Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzsi :)
Nálunk pont a kiskatonákkal van a gond, ezért mi mindig próbáltuk pontosan betartani a 4-5 napot. Ha nincs velük baj, akkor nektek ez biztos nem okoz gondot.
Egyébként szerintem is nagyon jó, hogy ennyire gyakran megnézi a tüsziket a doki. Így biztos szép érettek lesznek leszíváskor, és mindből lesz embrió is.

Borsi
borsókás

Angel,
köszi, akkor holnap becsekkolok nála egy Uh-ra.

Borsi!
Hát igen második felvonás, és igen újra már a hatodik szemnél fogigátlónál tartok :roll: És benn karácsonyozok a Kaáliban... :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok! :lol: :lol: :lol:

Ne haragudjatok,hogy eltűntem,de ennek 2 oka is volt:
1.,nem volt internetünk és csak ma jöttek ki megcsinálni
2.,csoda történt:Édesanya vagyok!!!!!
Van egy gyönyörű kislányunk,úgyhogy Kismókus légyszi tedd majd be a táblába.Hivatalosan csak a gyámja vagyok és családba fogadtuk,de hogyha megérkezik a határozat,hogy örökbefogadó szülők lehetünk akkor természetesen öribaba lesz.Dórának hívják,okt.30-án született.
Annyira boldogok vagyunk,most már én is hiszek a csodákban,mert vannak.
Puszi mindenkinek.Most mennem kell,mert éhes a kislányom.Este elkezdem visszaolvasgatni,hogy kivel mi történt.

Kép
mereszt

Lois,
hajrá! :)

Mereszt,
gratulálok Dóra babához! :D :D
Legyetek nagyon boldogok! :D

Hű, azt hittem lassabban működnek a dolgok!
De akkor most már veletek van, igaz? :)
angel37

Mereszt

gratulálok!!!
ezt hogy csináltátok, hgoy ilyen hirtelen anya lettél? :D

Borsókás

nálunk a páromnak szerencsére nagyon jók az eredményei, sajnos nekem van egy csomó bajom.

Zsuzsi
zsuzsi73

Mereszt!
Őszintén gratulálok, nagyon édes kicsi lány!!

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Mereszt!!!!!!!!! :D :D :D
Hú, csoda történt??? Mi van? hogyhogy ilyen hamar???? Mindent tudni szeretnénk!
Gratulálok a gyönyörű babához! :lol: :lol: :lol:
emma1976

Mereszt!
Ugyan nem ismerjük egymást, és nem tudom az előzményeiteket sem, de így is jó látni, ahogy árad a boldogság a soraidból! Szívből gratulálok! Dóra gyönyörű!!!:)

Lois :)
Hogyhogy benn karácsonyozol? Kb. akkor lesz a pungi?
Nekem tavaly 23-án volt az et-m. Izgi karácsonyunk volt. :)

Mindegy hol a bibi. Előbb, vagy utóbb mindannyiunknak sikerülni fog! :P

Borsi
borsókás

Sziasztok

Mereszt
HATALMAS NAGY NAGY GRATULA DÓRÁHOZ
nagyon györnyörű kislány
akkor most ti vagytok a világ legboldogabb szülei

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Sziasztok!
Lassacskán én is nekifutok a második project-nek.Hétfőn indulok a fogigátlóval és december 27.-ig kell szednem.Hú,ez nagyon sok.Csak nem értek valamit.Nem tudom Ti kaptatok -e(biztosan) egy papírt.Azt hiszem a stimulációs papíron van rajta,hogy legtovább 28napig lehet szedni.akkor most,hogy van ez? A másik: úgy döntöttem veszek táplálékkiegészítő boltban fehérjét.Mert sajnos én annyit úgysem tudok megenni amennyit kéne.Szerintetek mikortól kezdjem inni? A szurizástól már mehet,vagy elég a punkció napjától?Rátok hallgatok! :) puszi!

