Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Köszi stöpszli!!!! Én egyszer kölcsön kaptam egy ilyet de nem sikerült meghatároznom vele. Igaz csak pár napig volt nálam és nem volt hozzá leírás, csak amit a lány elmesélt. Ha nem jön össze a babó akkor én is nézek egy ilyet. :roll:

Erzsi!
Szerintem megéri ha használ. Szurkolok!!!!!És inkább próbálj nyugottan maradni az eseméyn után. :oops:

Kép
Kép
Kép
bebi

sziasztok csajok húzzunk bele én el sem hiszem hogy megfog jelenni az a két csík de jó lenne :lol: most kell rajta lenni kb a témán bebi stöpszli megy a ddrukk
erzsebet0312

Sziasztok!

Új vagyok itt, szeretnék csatlakozni Hozzátok a 2007-es tervekkel:D
Első babánkat tervezzük. Sajnos a ciklusaim hosszúak, szabálytalanok, peteérést eddig a tesztek nem mutattak.
Most próbálkozom palástfű és cickafark teák kombinációjával és elkezdem majd a PreMenst is szedni. Az orvos 3 hónap után vár vissza, ez most a 2., úgyhogy még próbálok türelmes lenni.

Remélem befogadtok :roll: és rögtön kérdeznék is, hogy van-e valakinek pozitív tapasztalata ezekkel a teákkal kapcsolatban :? ?

Sikeres és örömteli próbálkozást mindenkinek :lol:
jokaliza

Sziasztok!
Én is szívesen csatlakoznék! :D
Mi már pár hónapja próbálkozunk és most nem jön meg 54 napja. Én nagyon reménykedtem, de szerdán voltam ultrahangon és nem láttak semmit. Habár azt mondták, hogy van egy réteg megvastagodott nyálkahártya. Ez lehet beágyazódás elôtti idôszak is...
SZóval azt szeretném megkérdezni - hátha van valakinek efféle tapasztalata - hogy lehet-e hogy a beágyazódás késsen? Lehet, hogy hülyén hangzik amit írók, de a szakkönyvek azt írják, hogy a 3.-4. hét között ér a megtermékanyített pete a méhbe és utána ágyazódik be. A pteérésem szeptember 26-án pénteken volt. az most pénteken volt 4 hete. Tehát szerdán amikor ultrahangoztak, akkor lehet, hogy még nincs beágyazódva a baby? Vagy csak az "akarás" beszél belôlem? És csak belemagyarázok? Köszi, ha tudtok segíteni!
Egy kicsit el vagyok kettyenve...
Na, sziasztok!
Minden jót! Dorihor
dorihor

Bocsi, nem péntek volt 26-a, hanem kedd! :oops:
dorihor

Sziasztok!

Én nagyon örülök az újonnan csatlakozóknak.

jokaliza! Szorítok neked. Segíteni foga kezelés. A rendszertelen vézés szerintem nem vészes dolog. Nekem sem volt rendszeres az első gyerek előtt, és hosszú is volt. Meg baromi fájdalmas és elég sok. Mára már rendeződött. Ja és néhány hó alatt terhes lettem, segítség nélkül. Szóval nagyon drukkolok. :lol:

dorihor! Nem nagyon van tapasztalatom ezen a téren. Szerintem korai időszakban még olyan kicsik, hogy hiába a csúcstechnika nem láthatóak tisztán. Ne izgulj! Minden rendben lesz. :P

Erzsi! Belehúzni a dologba apával. Mi is rajta voltunk az ügyön és remélem pár nap múlva beszámolhatok a csíkocskákról is. Leleki szemeim előtt lebegő spermákat és vándorló petét látok, amint megtermékenyül. :roll: Ez nagyon fura de úgy érzem történt valami 19én.

Csak nehogy álterhes legyek.

stöpszli! Te hogy érzed magad? :oops:

Lányok! Írnátok keresztenveket? Úgy talán személyesebb. Én Ancsa vagyok.

