Sziasztok
Máté alszik.Gyorsan írok!
Köszi mindenkinek a jobbbulásokat,remélem hamar rendbe jön a szeme.Bár a fertőzésnek nem sok esélye volt a betadinnal szemben
Most éli azt a korszakát,hogy egyfolytában kérdez.Anya mi ez,mit csinálsz,stb.
Tegnap szegénykém alig látott valamit ,csak homályosan ,annyira folyt a szeméből a váladék.Meg is kérdezte:Anya mi ez a füst?
Muszkuru
Ne nehesztelj ránk,mi nem megijeszteni akartunk.Eszünk ágában sem volt!!!!
Csak azt mondtuk, amit ebben a helyzetben az ember a legokosoabbnak gondol.Vannak akik nélkomoly gondot okoz a placenta helytelen elhelyezkedése.
De örülök,hogy nálad ez nem ebbe a kategóriába tartozik!!!!
Én is csak azt tudom írni,amit Meli:Jobb félni...
Meg szerintem ez így őszinte.Nemcsak a jót mondjuk és arról mondunk véleményt,hanem ha úgy adódik akkor egy rossz dologról is tudunk reálisan véleményt mondani.
Ez most komoly,hogy te fogsz két ember helyett dolgozni + még betanítani is??!!Lassan neked már több pihenésre lesz szükséged
Bea
Hűűű.Ez aztán a szép pocak!!
Én is a Tena betétet ajánlom,ésa hálósbugyi is nagyon jó.Igaz azt nem használtam Máténál,de ha oda jutok a köv.-nél fogok
Kiságyat sikerült eladni?
A víz és a szőlőcukor tényleg hasznos.
Bár nekem nem engedtek inni,csak öblögetni.A császár lehetősége miatt.De tényleg hasznos ,ha van.
Mikor Máté megszületett,elzavartam apát(na perzsenem rögtön,csak a gátseb varrás után),hogy most azonnal hozzon nekem valami kaját,mert éhen halok.Ez volt hajnali 1/2 2-kor.Még szerencse,hogy a kórházzal szemben van az Auchan.Mire vissza ért a kajával én elaludtam.
A 23 óra kivette minden erőmet.De reggel jólesett a kaja.
Pakkod össze van már rakva??
Anna
Marcinak jobbulást!
Anyusziszi
Máté sem egyszerű
Amíg kicsi volt(mert mostmár olyan nagy
) addig kis hülyeségeket csinált,és csak kicsit viselkedett furán
.Mostmár nagy...És ezzel együtt minden arányosan változott is
De azt mondom,hogy inkább ilyenek legyenek.
Vikike
Jó hogy jöttél!És,hogy minden rendben veletek!
Koncert.
Nem voltunk végül.
Apa Szegedről jött ,és csak 1/2 8-ra ért haza.Akkora köd volt,hogy csak lépésben tudott jönni.Nem értünk volna be időben a városban ,mert az időjárás nálunk sem volt jobb.
Na mind1.Így jártunk.Úgyis csak a Robin Hood betétdalát ismertem volna fel
Este a Házon Kívülben a Kórház választásról lesz szó!!!!!!!