Új privát üzeneted érkezett!

Megjött a kendő :) Gyors felkötöttem, de asszem még tanulni kell ezt :) Deeee nagyon tetszik, Niki azonnal abba hagyta a sírást és bedurmolt :)

Kép Kép

chesti

Chesti, tuti jó a kendő!! :) :) :) Nagyon aranyosan alszik Niki! Most itt lelkendezek apának!
Reméljük, az első kipróbálás lendülete megmarad, és tényleg beválik nektek.

Isten éltesse az 1 hónapos Nikit! :) Tényleg rohan az idő!

Körömvágó: én nem tudok ollóval körmöt vágni. :oops: :oops: Magamnak sem. Ezért a babának is csipesszel kell vágnom, ha nem akarok kiscicát nevelgetni. :wink: DM-ben láttam kis fejű körömvágó csipeszt, direkt babáknak, kisfejű, színes. Bár, gondolom ugyanúgy megtenné egy sima kisebb csipesz is.

Vikinek és Luciának elfelejtettem reggel írni, hogy pár hete születtek nálunk ikrek 38 hétre. :lol: Pontos méreteket nem tudok, csak annyit, hogy bő 2 kilósak voltak, nem kerültek koraszülöttosztályra, minden rendben ment. Anyuka a 30. hét körültől bent feküdt a kórházban.

Csajok, elérkezett az, amikor már nem fogad be annyi kaját a gyomrom, amennyit eddig. Ilyenkor többszörre egyem meg az 1 adagot, vagy mit csináljak? Így is 5x eszek kicsiket (ebből 2 gyümölcs), most legyen 7?

Kép
Kép
share

Sziasztok,

Share,
Igen, nagyon rohan az idő, holnap lépünk a 11.hétbe - hihetetlen! Tényleg, Te mikor érezted először mocorogni? Hányadik héten kb.?

Chesti,
Boldog 1 hónaposságot Nikinek! :D
Nagyon helyesek vagytok Nikivel ezzel a hordókendővel! :D Milyen csini vagy!

Csajok,
Nekem 2 napja olyan iszonyatos hányingerem van… úgy bíztam benne, hogy megúszom annyival, ami eddig volt, de az elmúlt 2 nap, háát… sűrűn kellett nagy levegőt venni, és fogakat összeszorítani. A fogmosás nagyon kritikus, reggel is, este is alig bírom ki, hogy ne legyen rókakoma. Remélem a hányinger eme változata hamar elmúlik, mert így elég gáz a napom…
Holnap reggel megyek védőnénihez, majd mesélek mi volt.

Szép álmokat mindenkinek!
Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Jó reggelt Csajok!!! :)

Chesti :)

Nagyon jó az a kis kendő!!!! :) Tetszik!!! :)

Zsókuci :)

Kitartás!!!!

Mindenkinek millió puszi!!!

:)

Nálunk minden OK!!!! :)
mot

Chesti :lol: nagyon édes a kengurus kendős megoldás :lol: , de
Nem esik ki belőle, ha jössz-mész?

Ma voltam utoljára fogorvosnál HURRÁ! :lol: és nagyon elfáradtam!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Szia Viki !!! :)

Húúú, babaeső várható!!! :)

Izgi!!!

:) Kép
mot

Mielõtt Anya lettem

Mielõtt Anya lettem
Fõzhettem magamnak meleg ételt.
Ruháim nem voltak pecsétesek.
Nyugodtan telefonálhattam.

Mielõtt Anya lettem,
Addig aludtam amíg akartam
És nem izgultam milyen késõn fekszem le.
Minden nap megfésülködtem és fogat mostam.

Mielõtt Anya lettem,
Minden nap kitakarítottam.
Nem botlottam meg játekokban és
nem felejtettem el altatódalok szövegét.

Mielõtt Anya lettem
Nem izgultam, hogy a növényeim mérgezõek e.
Nem gondoltam védõoltásokra.

Mielõtt Anya lettem
Nem hányt le senki
Nem lettem kakis
Nem köptek le
Nem rágcsáltak meg
Nem pisiltek le
Vagy nem csípkedtek meg pici ujjak sem.

Mielõtt Anya lettem teljes birtokában voltam:
Gondolataimnak
Testemnek
Lelkemnek.
Végigaludtam az éjszakákat.

Mielõtt Anya lettem
Sosem tartottam egy síró gyereket, hogy az orvos megvizsgálhassa
Vagy beadja neki az injekciót.
Sosem néztem könnyes szemekbe és sírva fakadtam
Sosem váltam boldoggá egy egyszerû mosolyon.
Nem maradtam fenn késõ éjjel, hogy egy alvó bébiben gyönyörködjek.