És természetesen csuriba a kezem Mindenkiért!
andrea23

Borsi!
Hát igen úgy számolom akkorra esik. Persze csak ha hasonló lesz a menet, mint az előzőnél. Akkor elég sokáig (11nap) kaptam a gonalt. Most eleve magasabb egységgel kezdünk, szóval minden változhat. És milyen odabenn a karácsony? Akkor is ugyanolyan sürgés-forgás??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Andrea!
Csak a saját példámat tudom mondani, elsőre 23 napig szedtem, másodjára 18 napig. Nekem azt mondta a dokim, hogy az dönt, hogy kinek hány napos a ciklusa.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Mereszt!
Hú de jó nektek! Sok örömet, boldogságot kívánok nektek!
szivvi

mereszt gratulálok!!!!!!!!!!!!!!
lola29

Most csatlakoztam nem rég én is, de nagyon jó érzés együtt örülni valakivel!!! Szívből gratulálok én is Mereszt!!!

Lányok: tudtok valamit mondani egy ustrogan (vagy ustrogen) nevű hormonról, ami a beágyazódást segíti elő? Most írta fel egy másik doki, hogy az inszem előtt próbálozzunk még ezzel a módszerrel, és természetes úton.

Mi a véleményetek? Növeli az esélyt? Mellékhatásai esetleg vannak?

Köszönettel:

Ari
ariadne34

Drága Mereszt!

Olyan sokat gondoltam rád! És mennyire van telepátia és ezek szerint csoda is! Most már akkor nagyon tessenek magatokra vigyázni! Puszika Dórának, tényleg nagyon szép kislányod van!!
Ma voltam Uh-on, 8 hetes vagyok a baba 18,7mm.

PéZsé!
pézsé

Emma: Hogy vagy???
pézsé

Sziasztok!
Köszönjük a sok gratulációt! :P
A csodáról:6-án voltunk a TEGYESZbe jelentkezni és másnap délután csörgött a telefonom,egy nagyon távoli ismerősöm hívott-akit utoljára gyerekkoromban láttam-,mert régen sokat nyaraltam a nagypapáméknál és ő is ott lakik.Szóval hallotta a papától,hogy szeretnénk öribabát,itt van a csoda,mert ő meg szűlt egy gyönyörűséget titokban(papa sem tudja)itt Pesten és a kórházban hagyta de még nem mondott le róla,mert szülőket keresett.Semmi esetre sem akarta intézetbe adni.Szerintem ez tényleg csoda.Szerintetek? :shock:
Most már tudom,hogy tényleg az anyaság a legcsodálatosabb dolog a Földön. :P
Szóval volt 5 napunk,hogy felkészüljünk a szülőségre,mind lelkileg,mind környezetileg.Nem volt egyszerű. :oops:
Csak azt sajnálom,hogy most majd nem írhatok ide,mert így a következő lombik csúszik 2 évet.Pedig nagyon szeretlek titeket.Annyi jót kaptam tőletek.
Mindenkinek kívánom,hogy egyszer érezze azt amit én most már minden alkalommal amikor magamhoz ölelem a kis csöppséget.
mereszt

Mereszt :D
Hú, libabőrös lettem ettől a történettől!!! Ez az, amire nem lehet azt mondani, hogy mindez véletlen! Dórit tényleg nektek rendelte az ég! :D Legyetek nagyon boldogok! Minket pedig ne hagyj itt, várjuk a további beszámolót az életetekről ezzel a gyönyörű csöppséggel :D

Pézsé :)
Egyfolytában figyelem magam, hogy van-e bármi terhességi jel, de hát nem találok ilyet.... Szóval csak várom a szombat reggelt.....
emma1976

Sziasztok

Ariadne
Utrogestan: nekem nem voltak mellékhatásai, azt hogy mennyire növeli az esélyeket azt nem tudom, nekem a 3 beültetettből 1 baba lett - gondolom segít és én kb. a 12-14. hétig hasztnáltam.

tudja valaki hogy mi alapján dől el hogy ki kezdi a lombikot fogigátlóval és ki nem?

Sziasztok

Erika

Mindenkinek nagyon szép álmokat kívánok

Kép

Kép
erika13

Mereszt!

Gratulálok Dóri babához, aki gyönyörű!!! Tényleg nektek rendelte az ég! Legyetek nagyon boldogok!!! (Képzeld örömömben itt sírok a gépnél. :oops: )

Emma, Borsi!