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
bebi

Szia Ancsa!
Köszi a szíves fogadtatást!
Én Dóri vagyok.
Remélem, hogy tényleg remélhetek.
Nagyon elkeserítene ha az ellenkezô erdmény születne 10 nap múlva.
Akkor kell mennem újra ultrahangra.
Szörnyû, hogy ebben a bizonytalan állapotban nincsen semmihez sem kedvem. Mármint ami aházas élete illeti. Ez egy kicsit depi, de remélem hamar elmúlik...
Szóval, köszi a bíztatást!
Üdv mindenkinek!
Sziasztok, Dóri
dorihor

Még egy dolog az eszembe jutott:
Most hallottam, hogy valakik szerint a fagyöngy csepp segíthet, ha valaki babát akar. Hallottatok errôl valamit? Esetleg peteérést segít elô, vagy mit? A gyógyszertárban csak tea és bogyó volt. Magyas vérnyomásra ajánlották. Szerintetek?

Köszi, Dóri
dorihor

Sziasztok!

Még élek, és még vagyok is.
De ez a diliház ami itt van nálunk minden percemet leköti.
Vannak napok, hogy le sem tudok ülni a gép elé.

Szia Ancsa!

Nem értem a kérdésed, de lehet csak nem tudom felfogni, fáradt vagyok.

Valamikor jövök megint.
Igyekszen sűrűbben benézni hozzátok.

Sziasztok
stöpszli

sziasztok nagyon örülök az újaknak én is bebi:tegnap két csíkot mutatott az LH teszt este bele is húztunk nagyon szorítsatok dorihor bizti ott van az a babóca csak még várat magára hogy megmutassa magát :lol: Jókaliza:mi is az első babánakat tervezzük és nagyon rajta vagyunk a dolgon. Ne keseredj el a sógornőmnek is rendszertelen volt nagyon is aztán elment a Szabolcs utcai kórházba én is oda járok egyébként és összejött a dolog nem is kellett sokat várni a babócára úgyhogy lányok húzzunk bele.Én Erzsébet vagyok / Erzsi, Erzsó, ahogy jólesik/ Tök jó lenne majd talizni valamikor ha összejön a lurkó ti hol laktok? én Vácszentlászlón Pesttől 40km-re de itt dolgozom Pesten írjatok puszi
erzsebet0312

Sziasztok!

Köszönöm a szíves fogadtatást :lol: !
Nagyon reménykedek, hogy hamarosan összejön a baba, de néha attól félek, hogy túlzottan is és ez gátolja :( .
Sajnos nekem nem mutat 2 csíkot sem az LH-teszt, sem a terhességi teszt :( . A Corax tesztet vettem, ahol "ha a teszt csík lényegesen halványabb, mint a kontroll" akkor az negatív eredményt mutat és nekem halványabb volt , de könyörgöm! Hát mi az, hogy "lényegesen"? Mi számít annak? Jaaaj! Az ilyen bizonytalanságok! Jó lenne itthonra egy UH-gép, egy vér-hormonvizsgáló készülék meg egy robotdoki, aki mindig készenlétben áll :D .

Mindenkinek kellemes hétvégét, kitartást és sok sikert!!!!

Gyöngyi
jokaliza

Gyöngyi ne keseredjünk el eljön a mi időnk is meglásd mikor kéne megjönnie? de ne jöjjön meg szoríítok
erzsebet0312

Szia Erzsi!

igyekszem nem keseregni és nem ezen morfondírozni állandóan, de nem könnyű...
elvileg ha tartanám a 35 napot, akkor a jövő hétre várható...
Iszom a palástfű teát, aztán majd a cickafarkot és most olvastam Aviváról, hogy a tornagyakorlatai hasznosak lehetnek :wink: Persze lehet, hogy ez már sok!!!!

Nálad mi a helyzet?

