Új privát üzeneted érkezett!

Vivi,persze elobb tudni jobb,ebben iagazad van!
Csak en a vervetelt nem szorgalmazom :lol:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

Meri gratulálok! És egyben irigyellek is a hegyekben töltött pihenésért! :oops: Érezzétek nagyon jól magatokat!!!!!!!!!!!!

Esztora! Nem semmi amin átmentetek. :( Gondolom mi járhatott a fejedben. Remélem több rémüldözésre nem lesz már okod a baba születéséig.

Vivi, megérteleg. Egy tesz eredménye tévedhet is. A vérvétel tuti. Szerintem én se tudnám megállni, ha lenne rá lehetőségem. :wink:

Arwen én elkébzelhetőnek tartom, hogy látszódjon a pocid. Simán lehet más formája, hiszen a növekvő méhnek hely kell.

Nándorka kívánom, hogy mihamarabb múljon már el ez a nehéz időszak.

Bodzi, Meri, még nem lett novembei kismama. Márpedig lennie kell, a statisztika alapján. MIvel már csak ti jöhettek szóba, millió +++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Mi tegnap végre vettünk téli cipit. Füzős, féllábszárig érő. Sajnos fekete, mert a barnából nem volt a méretem. :( De azért ez is jó!
Puszi mindenkinek!

KépKép
KépKép
fioona

hát remélem már csak a kellemesebb része van hátra! :wink:
"kedves barátnőm" szerint maradjak csöndbe mert eddig semmi nőgyógyi problémám nem volt...bezzeg neki fertőzés.baktérium minden...kiváncsi leszek mert ők is lassan babát szeretnének mit szól majd ha lesz egy kis probléma .
még jó hogy a Kismama magazinban irták hogy legyen bármilyen erős a vérzés ha terhesség megmarad nem kell károsodásra számitani.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora:
júj, gondolom mennyire megijedtél. De a lényeg, h minden rendben. :lol: És nagyon erős, stramm kiskölök lesz. vagy kislány?! :wink:

Vivi:
jesssszusss, te aztán mazoista vagy. Én terhesen a 4 kötelező helyett is kisírtam a 2-t. :oops: Nemhogy havi vérvétel... ÁÁÁÁ...
Nekem nagy halálom ez, pszihésen rettegek a vérvételtől. Nem mágától a tűtöl, a tű+ véna találkozásától. :lol: :lol: :lol:
Ne keseregj, majd együtt örülünk ok?

Kipróbáltam a mikroszkópot, nagyon jónak tűnik. :lol:
1 hónapig visszaveszik ha nem jönne be, 1 évig cserélik ha baj lenne vele. Asszem jó vásárt csináltam. És 99%-ra írják a pontosságát. :wink:

Na megyek ebédeztetni.
Puszik
Vendég

Szia Hajni!

Most néztem meg a linket (köszi :lol: ).
Nagyon igéretesnek tűnik, persze egyből szeretnék én is, mert a szoptatás alatt használható gyógyszertől erős vérzésem volt, így abba kellett hagyni. :( Bár talán jobb is, így biztos nem kapott hormonokat Lilla. :roll: És ráadásul, alig pár havi gyógyszer ára.
Azt hiszem pár hónap múlva visszatérek a témára! 8)
Köszi mégegyszer!

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!
Hajni, Veled akkor a jövő hónapban találkozunk. Meg még kivel is? Fanny, Vicky, Orsi, Porsi?

Bodzikáé, és Merié ez a hónap. Reméljük legalább Nekik sikerül. Nagyon szorítok Nekik.

A vérvételtől nem félek különösebben. Nem mondom, hogy kedvenc időtöltéseim egyike, de így megspórolok egy csomó idegeskedést, a roszz, vagy bizonytalan tesztek miatt. Ki sem kell várni a ciklus végét, és máris biztos eredményt mutat. Most 4 nap idegeskedést spóroltam meg magamnak.
Amúgy tüdőszűrőre kell mennem, és nem akartam kockáztatni, sem feleslegesen kihagyni.
vivi79

Hajni,ezt a mikroszkopot hasznalta sok ismerosom,akinel bejott :wink: :wink: :wink: :wink:

Esztora,erdekes baratno.... :?
Ugy nem birom az ilyet!!!!!Sajna nekem is volt mar olyna tapasztalatom,hoyg vki eleg furan reagalt a dologra...na mindegy.
Biztosan irigy.Ilyenkor masra nem tudok gondolni...csak ez tok rossz erzes...
:(

Kép

Kép
arwen07

Csajok, nem mára mondta Adrienna, hogy Uh-ra megy, és babanemet lesnek????
Olyan kíváncsi vagyok! :oops: :D

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok!