Tudjuk itt valamennyien milyen nehéz ez a 12 nap, de kitartás, szorítok Nektek nagyon!!! :wink:

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Még nem tudtam mindent visszaolvasni,de azt örömmel látom,hogy szaporodnak a zebreállatok. :P
Pézsé!
De jó,hogy gondoltál rám. :oops:
Vigyázz nagyon a babádra,a legnagyobb kincs.
Most már én is sírok,úgyhogy inkább ma nem írok többet,mert Dórikának most nagy nyugalomra és biztonságra van szüksége,nem egy síró anyára.

Jó éjszakát mindenkinek!
mereszt

Mereszt :!:
Szívből gratulálok! Gyönyörű ez a kislány!
Fanni
fanni73

SZiasztok!

Emma,
:) Boldog névnapot! :)

Mereszt,
ez valóban csoda! :)

Andrea,
pár nappal fogok csak előtted járni! :wink:

Láttam a kezelőlapot, de ha a doki engedi ilyen sokáig szedni, akkor bizos nem gond! :) A fogit az ünnepek miatt fogom ilyen sokáig nyomni. A múltkor a doki szabadsága miatt szedtem sokáig. Nem is tudom, hány napig kéne, ha nem szólna közbe semmi! :)
angel37

Angel :)
hihi, ez nem az igazi nevem :D Eszter vagyok :D azért köszi

Pézsé :)
Bocs, hogy itt annyira csak magamról írok, hogy nem gratuláltam a babádhoz! Nagyon örülök nektek! :D
emma1976

Emma :)
Boldog névnapot kívánok neked! :P
Hogy érzed ma magad? Már csak egy nap a tesztig?

Andi :)
Szerintem nincs ez így meghatározva, meddig szedhető max. a fogigátló. Az adott eset dönti el. Nekem az első 2 lombiknál 16-18 napig kellett szednem. A mostaninál az Uh-n kiderült, hogy lett egy cisztám a fogig.-tól, így még egy cikluson át szednem kellett. Tehát 2*21 szemet szedtem be.

Lois :)
Tavaly az ET-kor (dec. 23.) már nyugisabb volt ott is a hangulat. Persze voltak akkor is még néhányan rajtam kívül, de nem volt a szokott nyüzsi.

Bols70 :)
Köszönöm a drukkokat, nagyon rámfér!!!! :lol:

Borsi
borsókás

Emma!
Ennek én is beugrottam :lol: :oops:

Borsi
borsókás

Emma,
én sem Angel-ként vagyok anyakönyvezve :wink:
De gondoltam egy köszöntést megér! :)

Borsi,
tőlem is mennek a mai drukkok! :)
angel37

Ari!
Nekem végül nem Utrogestan volt (hiánycikk volt), hanem Duphaston, ami hatásában hasonló. Nekem "mellékhatásként" egy babóca megtapadását idézte elő a pocakomban. (Nekem pont sárgatesthormon hiányom volt, és a jól beállított ciklus mellé ez kellett.) Megjegyzem, mikor "csak úgy" felírták, hogyha + a teszt, használjam az utrot, nem jött össze (biokémiai terhesség volt, de nem tudott beágyazódni a baba). Kell hozzá, hogy a ciklus eleje is rendben legyen (szép, érett petesejtek), és a 16. naptól kellett szedni. Én nem szedném "felügyelet" nélkül. Remélem segítettem.

Mereszt! Gratulálok! Vannak még csodák! Legyetek nagyon boldogok, szeressétek a gyönyörű kislányotokat!

dkata

Azt még hozzá kell tennem, hogy nem csak a szituáció fantasztikus, de előttetek is le a kalappal! Néhány nap alatt felkészülni ilyesmire! Férjemmel pont azt beszéltük, ha aug-ban bejelentkezünk a tegyesznél, és másnap jön egy ilyen telefon, a hatalmas öröm mellett rendesen be is ijedtünk volna.... SZóval csak azt akarom mondani, hogy megérdemlitek ezt a gyönyörűséges babócát! :D
emma1976

Mereszt! :)
Nagyon-nagyon örülök, és sok-sok boldogságot kívánok Nektek!
Teljesen elérzékenyültem, itt pityergek a gép előtt!
Már én is gondoltam rá, hogy nagyon eltüntél, de most már értem az okát! :lol:
A táblázatba is szívesen beteszlek, a következőben már ott lesz a gyönyörűséges Dóra is! :)

Most ennyire futotta, megyek vissza az ágyba! :)

Kép Kép
kismokus

Pézsé :P
Mereszt annyira meghatott, hogy elfelejtettem gratulálni.