Mielõtt Anya lettem
Nem tartottam kezemben egy alvó bébit mert nem akartam letenni.
Sosem éreztem, hogy a szivem apró darabokra törik
Mikor nem tudtam megszüntetni a fájdalmat.
Nem tudtam, hogy valami olyan pici ekkora hatással lesz életemre.
Sosem tudtam, hogy képes vagyok valakit ennyire szeretni.
Nem tudtam, hogy ennyire imádni fogom az Anyaságot.

Mielõtt Anya lettem
Nem ismertem az érzést, hogy a szívem a testemen kivül van.
Nem tudtam milyen nagyszerû érzés a gyerek etetése.
Nem ismertem az Anya és Gyermeke közti köteléket.
Nem tudtam, hogy valami oly pici
Olyan fontossá tehet.

Mielõtt Anya lettem
Sosem keltem fel az éjszaka kellõs közepén
Minden 10 percben, hogy megnéezzem minden rendben van e.
Sosem ismertem a melegséget
Az örömöt
A szeretetet
A szívfájdalmat
A csodát
Vagy az Anyaság elvezetét.
Nem tudtam, hogy képes vagyok ilyen érzésekre, mielõtt Anya lettem.
mot

Na ezt jól elrontottam :(
mot

Sziasztok!

Mot,ez nagyon szép!( csak rá kell jönni a kódra! ):lol:
taptau

Ez a mai feladat csajok! :)
mot

én had én had én tudom, mondhatom úgye :)
A helyes megfejtés az "ő"

MIT NYERTEM MIT NYERTEM? Kép

chesti

Zsókuci, hajrá a védőnőnél! Kíváncsi vagyok mi lesz. Annyira különbözőek, és a helyi protokollok is eltérnek. Nekem pl. 2 hetente kell(ene) járnom. :( De sokszor kihúzom 3 hétre. :wink:
Magzatmozgás: kb. 16 hét körül éreztem először apróbb mocorgásokat, de még nem voltam biztos benne, hogy ő az. 2 hét múlva már gyanúsabb volt, és az első "igazi" rúgást pontosan 20. hetesen kaptam, akkor egész délelőtt nyomta a kis drágám. Majd néhány nap szünet, aztán újra jobban éreztem, ez így ment egy kis ideig. Most már napirendje van Luca/Máténak. :lol: Általában kiszámítható, mikor kezd rá.

Mot, kell a kismamáknak az agytorna. :lol: Jó a feledékenység ellen. :P

Chesti, itt a nyeremény! 3 napon belül beváltható, ha nem vagy elégedett. :wink: :wink:
Kép

Kép
Kép
share

Drágáim ! :)

Jó reggelt !!!

Chesti :)
Nyertél, ügyes vagy bár kicsit lassú :) :)

Nos, a tegnapi cukros vérvétel eredménye tökéletes, következő akció CTG!! 2-3 hét múlva!!! :)

Tegnap akkorát rúgott Tündérkém a tenyerembe, hogy csak na!!! :)

Imádom!!! :)

Szóval minden a legnagyobb rendben!!!

Mindenkinek Kellemes Napot!!!

mot

Hello mindenki!

Itt van az elveszett, akit az utóbbi napokban már megint a súlyos álomkór nevű állapot terített le a lábáról. :oops: :wink:

Kedden voltunk UH-on, 2,7 cm nagyok vagyunk már, jár a keze lába és fejjel lefelé van :roll: :? azért remélem még megfordul, mert ez egy kicsit korai, nem?

Mot!
Nagyon szép a vers, nagyon meghatódtam.
Hú de izgi már Ti is a célegyenesbe fordultatok!

Zsókuci!
Én is azt vettem észre hogy az émelygés intenzítása hétről hétre erősebb. De nekem úgy szépen elosztják a dolgot. Amikor a mellem fáj akkor nincs hányingerem és amikor hányingerem van nem fáj a mellem. Muris mi?
Majd mesélj mi volt a védőnéninél!

Chesti!
Annyira cukor a lányod a sértődős képen! :lol: :lol: Akkorát nevettem a gép előtt egy szál magamba amikor megláttam!Hát hihetetlen, és még csak egy hónapos... Eszméletlen édes!
Jó ez a kendő!

Taptau!
Nagyon tetszik a leveles kép! Nagyon aranyos a kisfiad! :lol:

lanett

Sziasztok,

Mot,
Csodás ez vers, nagyon meghatódtam!
Örülök, hogy a cukoreredményetek jó lett, gratula! :D

Share,
Hát végül elmentem reggel a védőnőhöz, de szabin van, úgyhogy úgy döntöttem, hogy majd a következő UH után megyek.
Igazából nem mondta, hogy milyen rendszerességgel kell mennem, a múltkor abban maradtunk, hogy ha történik valami (pl. vizsgálat, UH), utána menjek valamikor, hogy lássa mi a helyzet. Most azért mentem, mert ugye kb. 1,5 hete voltam uh-n, de akkor majd megyek 2 hét múlva, mert akkor túl leszek már a 12. hetes uh-n :)
Húúú, nagyon várom már, hogy az én Kisborsóm is mocorogjon. Szóval azt mondod, hogy kb. 5 hét múlva már lehet, hogy érzem az első apróbb kis mocikat :D Jesszus, de jóóó lenne :D Annyira hihetetlen és csodás ez az egész!!! :D

