Halihó!
Bebi! Akkor valami nem jó a csíkomon, mert Bence 12.10-én született. Most csináltam egy másikat a babafalván, ott is azt írja, hogy 1 éves 11 hónapos 1 hetes és 5 napos. Gondolom a nap az az időeltolódás miatt több egy nappal ezen a vonalzón. Akkor lehet, hogy csak Te számoltál rosszul?
A lényeg, hogy akkor Bence és Bibi között 7 nap különbség van
A terhességem alatt nekem még vasat kellett szednem, a vérszegénység miatt.
Kb a 32. héten voltam UH-on és már akkor valami nem stimmelt a köldökzsinór áramlási értékkel, így elkültek az I.számú klinikára, de ott mindent rendben találtak. Aztán a 39. héten a ctg-n megint valami nem stimmelt, majd ultrahang, végül úgy döntöttek, hogy nem kockáztatnak és másnap császár. A mai napig nem tudom pontosan, hogy mi lehetett a baj, de senkinek nem kívánom azt az egy napot, amit akkor átéltem.....végig az járt a fejembe, hogy nem kap elég vért az agya és szellemileg valami baja lesz......
Egyébként én nem bántam meg, hogy végül császárral szültem. Persze hosszabb volt a felépülés, de amit a szobatársaim meséltek a rendes szülésről, hogy kézzel tágították őket stb...háááát... Elég alacsony a fájdalomküszöböm, így talán jobb is volt, mert még fájásaim se voltak.
Te miért tartasz tőle ennyire?