Sziasztok,
Nagy volt ma itt a csend, de látom, bepótoljátok
Csak kicsit mentem el punnyadni, de már van is olvasnivalóm
Numato,
Köszönöm szépen az utólagos jókívánságot, nagyon aranyos tőled!
Legközelebb 12.04.-én megyek UH-ra, tehát holnaphoz egy hétre
Persze már nagyon várom! Ügyes vagy a szurikkal, csak így tovább!!!
Bibar,
Köszönjük, nekünk is nagyon tetszenek a nevek
Igen, egy picit talán jobban húzok a kislány felé, bár tényleg teljesen mindegy, mindkét nemnek megvannak a maga csodás pillanatai. Apa inkább kislányt szeretne (és Ő biztos is abban, hogy lánya lesz
), de persze abban biztos vagyok, hogy, ha kiderül, hogy kisfiúnk lesz, akkor is nagyon fog örülni - ahogy én is
Gabicsibe,
Rettentően sajnálom, hogy így alakult!
Mrikovacs,
Hát, a konzultáción sem nagyon mondanak eredményeket, nekem az a tapasztalatom, hogy sokat kell kérdezni, és ha lájták, hogy van rá igényed, akkor persze készségesen elmagyarázzák, hogy mit, miért… A leszívás után pár órát vagy bent, ha jól emlékszem talán kettőt, és utána már mehetsz is haza. Úgy zajlik, hogy bemész, átöltözöl, várakozol az ágyikódban, hogy sorra kerülj (ami előtt még pipilned kell
) aznap már nem ehetsz, nem ihatsz semmit éjféltől. Aztán szólítanak, felfekszel az asztalra, bekötik a branült, amin keresztül kapod az altatólötyit, és már alszol is
Arra ébredsz, hogy az ágyikódban fekszel, és vagy visszaalszol, vagy nem
(én pl. nem aludtam vissza), aztán érkezik Kanyó dr.nő, és mondja, hogy mennyi petesejtet sikerült nyerni, és elviszi a párodat "anyagot leadni", és megmondja, hogy másnap mikortól érdeklődhetsz, hogy mit sikerült összehozni. A leszívás után egy órával már ihatsz, 2 órával pedig ehetsz is. Ezt követően lassan már mehetsz is haza. Másnapig izgalom hegyek, hogy mi sikerült a lombikban
, tehát hány petike termékenyült meg, és akkor tudod meg, hogy mikor mész beültetésre. Ha sok a megtermékenyült sejtecske, akkor amennyi megmarad, azt lefagyasztják, és később felhasználhatod, ha ne adj' isten nem sikerül, vagy inkább: ha kistesóért mentek vissza.
Tehát akkor már nem kell leszívni.
Nekem a leszíváskor 3 petesejtet sikerült nyerni, 3-ból 2 termékenyült meg, és eleinte úgy volt, hogy mindketten megmaradnak, de végül egy babát hordok a szívem alatt. Tehát nem igaz, hogy elsőre nem sikerülhet, hiszen erre én vagyok az élő példa, de ha az alattunk lévő topikba benézel, ott vagyunk mi, a babások, és ha találsz táblát meglátod, hogy hány lánynak sikerült elsőre. Tehát úgy kell hozzáállnod, hogy sikerülni fog, én így tettem, és be is jött
:D:D Ha van még kérdésed, és tudok válaszolni, szívesen segítek!
Ha küldesz privát üzenetként e-mailcímet, akkor küldök át néhány doksit, amit akkor gyűjtöttem be, amikor készültem mindezekre.
Ez persze a többi "új" lányra is érvényes
Puszi nektek!