Lanett kismami-pajtás
,
Ismerős az álomkór :D. Gratulálok a csodás UH-eredményekhez, Ti szépen gyarapodtok, nagyon helyes :D
Mikor mi voltunk UH-n 9+4 naposan, akkor Kisborsó még csak 18 mm volt, a Ti picurkátok meg már 27 mm??? Bár azt mondta a doki, az uh-szerint korának megfelelő nagyságú… akkor nem értem :) Bár az tény, hogy minden babó másképp nő :)
Hányinger: az elmúlt 3 nap naggyon kemény volt, egyszerűen árnyéka voltam sokszor önmagamnak, annyira nem voltam jól, annyira gyötört a hányinger. Pl. reggel még fekve tök jó volt, de amint átfordultam, vagy helyezkedtem, máris nagyon rám tört. Érdekes, ma (eddig) meg semmi még. De lehet, hogy az is számít, hogy ma szabin vagyok ,és 10-kor keltem, nem fél 7-kor :D Amúgy nekem konkrétan a cicim nem fáj, csak a bimbók érzékenyebbek sokkal mint szoktak. Hú, te híztál már? Én már 3 kg-nál tartok :(

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Hát sorry, én is kicsit elveszek a mindennapokban, de most lendült be az élet :D Kilyukadt a fürdőkádunk, :x úgyhogy jövőhéten ki kell cserélni, kicsit eláztattuk a szomszédot. '1 éve lakunk itt és az előző tulaj fel is újíttatta a fürdőt, csak a kád a lehető legsz.rabb minőségű lemezkád, és nem jól volt beillesztve, hát kilyukadt. Jó mi? :)
Viszont kicserélték az ablakot a kisszobában, úgyhogy holnap festünk. megvettem a függönyt, végül nem az OBI-ban, mert nem abban az irányban volt széles ami jó lett volna :? és kétszer a hossza kellet belőle, ami így 8ezer ft, kicsit sokalltam. A KIKA-ban találtam majdnem olyan aranyosat, aminek jó a szélessége és még a baldachin is kijön belőle 3ezerért :) .Nem akarok kicsinyesnek látszani, de inkább a ruhájára és a fontosabb dolgokra költök többet.(cumisüveg, babaőr és barátai) :) Mindíg azt hiszem, hogy tök jól állunk, mennyi minden megvan már, aztán rájövök, hogy mennyi minden nincs :? Na nem baj, azt eldöntöttem, hogy a karácsonyi jutalmamat-tök jó, nem is számítottam rá, hogy kapok, mert már nem dolgozom - ráköltöm Jázmin hercegnőre. Hétfőn megyünk a 30. heti UH-ra. Csak lehet, hogy apa nem tud jönni, mert főnök lett belőle a héten és rengeteg a munkája + állandóan csörög a telefonja. Szerencsére a január nem lesz ilyen húzós - talán.

INtim kérdés :oops: Mot papa, ha szégyenlős vagy ugord át ezt a rész, ha nem válaszolhatsz is :wink:
Én az utóbbi időben olyan szinten szerelmes vagyok, mint a mézes heteink alatt. Ez valószínűleg hormonális, ugye?Olyanokat tudok álmodni, hogy hű! Legszívesebben állandóan rajta csimpaszkodnék és hát :roll: gyakran ráugranék. :oops: Persze a pocak miatt körülményesebb egy kicsit. Egyáltalán meddig szabad szexelni? Szegénykém félt minket, nehogy valami baj legyen, mert az elején nem volt szabad. :o Ti hogy vagytok ezzel? Olvastam , hogy általában a két véglet a jellemző. Vagy nagyon kívánja az ember, vagy egyáltalán nem.

Hétfőn kezdődik a 31. hét. Juhéjj!

Természetesen mindenkinek puszi, babáknak mamáknak és papáknak is. Lehet, hogy a héten már nem jövök, mert zsúfolt lesz a hétvége, vasárnap anyósék jönnek ebédre, puccba kell vágni a lakást.
Mindenkinek kellemes hétvégét!

Kép
Kép
zuzmó

Zuzmó Drága :)

Nos eddig az anyai hormonok győztek, de a minap előjött a "régi én"-je, de sajna csak bénázás sikeredett!! Jót kacagtunk néhány szituban!! Ugye a pocak az már ott van rendesen....:)

És én sem tudom ÚGY elengedni magam, tehát ha nehezen is, de most szünet van....DE MAJD MINDENT BEPÓTOLUNK!!!