Üdv.,
Gy.
jokaliza

Sziasztok!
Stöpszli! Már magam sem emlékszem miért kérdeztem. De azért remélem jól vagy? Halad a projekt?
Erzsi! Apa benne volt a dologba a két csíkos napon? Tudtattad vele, hogy alkalmas az idő?
Gyöngyi! Szerintem természetes, hogy parázol de jobb ha lazítasz.
Dóri! Vannak ilyen hullám völgyek de jön majd emelkedés is. Biztos vagyok benne. Szerintem te is lazíts kicsit.
Puszi mindenkinek!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
bebi

sziasztok! bebi:igen mutattam neki az lh tesztet és adtunk a dolognak bár két nap után nem bírta a kiképzést :lol: egy napot hagytam pihenni. Gyöngyi kb. 5 nap és kiderül mi lesz :lol: szorítok mindenkinek
erzsebet0312

Sziasztok!
Nekem ebben a hónapban biztosan nem kell teszte venni. Pedig bizti, hogy az aktuális napokat választottuk ki az együttlétre.
Remélem neketek nagyobb szerencsétek lesz.
Puszika!

Kép
Kép
Kép
bebi

Sziasztok!
Kérek mindenkit, aki egyet ért velünk, a Támogatást Születendő Gyermekeinkért Civil szerveződés céljaival, mely magába foglalja azt is hogy ne vonják vissza a lombikkezelések támogatását, írja alá a Nyílt levelünket, melyet a kormánynak szeretnénk elküldeni!
Mindenkinek az a célja hogy ebben az országban ne kevesebb, hanem több baba szülessen! Sajnos nagyon sokunknak csak orvosi segítséggel lehet kisbabája!

http://www.petitiononline.com/IVF2006/
darin

Sziasztok!

Hogy állnak azok a tesztek???????????? Mi van veletek??????

Kép
Kép
Kép
bebi

lányok velünk semmi :oops: már most nagyon el vagyok keseredve megjött de nem volt olyan darabos hanem tök sima volt miután elment elekzdtek feszülni a melleim de nagyon és olyan rossz is a közérzetem a mai napig megcsináltam akkor regge egy tesztet de negatív lett de a mellfeszülés megmaradt lehetséges hogy még nem mutatja ki még most? írjatok
erzsebet0312

Sziasztok!

Erzsi! Ne keseredj el!!! Persze tudom, hogy ezt mondani a legkönnyebb...Nem tudom, hogy mennyi időre csináltad a tesztet, vagy hogy a teszt milyen típusú volt, mert van olyan, amelyik csak 2 hét után, van amelyik a 2 napos fogantatást is jelzi. Persze mivel hormonkoncentrációt mutat ki és minden embernél máshogy működik a fránya biológia, arra is van esélyed, hogy pozitív az, csak nem mutatja!!!!

Nálunk most várakozás van. Holnap megyek dokihoz, mert nem jön meg már 2 hete. Teszteltem, de negatív...eddig mindig az volt(illetve az előtt, hogy fogamzásgátlót kezdtem volna szedni), hogy kb. 2 hetente megjött, most meg semmi, szóval nem tudom, hogy ez most a hormonok játéka vagy mi, mindenesetre holnap remélem kiderül az orvosnál és léphetünk tovább...amúgy semmi bajom, se mellfeszülés se semmmi...

Írjatok!!!!!!

Gy.
jokaliza

Sziasztok!

Szurkolok!!!

Erzsi ne keseregj. Van esélyed. Attól, hogy teszt nem mutatta ki még lehet valami.

Jokaliza! Aztán gyere és mond mi van.

Nálunk annyi, hogy mi most vagyunk középpen, és természetesen ki is használjuk az estéket. Remélve a legjobbakat.

Pusz! Írjatok!

Kép
Kép
Kép
bebi

Sziasztok! Este visszaolvasok, és most már időm is lesz tán rendszeresen jönni.