A mi kis babócánk úgy döntött, hogy ő szégyenlős és nem szeretné felfedni előttünk, hogy kisfiú vagy kislány :( Nem elég, hogy keresztbe tette a lábát még a kezecskéjét is odarakta, hogy még véletlenül se tudjuk kilesni a titkát. :roll: A 4D-n is alig látszott valami, mert a másik kezét az arca elé tette. :roll: Képet nem kaptunk most. Szóval nem lettem okosabb. Illetve DE megtudtam azt, ami a legfontosabb, hogy a bébikénkkel minden rendben van :lol:

Hajni, én csak jókat hallottam erről a mikroszkópról

Esztóra, szegénykém, pihenj sokat!

Vivi, sajnálom

Meri, hatalmas gratula! :lol:

Kép
Kép
adrienna

Olyan megható volt, ahogy láttuk a kis szivecskéjét hatalamas méretben dobogni :lol: Puszilgatnivaló talpacskája van már most.

Kép
Kép
adrienna

Adrienna pedig annyira kíváncsi voltam én is. De majd legközelebb!!!! :lol:
Most lényeg, hogy jól van, bár szégyenlős. :wink:

Jó éjt mindenkinek!

Kép

KépKép
KépKép
fioona

Sziasztok! Hol vagytok?
És hogy vagytok?
vivi79

jó reggelt mindenkinek.
Meri jelöltelek az iwiw-en.
köszi mindenkinek jól vagyok tegnap voltam Anyuval vásárolni hát majdnem 1 hét szobafogság után élmény volt.
ma fodrászhoz megyek végre nem lesz hullámos a hajam.
lényegében mindent csinálhatok ami jól esik kivétel 1-2dolgot :oops:
hogy vagytok ezzel az fogadott orvos kérdéssel?nekem még nincs de úgy érzem megvárom januárt addigra sok minden kiderül talán...

Bridzsi

Kép
esztora

Bodzi4
Mi újság Veled? Jelentkezz légyszi! Szorítok!
vivi79

Bocsánat, ha valakit nem említek. Igyekeztem visszaolvasni a múlt hetet.
Hát sajnálom a csalódásokat. De még hozhat a Jézuska Angyalkákat!

Benita nagyon szép a pocid.

Ágota örülök, hogy minden rendben.

Porsika kitartást a vizsgákhoz és a melóhoz is. Küldök Neked ++++++ hozzá. Köszi a jó szót is.

Fioona: a gyerkőc már ki is akar sajátítani magának és tiltakozik apa ellen?! Hú de szép a pocikád Neked is.

Bodzi: tudsz már valamit?

Szerika: már én is elkezdtem karácsonyozni. Nem bírtam tovább. A vizsgám örömére vettem egy zenélő gömböt ami havazik belülről. Már olyan rég szerettem volna és most jött az alkalom.

Esztora: de jó, hogy minden rendben.

Vivi: sajnálom. Nem most megyünk a hegyekbe, mert nagymamám aki 100 km-re lakik tőlünk költözik és jövő
héten neki segítünk. 9-én megyünk terv szerint. Hátha lesz ott egy kis hó is. Úgy örülnék neki.

Nándorka: én is kívánom, hogy mielőbb elmúljon ez a kellemetlen időszak.

Adrienna: de jó, hogy láttátok minden rendben. Ez a legfontosabb. Drága lehetett ahogy szégyenlősködik.

Képzeljétek tegnap nálunk földrengés volt. Szerencsére nagyobb kár nem lett, de jól megrémültünk és a falak, mennyezet megrepedeztek elég csúnyán.

meriann

Merike!
Még nem teszteltél?
Megkereshetlek iwiwen?
vivi79

Sziasztok!

Meri,de jo,hoyg jottel!!!
Gondolom,hogy megremultetek a foldrengestol,plae,hogy meg kar is lett :(
Az ilyen havas gomboket en is imadom!!!!! :wink:
Nalad mi ujsag?mensis tunetek?mennek a drukkok!