Mondtam neki, hogy nem fogok semmit kérdezni, csak bepótolom az elmúlt sok-sok hónapot!!!

DE EZ ÉDES TEHER CSAJOK!!!!

mot

Sziasztok!

Korábban már "találkoztunk" a BMC-s topikban, bár nem volt túl sok hsz-om. Én is a BMC-be jártam, és az én Kicsi Szemem Fénye már nemsokára fél éves lesz. Szoktalak olvasgatni benneteket és nagyon örülök a sok-sok babának.

Chesti (és mindenki, akit érdekel a hordozókendő)!

Én a fiamat három hetes kora óta mindenhova kendőben viszem, nagyon szeretjük. Kényelmes és biztonságos. A megkötési módokat illetően rátaláltam egy oldalra, ami sztem nagyon jó. Az ott talált technikával megkötött kendő tuti biztonságos és nagyon sokáig lehet alkalmazni. Ide másolom az oldal címét, ha van kedved, nézd meg, hátha te is szívesen kipróbálnád.

http://www.peppermint.com/newbornwrapcrosscarry.htm

Mindenkinek jó egészséget és szép napot kívánok!

Üdv.

Ági
agnesm

Zuzmó :lol: megnyugtatlak a 16.héten voltunk utoljára együtt, utána két hét lelkiismeret furdalás az UH-ig, hogy minden rendben van-e odabent, no azóta nagy szünet van. De most már ezt a kis időt féllábon is kibírjuk. :lol:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Hello Lányok és Mot!

Zuzmo!
de jó hogy Te már vásárolgathatsz!!! Én is legszívesebben lerohannék egy bababoltot, de még korai lenne...
Gratula a férjed előléptetéséhez!
Ismerős állapot :oops: én is állandóan apán csimpaszkodnék, de hát Konc doki aszonta hogy nem kéne....

Zsókuci kismamipajtás!
Biztos hogy mindegyik baba másképp nő. Biztos hogy nagy baba lesz a miénk Én is nagy darab vagyok 178 centi magassággal, Apa 194 cm magas, az én apukám 198 cm, a húgom 61 cm-rel született én 57-el szóval ilyen jól megtermett családom van. A kisbabák is a családban 4 -4,20 körüli súllyal jöttek a világra. Szóval ezek a kilátásaink...
Hát a stimu elején mértek, meg most a védőnő hát 4 kg már felugrott. Kiváncsi leszek legközelebbi méréskor mennyi lesz.És én nagyobb darab vagyok mint Te!

Na még visszajövök csak keresnek a Skypon.

lanett

Hello Lányok!

Most toltam be az arcomba egy üveg meggybefőttet :?
Az a poén hogy az életemben összesen nem ettem annyi befőttet mint az utóbbi egy hétben. Világéletemben utáltam, és nem ettem meg soha.

Rozus!
Remélem minden oké Verussal és jól vagytok!

Ja csajok amíg el nem felejtem!
Én még mindig kapom a progesteron sterulit, és pont annyi van hogy a következő látogatásig elég, és akkor már betöltöm a 12.hetet Szerintetek érdemes még egy dobozzal rendelnem? Vagy egyátalán mehet ez még tovább mint a 12. hét?
És közületek valakinél nincs elfekvő készleten pár ampulla?Mert én arra gondoltam hogy nem rendelném most meg hanem csak akkor ha még tovább is kell, és akkor ugye egy heti adag kell amíg megjön.
Olyan hülye vagyok hogy nem kérdeztem meg....

lanett

Lanett kismami pajtás :),

Megnyugtattál. Duplán is. Egyrészt, hogy nálatok mindenki ilyen magas, mert nálunk Zozó is és én is 170 cm körül vagyunk, anyum még kisebb, és Zozó családja sem a magasságáról híres.
Másrészt, hogy neked is már van +4 kg-d. Láttál képen, és ez alapján mondod, hogy nagyobb darab vagy nálam, vagy csak túlzol? :D Ennyire hasonló kismami-pajtások lennénk?? :lol: :lol:
Progiszurit te még kapsz? Én már kb. a 7. hét körül végeztem vele, azóta "csak" 3x3 utro... :shock: Úgy tudom, hogy csak a 12. hétig kell a progeszteron pótlás, mert utána már átveszi a méhlepény ezt a szerepet, DE: fokozatosan kell csökkenteni az adagot - legalábbis az utronál így van, de sztem a szurinál is ez lesz. Teljes dobozt nem érdemes szerintem venned amúgy, mert nem fog kelleni az egész, de legjobb az lenne, ha a dokidat kérdeznéd meg, Ő biztos tudja mit hogyan :)

Puszika, szép álmokat! :D

Kép

Kép
zsókuci

Hello mindenki!

Itt a hajnali bagoly!