Zsuzsi :!:
Mikor lesz a leszítás???

Fanni
fanni73

Csajok!
Feszegethetek egy intim témát? Szóval: szex és lombik?
Szóval punkció előtt 3 nap nem, aztán punkció et között megint nem, et után náhány napig ismét nem, aztán meg már tök felfokozott igeállapotok miatt nehezebben tud ráhangolódni az ember..... Szóval nálunk 3 hét alatt 1 volt, ami abszolút negatív rekordunk.... Ez normális?
emma1976

Emma :P
Nem tudok én sem pozitívabb eredményekről beszámolni. Szerintem nem abnormális az esetetek!!! :wink:

Borsi
borsókás

Emma!
Mi az 1. lombiknál papír szerint jártunk el, s akkor -legalábbis 8 hétig- sikerült a lombik. A 2. és 3. esetben teljes szünet volt a vérvételig, s akkor nem sikerült.
Szóval elvileg nem tilos... csak féltjünk magunkat és ez normális.
Fanni
fanni73

Fanni :)
Erről én olvastam valahol. Segíti a megtapadást a természetes együttlét. Azt hiszem a lombikbaba.hu-on volt erről egy cikk korábban. Nem tudom mi lehet ennek az oka (kémiája), de ezt állítják.
Ennek ellenére az ember lánya valóban tart tőle, pedig nem árthat.

Borsi
borsókás

Fanni, Borsó :D
Köszi a válaszokat

Icsilyáról tud valaki valamit? 2 napja teljesen eltűnt!! Vagy csak erről a topikról?
emma1976

Emma,
én nem mertem egyik transzfer után sem :oops:
Meg az Utro se csinált hozzá nagy kedvet! :roll:
angel37

Én nem tudok róla semmit, de tényleg rég volt már itt.

Nem válaszoltál az előbb. Tesztelsz holnap, vagy vérvételre mész?

Borsi
borsókás

Sziasztok!

Szivvi!
Gratulálok!!!! :P :P :P

Emma!
Te holnap tesztelsz?Ez nagyon izgi.Megy a drukk.
Szerintem sem abnormális a helyzetetek.Bár szerintem ez szervezetfüggő is,mert nekem már több,mint egy hónapja volt az ET és még mindig rengeteget görcsölök.Pár napja pl.a férjem rakott fel a székre,mert meg sem bírtam mozdulni.Mondjuk én mindig ilyen rosszul reagálok arra hogyha belémpiszkálnak.A cisztaleszívás és a HSG után menni is alig bírtam.Komolyan még a vesekövemmel sem szenvedtem annyit,mint ezekkel a nőgyogyis vizsgálatokkal.Úgyhogy ne aggódj!!!!Majd bepótoljátok.
A telefon után mi is beijedtünk. :oops: Úgy remegtem és bőgtem,mint egy elmebeteg.No meg a stressz,hogy tényleg aláírja-e a papírt.Meg persze a gyámügyesek sem voltak túl segítőkészek,mindenképpen be akarták vinni csecsemőotthonba,még akkor is ha alá vannak írva a papírok.Mindenbe belekötöttek.Az orvosi igazolásunk már le volt adva a TEGYESZbe,de természetesen az nekik nem volt jó,mert az volt a végére írva,hogy"...gyermeknevelésre,örökbefogadásra alkalmas."Kellett vinni új papírt amira az volt írva,hogy családbafogadásra alkalmas. :evil:
A gyámosokhoz tényleg csak úgy szabad menni,hogy már tudod az összes lehetőséget és jogszabályt,mert enélkül véged.Ehhez jött még hozzá,hogy burkolnunk kellett közben itt a felső szinten,Dórikát látogatni,beszerezni mindent amire szüksége van egy babának és a többi papír után szaladgálni,sajnos erre csak napi 24 óránk volt.Fogytunk is 5-5kg-ot.
De a lényeg,hogy a vége jó.Ez mindent megér! :P
Miután hazahoztukmár csak olyan apróságokbakötöttek bele,hogy nem szabad az ágyon pelenkázni,kellett szereznünk pelenkázószekrényt,amit persze nem használok,mert nekem az ágy biztonságosabb.Falvédő is kell a kiságy mellé,hiába nem az oldalfal mellett van.Ja meg korlátot is kértek a lépcső mellé sürgősen,nehogy leessen a baba,tudjon mibe kapaszkodni.Persze mindent azonnal.Szerencsére az apósom asztalos.
De most úgy néz ki,hogy minden oké.Azt elnézték,hogy a korlátot nem festettük le.
Most már csak a boldogság maradt. :lol:
mereszt

