Új privát üzeneted érkezett!

Robcsi, 8 kg, az nem semmi! Rólam is leakadhatna jó pár kilcsi, de szerintem nem fog. Mondjuk már az is jó lenne, ha nem híznék! :)

Ildi, nálam sem csak este van hányinger, hanem sajna egész álló nap, csak estére koncentrálódik valahogy. És akkor aztán ajjaj!

Na pusz
Vendég

Athiz ez tok jo jel, akkor most megnyugodtal? Ha baba nincs hanyas sincs! :lol:

Kepzeljetek 2 napig tartott a menzim, fu, szerintem ez nem jelenthet valami jot!

KépKép
KépKép
tontica

Tonti, azért nem valami megnyugtató a hányás :lol: . Most már féllábon is kibírom keddig. Remélem. :D Holnap már 8 hetesek leszünk!

2 napos mensi, hú, jó rövidke. De azért nem rossz szerintem. Nekem utoljára kevesebb volt a mensim, meg icipicit rövidebb is, mint szokott lenni. Ezt most bíztatásnak írtam! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Már jó régen írtam. :oops:

Monyo!
Őszinte együttérzésem!

Athiz!
Nekem a MAgneB6-ot ajánlotta az orvosom, és segített, azóta nincs állandóan hányingerem, csak akkor ha húst eszek... Vajas kenyér-kifli-zsemle nálam a favorit. :lol: Kérdeztem a dokibácsimtól, hogy nem baj-e, hogy csak ezen élek azt mondta nem.

Takido!
Nektek tényleg szép karácsonyotok lesz!

Uh-ra 3 hét múlva megyek, de lehet hogy megbeszélem a dokibácsimmal, hogy 2 hét múlva kukkoljuk meg. :lol:

moni

Sehol senki?
Megcsináltam a vonalzót, de hogy tudom idetenni?
zsazsóka73

Sziasztok!

Hát nem volt rekordmennyiségű termés a hétvégén! :roll:

Mi anyuéknál voltunk 2 napig, és ráadásul reggel felhívtak anyósomék telefonon, hogy a macskánk rosszul van, vérzik, és lehet, hogy meg fog halni. Mindjárt jó napom lett! Ráadásul már 2 éjszaka óta szinte semmit nem aludtam, úgyhogy most már nagyon kivagyok. De szerencsére a cicus túlélte. Egy kutya tépázta meg eléggé rendesen. A medencecsontja eltörött, meg egy nagy lyuk van az oldalán, amit bevarrtak, de a gerince ép! Úgyhogy most pihentetjük szegénykét, de már el akart szökni. Sajnálom, és persze pont hétvégén, amikor csak messzebb van ügyelet, meg amikor nem voltunk mellette. Még jó, hogy apósom elvitte. :?

Móni, hát én is szedhetném a Magne B6-ot, csak engem szerintem az is hízlal. Már a Gravidát sem szedem, mert valószínűleg attól fájt a gyomrom. Akkor szedem a magnét, ha görcsölök. A kajákkal most úgy vagyok, hogy egyszer tudok valamit megenni, :shock: aztán jó sokáig arra a kajafélére rá sem bírok gondolni!

Zsazsó, ha megvan a vonalzód kódja, azt be kell másolni a jobb egérgomb segítségével a fent található profilodba, azon belül az aláírásba. Aztán alul elmented, és kész.

Pusszantok mindenkit
Vendég

Sziasztok!

Tényleg jól eltünt mindenki. :(

Tonti!
Az utolsó mensim 3 napos volt :)

Athiz!
Sajnálom a cicusotokat,remélem minél előbb felépüljön.
Gondolom,hogy nem kellemes hányni,de valóban gondolj ilyenkor arra,hogy azt valakinek okozni kell,tehát minden rendben van Babócával.
Engem a rosszullétek elkelrültek az elején,de én is így voltam,ha valamit megettem,azt utána sokáig nem kívántam.De majd ez is elmúlik :)

B.Ildi!
Kívánom,hogy minél előbb megszűnjenek a rosszullétek.Ésa örülök a nagy növekedésnek :D

Zsazsóka!
Sikerült betenni a tickeredet?

Valóban ennél szebb karácsonyi ajándékot el sem képzelhetnék,de azért abban reménykedem,hogy a szentestét nem kell a kórházban töltenünk.Bár ha mégis így alakul,biztos nem ezzel leszek elfoglalva. :roll:

KépKép
takido

Sziasztok!

