Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Mamm, sajnálom. :cry: :cry: :cry: :cry:

Bibike, Lukrécia, pihenjetek sokat! Erősek ezek a babák, ti ezzel tudtok neki segíteni.

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
share

Nagyon szorítok mindenkinek!

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szép napot! :lol:
taptau

Sziasztok!
Megjöttem a vérvételről. Kanyó dr-nő pedig közölte velem a férjem eredményét :( Sajnos ugyanaz, mint volt. Semmi... Eléggé el vagyok keseredve, pedig tudom, hogy nem lenne szabad. Hétfőn megy az andrológiai vizsgálatra. Közben azt is mondta a doktornő, hogy mindent megtesznek, hogy sikeres legyen majd a biopszia, de azért kezdjünk el gondolkodni az adományozáson :( Csak ezt ne mondta volna... Mindegy. Nagyon remélem, hogy hétfőn esetleg már azt is tudni fogjuk, hogy a biopsziát mikor csinálják.
Remélem mindenki jól van!
Puszi
süni76

Süni:
Hát ez nem jó hír, de talán még jóra fordulhat minden. Csak pozitívan!

Mindenkinek mennek a drukkok!

Szép napot nektek!

Kép - EZT KÍVÁNOM MINDENKINEK!!!
Vendég

Szép Kép -ot mindenkinek!

Süni
Ne add fel!Várd meg a biopszia eredményét!Az ICSI se jöhet szóba?Annyira csak nem rossz a helyzet?!
gabicsibe

Süni!
Ez valóban szomorú hír...Nagyon sajnálom... :cry: :cry: :cry:

Holnap teszek fel egy friss táblát....de most rohanok dolgozni...
Szép napot mindenkinek!
Vendég

Süni
ne keseredj el,az én barátnőm ugyanebben a cipőben volt,aztán a biopsziánál találtak egy párat,és sikerült a lombikjuk,már 5 évesek az ikrek :D szóval fel a fejjel,sikerülni fog :D

Lukrécia
kitartás drágám,pihenj és egyél sokat :D tudod még hiznod kell,hogy egyformák legyünk :D :D

bibar

Süni,

én is hallottam már ilyet,vagyis olvastam és megoldódott.Szorítok nektek nagyon

Bibarkám,

Ok,de akkor még pár centit nőnöm is kell.... :D

Bibike,

mizu,elmúlt a vérzés?Remélem azért Te is pihizel most.

Share,taptau,

Köszi a bíztatást... :)
lukrécia

Aranyosak vagytok, hogy biztattok. Pedig a mai napig egész pozitív voltam. Hogy öntsem a lelket szegény férjembe, ha én ennyire el vagyok kenődve???
Na, majdcsak összeszedem magam... Nagyon várom, hogy milyen eredménye lesz a biopsziának.

Remélem, mindenki jól van! Jó pihenést!
süni76

Sziasztok,

Mamm,
Nagyon sajnálom, hogy végül így alakult :(, de ahogy írtad, jövőre már nem lesz semmi akadály :) Fel a fejjel, nem szabad nagyon elkeseredni.
Azért boldog névnapot kívánok neked, bár nem tudom, hogy pontosan melyik napon is van/volt neked :D

Lukrécia,
Még nagyon pici a babó, de idővel a petezsák lesz nagy, és már nem is lesz vérömleny, meglátod! :D Drukkolok, hogy minden rendben legyen, és mennek a babanövesztők:++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Bibike,
Ezek nagyon szuper hírek, örülök, hogy nincs semmi baj! :D Mikor költözöl már át a babás topikba (is)? Lukréciát csak nem tudom átrángatni, de remélem veled nagyobb sikerrel járok :D:D:D

Gombahölgy,
Én transzfer után 4 napig voltam otthon, és hát nem feküdtem egész nap. Azt mondják, hogy nem annyira jó (bár mindenki mást mond :D), mert ha fekszel, akkor nem olyan a méhed vérellátása. Így én pihiztem, de éltem az életem. Persze semmi nehezet nem emeltem, de ültem sokat a gép előtt, mosogattam, stb. De azért sokat pihiztem is (TV, stb). Aztán 4 nap pihi után mentem dolgozni - irodai, ülő munka. Én úgy gondolom, hogy ha a baba maradni szeretne akkor úgyis maradni fog, ha nem, állhatsz fejen egész nap, vagy fekhetsz végig, akkor sem fog… De persze ez csak az én véleményem :) Szerintem úgy dönts, ahogy neked a legjobb. Ha nem bírnál dolgozni, mert annyira izgulnál mi lesz, akkor inkább ne menj, szóval igazából: tégy belátásod szerint :D

Süni,
Sajnálom a párocskád ereményét :( Persze nyilván a BMC-ben mindenre fel kell készítsenek Benneteket, ezért kerülhetett szóba az adományozás, de azért én is úgy gondolom, hogy majd, ha ott tartototok (ne adj' Isten!!!!), hogy nincs más megoldás, akkor még ráértek ezen aggódni, vagy elgondolkodni. Biztos minden rendben lesz, és találnak kiskatonákat a biopsziával!! Én nagyon drukkolok, hogy így legyen!!!! :)
A férjecskédnek is ugyanezt tudod mondani, feleslegesen ne stresszeljétek magatokat, amíg nem muszáj! Oké??

Szép álmokat mindenkinek!
Puszi!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Lukrécia meglátod minden rendben lesz, szoritok nektek, és hipphopp észre sem veszed már a másik topik lakója leszel :)

Mamm sajnálom :( Nem sokára újra küldjük neked a babatapikat, addig is erősitsd magad lelkileg, és pihenj.

Bibike örülök, hogy semmi gond sincsen, vigyázz magatokra :)

Gomba és Süni üdv köztünk, jó kis "családba" kerültetek, ezek a lányok fantasztikusak, sokat segitenek egymáson. Remélem Ti is érzitek :)

Mindenkinek további szép napot :)

chesti

Sziasztok Lányok
Ritkán, de benézek ide, és mindig látom a szép fejleményeket. Gratulálok a táblázat szivecskéseinek és kitartást a többieknek.