Szóval 25 mm a lelköm, izeg mozog, mutatta a doktornő a kezét, meg a lábkezdeményeit is. Balra fent az a feje, és lefele a feje alatt kilóg valami, no az lenne a keze. A doktornő mutatta a lába helyét is, háááááát, majd talán legközelebb

December 14-én megyek a kórházba a genetikai UH-ra és 18-án megyek majd megint a doktornénihez, akkor ad majd időpontot az AFP-re januárban.

A vérképe tökéletes, a vércukrom ici-picit alacsony, de nem gond.

Ja, méretei a mensis méreteknek tökéletesen megfelelnek, vagyis 9 + 3. Én eddig 9 + 4-et mondtam, mert a mensi 1. napját már 1-nek számoltam, de ez már részletkérdés, és az UH gép is ugyanúgy, június 22-t jósól.

Képet majd este, túl nagy még.[/img]

KépKép
evica76

Bocsi, rossz helyre írtam :oops:

KépKép
evica76

bebi bár úgy lenne a mellfeszülés nem múlt el meg olyan fáradt is vagyok nincs egészen a helyén a gyomrom. vizeletsugaras tesztet vettem letakartam törölközővel hogy ne is lássam 2 percig de amikor felfedtem :oops: pedig annyira biztos voltam benne. de egy csík de akkor miért feszül a mellem? szorítsatok lányok nagyon .bebi: össze fog jönni én érzem apát rángasd be az ágyacskába :lol: evica76: nagyon nagyon gratula neked remélem mi is átérezhetjük hamarosan az anyaság csodálatos érzését. Ha ti nem lennéteek ki se birnám
erzsebet0312

jókaliza nagyon megy a ddrukk lehet hogy ez lesz a mi hónapunk ??????
erzsebet0312

Sziasztok, jó reggelt :D !

Kicsit izgulok, mert du. megyek. Köszi a sok drukkolást! Nem érzem úgy, hogy a várva várt dolog fog bekövetkezni, mindenesetre nagyon remélem, hogy lépéseket teszünk előre, mert az a legrosszabb, hogy én látom a szervezetemen, hogy nem a úgy működik, ahogy meg van írva, viszont az orvost nem irányíthatom én :?...és rossz ez a "még két hónap, még 3, mert az a hivatalos idő, hogy ezt meg ezt elvégezhessük"...szóval drukkoljatok lányok :roll: és amint tudok írok, hogy mi volt!

Gy.
jokaliza

jajj gyöngyi amit hazaértél írjál mert már nagyon kíváncsi vagyok remélem csak jó hír írj
erzsebet0312

Sziasztok!

Erzsi! menszi késése után hány nappal csináltad a teszte? két nap múlva érdemes megismételni. :lol:

jokaliza! Most már én is alig várom, hogy este legyen. :roll:

Én elhatároztam ebben a hónapban nem görcsölök mert a múlt hóban nagyon görcsöltem és nagyot csalódtam. :(

Kép
Kép
Kép
bebi

Sziasztok!

Nos, sajnos egyértelmű, hogy terhes nem vagyok. Ezt mondjuk sejtettem...mától viszont hivatalosan is PCOS-m van. Januártól kezdjük a stimulációs-UH-követős kezeléseket...azt hiszem ez előrelépésnek számít, mindenesetre nagyon félek, hogy mi lesz...A doki azt mondta, addig is próbálozzunk, persze mosolygott...aztán kifejtette, hogy ha minden oké lenne velem is és a párommal is, akkor is csak 8% az esély, hogy 2 hónap alatt összejöjjön a baba! Szóval fel a fejjel lányok, nem szabad elkeseredni!!!! ...könnyű ezt így mondani, miközben azért én is letörtem, mint a bili füle....

Szép estét,
Gy.
jokaliza

Sziasztok Lányok!

Remélem nem bánjátok, ha csatlakozom hozzátok! Teljesen le vagyok döbbenve, hogy milyen dolgokon mentek át ahhoz, hogy babátok legyen.