Hol van mindenki?
Mentségemre én csütörtöktől tegnapig Kolozsváron voltam. Képzeljétek tegnap majdnem ügyeletre kellett menni. Már tegnapelőtt este elkezdett fájni a hasam a bal oldalamon, úgy elég rendesen és ez tegnapra még rosszabb lett. Menni alig bírtam és mellé még hányingerem is volt. Már arra gondoltam hogy méhenkívüli terhesség, de aztán csináltam egy tesztet biztos ami biztos és negatív volt. Ma is fáj de már nem annyira. Nem tudom mi lehet ez. A hőm alapján még mindig nem volt PÉ-m :( és ma sem ment fel. Már utálom magam mert ilyen selejtes vagyok :(
kokusz

Sziasztok!

Kókusz képzeld el most nekem is a 13. nap este annyira fájt a hasam, hogy csak feküdni bírtam, fájt még egy kicsit másnap délelőtt is, de az már nem volt annyira vészes. Szerintem peteérés volt, és neked is.
Viszont a 15. napon voltam uh-n és csak 9 mm-es tüszőket látott. A ferty a hőm alapján a 12. napot jelölte be a peteérés időpontjául.

Megkérdeztem egy másik dokit, hogy mit szól ehhez, mondván, hogy én az életben nem éreztem még ennyire a peteérést és azt mondta, hogy lehetett egy vezető tüsző, ami megrepedt és azt már nem láthatta az uh-n a doki.

Most megpróbálok kihajtani egy 21. napi vérvételt, mert abból állítólag kiderül, hogy volt-e peteérés vagy nem.

Ja és Kókusz ne mondj már olyan hülyeséget, hogy selejtes vagy!

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi

Komolyan úgy érzem hogy rosszul vagyok összerakva .... :(
Ha holnap esetleg feljebb megy a hőm akkor peteérés volt de ha nem akkor nemtom .... unom már az egészet ....
kokusz

kokusz:
Hat ez nemhangzik valami jol :? Remelem tenyleg peteeres volt, de lehet csak no a tuszo. :roll: Nekem az a ciklusom, amikor terhes lettem tele volt furi fajdalmakkal. Kivanom, hogy neked is ez alljon a hatterben!

takido:
Hu nekem meg mar remalmaim vannak a karacsony miatt. Most is azt almodtam, amikor delelott visszapihiztem, hogy az unokatestveremeknel vagyunk, ok mar mindent becsomagoltak, nekem meg meg egy ajandekom sincsen. Na meg azt is almodtam, hogy mar a sutiket is elkezdtek sutni en meg jol elcsentem belole nehanyat! :oops: Tiszta gyagya alom, de mostantol tudatositom magamban, hogy neked akorul lesz babucid, hatha az pozitivra hangol engem is :lol:

Athiz:
Drukkolo az uh-hoz nagyon, de biztosan minden rendben lesz! Kepet hozzal mindenkeppen!

robcsi:
Hat egy ujabb uh-t harcoljal ki legalabb ha vervetel esetleg nem menne. :? Jajj en ugy utaltam mindig is ezt a konyorgeses menetet egy-egy vizsgalatert. Remelem talalsz ra dokit, aki leveteti a vert! Mondd el neki a progi hianyos ciklust is mindenkeppen!

baratodildi

Sziasztok!
Nem volt netünk több,mint egy hétig.Ma akartunk menni reklamálni,erre tegnap ADA!!! felfedezte,hogy egy kábel csak lóg a vakvilágba. :oops: Ez volt a gond.

A visszaolvasásom sajnos most reménytelen :( Tegnap dolgoztam,holnap suli.....Jól elfáradok estére. :x

Megvolt az AFP szűrés:2.13 lett.2.5-ig jó :x Remélem sikerül elérni a dokimat a héten,mert izgulok.Mondjuk egyfolytában izgulok vmin. :oops:

Zsóka
Nagy gratula!!!!

KépKép

KépKép
okr

Ildi, köszike :) ebben a ciklusban kb 3x volt már ovulációra utaló jel .... kicsit sok a jóból.

Okr :)Ada egy zseni ... szurkolok AFP ügyben .... ne idegeskedj
kokusz

Okr, nekem is volt anno Szilivel olyan AFP eredményem, ami sehogyan sem stimmelt, mégsem lett semmi gond belőle! Azt mondják, hogy nehéz eltalálni, hogy pontosan mikor kell levenni erre a vért, úgyhogy ne izgulj! Nincs ott gond!
Ada ügyes bébi, a gyerekek nagyon okosak, néha jobban tudnak dolgokat, mint a felnőttek. :D

Ildi, mindenképpen kérek képet, habár múltkor sem kértem, és adtak. Hiába, jó helyre járok, csak nem olcsó! :? Köszi a drukkot!