Ha tudtok vagy van véleményetek, válaszoljatok nekem

1. Mit gondoltok, vagy ki mit tapasztalt magán, hogy egy inszeminációs hónap után (tehát 10 napig egyféle hormon, aztán tűszőrepesztő, aztán meg az utrogesztán), amikor nem sikerült teherbe esni, hogyan zajlik a következő hónap. Ugy értem,hogy ennyi hormon nem terheli-e meg a szervezetet? Nem lesz-e erősebb pl. a menstruációs fájdalom. És mennyire ajánlott egyből egy újabb inszeminációt kezdeni? kell-e pár honap szünet?

2. Ti mit árultok el a munkahelyeteken, hogy ide jártok. Én nem árultam el, de a főnököm tudja, hogy volt egy vetélésem és megértő. Viszont pl. elmentek-e táppénzre egy inszemináció után? Ajánlott-e elmenni? Ha elmentek, kiderül-e a táppénzes papirról, hogy miért voltál otthon? Ezeket azért kérdezem, mert akinek a táppénzes papirt kell leadni a munkahelyemen, az a legnagyobb pletykás.

3. Hogyan ne ez az egész "de nagyon szeretnék már terhes lenni" téma járjon az eszembe? Főleg azon a héten, amikor már figyelem a jeleket, hogy terhes vagyok-e? Ti mivel kötitek le magatokat? Mivel terelitek el a gondolataitokat?

Köszönöm, ha reagáltok a 3 témára

Kalmanka
kalmanka

Szia Kalmanka!

1. Az inszeminációs kérdésedhez nem tudok hozzászólni. Még nem volt nekem (valszeg nem is lesz)...

2. A munkahelyemen mindig tudják, ha orvoshoz kell mennem. Nagyon megértőek és támogatnak mindenben. Szerencsés vagyok. Egyedül a nagyfőnök nem tudja, de előbb utóbb előtte is nyilvánvalóvá fog válni. Nem hiszem, hogy gondot fog okozni. Szereti nagyon a gyerekeket.

3. Mi 3,5 éve próbálkozunk. Az első 2 évben nagyon stresszeltem miatta. Állandóan ez a téma foglalkoztatott. Utána jött az új munkahely, államvizsga, új társaság. Ezek elterelték a figyelmemet. Valamint az is, hogy rájöttem, még nem vagyok lemaradva semmiről. Akkor persze még nem tudtuk, hogy milyen egészszégügyi gondok miatt nincs még babánk.
Most sem stresszelem magam amiatt, hogy "na, már megint megjött", mert ismerjük az okát, és csak az a cél lebeg előttünk, hogy az megoldódjon. Hazudnék, ha azt mondanám, nem figyelem az ismert jeleket magamon (még így is, hogy tudom, természetes úton nem lehet gyerekünk).

Annyit tudok tanácsolni, hogy próbáld meg elterelni picit a figyelmedet. Azzal nem segítessz magadon, ha minden hónapodat végigstresszeled. Sok olyan esetről hallottam, hogy a gólya akkor kopogtatott, amikor a pár végre elengedte magát és már szinte nem is számított rá.

Sok sikert és mielőbbi babásodást kívánok!
süni76

Kalmanka,

Üdv a topikon! :D

1.Nem emlékszem inszem után mennyire változott meg a ciklusom,most úgy rémlik,sehogy,de itt vannak gyakorlottabb inszemesek,majd ők megosztják veled.Úgy tudom két iszem között nem kell kihagyni ciklust.
2.Én az osztályvezetőmmel beszéltem meg,ő teljesen megértő volt,másnak nem szóltam.A betegpapíron nem látni tudtommal,mi az ok,hacsak nem vmi betegség kód van rajta,de ráírva betűkkel nincs,az tuti.
3.Az elmúlt 3 évben csak akkor tudtam elterelni kicsit a figyelmemet a témáról,amikor nem lehetett próbálkozni,pl vetélés után ki kellett hagyni 3 hónapot,de már lelkiekben akkor is azon filóztam,mikor jön már el az idő....Hát ezzel gondolom sokat nem segítettem.... :shock:

Most fogsz kezdeni?Nagyon szorítok :D
lukrécia

Ja,még a kettes kérdésre visszatérve....Az összes szabimat úgy vettem ki idén,hogy nagyjából kiszámoltam mikor kéne otthon lennem és így kevesebb betegszabit kellett kivenni.Ha ücsörgős irodai melód van,azért arra be lehet menni pár nap pihi után.
lukrécia

Sziasztok!

Kalmanka, üdv itt nálunk, először gyorsan neked válaszolok.

1. Én eddig a BMC-ben két inszemen vagyok túl. Az első után cisztám lett, ezért a következő hónapban nem tudtunk újra kezdeni, és a ciklusom is nagyon összezavarodott: vérezgettem majdnem végig, és majdnem egy héttel korábban megjött... Hogy miért volt ez, azt nem tudom, talán a hormonok, talán a ciszta okozta. Amúgy ha nincs ciszta, akkor nem indokolja semmi, hogy két inszem között szünet legyen. :)

2. Nálam a melóhelyen csak egy kolléganő tudja, hogy hova járok, de benne maximálisan megbízom, mert ő is BMC-s. A főnökömnek pont ma meséltem el mi a helyzet, mert mostanában elég sokszor kellett és kell mennem, és nem kamuzhatok folyton... Szerencsére teljesen normálisan reagált, ő is kisgyerekes apuka, talán pont ezért értett meg. Amúgy nálunk is nagyon sok a pletykaterjesztő, vigyázni kell kinek mit mond az ember. Mindkét inszemem után otthon voltam 1 hetet betegácsiban, de a következőnél már nem leszek, nem hiányozhatok minden hónapban 1-1 hetet...