Esztora,orulok,hoyg jol vagytok!!!!

Bodzi,vmi hir?

Adrienna,jaj de edes lehetett a babatok!!!kar,hogy nem mutatta a laba kozet :lol: :lol:
19.hetben vagytok?nem semmi,ugy rohan az ido!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lehet, ma mar nem tudok jonni,de majd hetvegen benezek!

Mindenkinek jo hetveget addig is!
Mi elkezdjuk a karacsonyi ajandekbeszerzest a hetvegen :lol:

Pusziii

Kép

Kép
arwen07

Vivi még nem, de most kibírom, ha addig élek is. Nyugodtan megvárom még a két napot és ha semmi, akkor még várok kettőt, aztán tesztelek. Mert ilyenkor ha negatív, rögtön arra gondolok, hogy nem is bizti, lehet, hogy korai volt. Szóval tovább áltatom magam és nagyobbat koppanok. Majd a vonalzót manipulálom kicsit. Remélem kell.
Szóval ha nem szólok, akkor még nem jött meg. Kicsit attól tartok, hogy ez az időszak kihathat a mensimre is. Csak kétcsíkos tesztet akarok látni.
Persze, hogy megkereshetsz Medve Mariann (Meri).

meriann

Arwen aranyos vagy köszi. Szerintem már az is jó, hogy eddig nem jött meg, mert tartottam tőle, hogy a vizsgadrukk meghozza. Ahogy tudok valamit írok, ígérem. Ha megjön rögtön, ha tesztelek és +, pláne. A tünetekben meg nem merek állást foglalni. Nem görcsölök az biztos.
Kellemes hétvégét!

meriann

Meri en is megkereslek :lol:
En nagyon drukkolok,hogy 2 csik leygen,es manipulalni kelljen a vonalzot! :wink: :wink:

Kép

Kép
arwen07

Szia Meri!
Megyek iwiwre, és kereslek.
Szorítok Neked nagyon, hogy legyen lehetőséged tesztelni, és azt lásd amit szeretnél.
Gratula a kitartásodhoz.
vivi79

Köszi a drukkot, de most nem, akkor csatlakozom Hozzátok. Úgyhogy nincs okom keseregni.
Még korai a gratula, ugyanis még nem bírtam ki. De azon leszek. :)

meriann

Sziasztok Lányok!

Bocsi, tegnap nem tudtam jönni, mert elromlott a szerverünk :(
új gép, egész nap telepítés. Ennek örömére úgy felhalmozódott a meló, hogy nem nagyon érek rá.
Úgyhogy csak gyorsan:

Adrienna,
de édes, hogy milyen szégyenlős a babód :)

Meri.
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
és megkereslek a wiwen én is, ha lesz időm :)

És önzőn rólam:
egyenlőre még jól vagyok, mensinek semmi jele, bár kezdődik a hasfájás :(
Úgyhogy még várok. De nagyon! :)

ne haragujatok, most csak ennyire futotta :(

jó hétvégét, ha nem jönnék már!

Kép
bodzi

de most nem = de ha most nem

meriann

Bodzi, Meri!

Most búcsúzom, de szorítok Nektek nagyon a hétvégén. Hétfőn pedig 2 azaz kettő pozitív eredményről szeretnék olvasni.

Puszi Mindenkinek, és jó hétvégét.
vivi79

Jó reggelt! Még pizsiben vagyok, de nem is kelek fel rendesen ebéd előtt. Olyan jól esik lustálkodni. Bár folyton azt érzem, hogy jobb lenne tanulnék. Megnéztem a Micimackót a tv-ben, most pedig belekezdek Müller Péter Titkos tanítások c. könyvébe.
Eléggé úgy fest, hogy megjön. De sebaj. Akkor aztán kirúgok a hámból a hegyekben (véletlenül kb. pé körül leszünk ott :lol: ) és majd többen jövünk, mint ahányan megyünk. Így meglesz a hatalamas karácsonyi ajándék. Igaz erről hivatalosan csak utólag fogok tudni. Úgy is sajnáltam, hogy a hotelben szauna, masszázs, medence van és mindezt kihagyom.

meriann

Sziasztok Drágáim!
Húú, mennyi minden történt!