Robcsi, drukkolok a tüszőhöz is, meg hogy sikerüljön felhajtani a vérvételt is! :wink:

Kókusz, ne legyél úgy elkenődve, remélem, hogy egy cseles és marhanagy tüsző volt, és megemelkedik az a hő! Drukkolok nagyon! Azért ha rosszabbodna, nézesd meg a vakbeledet is, mert van olyan, hogy a bal oldalon fáj! :shock:

Takido, köszi, ma visszavittük cicust, de ma is nagyon bágyadtka szegény. A doki megint megultrahangozta, a hólyagjában van valami, de nem tudják mi, úgyhogy még holnap is vissza kell vinni. Mondanom sem kell, hogy egy vagyon! :cry: De legalább mikor hazahoztuk, akkor már evett, úgyhogy hátha jobban lesz. Meg kapott 2 szurit is. Egy hős ez a macsek, nagyon aranyos volt, tűrt mindent. Még dorombolt is, amikor közben simogattam.
Remélem, a babámnak nem lesz tőle semmi baja. Úgy tudom, hogy akinek régebben is voltak állatai, akkor már nem lesz baja a magzatnak sem. :roll:

Az tuti, hogy izgalmas ünnepeitek lesznek! :lol:

Pusz
Vendég

Este megcsinálom.. Köszi! :)

Kokusz!
Lehet, hogy inkább jobb lenne, ha orvos látna. Nekem is volt ilyen fájdalom , de én mentem az orvoshoz azonnal. Kiderült, hogy bevérzett tüsző.
Kaptam valami gyógyszert. De a lényeg az volt, hogy megnyugodtam, hogy nagy baj nincs.
zsazsóka73

Zsazsóka

Hát ha nem múlik akkor el fogok menni .... bár a múlt héten voltam nála.

Athiz

azon már túlvagyok, mármint a vakbél ügyön

Na majdcsak történik valami :)
kokusz

Sziasztok!

Kokuszka,
Sokszor a pé-m ilyen fájással jár, de sajnos biztosat csak majd a hőemelkedés fog mutatni - reméljük így lesz! :)

Ha a fájdalom visszatér, akkor inkább tényleg lásson doki!

Selejtes! Ugyanmár! :wink: Akkor én mit mondjak? :wink: :roll:

Kriszta,
nem értek az AFP értékekhez, de ez határértéken belül van, bár ezt biztos mindenki látja... :oops:
Ne aggódj, minden OK lesz, csak érd el a dokit és megtudhasd minél hamarabb! :) :)

Adából remek mesterember (mesternő?) lesz! :lol:

Tonti,
amire rá lehet fogni, hogy vérzés, az nálam mindig 2 napig tart! Na jó 1v.2x volt már három is! :)

Rólam:
miklósbá 23 napra beállított! :shock:
Így már túlvagyok két fogibogyón! :D :D A menet többi része marad terv szerint!

Ja, és tudom idióta a kérdés :roll: , de nem dugdos vki otthon fölösleges 2 szem Rigevidont??? :oops:
angel37

Sziasztok!

Athiz!
Nagyon szoritok holnapra!!!!!! :D

Anyapoc!
Koszonom szepen a nyaklancos infot!!! :D
Sajnos nem nekem kellett! :(
Meddig lesz itthon apa?

Gizmixxx!
Igy utolag is gratulalok es sok boldogsagot kivanok nektek! :D (es mihamarabbi babasodast) :wink:

Tontica!
Rate meggyogyult mar?Es te?
Uccccso honap!de joo,de joo!!!!! :D

Angel!
Jo is,gyorsabban telik az ido! :wink:
Nem tudom hogy mi az,de nekem biztos hogy nincs!

Kokusz!
Igazan aterzem hogy min mesz most at!Sajnos vannak ilyen mely pontok!Remelem hogy hamar tulleszel rajta!
Most en is benne vagyok,de tudom azt hogy lesz jobb is!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Köszi csajok a biztatást :)

Még most is fájok .... viszont ma reggel a hőm 37 volt. Remélem tényleg csak egy marha nagy tüsző okozza ezt a fájdalmat. Szerintetek kivárjam a mai napot és ha nem múlik holnap menjek dokihoz vagy ma ejtsem útba? Nem tudom .... :roll:
kokusz

sziasztok.

athiz.nagyonnnnnnn szoritok es gyorsan gyere a hirrel.

Kép
monyoka

Athiz:
Meseljel es rakjal kepecsket legyszi!