3. A gondolat elterelés nekem sem megy mindig. Van amikor ki tudok kapcsolni, de amikor egyre többen jelentik be a környezetemben, hogy babát várnak, akkor elég rosszul tudom érezni magam. Amúgy csak azzal szoktam nyugtatgatni háborgó lelkemet, hogy még nem csúsztam le semmiről! :D

Csajok, köszönöm a kedves szavakat mindenkinek! Csak egy napig voltam elkeseredve az újabb sikertelen inszem miatt, most már teljesen jól vagyok! :D Tegnap voltam Zeke dokinál, és képzeljétek: minden rendben van, és NINCSEN CISZTÁM!!! Vagyis INDÍTJUK AZ ÚJABB HÓNAPOT!!!! Most már csak egyetlenegy dolog szólhat közbe: a férjemnek augusztusi volt az utsó katonavizitje, ezért most kell újat csináltatni. A doki azt mondta, hogy aznapra legyen eredmény, amikor én is visszamegyek (jövő hét péntek). Szóval, ha most lesz baci (de nem lesz), akkor kidobtam az ablakon két ampulla Puregont, mert úgy tuti nem csinálja meg a beavatkozást...

Zsókuci drága, nagyon eltaláltad, tegnap volt a névnapom, és nagyon köszönöm hogy gondoltál rám! :D :D :D Hihetetlen hogy repül az idő, mindjárt betöltöd a 12. hetet... :D

Mamm
mamm

Mamm,

De örülök,hogy úgy néz ki,folytathatjátok rögtön az inszemet,nagyon szorítok! :D
lukrécia

Mamm, én is Boldog névnapot kívánok így utólag!!!!
Mennek a drukkok a következő inszemhez!
süni76

Kalmanka!

1. Olyan szerencsés helyzetben vagyok, hogy 2. inszemre sikerült a baba. :) Az 1. spontán ciklusból, csak tüszőrepi segítségével ment, de az nem volt sikeres. Sajnos ebben nem tudok okosat mondani. Bár, még a BMC előtt csináltam itthon injekciós stimulált ciklusokat, akkor a 2-3 stim.ciklus után már éreztem, hogy pihennem kell.

2. Állami cégnél dolgozom, így nem volt lehetőségen "csak úgy" eljárogatnom. A vezetőség tudott arról, hogy hová járok (szabiból, vagy a ki nem fizetett túlórákat csúsztatva jártam vizsgálatokra). Inszemek után elmentem táppénzre (első után 2 hét, második után 1 hét). A táppénzes papíron, egy kódot kell megadni, és nekem a háziorvos, "egyéb" katagóriát jelölt be. Bemásolom a törvényből a kódokat (2. számú melléklet a 102/1995. (VIII. 25.) Korm. rendelethez)

Táppénz jellege (TP. jell.) Kód
Üzemi baleset "1
Foglalkozási megbetegedés "2
Közúti baleset "3
Egyéb baleset "4
Beteg gyermek ápolása "5
Terhesség-szülés miatti keresőképtelenség "6
Közegészségügyi okból foglalkozástól eltiltás vagy hatósági elkülönítés "7
Egyéb keresőképtelenség, illetve veszélyeztetett terhesség "8

Tehát nem derül ki a táppénzes papírról, hogy miért vagy otthon. Persze, bele lehet a 8-as kódba magyarázni a veszélyeztetett terhességet, de meg is érdemli az, aki ilyesmivel pletykálódik. Simán letagadhatod, hiszen MÉG nem vagy terhes.
V.szeg, ha még több inszem lett volna, már nem maradok otthon, csak a beavatkozás után néhány napig. Gyorsabban telnek a napok, ha lefoglalod magad valamivel.

3. Beiratkoztam a jogi egyetemre. :wink:
Igyekeztem minden munkán kívül töltött időmet lefoglalni valamivel. Egy időben rendszeresen sportoltam, ez nagyon jót tett. Sérülés miatt leálltam, akkor tanultam, programokat szerveztem, éltem az életem, nem hagytam hogy "üres járataim" legyenek. Mindezek ellenére, én soha nem tudtam kiverni a fejemből, mindig ott volt a hiányérzet, a kudarcélmény, csak nem borította már el a mindennapjaimat.

Remélem, segítettem!

Mamm!! :lol: :lol: Ez az!!!! Nagyon örülök, hogy újra mehet az inszem. Drukkolok! Ha baci lesz, akkor majd inszemináltok otthon! :wink: De NEM FOG LENNI!

Kép
Kép
share

Szia Kalmanka!

Én is már 5 inszemen túl vagyok, válaszolok én is neked:

1.
Nekem volt olyan hónap, amikor 2 inszem is volt, pont úgy jött ki időben (máj.2 és máj.30. asszem) Szóval belehúztam egyszer. Az biztos, hogy a szervezetnek nem jó, én pl. mindig rosszul voltam a hormonoktól, állandóan hányingerem volt. A vérzésem ugyanolyan volt, mint máskor, semmilyen változást nem tapasztaltam. Mint már mások írtak neked, azt hiszem ez mindenkinél más és más, ezt nem lehet hasonlítgatni. Itt nem kell várni úgy mint a lombiknál a 3 hónapot, itt egyből lehet megint stimulálni a petefészkeket. Sőt amikor nekem kimaradt 1 hónap még éreztem is valamit középidőben.
2.
A munkahelyemen ketten dolgozunk ezért a munkatársam mindenről tud, segít is mindig, ha bármelyik nap mennem kell és épp dolgoztam, mindig napot cseréltünk. A cégünk nagyfőnökeinek nem mondtam semmit, mert ez nem rájuk tartozik, és szerintem nem is érdekli őket. Egyik inszem után sem mentem betegállományba, nem láttam értelmét, annyi hogy nem emelgettem.
3.
Talán ez a legnehezebb, hogy ne állandóan erre gondoljak. Volt amikor lazán vettem az akadályokat, volt amikor sírtam. Ahogy fogy a 6 lehetőség úgy egyre jobban elkenődik az ember.
Az inszem utáni 2 hét várakozás a legrosszabb, de én mindig a munkába menekültem és nem foglalkoztam semmivel, dugdostam az Utrót, szedtem a gyógyszert...közben dolgoztam. Volt hogy annyira belefeledkeztem a munkába, hogy tényleg elfelejtettem hogy pár nappal azelőtt nekem inszemem volt. Jártam úszni, szaunába...ilyesmi. Szóval ugyanúgy csináltam mindent, mint előtte, nem változtattam semmin. Mindig arra gondoltam ilyenkor, hogy milyen sok nő van a világon akik észre sem veszik, hogy terhesek, és lehet már 2-3-4 hónaposak. Szóval ha erre gondolok akkor mindig megnyugszom hogyha terhes vagyok, talán nem lesz baja a kisbabámnak.

