Sziasztok!
Hát sorry, én is kicsit elveszek a mindennapokban, de most lendült be az élet
Kilyukadt a fürdőkádunk,
úgyhogy jövőhéten ki kell cserélni, kicsit eláztattuk a szomszédot. '1 éve lakunk itt és az előző tulaj fel is újíttatta a fürdőt, csak a kád a lehető legsz.rabb minőségű lemezkád, és nem jól volt beillesztve, hát kilyukadt. Jó mi?
Viszont kicserélték az ablakot a kisszobában, úgyhogy holnap festünk. megvettem a függönyt, végül nem az OBI-ban, mert nem abban az irányban volt széles ami jó lett volna
és kétszer a hossza kellet belőle, ami így 8ezer ft, kicsit sokalltam. A KIKA-ban találtam majdnem olyan aranyosat, aminek jó a szélessége és még a baldachin is kijön belőle 3ezerért
.Nem akarok kicsinyesnek látszani, de inkább a ruhájára és a fontosabb dolgokra költök többet.(cumisüveg, babaőr és barátai)
Mindíg azt hiszem, hogy tök jól állunk, mennyi minden megvan már, aztán rájövök, hogy mennyi minden nincs
Na nem baj, azt eldöntöttem, hogy a karácsonyi jutalmamat-tök jó, nem is számítottam rá, hogy kapok, mert már nem dolgozom - ráköltöm Jázmin hercegnőre. Hétfőn megyünk a 30. heti UH-ra. Csak lehet, hogy apa nem tud jönni, mert főnök lett belőle a héten és rengeteg a munkája + állandóan csörög a telefonja. Szerencsére a január nem lesz ilyen húzós - talán.
INtim kérdés
Mot papa, ha szégyenlős vagy ugord át ezt a rész, ha nem válaszolhatsz is
Én az utóbbi időben olyan szinten szerelmes vagyok, mint a mézes heteink alatt. Ez valószínűleg hormonális, ugye?Olyanokat tudok álmodni, hogy hű! Legszívesebben állandóan rajta csimpaszkodnék és hát
gyakran ráugranék.
Persze a pocak miatt körülményesebb egy kicsit. Egyáltalán meddig szabad szexelni? Szegénykém félt minket, nehogy valami baj legyen, mert az elején nem volt szabad.
Ti hogy vagytok ezzel? Olvastam , hogy általában a két véglet a jellemző. Vagy nagyon kívánja az ember, vagy egyáltalán nem.
Hétfőn kezdődik a 31. hét. Juhéjj!
Természetesen mindenkinek puszi, babáknak mamáknak és papáknak is. Lehet, hogy a héten már nem jövök, mert zsúfolt lesz a hétvége, vasárnap anyósék jönnek ebédre, puccba kell vágni a lakást.
Mindenkinek kellemes hétvégét!