Angel:
Sajnos nekem sincsen. :(

Kokusz:
A ho az mar biztato... Talan tenyleg csak a peteeres volt. Mondjuk a dokilatogatas ha belefer az idodbe artani nem arthat. :roll:

baratodildi

Kokusz,
a hőd fent, úgy néz ki PÉ ez! :D

A pé-s fájásnak viszont abba kell maradnia. (nálam legalábbis kb 10-12 órán át tart: erősödik, aztán k. szar, aztán gyengül, de ettől még nem biztos, hogy mindenkinél így van!) Ha nem múlik a fájdalom, akkor azért mutasd meg magad a dokinak, ha nem fokozódik és nem elviselhetetlen, akkor azért ráér holnap! :)

Ancsa, Ildi,
köszi, hogy válaszoltatok :)
Azóta kaptam két nagyon kedves gyogyifelajánlást! :D

Monyóka,
örülök, hogy látlak! :)
angel37

Monyoka jó hogy itt vagy :)

Ildi, már hívtam a dokim, de nem vette fel. Ma műtős naja van úgyogy azért nem favorizáltam a mai napot hogy elmenjek hozzá.

Angel jaja remélem tényleg pé és ráadásul olyan mennyiségű tojásfehérjeszerű nyákom volt az előbb hogy ajajajjjjjj .... :oops: Egyszer volt már ilyen jellegű fájdalmam de rövidebb ideig tartott viszont erősebb volt. Ez annyira nem vészes csak folyamatosan fáj. Aszem a mai napot még kivárom és ha rosszabb lesz holnap megyek a dokihoz.
kokusz

Akkor a nyák is a PÉ-t támasztja alá! :wink:

Reméljük nem is fog kelleni holnap a doki!
angel37

Angel te hogy vagy?
kokusz

Köszönöm kérdésed, megvagyok! :)
Semmi különönös, csak a várakozás...
angel37

Angel ... na az a legrosszabb .... :roll:
kokusz

Ugye? :roll:

Na jó, szedem a bogyót :) , de hátravan még 34! :shock:

Abba meg bele se akarok gondolni, hogyha jaunárban sem sikerül, akkor mennyit kell majd várnom :?
angel37

Hello Lányok!
Itt is érdeklődnék, hogy Athizzal mizu?
Ma van UH-ja nem?
Valaki tud róla valamit?
sonjus

Sonjus! (Ha még nem untál meg a másik topicból!)
Athiz ma megy, ment UH-ra az biztos, mi priviben levelezünk és még nem jelentkezett! :lol:
Már én is tűkön ülök, hogy mi van vele!

Kép
bettike
Eger

Sonjus Athiz nem du. megy dokihoz?

Kép
Kép
robcsi03

Nem tudom mikor megy, csak már nagyon várom!
Én 2-kor hazamegyek, utána meg csak este 7 körül jutok net közelbe :(
...ezért vagyok ilyen kis türelmetlen (már megint)
sonjus

Sziasztok!

Köszönöm, hogy drukkoltatok, és hogy vártatok, sajnos nem tudtam hamarabb jönni, ugyanis áramszünet volt reggel óta! :x
Semmi nem működött, sem a mikro, sem a fűtés, semmi!

Nos délelőtt voltunk dokinál és UH-on is, 3,5 cm a kincsem, és csak úgy vert a pici szíve! Olyan jó volt látni! Szóval úgy tűnik, minden rendben. :D :D :D

Legközelebb 19-én kell menni UH-ra.

Kókusz, jobbulást, és azért nézesd meg holnap magadat egy dokival, ha nem múlik a fájdalom! De ezek szerint tényleg egy marha nagy tüsző lehetett! :wink:

És itt a képecske, habár nagyon pici:
Kép
Ja, és ficánkolt is! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Angel fő az optimizmus :)

Athiz örülök, hogy minden oké veletek :) és hogy megnyugodtál.

Elmentem a dokihoz ... 13,6 mm-es a méhnyálkahártyám és a bal oldalon ott a sárgatest, jó nagy és az feszíti a petefészkemet azé fájok. Úgyhogy ciszta nincs hálistennek. 13-án vissza kell menjek uh-ra.
kokusz

Kókusz,
csak elmentél? :) És milyen jól tetted! Akkor minden OKé! :)

Ez a mnyh nem semmi! :shock:

Athiz,
szuper, hogy minden rendben nálatok! :)
angel37

Athiz! AAANNNNNYYYIIRRRAA Örülök! Szuper! :lol:

Kép
bettike
Eger

Köszi csajszik!