Mi a második babánkat tervezzük, jövő hónaptól fogunk hozzálátni. Szeretném ha úgy sikerülne, mint az első, ami hihetetlen, de egyből összejött.
A recept egyszerű volt: Elhatároztuk, hogy babát szeretnék és abbahagytam a fogamzásgátló szedését, amit már több mint 10 évig folyamatosan szedtem. Rá 1 évre kezdtünk el próbálkozni. Mivel a fog.gátló abbahagyása után eléggé beállt a ciklusom 28 napra, pont a 14. napon szeretkeztünk /előtte kb 1-2 hétig semmi nem volt/. El se hittem amikor a következő hónapban nem jött meg. Szóval most már mindjárt 2 éves lesz a kisfiam.
Szeretnék mindenkinek ilyen történetet kívánni!!!! Remélem a második babánkra se kell majd sokat várni, most éppen kislányra "gyúrunk" majd!

Mildi
Vendég

Sziasztok!

Jokaliza! Sajnálom. De azért ne keseredj. Az előrelépés megtörtént.

Mildi! Üdv. köztünk!!! Garatula a gyerekáldáshoz. Nagyon szép kis fiúcska. Mikorra tervezitek a köv. babát? Én hozzád hasonlónan szerencsés vagyok kétszer akatram gyereket kétszer lettem terhes, szinte azonnal. Most egy éven bellül bármikor jöhet a harmadik.

Erzsi???

Kép
Kép
Kép
bebi

Bebi, a következő babához a jövőhónapban fogunk hozzáfogni, és remélem 1-2 hónapon belül sikerül is "elkészíteni". Jó, hogy vannak még olyan szerencsések, mint Te is, hogy már kétszer sikerrel jártál, és reméljük a harmadikra sem kell sokat várni! Tényleg! Szedsz valamit? Nekem ajánlották, hogy szedjek előtte Elevitet, bár az elsőnél nem szedtem előtte semmit, csak már amikor kiderült, hogy a pocakban van.

Egyébként Én az elsőnél tudtam, hogy sikerrel jártunk mert nagyon feszültek a melleim, és nem úgy, mint amikor meg szokott jönni. Mondtam is a férjemnek, hogy szerintem terhes vagyok, de Ő azt mondta, hogy nem hiszi, hogy elsőre összejött, csak képzelődöm, mert annnyira teherbe akarok esni. Aztán nem jött meg és másnap már két csíkos lett a tesztem. De jó lenne most is ugyanezt a forgatókönyvet eljátszani..... És ha még kislány is lenne..... Álmodozom........
Bár az se lenne nagy baj, ha fiú, csak ne legyen semmi gond, mert az elsőnél a vége felé nagyon ránk ijesztettek, és azért is kellett programozott császárral szülnöm, mert az utolsó ctg-n nem volt minden rendben. De szerencsére semmi baja, sőt, most lesz két éves, és már mondókákat mond, és be nem áll a szája!
Vendég

sziasztok Mildi 76 nekem megvolt de nem volt olyan csomós alvatt véres hanem tök sima volt és miután elmúlt úgy feszült a mellem hogy csak na a mai napig szerinted lehet hogy lehet rá esély hogy ott van a babó? meg hőemelkedésem is van de megvolt szerinted????? miért feszülnek akkor a melleim?
erzsebet0312

Erzsi!

Szerintem van rá esély, hogy ott a baba!!! Nekem is volt egy kis barnás pecsételő vérzésem, de semmi több. Az ismerőseim között viszont volt olyan is, aki már 5 hónapos terhes volt és rendesen menstruált. Én a helyedben vennék még egy tesztett!!!!!

Mildi
Vendég

köszi ha továbbra is megmarad a mellfeszülés akkor veszek hát ha na megyek hamarosan letelik a munkaidőm puszi mindenkinek
erzsebet0312

Sziasztok!

Erzsi! Amint géphez jutsz holnap, tudósíts a teszt eredményről. Szerintem is van esélyed.

