Sziasztok!
Elvagyok nagyon keseredve, de remélem hamar átmegy rajtam.
Kérlek ne haragudjatok, de muszáj leírnom és Lacinak már annyiszor mondtam, nem akarom terhelni megint.Úgy vágyom arra,h. újra babát várjak. Tudom,nem lenne szabad, de ma megint előtört belőlem ez és nem bírtam visszatartani a könnyeimet.
Remélem újra mérséklődik ez az érzés.
Remélem holnap én is eljutok a talira. Köszönöm a sok bátorítást munkaügyben.
Én is bízok benne,h találunk hamarosan. Holnap megyek be a céghez,h. kérjek igazolást a munkaviszonyomról, januárban ugyanis indul egy műköröm építő tanfolyam amit nagyon szeretnék elvégezni. Remélem nem nevettek ki érte,de engem ez a szakma már nagyon régóta érdekel, és mások szerint lenne hozzá tehetségem. Úgyhogy most belevágok, ráadásul ebben a szakmában akár kismamaként is tudnék dolgozni.
Kati!
Gratulálok Petrához, nagyon ügyes!
És köszönjük,h. írsz nekünk Anikóról is.
Anikó!
Nagyon remélem,h. az UH-n már minden rendben lesz, és hazajöhetsz. Köszönöm a bíztatást az sms-ben.
Gracey!
Szurkolok nagyon,h babát várj! Kedden várom a jelentkezésedet a vérvétel után. Akkor én is áldásomat adom arra,h. igazam legyen.
SzHeni!
Örülök,h. végre elkezdődnek a dolgok, nagyon fogok szorítani,h. minden rendben legyen!!
Nomi!
Köszönöm a bíztatást, igen én is nagyon örülök,h. újra itt lehetek,mert már nagyon hiányoztatok.
Most azért nem vagyok annyira letörve,mint pár hónapja,hisz akkor főleg a baba elvesztése miatt voltam, de most nem álltunk le a babaprojecttel.
Monyoka!
Ahogy Nomi szavaiból kivettem… nagyon sajnálom!
Remélem jól vagy! Hidd el tudom mit érzel és február hamarabb itt lesz,mint gondolnád.
Juca!
Nem csodálkozom,h. Kingának kezet csókoltak, hisz olyan gyönyörű.
A fogmosós dolgon le vagyok kicsit döbbenve. Hol szokjon rá a gyerek a fogmosásra,ha nem az oviban. Ezt a macerás dolgot meg végképp nem értem, ha egy óvónőnek ez macerás akkor ne dolgozzon ezen a területen.
Norwell!
Tündériek a képek Kendéről. Köszönöm a bíztatást én is remélem,h minél hamarabb találok normális állást. Úgy tetszik ahogy írni tudsz Kendéről. Jó ez a gonosz anyuka szöveg, tudod Norwell szerintem Te vagy az egyik legjobb anya a világon.
(A többiek mind itt vannak a babaneten)
Junko!
Nagyon sajnálom a mensit….
Nárcisz!
Örülök nagyon,h. jól vagytok és annak is,h. az orvosod ilyen rendes. Húha a csajok jó sokat nőttek mióta utoljára voltam fent. De jó!
Én is elmentettem a lángos recepted, majd beszámolok róla hogy sikerült.
Brill!
Hogy vagytok?? Jó lenne már látni Titeket.
Jucmuc!
Rettenetesen sajnálom, azt ami a pároddal történt, remélem hamarosan rendeződnek a dolgok és folytathatjátok a babaprojectet is.
Panka!
Mégegyszer megnéztem a képet és még most is azt hittem,h te vagy, hisz úgy látom (bár rossza a szemem)h. neki is göndör a haja. Nagyon örülök,h. már nem hullik a hajad!
Biztosan semmi gond nincs a vércukroddal. Én is csak mézzel iszom a teát, főleg,h. az utóbbi időben rászoktam a zöldteára, illetve palástfűteát iszom,mert ennek progiserkentő hatása van.
Hangyi!
Erről jut eszembe,h. még régebben kérdezted,h. mire is jó a barátcserje, csak én már nem tudtam rá válaszolni. Szóval a barátcserjének elsősorban hormonális hatása van.Luteotrop jellegű tevékenységet fejt ki, vagyis a sárgatest képzésre hat.Illetve az agyalapi mirigyre olyan hatást fejt ki,ami csökkenti a prolaktintermelést, ezáltal nő a teherbeesés esélye. Ez mind szép és jó, agond csak egy: Magyarországon nem lehet kapni egyenlőre. Kapszula formájában ismerik egyébként. Bementem egy herbáriába,ahol azt mondták,h. nézzem meg sima gyógyszertárban,mert végülis ez gyógyhatású készítmény. A gyógyszerésznő azt sem tudta,h. fiú vagy növény-e a barátcserje. Szomorú,h. ilyen emberek a gyógyszerészek. Óbudán találtam egy Herbáriát és ott azt mondta a tulajdonos,h. most fognak behozatni külföldről. Ezért iszom addig a palástfűteát. Neked is nagyon köszönöm a bíztatásodat. Sajnálom a mensit. Én is kíváncsi vagyok,h. miért 19 napra jött meg a mensid.
CsHeni!
Szomorúan olvastam a soraidat, de be kell valljam teljesen megértelek.
Tényleg rengeteg borzalmon mentél keresztül ebben az évben, de hiszek benne,h. az élet kárpótolni fog Téged is. Csak annyit tudok tanácsolni,h. pihenj, kapcsolódj ki, szeressétek egymást a Pároddal. Én személy szerint nagyon örülök,h. megismerhettelek és tiszta szívemből kívánom,h. az Élet kárpótoljon minden egyes könnycseppért! És remélem még találkozunk itt is és személyesen is.
Fleur!
Annyira örülök,h. boldogságot olvasok ki a soraidból.
És milyen hamar itt az inszem időpontja, szorítok nagyon. A munkahely úgy kerül Miklósra,h. a cég átköltözik oda és csökken a fizunk,meg rosszabb körülmények lesznek. De igen gondolkodtunk, aminek ebben az esetben következménye is lett. Otthagytuk a céget, most munkát keresünk.
Kacsa???
Bea!
Drága köszönöm még1x a szülinapi sms-ed.
Tényleg nagyon dúrva,h. már a 36. hétben vagy, remélem azért még áll a meghívásod a kórházba. Tényleg szeretnék majd bemenni hozzád, oks?
Évi!
Nagyon büszke vagyok rád a vasalás miatt.
Én is így szoktam magam érezni ha sokat vasalok. Én is hajlamos vagyok ám felhalmozni. Lehet,h. én is ott leszek holnap a talin.
Dido!
Dejó hallani Rólad is.
Milyen műtétről van szó? Ne haragudj, csak lemaradtam..
Jó éjt!!