Remélem én is tudtam segíteni neked!
Ha bármi kérdésed van még csak üzenj!
Sok sikert neked és MINDENKINEK!!!
Vendég

Share, ez az "inszemináltok otthon" dolog nagyon tetszik!!!! Itt vigyorgok már percek óta, apa meg nem tudja, mi a bajom! :D :D :D

Süni
, köszi a drukkot és a névnapi köszöntést, és én is nagyon-nagyon szorítok nektek, hogy minden jól alakuljon!

Lukrécia, köszi neked is! Te hogy érzed magad?

Estrella, veled most mi a helyzet? Olyan ritkán írsz magadról...

Na, én elteszem magam holnapra, puszi mindenkinek!
Mamm
mamm

Sziasztok!

Hát igen, ritkán írok, mert meló van...sőt decemberben minden nap fogok dolgozni, szóval nem biztos hogy jövök, de amikor tudok, mindig olvasgatlak titeket.
Ez az otthon inszemeléses dolog nekem is tetszik...már én is kitaláltam hogyha nem sikerül az utolsó inszem, akkor utána itthon inszemelünk mi is. :D
Remélem minden jóra fordul...nagyon szeretném....mostanában csak rossz dolgok történnek.
Szóval ha nem írok, ne szomorkodjatok, lélekben azért itt vagyok veletek!
Ismerősök mindig azt mondogatják, hogy: "ne izgulj nálatok is lesz baba, itt van pl. a Bocsi+VÁrkonyi Andrea nekik is sikerült, pedig azt mondták nem lehet gyereke az Andreának".
Hát tudjátok vannak csodák én ezt aláírom, valahol titokban én is szeretném ha csoda történne...csak hát eltelt 10 év úgy, hogy nem lett kisbabám, ezek után az ilyeneken csak nevetni tudok.
Meg amikor azt mondják, hogy ha majd nem gondolok rá, meg nem akarom, majd akkor összejön. A 10 év alatt elég sok ilyen alkalom volt (nyaralás, suli...stb.) és mégsem történt semmi. Értitek???
Szóval nem hiszek ebben. Lehet, hogy ez baj nem tudom, de ilyenekkel nem áltatom magam.
Puszi mindenkinek! Erőt és kitartást mindenkinek!
Vendég

Sziasztok

Szeretnék megkérni mindenkit hogy írjátok alá a nyílt levelünket a http://www.lombikbaba.hu n, a lombik támogatások csökkentése ellen gyűjtünk aláírásokat, többek között.
http://www.petitiononline.com/IVF2006/petition.html
Köszönöm
Minyuu

üdv. minyuu
minyuu

Szép Kép -ot mindenkinek!

Szia Kalmanka
Az első kérdésedre nem tudok válaszolni,mert én még csak az első inszemen vettem részt.
Igaz nekem az Utro problémákat okoz,de már megszoktam.
Én nem mondtam meg a munkahelyemen,mert elég gyerek ellenesek és rosszindulatúak a kolleganőim.Pont nőtöl nem várná az ember.Amíg tudom titkolom.A betegpapíron csak kódszám van feltüntetve.Én most nem maradtam otthon,pénteken csinálták,hétvégén pihentem aztán hétfőtől munka,de megfogadtam ha lesz következő otthon maradok utána.
Én sokat olvasok szabadidőmben,de sokszor ezen jár az eszem.
Minap párom megkért hozzak valamit a közértből,de mire leszálltam a buszról és haza sétáltam kiment a fejemből.Azon járt az eszem,hogy aznap mi történt itt a lányokkal.(elég esemény dús volt az aznap :lol: )

Hétfőn kell tesztelni mennem és ma ott álltam a Dm-ben a tesztek elött,hogy a hétvégén megcsinálom,de nem mertem levenni a polcról!Félek a csalódástól!

Lányok!
Ti milyen tesztet szoktatok venni?

Mamm
Boldog névnapot,így utólag is!A 8 napba még belefér :lol:
gabicsibe

Sziasztok!

Nálunk is elég eseménydús napok voltak, azért is nem volt időm jönni....
Párom minden nap ment pestre korán, aztán éjfél körül ért haza...Én pedig egész héten délután dolgoztam...Így alíg láttuk egymást! De már csak 3 nap lesz, és visszaáll a régi rend...
Tegnap és ma végre délelőtt itthon volt, és bepótoltuk a majd 2 hét "nemtörödést" :oops: :oops: :oops:

Kalmanka!
Üdv köztünk!
Inszemmel kapcsolatban én nem tudok véleményt mondani, nekem egyből lombikom volt! :(

A munkahelyen én elmondtam, eleinte támogattak is, és mikor olyan sokat kellett eljárnom, akkor már nem....Így én azt mondom, ha megteheted, ne mondd el...Nálam már odáíg fajult a dolog, hogy én a stimu ideje alatt is táppénzen voltam....
Gondolatelterelés...Nálam is úgy volt, hogy volt, hogy nem is gondoltam rá, de a végső napokon járt az agyam... Sajnos nem is sikerült... :cry: De majd a következő..Valamikor jövőre!

A többieknek pedig mennek a drukkok, babaragacsok, babanövesztők++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Most pedig gyorsan átnézem a táblát, és teszek föl egyet, mert aztán megint meló!
Vendég

Kép
Kép
Kép

Remélem mindenkinek minden adat jó.... :wink: :roll:
További szép napot!!!Én lassan megyek dolgozni, este 10-íg! Hétvégén meg valami kis közös "családi" programunk lesz, így lehet csak éppen bekukkantok! :lol:
Kellemes hétvégét mindenkinek!
Vendég

Mamm,

köszönöm kérdésed,jól vagyok,hála istennek nem vérzek-kop-kop-kop-remélem összekapja magát a kis pocaklakó és nem hagy cserben....Azért még reménykedünk... :)
Fekszem egész nap,hát ólomlábakon megy így az idő,nem könnyű.Hétfőn megyünk vissza a dokihoz,akkor okosabbak leszünk,már alig várom,szörnyű ez a bizonytalanság.

