Sziasztok!
Szivvi!
Gratulálok!!!!
Emma!
Te holnap tesztelsz?Ez nagyon izgi.Megy a drukk.
Szerintem sem abnormális a helyzetetek.Bár szerintem ez szervezetfüggő is,mert nekem már több,mint egy hónapja volt az ET és még mindig rengeteget görcsölök.Pár napja pl.a férjem rakott fel a székre,mert meg sem bírtam mozdulni.Mondjuk én mindig ilyen rosszul reagálok arra hogyha belémpiszkálnak.A cisztaleszívás és a HSG után menni is alig bírtam.Komolyan még a vesekövemmel sem szenvedtem annyit,mint ezekkel a nőgyogyis vizsgálatokkal.Úgyhogy ne aggódj!!!!Majd bepótoljátok.
A telefon után mi is beijedtünk.
Úgy remegtem és bőgtem,mint egy elmebeteg.No meg a stressz,hogy tényleg aláírja-e a papírt.Meg persze a gyámügyesek sem voltak túl segítőkészek,mindenképpen be akarták vinni csecsemőotthonba,még akkor is ha alá vannak írva a papírok.Mindenbe belekötöttek.Az orvosi igazolásunk már le volt adva a TEGYESZbe,de természetesen az nekik nem volt jó,mert az volt a végére írva,hogy"...gyermeknevelésre,örökbefogadásra alkalmas."Kellett vinni új papírt amira az volt írva,hogy családbafogadásra alkalmas.
A gyámosokhoz tényleg csak úgy szabad menni,hogy már tudod az összes lehetőséget és jogszabályt,mert enélkül véged.Ehhez jött még hozzá,hogy burkolnunk kellett közben itt a felső szinten,Dórikát látogatni,beszerezni mindent amire szüksége van egy babának és a többi papír után szaladgálni,sajnos erre csak napi 24 óránk volt.Fogytunk is 5-5kg-ot.
De a lényeg,hogy a vége jó.Ez mindent megér!
Miután hazahoztukmár csak olyan apróságokbakötöttek bele,hogy nem szabad az ágyon pelenkázni,kellett szereznünk pelenkázószekrényt,amit persze nem használok,mert nekem az ágy biztonságosabb.Falvédő is kell a kiságy mellé,hiába nem az oldalfal mellett van.Ja meg korlátot is kértek a lépcső mellé sürgősen,nehogy leessen a baba,tudjon mibe kapaszkodni.Persze mindent azonnal.Szerencsére az apósom asztalos.
De most úgy néz ki,hogy minden oké.Azt elnézték,hogy a korlátot nem festettük le.
Most már csak a boldogság maradt.