Sziasztok!
Sajnálom,h. tegnap nem tudtam elmenni a talitra, de a következőn ígérem ott leszünk.
SzHeni!
Sajnálom nagyon,h. csúszik a lombik, addig is próbáljatok meg kikapcsolódni a Pároddal. Annak viszont nagyon örülök,h. a főnököd ilyen megértő.
Kevés az ilyen jó főnök ugye csajok??
Móni!
Köszi a bíztatást én is nagyon bízom benne,h egyszer még én is fogok újra babát várni, és remélem ki is tudom majd hordani.
A munkával kapcsolatban: igen valószínű elég sok körmös dolgozik Pesten, bár most,h. munkát keresünk minden nap legalább 4-5 hírdetést találok, ahol körmöst keresnek, de szerintem ezt pont az a szakma, ahol igazán a tehetség érvényesül. Láttam én már olyan köröms munkát is,h. legszívesebben adtam volna a lánynak egy kesztyűt,h. húzza a kezére.
Végülis elvégezni mindenképp szeretném, aztán majd meglátom,h mi hogy alakul.
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon boldog és problémamentes 9 hónapot kívánok!! Nagyon örülök neki, vigyázz nagyon magatokra! A méhed tágulása miatt kell ilyen sokat pisilned, annak idején én is 10 percenként pisilni jártam.
Azért remélem elmúlik a barnázásod, és tényleg semmi gond nincs. Mikor mész megint a dokihoz?
Nárcisz!
Nagyon köszönöm a dícséretet, rendesen belepirultam.
Tudod én nem tartom magam szépnek, de nagyon jól esett amit írtál. egy bók mégjobban esik egy nőtől,mint egy férfitól. Elég régóta rágom már ezzel a tanfolyammal Laci fülét, és a suli pénteken délután és szombaton délelőtt lenne, úgyhogy ez is beleférne.Amúgy én is nagyon bízom abban,h. természetes úton fogok megszülni a csajócákat.
Anikó!
Nagyon bízom benne,h. már jobban vagy és minden rendben lesz. Alig várom már,h. újra írhass nekünk.
Dido!
Mostmár értem és emlékszem is rá. Remélem,h jól sikerül a műtét és újra próbálkozhattok majd.
Kacsa!
Nagyon örülök,h. adtál magatokról életjelet, remélem,h minden rendben Pöttömbabával és Veled is. Várom,h. jelentkezz.
Annácska!
Jól vagytok??
Csibe!
De örülök,h. te is jelentkeztél. Gyere gyakrabban is és ha tudsz tegyél fel nekünk képet Gáborkáról, h. mi is láthassuk.
Niki!
Hogy vagytok??? Én még eddig nem tettem meg, de tiszta szívből gratulálok Zalán születéséhez! Zalán Isten hozott az Életben, kívánom,h. nagyon boldog és hosszú életed legyen!!
Duddu??
Mi újság a csajócákkal?
Panka!
Örülök,h. jobban van a Párop. Mi finomat főztél? Egy kis pihenés sohasem árt. Válaszolok hamarosan a prividre.
Tina!
Nagyon köszönöm,h. leírtad egyáltalán nem baj,h. írtok erről a szakmáról jót és rosszat egyaránt.
Most egyenlőre munkát keresek, a tanfolyam majd januártól indul csak. És persze koncentrálunk a babytervezésre. Éva már leírta,h. kell a vonalzót megcsinálni, sikerült?
Kati!
Tündéri ez a kép Petráról!
Szerintem azért került a kimenő fiókodba,mert az elküldött üzik fiók megtelt. Legalábbis nekem ekkor csinálta ezt.
Éva!
Hogy vagytok? Örülök,h. Te is megint gyakrabban jössz.
Juca!
Nagyon szépek és csinosak vagytok a képeken.
Gratulálok így utólag is az ifjú párnak! Gratulálok az 1400. üzidhez, amint látom Kinga is nagy babanetes lesz. Boldog fél évfordulót Kingának!
Angie!
Nagyon sajnálom,h. nem tudtunk menni. Ma voltunk bent a munkáltatónál és kiderült,h. tul.képpen nem vagyunk kirúgva, hisz táppénzen vagyunk. A csaj akivel beszéltünk nagyon rendes volt, azt mondta,h. menjünk majd be hozzá a táppénzes papírunkkal és akkor majd megbeszéljük,h. hogy legyen. Szeretném már látni a gömbölyödős pocidat!
Anita!
Köszönöm neked is a bíztatást és hasonló szépeket kívánok én is.
Ahogy látom a vonalzód a mensink még mindig majdnem hajszálra együtt halad. Jó lenne ha most mindkettőnknek folytatódna…úgy 9 hónapig.
Neked is köszönöm amit a körmös szakmáról leírtál.
Évi!
De jó,h. mindenkiről írtál egy kicsit a tegnapi talival kapcsolatban. Így olyan volt mintha ott lettem volna.
Norwell!
Köszönjük a humormorzsát.
Jó éjt holnap jövök!!!
Puszi!