg kapott 2 szurit is. Egy hős ez a macsek, nagyon aranyos volt, tűrt mindent. Még dorombolt is, amikor közben simogattam.
Remélem, a babámnak nem lesz tőle semmi baja. Úgy tudom, hogy akinek régebben is voltak állatai, akkor már nem lesz baja a magzatnak sem.
Az tuti, hogy izgalmas ünnepeitek lesznek!
Pusz