Ez nem igazság, hogy minden nap könnyeket csalsz a szemembe...... Annyira megható ez az egész!

Borsi
Hát be akarok menni vérvételre, akkor ha nem jön meg. Azért vettem tesztet is, lehet, hogy úgy kezdem a reggelt........
emma1976

Dehogy fog megjönni, ezt felejtsd is el az elkövetkező jópár hónapra!
Nagyon drukkolok neked, és irígykedek, hogy számodra már holnap kiderül minden. :?

Borsi
borsókás

Emma,
csatlakozom Borsihoz! Már miért jönne meg? Semmi jele! :wink:

Drukk a holnaphoz! :) ++++++++++++++++++++++

És bizony én is kicsit irígy... :oops:
angel37

Borso, Angel
Hát szombat óta azért minden nap akadt olyan pillanatom, mikor azt hittem, hogy na most fog megjönni.... Vannak görcsök főleg reggel, napközben meg néha elszórva.... Szóval nem vagyok olyan biztos, hogy még 8 hónap piri nélkül...
Irigykedni csak akkor tessék, ha lesz egy pozitív tesztem. Addig nincs mire (ez a percenként nézem az órá, hogy teljes az idő - állapot nem irígylésre méltó :) )
emma1976

Én már azt is irígylem, hogy letelik lassan a 12 napod.
Kezdek besokallni, főleg így a szurik után érzem, hogy milyen lassan megy az idő. Már számolom vissza, hány szurka van még keddig!

A görcsök még nem feltétlenül jelentik a mikubácsi közeledtét! Meglesz holnapra a zebrás teszted is, és már joggal irígykedhetünk.Kitartás :!:

Borsi
borsókás

Emma,
persze, mindig van vmi izgulnivaló! :)

De a lényeg, hogyha olyan érzeted is volt, de nem jött meg! :wink: Reméljük nem is fog! +++

Már nagyon szívesen tartanék ott, ahol te! :) De még vár vagy 30 fogibogyó :roll: Sőt, már annak is örülnék, ha legközelebb eljutnék legalább egy éles tesztig!
angel37

Sziasztok

Emma
görcsök: olyan mintha meg akarna jönni? az normális
nekem is volt a terhesség elején, és a nőgyógyászom - már nem Krizsa mert ekkor ő már ki rakta szűrőm - azt mondta hogy ez normális, és nem is lett belőlle semmi több, úgy hogy ne izgulj
Mikor mész vérvételre?
Csak pozítivan ++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sziasztok

Erika

Kép

Kép
erika13

Fanni

hétfőn lesz, reggel 8-kor én leszek az első. ma végre eldőlt.

Zsuzsi
zsuzsi73

NAgyon jó, végre kiderült! Ma mennyit látott a dokid? Mekkorák most?

Borsi
borsókás

S.O.S lányok!!!!!
hétfő úta szúrjuk a gonal f-et,sokadik napja asuprefactot.tegnap óta halványan gombás fertőzés érzetem van,ha tudjátok mi ez.szerencsések nem ismerik.
most irrigáltam lactacyd feminával+canesten krém,csak rosszabb lett.
nagyon megijedtem,elmaradhat emiatt a lombik?akkor kárbaveszett a szuri?és a lombiklehetőség is?szóljak a dokinéninek?holnap megyünk!nem merem mondani.
győrben nyáron a stimu idején kaptam floragyn tejsavas kúpot.most semmit.
de látom a kezelőlapon a kliont,de nem írták fel.mit csináljak?ma van a 7.nap.ki lehet ezt punkcióig kezelni????
kétségek közt vergődöm,emellett szenvedek!!!
a szurik felborították a ph-mat??
segítsetek!!!!!!!
lola29

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?