Zsókuci kismamipajtás!
Tudod én láttalak téged amikor jöttetek vissza beültetésre, csak akkor behívtak és utána kerestelek benn az osztályon de nem találtalak.
Képzeld, én még mindig kapom a progit. Már csomó hátán csomó a seggem, lehet hogy már combba kéne, mert nehéz olyan helyet találni ami még nem csomósodott be. :cry: Azt hittem most talán megszabadít tőle, de azt mondta a 12. hétig biztosan. Mindenképpen rendelnem kell, ha fokozatosan csökkenti akkor is mert azon a napon amikor megyünk elfogy totálisan.
A méreteimet majd megírom privibe, nem akarom itt sokkolni a tömeget :lol: de hidd el hogy nagyobb darab vagyok mint Te. Úgyhogy ne aggódj!

Mindenkinek jó hétvégét!

lanett

Sziasztok!

Lanett,nagyon jó ez az oldal!! :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok!

:D
taptau

Szia Lanett!

Nekem is a 12. hétig kellett kapni a progi szurit és utána csökkenteni napi egyre kb egy hétig és az utró is szép lassan kevesebb lett. De ha jól emlékszem az első terhességemnél már nekim is alig volt szurim és akkor egy kicsivel hamarabb kezdtem el csökkenteni a 11 héten de lényeg , hogy a 12. hétig kapjad, mert akkor már átveszi a méhlepény a szerepét. Szerintem érdemes felhívni a dokit és megkérdezni, amúgy ha jól emlészem kisebb kiszerelésben is lehet kapni, de az egy kicsit drágább volt.
Remélem tudtam segíteni.

Móni
16+1
csibe31

Hello mindenki!

Petíció készülődik a szabad kórház és orvosválasztásért.
http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... =296#46120

lanett

Szép estét mindenkinek!

Lanett drága,
Ja, akkor már értem, hogy miért mondod - hiszen láttál :) De nem baj, mi így is szépek és csinik vagyunk, igaz? :D OK, ha megírod, én is megírom privibe :) Szegénykém, nem irigyellek a szurikért, én csak kb. a 7-8.hétig szúrtam magam, de már akkor nagyon csomós volt a popó…:( Igaz, akkor tényleg rendelned kell még, bár azért ha már tudod, hogy pontosan mennyi kell, akkor megkérdezheted a csajokat több fórumon, hátha maradt valakinek felesleges, ha meg nem, szerintem Te is eltudod adni a maradékot.
Húú, nagyon-nagyon szuper az az oldal, amit írtál! Nagyon érdekes, és megható is :)
A petícióhoz írtam én is, remélem sikerül valamit…

Csibe,
Jó olvasni, mizu, hogy vagy? Hogy viseled a pocakosodást? Éreztél már mocorgást??? :)

Puszi és jó éjt mindenkinek! Kép

Kép

Kép
zsókuci

Lányok!

Most olvastam egy másik lombikos topikon, hogy kettő lezs a támogatott beavatkozások száma. Állítólag ez Konc doki szájából hangzott el egy harkányi konferencián. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Mocsadék kormány! :evil: :evil: :evil:

lanett

Lanett drága,

én is így olvastam máshol, de szerintem addig még ne morcogjunk, amíg hivatalosan be nem jelenti a "nagyszerű" kormányunk. Addig mindig van remény, hogy csak egy kósza hír.

Látom a vonalzódon, hogy megvannak a nevek?? :D Nagyon szép mindkettő!!! :D:D:D:D

Válaszoltam a prividre.

Kép

Pusszantalak.

Kép

Kép
zsókuci

Lányok,

megbeszéltük Apával, és mostmár véglegesek a neveink! :D

Láthatjátok a vonalzóban :)

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci kismamipajtás!

A neveink már megvannak 3 éve, nem is értem miért nem írtam ide eddig is. A Réka nagyon tetszik, imádjuk mindketten, de még azért nem biztos 100%-ra mert Apa vezetékneve r-rel végződik is ki lehet ugyan mondani ha egy szusszanásnyi szünetet tartasz.

lanett

Sziasztok Lányok!
Párom csinált egy pár fotót a cuccokról ami a babákkal kapcsolatos.
/meg rólam is :shock: /

Kezdődik a mozi:
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép [img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1164552481.3%20[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1164552532.88.jpg[/img] Kép Kép Kép 3.jpg[/img]

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Lanett,Zsókuci gratulálok a nevekhez ,nagyon tetszenek! :lol:

Hát lányok,borzalmas lenne ez a hír,reméljük még nem végleges a 2. :cry:

Viki,gyönyörű lett a szoba és szépek a babaholmik ! :lol: Ez a pocak pedig nem vészes,és ráadásul még ketten is vannak! :lol:

További,jó pihit! :wink:
taptau

Taptau :lol: köszi a bókokat!