Bibike,

Úgy eltűntél,adj már életjelet,jól vagy? :D Továbbra is drukkolok neked nagyon!

Bibarkám,

Hát remélem Annánál kicsit feltöltődtél megint,képzeld most számoltam csak át,pont elég a progiszuri-adag amit adtál hétfőig.Életmentő vagy! :D :D Puszika
lukrécia

Sziasztok,

Kalmanka,
Üdv nálunk :)
Az első kérdésedre nem tudok válaszolni, nálunk az inszem szóba sem jöhetett, egyből lombikkal kezdtünk.
A munkahelyemen én egyből elmondtam, illetve még akkor, amikor készültem rá, hogy a BMC-be fogunk járni.
Nekem mondjuk nagy szerencsém van, mert nagyon támogattak, és bíztattak a feletteseim is, és most is mondták, hogy ha fáradok, nyugodtan vegyek ki pár nap szabit. Szóval ez attól függ, milyen viszonyban vagy a főnökeiddel, kollégáiddal, hiszen nem mindenki olyan szerencsés, mint én.
Hát, tény, hogy nagyon nehéz, főleg az a hét a teszt/vérvétel előtt. Én már csak ezért is dolgozni akartam, mert azért ha lekötött valami, akkor azért órákig elvoltam. Egyébként meg nem szabad jeleket keresned, mert nincs mit még olyankor. A teszt napján éreztem először émelygést, de hát nyilván ez sem törvényszerű.

Mamm drága,
Örülök, hogy sikerült eltalálnom a névnapodat!!! :D
Gratulálok nagyon, hogy nincs cisztád, ez nagyon szuper!!!! :):):) A hozzáállásod nagyon jó, és nekem úgy tűnik, hogy lelkesebb vagy, mint bármikor! HAJRÁÁÁÁ!!! :D:D

Lukrécia,
Megy a vérömleny-eltűntető - babanövesztő drukk ezerrel: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Bibike,
Neked is megy a babanövesztő: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :D

Mi jól vagyunk, minden rendben, az iszonyatos hányingeren kívül… Amúgy ma szabin voltam, és végre 10-ig aludtam. Nagyon jóóó volt! :D
Még másfél hét az UH-ig, és akkor már orrcsontot, meg nyakiredőt mérnek! Csajok, tényleg hihetetlen, hogy mennyire rohan az idő. Még csak most kezdődött a stimum, és most már a 11.hetet tapossuk :D

Puszi mindenkinek!

Ja, és küldök egy kis gólyacsalogatót :lol:
Kép

Kép

Kép
zsókuci

lukrécia
csak nem alszol??kereshetlek,mindened kikapcsolva :evil:
ébresztő!!!!!!!!!!

Mamm
ez szuper hogy már kezdhettek is,drukkolok nagyon :D :D

Kriszti
ti mit terveztek,mikor mentek a következöre?persze csak ha nem jön össze spontán :D én már ugy mennék,alig várom hogy kiköltözzünk Fótra,aztán szaladok a babókért :D

Brigi
mi van veled?olyan ritkán irsz,mikor mész megint?

inszemes lányok?Málna? Gabicsibe
hogy birjátok?már nincs sok hátra és meglesz az eredmény :D drukkolok

Zsókuci
pont a névnapomon mész az uh-ra,annyira jo neked :D :D tényleg szalad az idő.
ha belegondolok hogy ha nekem az első lombikom sikerült volna most lenne 3 honapos a babám :( :( sajnos nekem nem az lett megirva
szuper ügyi vagy hogy dolgozol is,drukkolok az uh-ra :D

bibar

Sziasztok!

Idén októberben jelentkeztük a BMC-be, azóta túl vagyunk az alap vizsgálatokon. A lényeg, hogy a férjem alacsony spermiumszáma miatt, valószínűleg csak a lombik-program jöhet szóba. (Az én eredményeim jók.) Ha valakinek hasonló probléma miatt kellett a lombik programban résztvennie, akkor nagyon örülnénk, ha megosztaná velünk tapasztalatait. (Beavatkozást megelőző vizsgálatok, injekciók, tüszők leszívása, ET, sikeresség, idő, költségek, stb)

Előre is köszönjük a segítséget!
mrikovacs

Sziasztok lányok! :D

Tényleg ritkán írok, de mentségemre ennél azért sűrűbben olvaslak titeket. :lol:
Úgy nézz ki, hogy az E.T.-t most januárig elhalasztjuk, mert sajna mi is a decemberi hajtás(kereskedők vagyunk)+viszgaidőszak, miatt nem tudunk 100% -osan képben lenni.
Kb 1 hónap és indulunk a babócákért!! :lol:

Bibar! :D .és ti??

Mindenkinek kitartást és jó készülődést az ünnepekre!! :D

Üdv. minden új forumozónak!! :D
Sziasztok!

Brigi :lol:
brigii

Szia Brigii
hát akkor együtt megyünk a babócákért,mert én is januárban szeretném visszakapni öket :D :D jó lenne egy ismerőssel elütni majd az időt :D :D

mrikovacs
üdv a csapatban
nekem nem a férjemmel van a gond,ezért abban nem tudok segiteni.a vizsgálatokon ezek szerint tul vagy,majd ha kezdődik a stimu kell menned folyamatos ultrahangra és vérvételekre,igy követik nyomon a tüszöket.a szurik mindennap lesznek,attol függ neked milyen stimud lesz,van hosszu és rövid.aztán leszivás altatásban,majd pár nap mulva visszaülti,az már nem fáj,olyan mint egy rákszürés.sikeresség,ez jó kérdés,van akinek elsőre van akinek 5.-re.nézd meg a táblázatot.sok idő és sok pénz!
diohéjjban ennyi,remélem tudtam segiteni
sok sikert neked :D :D