Először is Merike :D:D:D
Nagyon ügyes vagy, gratulálok! A Titkos tanítások az egyik kedvenc Müller könyvem, szerintem neked is tetszeni fog!! A hegyek közti pihi pedig biztos meghozza az eredméányét, ez erdőkben mindíg rengeteg pozitív energia száguldozik.... ;)

Vivike, december a mienk!!! :D:D:D

Bodzika :D:D
Teszt?
Mi újság?

Brigikém :D
Szegénykém, el tudom képzelni, hogy megijedtél, de mostmár remélem megnyugodtál, jó erős, szívós kis babit vársz!

Na egyenlőre ennyi.
Többiek, hogy vagytok?
Millió puszi

porsika

Merike:
gratula a vizsgához. Ügyi vagy.
Még ne add fel. :lol: Amíg nem jön meg, addig van remény. :lol:
Pihenés miatt irigy, irigy, irigy... :wink:
Vendég

Lányok, én meg a technika...! Pedig úgy szerettem volna bemutatni Nektek az én kis Felhőcskémet! :)
Először is alig bírtam lefotózni normálisan az uh-képeket. Pont a vaku középen világította túl.
Aztán most hiába dugtam össze mindent, amit össze kell, nem jelenik meg a gépen.

Kép

Kép
nán-dorka

Vivi, sajnálom, h még nem tudunk Veled örülni. :( Hajrá a jövő hónapban! Porsikának és a többieknek is, akiknek úgy esedékes!
Az jó lehet, h az eü-ben dolgozol, ilyen szempontból, h nem tartasz annyira a beavatkozásoktól, jobban otthon érzed magad egy kórházban, mint más. Én most, h infúzióba járok be, már nem idegenkedem annyira a kórház légkörétől. Meg a szúrásoktól sem. Most is bal kézzel gépelek, mert van egy branül a karomban, aminek holnapig benn kéne maradnia. (infúzió)

Meri, Porsika meg akinek van ötlete! Egy kezdőnek melyik könyvet ajánljátok Müller Pétertől?

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Megcsináltam az adventi koszorút. :D Nem valami fantáziadús, de nekünk tetszik. Azt hiszem el kell raknom az asztalról, mert a lányom heves "szép-szép" felkiáltások közepette csodálja. :lol:

Nándorka, párod nem tudja feltenni nekünk a képet? Úgy szeretnénk látni! Kérjük szépen!!!!!!!!!!!!!

Méri mis néztük Micimackót! :mrgreen:

Arwen mwlyik Sthall könyvben vam benne a kötés-márványsajtos recept?
Nekem megvan egy csomó, de nem találom bennük. :shock:
Mennem kell: puszi

KépKép
KépKép
fioona

Délután jön haza, hátha ő összevarázsolja a gépet a képpel...
De alig látszik ám vmi.
És mekkorára kell majd kicsinyíteni és hogyan? Mert attól tartok, más fórumos tap-okból, h ez lesz a köv. elkadásom.

Kép

Kép
nán-dorka

Délután jön haza, hátha ő összevarázsolja a gépet a képpel...
De alig látszik ám vmi.
És mekkorára kell majd kicsinyíteni és hogyan? Mert attól tartok, más fórumos tap-okból, h ez lesz a köv. elkadásom.

Kép

Kép
nán-dorka

Bocs, ezt most jól kihangsúlyoztam, h 2x küldtem el...

De most másolom is a képeket, úgyhogy ha segít vki, lehet, h hamarasoan lesz kép!

Kép

Kép
nán-dorka

Neten esetleg nincs rajta, Fioona? Már ha sürgés és pl. ma ebédre szeretnéd...

Kép

Kép
nán-dorka

Megvan a recept, már meg is ettük. :mrgreen: Nyami-nyami!
Csak kíváncsi vagyok!!!! :oops: :D

Max. fájl méret: 250KB. Max. képméret: 600x600px.

Ezt a kép ikonjára jobb egérgombal klikkelve, és a tulájdonságok menűpontot választva ellenőrizheted.
A képet valszeg világosban kéne fényképezni, mert vakuval nemigen lesz jó. Én is lefényképezett képet tettem fel. :)
Remélem tudtam segíteni!