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok,

Lanett,
Válaszoltam :D

Viki,
Hú, nagyon jók a képek!!!! :D Mennyire cuki ez a szoba, nagyon tetszik minden benne, a bútorok is és a tapéta is nagyon aranyos! :D
Szép nagyon a pocid is, hát, azt nem mondom, hogy kicsi, de hát ketten lakják! :D Hogy bírod? Mert így elnézve, kb. akkorka, mint egy "egyes" 39-40 hetes pocak. Tudsz még aludni?

Puszi nektek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Zsókuci, Lanett, gratulálok a névválasztáshoz! Nagy döntés ez, kérem! :lol: Nagyon szép neveket találtatok.

Lanett, ne dühöngj!!! Neked most nyugalomra van szükséged. Majd szüléskor levezetheted. :wink: :wink:

Viki, ámulok és bámulok!! :lol: Először is nagyon csini pocakod van! Te hány kilóval kezdted a terhességet?? Csak azért kérdezem, mert amikor írtad, mennyit híztál, sokkal nagyobb darabnak gondoltalak.
Másrészről kicsit ledöbbentő mindenből kettőt látni. :wink: Vagyis inkább furcsa belegondolni, hogy nemsokára két kis apróság fog azokban a holmikban követelőzni! Gyönyörűen berendeztétek a babaszobát, tetszik. :)

Zuzmó, kérdésedre válaszolva, nálunk nincs gond. :wink: Kivéve, amikor gombatenyészetet nevelget a kölyök. :cry: Úgy vagyok vele, hogy érezni fogom, ha már nem jó, és akkor nem erőlködünk.

Fotóztunk mi is ma, vakondnaciban. :shock: :lol: Biztos nem sikkes mostanában, de imádok ebben rohangálni. Meleg, nincs ki belőle a pocakom, ill. nem csúszik le, és ebben elhiszik, hogy 24. hetesek vagyunk. :lol: Egészen pontosan 23+5.

Kép

Kép
Kép
share

Zsókuci :lol:
Köszi a dícséretet!
Igen, a hasam bazi nagy. Mostanában egyre szarabbul alszom, sajnos elkezdett viszketni a bőröm, ami valami rosszat jelent, így holnap reggel megyek vérvételre a Jánosba. Majd du. írok, hogy mit mondtak, remélem nem lesz semmi baj. :roll:

Share :lol: a te hasad is igen csak kerekedik :lol: , de hát ez a dolgok rendje, ugye. /jó a gatyád/
Csak neked megsúgom, hogy a terhességet 77 kg-al kezdtem ami a normális súlyomnál máris 12 kg-al több volt, és most vagyok 93 kg.
/így röpke 30 kg-ot kell majd csak leadnom, hogy emberi formám legyen, ha már nem szoptatok/
Juhéééééééééééééj, mindjárt elérem a vágósúlyt :lol: :lol: :shock:

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Viki, hihetetlen!!!!!! :o Szerintem azok a plusz kilók csak a pocakodra mentek, mert amúgy csini vagy! Ez most komoly! Csak a pocid óriási! Két baba szoptatása sokat levisz majd rólad, figyeld meg.
Én most kezdek igazán gyarapodni. Arányaiban a nyomdokaidba fogok lépni. :lol:

Kép
Kép
share

Sziasztok,

Share,
nagyon szépen növöget a pocid! Amit pár hete küldtél pocifotót, azóta rengeteget nőtt a kicsi! :D

Viki,
drukkolok, hogy ne legyen gond a bőr-viszketés miatt!
Én sem hittelek 93 kg-nak a kép alapján. Amúgy, tényleg ne aggódj, majd leadod! Ikrek mellett kizárt, hogy ne :lol: :lol:

Jó éjt pocisok! :D

Kép

Kép
zsókuci

Hello Lányok!

Itt a hajnali bagoly, aki 4 óra óta nem tud aludni :?
Aztán már éhes is lettem,úgyhogy mostmár regglizem itt a gép előtt.

Nviki!
Nagyon aranyos lett a babaszoba!Nagyon tetszik!
És nagyon csini a pocid!
Kérdezhetek valamit? Az a párnaszerű a pelenkázón az a szopipárna?
Szorítok hogy minden rendben legyen a mai vérvételen.

Share!
Neked is nagyon csini a pocid és a gatyód is jó!

lanett

Lanett, csatlakozom hozzád a fél 4-es ébredésemmel. Én is most nyomtam be egy sajtos melegszendvicset itt a gép előtt. :lol: :lol:

Köszi a dicséretet, lányok! Az az igazság, hogy ebben a gatyában tényleg nagyobbnak látszik, mint egyébként. Majd kérek apától fotót abban az öltözetben, amiben korábban is voltam, így jobban össze tudom én is hasonlítani a változásokat. :wink:

Viki, szorítok, hogy minden rendben legyen. A májjal kapcsolatban olvastam valamit a viszketésről, de úgy emlékszem nem feltétlenül jelent bajt.