bibar

Sziasztok lányok
Nagyon örültem, hogy ennyien írtatok nekem. Azt hallottam, hogy egy lombikstimulációnál tényleg sokkal nagyobb próbatételt él át a petefészek, mint egy hagyományos peteérésnél, ezért gondoltam, hogy esetleg az inszeminációs hormonadagolásnál is, de ahogy szavaitokat olvasom, nem egészen.
Nekem az első inszem. sikerült, és már kb. az inszem. utáni 10. napon (tehát a tesztelés előtt) már feszült a mellem (pl. futás közben a szokott melltartó nem volt elég vagy zuhanyzásnál nagyon érzékeny lett) és jártam éjjel pisilni (de ez még nem feltünő), így gondoltam, hogy vagy a sok hormon hatása, vagy esetleg terhes lettem. Igy is lett. Aztán ez a baba nem maradt meg. Utána szünetet kellett tartani és most ősszel csináltuk a 3. és most a 4. inszemet (érdekes módon a 2. inszem nem volt, a doki így számozta nálam). Tehát a 3. inszemnél nem voltak testi változások, így csak reménykedtem, hogy esetleg terhes leszek és bizonyos jeleket próbáltam úgy olvasni, hogy jobb kedvem legyen, de felesleges volt, mert így rosszabb lett a végén a kedvem.
A munkahelyemen nagyon rendesek lennének, épp ez zavarna, mert minden nap 5 ember kérdezné meg kb. hogy hogy vagyok, és ehhez nincs kedvem. Sajnos szabit nem tudok kivenni tanév közben, de táppénzre viszont simán elmehetek. Én nem is az inszem. utáni héten gondolom a táppénzt, hanem inkább a 4. hét után, amikor ha sikerül, akkor lennék itthon, de nem szeretném megmondani a munkahelyemen, hogy miért, mert ha újból vetélés lenne a vége, nem szeretném a folyamatos sajnálkozásukat hallani. Persze a 3. hónap után egyből kiiratném magam. Egyébként hogyan kell csinálni? A bmc-s papirt kell elvinnem a háziorvosomhoz, hogy ő irjon ki?

Sziasztok és mégegyszer köszi a válaszokat

Kalmanka
kalmanka

Kriszti
A táblázatban nincs ott a korom, bocs lehet hogy nem írtam meg neked, de persze nem titkolom, 29 vagyok. Légyszi majd a következőbe írd be. Köszi!

Kalmanka
Én a munkahelyen semmit nem mondtam, amíg a kivizsgálások tartottak. Csak egy kolleganőm tudta, hogy miben sántikálok. Erre nekem volt szükségem, hogy valakivel benn is meg tudjam beszélni a fejleményeket. A főnökömet is be kellett végül avatni, mert már nem tudtam mit hazudni, mikor már ötödjére is 10-re értem be és most hogy nekünk is lombik lesz januárban nem volt más megoldás. A részletekbe nem avattam be, de persze az első reakciója után (elméletben támogatja) a második már az volt, hogy persze ha nem görcsölnék rajta akkor biztos összejönne magától. Hát számomra baromi idegesítő mikor ezt hallom. Az én életem úgy alakult, hogy mikor valamit nagyon a fejembe vettem akkor valahogy minden úgy alakult, ahogy szerettem volna, ezért nehezen tudom elképzelni, hogy be tudnám beszélni magamnak hogy én nem is akarok bébit és akkor jönne pont össze. Na meg persze az is kiderült a BMC-ben, hogy nem az akarással van a gond, hanem a megtizedelt haderővel. Én nem tudom és nem is akarom elterelni a gondolataimat a témáról, mert szerintem az lenne természetellenes. Persze azért próbálom mindenfélével eltölteni az időmet, de ezt akkor is megtenném, ha nem akarnék éppen gyereket. Szóval fő az optimizmus, és az hogy, amit csinálok kedvvel és örömmel tegyem. Szerintem ez ad erőt a várakozáshoz és a rossz hírek események elviseléséhez is.

Mrikovacs

Hasonló cipőben járunk, nekünk januárban lesz az első lombik (ugyanazért mint nektek) és a doki azt mondta, hogy a hormonok (kezeléstől és egyéni igényektől függően) 80-150 ezerbe fognak kerülni. Ha már túlvagy az alapvizsgálatokon más már nem lesz (EKG és tüdőröntgen is kell az altatás miatt), nekünk azt mondták januárban a menstruáció második napján menjünk a zsetonnal és már kezdjük is a programot. Minden második nap kell majd menni vérvételre, és ennek eredményétől függ a következő két nap hormonadagja. Naponta szuri. Leszívás altatásban. Nekem most volt laparoszkópiám és nagyon szenvedtem az altatástól, remélem ez már nem lesz annyira gáz. A leszívást követő 2.-5. napon van az ET, attól függően, hogy milyen szépen fejlődnek az embriók. Az IVF programok 25 százaléka végződik szüléssel, azaz minden negyedik beavatkozás. Ez persze statisztika, azaz lehet hogy pont elsőre sikerül, de az is lehet, hogy nyolcadikra. Mondjuk, ha te egészséges vagy és a sperma a hunyó, akkor jobbak az esélyek, mintha hormonális probléma vagy egyéb akadályoztatás is van. Nekünk azt mondták a BMC-ben, hogy menjünk el egy keddi fejtágítóra és ott mindent részletesen elmondanak illetve meg lehet kérdezni. Valamikor decemberben mi meg is ejtjük ezt.

Mindenki
A stimulációhoz írtak föl valakinek Choragon márkájú hormont (rek. humán choriogonin) a BMC-ben?

És végül sok szép utódot mindenkinek, azért nem ennyit, de ….:)

Kép
Babócát mindenkinek!!
gombahölgy

ezt még muszáj vagyok elküldeni nektek

Kép

Hihi hihi :D
gombahölgy

Sziasztok!

Mamm
Sajnálom hogy nem jött össze! :cry:
Ja és utolag is boldog névnapot kivánok!!!!