KépKép
KépKép
fioona

Nán-dorka:
rákatt a képre. jobb egérgomb-társítás katt, ott a paintre katt. majd ott a kép menüre, nyújtás-döntés...
a nyújtásnál állítsd át 30, 30-ra. és mentés másként.
Ezt már így feltudod rakni. :)
Vendég

Elkezdtem barnázni, és fájdogál is a hasam és derekam. Szóval nagyon úgy tűnik 1-2 nap és elönt. De most valahogy nem hangol le túlzottan. Vagy még titkon reménykedek. Most csak az izgat, hogy múljon az idő és menjünk már pihizni. Majd fényképezek és hozok sok +++ energia töltetű fotót Nektek.

Nán-dorka: Müllertől már olvastam a Kígyó és keresztet és belekezdtem a Lomb és gyökérbe, de már az első fejezeten túl vagyok a Titkos tanításokon és nekem mindegyik tetszik, de az utóbbi olvasásakor azt tapasztalom, hogy sokkal érettebb már az író és ezek a titkok jobban lekötnek engem.
A Titkos tanításokra szavazok, legalábbis én. Bár a Szeretetkönyvet még nem olvastam. Talán az a legjobb megoldás, ha bemész egy boltba ahol minden könyve megvan, kezedbe veszed őket és úgyis megérzed melyik is kell Neked.

meriann

Sziasztok!!

Gyors bekukk!!!

Remelem jol vagytok!

Meri,azert en drukkolok,hatha nem......

Fiona, en anno a tvben lattam ezt a receptet,fejbol irtam le neked,de korrektul itt megtalalod:
http://www.stahl.hu/index.nof?o=0&nyelv ... ceptid=278

Azt hiszem akonyveiben ninc sbenne,bar nem tudom,nekm is megvan 3 tole :lol: :lol: :lol:

Majd meg jovok,csak most rohanok tovabb!!!!!!
Csaladi buli lesz :wink:

Drukk Meri,Bodzi!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi

Kép

Kép
arwen07

Nán-dorka: még annyit Müllerről, hogy a Kígyó és kereszt az első ezoterikus könyve, aztán a Lomb és gyökér aztán nem tudom melyik van előbb, de a Benső mosoly és a Boldogság. Ez egy sorozat, de szerintem egy könyv önállóan is megállja a helyét. Aztán a Jóskönyv és Titkos tanítások és végül a Szeretetkönyv. Már bezsongok ha írok róla, akkor is. :lol:
A Titkos tanításokba épp ma olvastam, hogy idézem:

" Olvasni kezdtem, és a könyveket aszerint válogattam, hogy borzongatnak-e, vagy sem. Ha nem, félretettem őket, mert írójuk nem tudott a nagy titokról. "

meriann

Köszi a drukkot, de valószínűleg a karácsonyi csapathoz csatlakozom. Nem érzem, hogy beköltözött volna sajna.

meriann

Hajni, most olvastalak az üzenő falon. Mi lett a labrador kutyusokkal? :( Ugye nem................... :cry:

Arwen, akkor azért nem találtam. :wink: Ugy emlékeztem ott láttad. :oops: Köszi a linket, elmentettem a recit.

Jó éjt, sziasztok!

KépKép
KépKép
fioona

Kép

Ha minden igaz, itt láthatjátok a 6-7. héten készült képet. Ki tudja, hogy, hogy nme, ez alapján még nem kezdődött el a találgatás a családban, kire hasonlít a pici. :D

Kép

Kép
nán-dorka

Kép

Ez pedig a második, 12. heti uh. Amikor későn szóltam (senki nem mondta, h kérni kell- lehet képet), és csak az utolsó monitoron maradt kockát tudták nekem kinyomtatni. A fejecskéje, de nyilván nem profilból, mert akkor jobban látszana. Talán épp elfordítja a fejét.

Kép

Kép
nán-dorka

Hohó, és mindenekelőtt köszönöm a segítséget Hajninak és Fioonának! El sem akartam hinni, h sikerült felrakni őket!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Nándorka, de jó!!!!!!!!! Szerintem jó ez a 2. kép is! Mintha a kezecskéje, meg a pocija is rajta lenne nem!?
Gratulálkok, a technikai fejlődéshez, és a szép picurhoz is. :D
Lényeg, hogy lett kép. Nekem se jutott volna eszembe. :oops: Annyira elmerűltem a látványba, mert nem hittem volna, hogy ennyire jól látszik majd. Apának jutott eszébe szólni. :lol:
Látom nálatok nemsokára nagy szülinapi ünneplés lesz. Mit szól a tesókához a nagyfiú?