Megyek ma ügyintézni. :evil:

Szép napot!

Kép
Kép
share

Sziasztok hajnali baglyok! :lol:

Share,tényleg sokat nőtt a pocid,de nagyon jól áll!Jó ügyintézést!

Viki,(most hogy így mondod) a vége felé már nekem is nagyon sokat viszketett a hasam.De biztos nem probléma! Lehet ,hogy a bőr feszül és ezért,nem????:wink:

Továbi szép napot! :lol:
taptau

Édespofi drága Verusbaba ,nagyon boldog első hónapfordulót kívánu nk neked! :lol:

Máté és Andi

Kép
taptau

Sziasztok csajszik!

Parlament Híradó: A T/1093 számú új egészségügyi törvényt elfogadták november 20-án, de még a módosítók határozathozatalára vár.
Nem egészen értem, miért nem tárgyalták együtt. Na mindegy, eléggé fura, hogy 1 hónapon belül hatályba akarják léptetni, és még nincs is teljesen készen.

Viki, nem semmi a hasad!!!!! Én ettől még elmaradva. De ügyes vagy, hogy csak 12 kilót híztál eddig. Én most kb. 10-nél tartok. Bár mostantól diéta, mert persze a vércukor szar lett. :( :( Bébik jól vannak? Továbbra is két puncis??? A babaszoba nagyon édes. :) :)

Chesti, gratulálok az egy hónapos gyönyörűséghez!! :) :)

Share, hogy bírod a Clexanet? Neked is szép pocid van. :) Hát nekem is lassan rá kéne szánnom magam egy fényképezkedésre...

Na jók legyetek, mindenki másnak is puszi, Zsókuci, Lanett, Taptau, Rozus, csak most megint rohanok, ezek a mostani napok eléggé kaotikusak. Adventtel is meg voltam kavarodva, meggyőződésem volt, hogy most vasárnap, erre nem ,december 3 Advent első vasárnapja. Pedig csináltam koszorút is.

Lucia
lucia1

Hát én így nézek ki...

Kép
lucia1

Lucia, végre-végre!!!! Nagyon jó a pocid!! :lol: :lol: Csini, és szép alakú! Az a 10 kg nálad is csak pocak, mert amúgy semmi plusz nem látszik rajtad.

Vércukor: :cry: :cry: :cry: Úúúútálatos dolog diétázni! Nagyon rossz lett? A teljes szénhidrát-diétát kell tartani (napi 5x étkezés, grammra pontosan a szénhidrát, stb)???

Clexane: én is kérdezni akartam tőled. Hová tudod még beadni?
Vérképem még jól bírja, a szurizás nálam egyre macerásabb. A héten lesz újabb vérkép. Havonta nézzük. Mióta Luca/Máté egészen fönt kalimpál nem merem már pocakba adni. Tudom, hogy rövid a tű, és nem tudom megszúrni, de akkor is az a parám, hogy a kis bohóc, akkor bök oda valamilyével, amikor én nyomom be a tűt, én pedig eltalálom őt. :roll: :roll: Csípőbe beszúrni sem jó. Combba beszúrni nem fáj, de amikor nyomom be nagyon szíp-szúr-feszít, és egy anyajegyszerű folt marad a helyén. Most azt próbáljuk ki, hogy amikor apa itthon van, beadja karba, hátha ott jobban bírom, a többi pedig megy csípőbe v. combba.

Törvény-javaslatról: inkább nem idegesítem magam rajta. Az tény, hogy segített eldönteni azt, hogy hol és kinél szüljek. Maradok Szolnokon, és mivel a dokim nem mer előre elvállalni (egészségi problémái vannak) az ügyeletesnél történő szülésre készülünk. Más is túlélte már. A dokim felkészít a helyi viszonyokra, és azt mondta, hogy mire szüléshez kerül a sor a szülésznőket is megismerem, mert NST-n ők foglalkoznak velünk. Mert persze szülésznőt sem lehet fogadni. :cry: Szívás, de el kell fogadnom. Ha jól érzi magát, akkor persze ott lesz velünk, de nem erre készülünk.

Csajok! Ma vettem 290 Ft-ért (nem elírás, háromjegyű) melltartót! Kismama helyett nagymama melltartót! Nagyon súlyos lett a mellem, és még mindig érzem, hogy tovább gyarapszik. Muszáj volt valami extra-tartót beszerezni. A tizenezres melltartócsodák visszarettentettek. Beszaladtam egy kis üzletbe, ahol mindenféle fehérneműket, harisnyákat lehet kapni, és nemcsak "made in China". :lol: Az eladó csaj is csak nézett, hogy éppen ez lett a megfelelő. Nem 100% pamut, de most nem érdekel. Amíg találok pamutot, addig ez is megteszi. Puha az anyaga, széles pánt, hátul is széles a csatnál, nem merevítős (azt nem bírom most elviselni) és elöl is rendesen összetart. Ha 1 hónapot bír ki, akkor is megérte, nem?
Úgyhogy Viki, plusz sikerrel jártam az ügyintézésben. :)

Kép
Kép
share

Jó napot mindenkinek!