Zsókuci
Köszönöm a növesztöket!!!!!!!! :lol:

Lukrécia :lol:
Velünk minden ok!Igaz néha 2-3 napota folyik valami
rozsaszinü valami de remélem hogy nincs gáz.
Pozitiv vagyok nem lehet semmi baj!
Valamelyik este olyan hányingerem volt hogy nem tudtam
aludni 2 ig az ágy szélén ültem és szenvedtem,
máskor meg ha nincs hányigerem kétségbe esek hogy miért
mult el,mert 1 hétig minden nap az volt söt egész nap, és most már csak hébe hoba.Nagyon várom már a szerdát,meg persze a hétföt hogy veletek mi ujság! Szoritok értetek nagyon!
Fehérjét eszel?
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gombahölgy
Nagyon jo ez a kép!!! :lol:
bibike27

Gombahölgy!
Természetesen beírom, valóban nem láttam, hogy elküldted..... :roll: Nagyon jók a képek, amiket küldtél....Jót mosolyogtam rajta...

Bibar!
Mi nem tudjuk mikor megyünk vissza...Majd valamikor jövőre! :lol: Addig a spontánra gyúrunk, bár arra sem sok időnk van, állandóan úton van!(most van egy 2 hetes továbbképzés, és minden nap pestre jár). De egyszer úgyis összejön!
A másik dolog a piszkos anyagiak...Sajnos megmondta a doki, dupla adag hormonnal kell menjek legközelebb, és az elég húzós lesz árban!Így gyűjtünk, mint a méhecske!! :lol: :lol:

Briggii!!!
De jó hallani rólad!!!!!Akkor téged is javítalak a táblában....Sajnos most mindenhol ezek az év végi hajtások vannak!De mindjárt vége az évnek, és kicsit lehet lazulni :wink: :lol:

Mindenkinek nyugodalmas jó éjt!
Vendég

Helló csajok!

Reggel teszteltem és negatív lett. Nem sikerült a 4. inszem sem. MOst 3 hónapig teljes szünet csak a spontán.

Bibar, Lukrécia mégegyszer köszönöm a segítséget!

Gabicsibe mi van veled????????????

Üdv az új tagoknak!
málna79

Sziasztok!

Üdvözlet az újaknak! :lol:

Málna,azért még nem 100%,még nem jött meg ,ugye???? :wink:

Lukrécia,nagyon szorítok neked!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bibike,neked is+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Meg mindenkinek ,akinek kell jó sok növesztő ++++++++++++++++

Szép hétvégét,jó pihit nektek! :lol:
taptau

Halihó mindenkinek!

Szia Gombahölgy,
Köszönöm a gyors választ. Nem lettem sokkal nyugodtabb, sőt!
Ezt nem gondoltam, hogy kétnaponta kell majd feljárnom, hogy vért vegyenek...
Ez nem semmi menet lesz. Mondjuk, ha lesz eredménye, akkor megéri:)
És még az lenne a kérdésem, hogy mire értetted, hogy megszenvedted az altatást? Úgy érted, izgultál, tartottál tőle? És a laporoszkópia, az a tüsző leszívása, ugye?
Nekünk azt mondta a Wiegandt doki, hogy decemberben, ha megjön menjek a BMC-be és felírja a gyógyszereket, akkor én kiváltom azokat és indulhat is a "kúra"? Vagy megkell várni a következő ciklust, vagy nem nagyon értem, hogy is van ez?
Remélem érted, mit akarok?:)
Köszönöm előre is a segítségedet.

Szia bibar,
köszönöm neked is a gyors és egyszerű, de tömör választ:)

És minenkinek sok szerencsét kívánok!
mrikovacs

Mrikovacs,

Szióka!
Szerintem néhány dolgot félreértettél,amit gombahölgy írt.A kettes napon feljössz a dokihoz,akkor elkezditek a stimulációt.Onnantól kb 2 ét múlva lesz a leszívás.Az első héten csak a kezdéshez képest egy hétre kell feljönnöd-legalábbis nekem így volt-és a második héten naponta.Aztán megcsinálják a leszívást,ami altatásban történik-ez nem a laporoszkópia,az más.Nekem nem volt semmi bajom ébredéskor,van akinek utána fáj a pocakja,nekem csak szurkálás volt,az is csak pár nappal később,aztán elmúlt.2-5 napra rá visszarakják a kis lakókat,amire csak úgy bemész,hát én semmit nem éreztem az egészből,a mellettem fekvő lánynak meg tök fájt.Fura.Aztán két hét idegörlő várakozás követi,ami bizton állíthatom,a legrosszabb az egészben,majd eredményhírdetés.
Remélem elég részletes voltam,sok sikert kívánok neked,kérdezz bátran továbbra is.
lukrécia

Hello Lányok!

Petíció készülődik a szabad kórház és orvosválasztásért.
http://www.babafalva.hu/portal/modules. ... =296#46120

Lukrécia!
Megy a drukk!!!!!!Nagyon szorítok hogy minden rendben legyen veletek. Remélem eloszlik az a csúnya vérömleny. Egyébként a kolléganőmnek is volt, és szépen felszívódott. Most pedig van egy 4 hónapos Lucája. :lol: Pihenj, pihenj és pihenj!!!!

Üdv az újaknak és sok sikert!

lanett

Sziasztok,

Mrikovacs,
Üdv itt! :D Mielőbbi pocakosodást kívánok!!!! :)

Brigii,
De jó hallani felőled! :) Örülök, hogy jól vagy, és kitartás az évvégi hajrához!! :)

Gombahölgy,
Nagyon jó és találó az internetfüggős kép! :D:D:D Nagyon tetszik! :D

Bibike,
Nem hiszem hogy probléma. Amíg nem görcsölsz, és nincs vérzés, addig baj nincs. Mondjuk én is sokszor tudok parázni, ha már kicsit más a színe, már indul a paragép :D
Babanövesztő: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Málna,
Még ne add fel, amíg meg nem jön! De tényleg. Én nagyon drukkolok, hogy tévedjen a teszt! +++++++++++++++++++++++++++++++++

Lukécia,
Természetesen megy a véröleny-eltűntető - babanövesztő drukk: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :)

Szép álmokat mindeninek!
Kép

Kép

Kép
zsókuci

Lányok,

megbeszéltük Apával, és mostmár véglegesek a neveink! :D

Láthatjátok a vonalzóban :)

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok lányok!