Kókusz, ez nagyon tuti hír, akkor már csak várni kell, hogy mi lesz a ciklus végén. Remélem, volt etyepetye :lol: , és szép babát gyártottatok! :D

Angel, drukkolok, hogy januárban sikerüljön minden a terv szerint! :wink:
Vendég

Athiz nagyon örülök hogy minden rendben van és te is megnyugodtál egy időre. :D

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Athiz!
Helyes a pocaklakód!

Kokusz!
Hajrá!

Én csak jövő héten megyek UH-ra, remélem sikerül képet is kapnom. Most csak egy aktuális pocakfotót tudok felrakni.
http://forum.sanomabp.hu/forumkep/12/118636/409/12242679/1.jpg

moni

Kókusz! :)
Örülök, hogy elmentél dokihoz. S annak még inkább, hogy nincs baj! Sőt!!!
Mindent bele! :wink:
zsazsóka73

Kokusz:
Szuper hirek ezek!

Athiz:
Nagyon nagy mar az a baba! :lol: Jo lehetett latni...

moni:
Szep a pocifoto.

angel:
Most sikerulnie kell es kesz.

baratodildi

Athiz,
köszi :)

Ildi,
ezt jól megmondtad! :lol:
De ugye tudjuk, hogy a dolgok nem így működnek!
angel37

Sziasztok!

Mi ez a nagy pangás? Mindenki csak zugolvas?
kokusz

Sziasztok!

Mostanában én tényleg inkább csak zug- és gyorsolvasást végzek, nem nagyon van időm írkálni, meg nem is nagyon van mit.
Szerdán voltam vérvételen+vizeletvizsgálaton, de tegnap elfelejtettem elmenni a leletért, majd ma pótolom.
Remélem, minden okés lesz!

Móni, nagyon szép poci! :D

Ildi, tényleg látni valamit, de ott az UH-on nagyon szépen látszott a kis keze, meg a kis pofikája, mert jobban ki volt nagyítva! Olyan kis kezdetleges, de annyira szép! :D

Többiek merre csavarogtok? Ugye mindenki jól van?
Drukkok mennek, kinek mihez kell, és puszihegyek+pocisimi!
Mindenki vegye ki a maga részét! :lol:
Vendég

athiz.orulok hogy minden rendben.nagyon nagyon vigyaz magatokra:)

Kép
monyoka

Csajok a toxoplazmózist az országban sehol sem nézik várandósoknál? Vagy csak itt Szegeden nem????

Mert nálunk csak akkor nézik ha külön fizetünk érte asszem 2000 ft! Nem egy nagy összeg nem azzal van baj, csak ez annyira alap lenne, meg a rubeola is :(

A párom huga pl toxoplazmózis miatt gyengénlátó, szinte vak! :shock: Akkor amikor anyós várta, MÉG nem nézték, most meg MÁR nem nézik..... :(
Hát kösz!

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

ceni:
Igen, olvastam, hogy megszuntettek a finanszirozasat ennek a vizsgalatnak is. :(

baratodildi

Sziaszto!

Januárban lombik, állítólag elsőre sikerülni fog. Remélem így lesz :lol: :lol: :lol: Most megyek dolgozni, délután jövök.

Üdv:

Gizmi
gizmixxx

Sziasztok!

Athiz!
Gratulálok,látod,kár volt aggódni,mert minden rendben :)
Remélem a macskátok azóta még jobban érzi magát.

B.Ildi!
Remélem sikerül pozitívan ráhangolódnod a karácsonyra :D

Okr!
Ada műszaki zseni.
Az AFP miatt meg ne aggódj,nincs semmi gond,határértéken belül vagy.
Van már időpontod 18 hetes UH-ra?

Kókusz!
Remélem pozitív teszt lesz a vége :D

Angel!
Örülök,hogy megoldódott a gyógyszer dolog.
A bogyókhoz meg kitartást.És ne is gondolj arra,hogy nem sikerül.

Gizmixx!
Akkor januárban nagyon fogunk szorítani érted :)

Anyapoc,Tontica,és a többiek hová tűntetek?

KépKép
takido

Köszi Monyoka, vigyázok, amennyire csak tőlem telik. Te hogy vagy?

Ceni, éppen ezen gondolkodtam, hogy erre nem adtak beutalót. Igaz, már Szilinél is csak azért nézették meg, mert vannak itthon állatok. Most is van cicám, és nagyon nem ártana ez a vérvizsgálat. Habár állítólag, ha volt már régebben is "kapcsolatom" macsekkal, akkor valszeg már nem lehet gond. De akkor is. Viszont ezek szerint lóvés lett a vizsi. Klassz. Lassan már tényleg a levegőt is meg kell fizetni. :? :x

Gizmi, hát persze, hogy sikerül elsőre! Akkor hajrá január! :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?