Mildi! A fiad, a csík szerint, egy nappal idősebb a kicsi lányomnál. Bibi:12.17.én de 10,40kor született. Nem szedek semmit, egyik terhességemnél sem szedtem vitamint. Csak a folsavat amit a doki előírt. Nem is hiszek a vitaminokban, inkább a változatos megfelelő táplálkozásban hiszek. Mivel ijjeszgettek a szülészek. Én is mindkettőt császárral szültem. Harmadikra sem számíthatok másra. De attől már nagyon félek. Túl sokat tudok róla, talán azért.

Kellemes estét!

Kép
Kép
Kép
bebi

Halihó!

Bebi! Akkor valami nem jó a csíkomon, mert Bence 12.10-én született. Most csináltam egy másikat a babafalván, ott is azt írja, hogy 1 éves 11 hónapos 1 hetes és 5 napos. Gondolom a nap az az időeltolódás miatt több egy nappal ezen a vonalzón. Akkor lehet, hogy csak Te számoltál rosszul? :P A lényeg, hogy akkor Bence és Bibi között 7 nap különbség van :D
A terhességem alatt nekem még vasat kellett szednem, a vérszegénység miatt.

Kb a 32. héten voltam UH-on és már akkor valami nem stimmelt a köldökzsinór áramlási értékkel, így elkültek az I.számú klinikára, de ott mindent rendben találtak. Aztán a 39. héten a ctg-n megint valami nem stimmelt, majd ultrahang, végül úgy döntöttek, hogy nem kockáztatnak és másnap császár. A mai napig nem tudom pontosan, hogy mi lehetett a baj, de senkinek nem kívánom azt az egy napot, amit akkor átéltem.....végig az járt a fejembe, hogy nem kap elég vért az agya és szellemileg valami baja lesz......

Egyébként én nem bántam meg, hogy végül császárral szültem. Persze hosszabb volt a felépülés, de amit a szobatársaim meséltek a rendes szülésről, hogy kézzel tágították őket stb...háááát... Elég alacsony a fájdalomküszöböm, így talán jobb is volt, mert még fájásaim se voltak.
Te miért tartasz tőle ennyire?
Vendég

Hello!

Mildi! Igazad van én kalkuláltam rosszul. Az én lányom egy év tizenegy hónap és hat napos. Szóval hét nap van köztük.

Nem semmi a sztorid. Én is frászba lettem volna.

Miért is izgulok? Az elsőnél megváltás volt a császár, mert 10 órája, hogy a szülőszobán szenvedtem. Nem mondhatnám, hogy komoly fájásaim voltak. Inkább a kiszolgáltatottság, a bizonytalanság stb... ami kimerített és örültem, hogy vége. Altatásban császároztak. A másik az majdnem, hogy programozott volt. Bár az orvosom mindvégig bíztatott, hogy szülhetek rendesen. Én nagyon akartam is, de végül ő sem akart megindulni hát felmetszettek. Amíg csak bizakodtam nem volt semmi baj de amint megtudtam nagyon féltem. És a mai napig emlékszem arra a félelemre. Szerintem a vérem csontra megfagyott. És amíg le nem lazultam, (ami nem volt időben sok) végtelen időnek tűnt. Na ettől félek nagyon megint. Meg mert anyám belém oltotta, hogy nem életbiztosítás állandóan a kés alatt feküdni. És még az is rossz, hogy férjed nem lehet veled, mint más szüléseknél.

Erzsi! Mi a tényállás azzal a tesztel?

