Nán-dorka
Nagyon szupcsi ez a kép. Ügyi voltál. Igazán gyönyörű babátok van! Tiszta anyja, nem? Vigyázz rá nagyon!!!
Ja, és egyébként te ennyire rosszul vagy?
Most olvasgatom, hogy infúzióra jársz be a kórházba. Szegénykém! Pedig már a 12. hét felé tartasz…. Remélem minél előbb elmúlik ez az időszak nálad, vagy ha nem, a lehető leghamarabb megmozdul majd a babád, és az lesz a megmentőd.
Adrienna
Hát ez nem semmi! Már most szégyenlős!!! No de sebaj! A legfontosabb, hogy minden rendben van a picurral. Gratulálok és egyben irigyellek is, hogy már ezen is túl vagy!
Merike
Először is sajnálom a pirit.
És hatalmas gratula a sikeres vizsgádhoz!
Ügyi vagy! Figyu, hol is volt az a földrengés? Te hol laksz? (bocs, ha nem tudom, de a nevednél nem derül ki.)
Esztora
Nagyon örülök, hogy mindent rendben találtak a babáddal. Ijesztő tud lenni, ha bármilyen probléma lép fel a terhesség alatt! De biztos megnyugtattal a dokik azzal, hogy a babád él, és szépen ver a szívecskéje.
Ne izgulj, valóban sokat számít, ha a baba jól érzi magát az anyában. Ha minden rendben vele, kibír mindent! Vigyázz magadra és pihenj sokat!
Képzeld, nekem a védőnő azt mondta a fogászati vizsgálatra, hogy most már nem igazán kötelező!!!!! Na mit szólsz? Kérdezz rá! Én picit megnyugodtam. De ha kell, megyek.
Vivi
Sajnálom, hogy nem sikerült neked sem.
Meglásd, hamar itt lesz a karácsony!!! Talán majd az ünnepi készülődés eltereli a figyelmet, és hipp-hopp, már be is költözik az apróság!!!
Benita