KépKép
KépKép
fioona

Most láttam a Katolikus Egyház hivatalos mozgó ünnep táblázatát, és bármennyire is fáj, abban az áll, hogy advent első vasárnapja dec.3. :(

KépKép
KépKép
fioona

Nán-dorka
Nagyon szupcsi ez a kép. Ügyi voltál. Igazán gyönyörű babátok van! Tiszta anyja, nem? Vigyázz rá nagyon!!! :P :P :P
Ja, és egyébként te ennyire rosszul vagy? :( Most olvasgatom, hogy infúzióra jársz be a kórházba. Szegénykém! Pedig már a 12. hét felé tartasz…. Remélem minél előbb elmúlik ez az időszak nálad, vagy ha nem, a lehető leghamarabb megmozdul majd a babád, és az lesz a megmentőd.

Adrienna
Hát ez nem semmi! Már most szégyenlős!!! No de sebaj! A legfontosabb, hogy minden rendben van a picurral. Gratulálok és egyben irigyellek is, hogy már ezen is túl vagy! :wink:

Merike
Először is sajnálom a pirit. :cry: És hatalmas gratula a sikeres vizsgádhoz! :D :D Ügyi vagy! Figyu, hol is volt az a földrengés? Te hol laksz? (bocs, ha nem tudom, de a nevednél nem derül ki.)

Esztora
Nagyon örülök, hogy mindent rendben találtak a babáddal. Ijesztő tud lenni, ha bármilyen probléma lép fel a terhesség alatt! De biztos megnyugtattal a dokik azzal, hogy a babád él, és szépen ver a szívecskéje. :wink: :wink: Ne izgulj, valóban sokat számít, ha a baba jól érzi magát az anyában. Ha minden rendben vele, kibír mindent! Vigyázz magadra és pihenj sokat!
Képzeld, nekem a védőnő azt mondta a fogászati vizsgálatra, hogy most már nem igazán kötelező!!!!! Na mit szólsz? Kérdezz rá! Én picit megnyugodtam. De ha kell, megyek.

Vivi
Sajnálom, hogy nem sikerült neked sem. :cry: Meglásd, hamar itt lesz a karácsony!!! Talán majd az ünnepi készülődés eltereli a figyelmet, és hipp-hopp, már be is költözik az apróság!!!

Benita
benita

Köszi a gratulációkat! :D Hát, igen, a kezecskéje, pocija is.
Nálunk meg ráadásul úgy volt, h az 1. uh-kor megkaptam a képet minden kérés nélkül az orvosomtól. Aztán ezt meg szonagráfus csinálta, lehetett volna még videót is, meg 200 Ft-ért ezt a képet. A videóról nem gondoskodtam, mert úgy voltam vele, majd a következőt. (Meg nem is voltam elég jól ehhez.)

Most azon gondolkodom, h 4D uh-ra mennék legközelebb, de melyik az a hely, amiben megbíznak az orvosok úgy, h nem akarják inkább a kórházukban megcsináltatni? No igen, ezt asszem a saját orvosomtól kell megkérdeznem... Azt hallottam, h vmivel megbízhatóbbak az eredmények, ha 4D-n készülnek. De a fiamnál is elég volt a sima uh, nem azért, csak vhogy msot ez a 12. heti olyan kapkodósnak tűnt.

Kép

Kép
nán-dorka

Meri, remélem, nem lesz sok gondotok a földrengés miatt. Ijesztő lehetett!
Kösz az útmutatást, a Titkos tanításokat vagy azt a szeretetről szólót fogom először is beszerezni, azt hiszem.

Benita, köszi. A biztatás is jólesett. Én is azt várom már, h megmozduljon, de annyira, h ma is azt hittem, megmozdult. :) Nagyon oylan volt. Pedig még nemigen lehetséges, h érezzem. De haskeményedést már lehet érezni (méhöszehúzódást), igaz? Mert mintha azt is éreznék néha.

Kép

Kép
nán-dorka

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?