örülök, hogy egyre több pocis kép van fenn, szerintem mindenki nagyon szép.Lehet, hogy mindenki a sajátját túl nagynak tartja- én az enyémet biztosan-, de szerintem példás csini mamik vagyunk :D .
Ma voltunk UH-n, jó sokan voltak és baromira égett közben a gyomrom, :? de minden rendben.Végre be tudtam azonosítani, hogy mikor mivel bököd Jázmin hercegnő. :) Egyébként 1800g körül van. Ha így haladunk és előírás szerint gyarapszik heti 200 g-t, akkor majdnem 4 kg lesz a 40. hét végére :shock: Szép kilátások!

Na mindegy, csak legyen minden rendben vele továbbra is.

Viki, tök jó a szoba, :D mostmár legalább ezért nem kell izgulni, hogy kész legyen időben. Az a pocak pedig teljesen rendben van. Két bébivel szerintem simán belefér, hogy ekkora. Alvás, fekvéssel én is úgy vagyok ahogy te. A szobával viszont a béka segge alatt vagyunk :( , néha úgy érzem sose lesz kész.

Share, remélem azért szerencsésen alakul majd a szülés nálatok, lehet hogy jobb szakembert fogsz ki, mint ha választhattál volna. Sokszor előfordul. Szurival kapcsolatban le a kalappal előttetek.

Lucia, szintén. Azért remélem annyira nem gáz az a cukor, vagy igen? Kívánom, hogy sikerüljön a diétával beállítani.
A törvényjavaslat amit megszavaztak az a bizonyos , amiről korábban beszéltünk? Gondolom hamarosan lesz kórházlista is. A lombikról szavaztak már nem tudod? A csajok írtak valami olyat, hogy kettő lesz, rémes. :x . Pociban kb. egyformán állunk :D

Lanett, Zsókuci!

Szépek a nevek, növesszétek a bébiket szépen és élvezzétek az egyenlőre lájtos kismamaéletet :D , a most kellemetlennek tűnő dolgok pár hónap múlva csekélységnek tűnnek majd a derékfájás és a fekvéskor ide-oda húzó poci mellett. A többiről nem is beszélve. De Isten ments, hogy panaszkodjak :) Tök jó, amikor már látható tapintható a jelenléte én imádom.

Chesti, Rozus

Remélem minden oké nálatok is és a csajok szépen növögetnek. HA lesz időtök egy kérdés... Mikor kell elkezdeni kenegetni a mellbimbót kirepedés ellen? Csak szülés után, vagy már előtte is ajánlott? A védőnőmet már nem láttam 1 ideje :roll:
Puszi a pocikra

Ja, mindenkinek köszönöm szex témában a megnyilatkozásokat.

Kép
Kép
zuzmó

Lucia :lol: köszi az elismerést, de félreolvastad vagy csak én írtam le bonyolultam, mindegy szóval 16 kg-t híztam a terhesség alatt eddig. Neked is igencsak nő a hasad :lol:
Babák jól vannak, csináltak ma UH-t is és 32.hétnek megfelelnek.
És ti jól vagytok? Hányas a cukrod?

Lanett :lol: igen, az a szopi párna. :lol:

Taptau :lol: ,Share :lol: , Zsókuci :lol:
Vérvétel megvolt reggel, de eredményt még nem tudok, este 8-kor kell felhívjam a dokit. Amúgy valóban májenzimeket néznek emiatt a viszketés miatt, mert nemcsak a hasam viszket, hanem a lábam a karom is. A babák teljesen jól vannak :lol:
Este megírom mit mondott a doki.

Zuzmó :lol: asszem' a szobával te még ráérsz egy darabig :lol:
1800 g már most???!!!! az nem semmi, jó nagy baba lesz :lol: , de nőjjön csak.

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Halihó Mindenki!

Megvannak a laboreredményeim. Az összes májfunkciós értékem magas. Kiderült, hogy terhességi epepangásom van.
Mostantól zsírszegény diétára vagyok fogva, ha viszont nem sikerül lehúzni ezeket a magas értékeket, akkor be kell feküdnöm a kórházba, mert ez nem játék.
Azért írom le, mert az egész abból indult, hogy elkezdtem egész testemen /nem csak a hasamon/ viszketni. Mire felhívtam az orvost és ő be is rendelt rögtön vérvételre.

Figyeljetek oda ti is erre és ne szégyeljétek felhívni az orvosotokat ezzel a viszketéssel!

ui: legközelebb jövő hétfőn kell visszamennem laborra és akkor már CTG-re is

[/b]

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?