Kép
Kép
Kép
bebi

lányok még nem merek tesztelni mert félek a kudarctól mert már párszor csalódtam de ha nem jönne meg esetleg akkor fogok tesztelniszorítsatok
erzsebet0312

Bebi, talán én azért nem izgattam magam a császár miatt, mert nem volt időm ezzel foglalkozni, és persze át se gondoltam akkor, hogy mi az. Velem a férjem ott volt, amíg az infúziókat adták, csak konkrétan a műtétnél nem, de amikor kitoltak újra mellettem volt. Ez se nagyon izgatott mert csak arra gondoltam, hogy minden rendben legyen a babával.
Persze engem is "izgat", hogy milyen lehet normál úton szülni. De úgy gondolom, hogy ha normál úton szülöm meg a fiamat, akkor se lenne szorosabb kötődés köztünk, mint ami most van. Ez inkább már kint alakul ki, főleg a szoptatások alatt.
Szerintem ne aggódj! Az a lényeg, hogy ilyenkor nem azért fekszel kés alá, mert valami bajod van, hanem azért, hogy életet adj egy babának.

Erzsi! Én nem bírnék várni a teszteléssel! Inkább tudjam, hogy mi van, minthogy bizonytalanságban, izgulva töltsem a napokat. Szerintem ha van ott bent valaki, akkor az annak se jó, ha izgulsz, és sajnos az eredményen se fog változtatni ha később csinálod meg. De persze Te tudod, ahogy Te érzed, úgy csináld!!!!
Aztán írj, hogy mi a helyzet!! Szorítunk!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Erzsi! Az kb. mikor lesz??? Nekem semmi tünetem nincs, valószínű akkor babám sincs.

Mi, lesz ami lesz alapon vagyunk. Szóval nem kattantunk rá úgy, hogy minden napos legyen a babagyártás. Csak a szokásos. Még rá érünk. Jobb is lenne a 2008 nyarán születne. A lényeg addig legyen meg amíg még itthon vagyok. Inkább attól félek ha túl későn állunk neki akkor esetleg pont nem fog összejönni és kicsúszunk az időből. Értitek?

Mildi! Az elsőnél nekem sem volt időm izgulni. Az volt a lényeg, hogy végre túl legyünk rajta és minden rendben legyen. De a másodiknál végig a terhesség alatt ott lebegett a fejem felett a császár lehetősége. Szerintem kötődés kialakul szoptatás nélkül is. Minden a szereteten és törődésen alapul.

Sziasztok!

Kép
Kép
Kép
bebi

sziasztok remélem mindenki jól van bebi neked mikor kéne megjönnie? nem baj ha nem érzel semmit én sem szorítok mindkettőnkért puszika
erzsebet0312

hahó írjatok hol vagytok? :cry:
erzsebet0312

Sziasztok!

Erzsi! Nekem nem mindig egyforma a ciklusom de kb még négy nap.
Te hogy vagy????

Kép
Kép
Kép
bebi

bebi nekem kb. még 1hét van hátra de már nagyon izgulok inkább félek mint izgulok ha nem barnázol akkor van esélyed de jó is lenne együtt babásodni nem????? de szerintem megfog jönni nekem én már el sem hinném ha igaz lenne istenem de szép karácsonyi ajándék lenne a családnak nem?
erzsebet0312

hol vagytok csajok??????????????? írjatok
erzsebet0312

Sziasztok!
Látom, elég kevesen vagytok. Nem jöttök át hozzánk? A 2006 végén kezdünk...-ben lakunk. :)

meri

Sziasztok!

Itt vagyok csak tanulok. Ma kéne megjönni. Már nagyon izgulok. A férjem is rávan kattanva. Már nevén szólítja a pocakomat. :oops: Ő teljesen beleéli magát megint.

Kép
Kép
Kép
bebi

Sziasztok!

Erzsi! Mi van veled/veletek???? Van csík vagy nincs csík. Nekem még nem jött meg. :oops: Lehet, hogy apának lesz igaza? :oops:

Kép
Kép
Kép
bebi

bebi nekem a mikulás meghozta a csomagot :cry: legalábbis elkezdtem barnázni úgyhogy tuti pedig a melleit feszülnek de hát ez van annyira szomorú vagyok már nem is tudnám elhinni ha igaz lenne.te hogy vagy? érzel valami terhességre utaló jelet? mennyi ideje késik? nagyon szorítok neked puszi írj.
erzsebet0312

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?