Bocsánat, hogy így eltűntem, beindultak az események nálunk (is). Minden újnak üdvözlet, és kitartás, hajrá-hajrá!

Lukrécia, ha holnap mentek BMC-be, akkor lehet, hogy összefutunk, mert én is megyek uh-ra.Amúgy pedig (nem mellesleg) nagyon nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!

Zsókuci, jó késéssel, de utólag is nagyon boldog névnapot kívánok neked, és szerintem szép neveket választottatok.Mikor mész legközelebb uh-ra? bocs, kicsit le vagyok maradva...

Mamm, hogy vagy? remélem már sokkal jobban!

képzeljétek, én már szurkálom magam rendesen, puregon meg merional-lal, és 1/2 decapeptyl-lel, és remélem hamarosan eredményes leszek kellőképpen, és még ünnepek előtt sikerül a beültetés...nem hittem volna, hogy így belejövök az injekciózásba, mindent a célért :lol:

mindenkinek jó éjszakát, kellemes vasárnap estété kívánok,

numato
numato

Málna
az még nem jelent semmit,én azért még reménykedem hátha sikerült neked :D mikor mész vissza?

gabicsibe
veled mi ujság????????

Zsókuci
nagyon szép nevek :D :D tudom hogy mindegy csak egészséges legyen de mi a szived vágy?elárulom hogy nekem kislány,persze a fiuért is rajongani fogok :D :D

Lukrécia drágám
nagyon sokat gondolok rád holnap/is/hivjál rögtön amint végeztél!
puszika

bibar

Sziasztok Lányok!

Hát sajnos nekem sem sikerült szombaton délután megjött. Kép Reggel csináltam egy tesztet,miután negatív lett már nem helyeztem fel az Utrot,D.u.-ra már nagy lány lettem.
Jobb is,hogy így történt,mert a náthától valahogy így érzem magam! Kép Szedtem Neo Citránt,meg szirupot a ronda köhögésemre ami a babának nem lett volna jó.
"Nem baj" Mamm,Málna szép karácsonyi ajándék lesz !
Hétfőn babanetes találkozó lesz a BMC-be?!Málna is jön ,ha jól emlékszem Lukrécia te is jössz?,meg én is.Remélem össze futunk.

Kép
gabicsibe

Sziasztok!

Köszönöm szépen, hogy válaszoltatok:) és persze a jó kívánságokat, az mostanában rám fér:)
Még egy kérdésem azért lenne hozzátok, -a hormonviszgálatok eredményeit, azt csak a konzultáción közlik velem?
Nov. 24-én voltam viszgálaton, a HSG utáni kontrollon, és akkor felírtak egy gyógyszert, azt mondta Dr. Wiegandt, hogy minden nap szednem kell (Bromocriptin, a neve), csak épp azt az egyet nem tudom, hogy miért is kell szednem, illetve olvastam a neten, hogy a magas prolaktinszintet lehet beállítani vele. Tehát az nálam ezek szerint, nem megfelelő, (!?) de ezt részletesen, az -értékeit a különböző hormonoknak-, velem mikor közlik?
Ja, még valami (mindig eszembe jut valami:)) a petesejt leszívása után, meddig kell a kórházban maradni?
És, ha mondjuk leszívnak hat érett petesejtet, megtermékenyítik (ha sikerül), de csak, (ugye) hármat ültetnek be, akkor a többit lefagyasztják? Tehát, ha nem sikerül a lombik elsőre, -ami gondolom nagyon valószínű?!-, akkor minden egyes lombik előtt meg kell csinálni ezt a leszívás dolgot?
Jaj, még nagyon kezdő vagyok, igaz? :)

Mindenkinek további jó pihit!
Előre is köszike a segítséget!
mrikovacs

Sziasztok,

Nagy volt ma itt a csend, de látom, bepótoljátok :) Csak kicsit mentem el punnyadni, de már van is olvasnivalóm :D

Numato,
Köszönöm szépen az utólagos jókívánságot, nagyon aranyos tőled! :D Legközelebb 12.04.-én megyek UH-ra, tehát holnaphoz egy hétre :D
Persze már nagyon várom! Ügyes vagy a szurikkal, csak így tovább!!! :D

Bibar,
Köszönjük, nekünk is nagyon tetszenek a nevek :D Igen, egy picit talán jobban húzok a kislány felé, bár tényleg teljesen mindegy, mindkét nemnek megvannak a maga csodás pillanatai. Apa inkább kislányt szeretne (és Ő biztos is abban, hogy lánya lesz :D), de persze abban biztos vagyok, hogy, ha kiderül, hogy kisfiúnk lesz, akkor is nagyon fog örülni - ahogy én is :D

Gabicsibe,
Rettentően sajnálom, hogy így alakult! :(

Mrikovacs,
Hát, a konzultáción sem nagyon mondanak eredményeket, nekem az a tapasztalatom, hogy sokat kell kérdezni, és ha lájták, hogy van rá igényed, akkor persze készségesen elmagyarázzák, hogy mit, miért… A leszívás után pár órát vagy bent, ha jól emlékszem talán kettőt, és utána már mehetsz is haza. Úgy zajlik, hogy bemész, átöltözöl, várakozol az ágyikódban, hogy sorra kerülj (ami előtt még pipilned kell :D) aznap már nem ehetsz, nem ihatsz semmit éjféltől. Aztán szólítanak, felfekszel az asztalra, bekötik a branült, amin keresztül kapod az altatólötyit, és már alszol is :D Arra ébredsz, hogy az ágyikódban fekszel, és vagy visszaalszol, vagy nem :D (én pl. nem aludtam vissza), aztán érkezik Kanyó dr.nő, és mondja, hogy mennyi petesejtet sikerült nyerni, és elviszi a párodat "anyagot leadni", és megmondja, hogy másnap mikortól érdeklődhetsz, hogy mit sikerült összehozni. A leszívás után egy órával már ihatsz, 2 órával pedig ehetsz is. Ezt követően lassan már mehetsz is haza. Másnapig izgalom hegyek, hogy mi sikerült a lombikban :), tehát hány petike termékenyült meg, és akkor tudod meg, hogy mikor mész beültetésre. Ha sok a megtermékenyült sejtecske, akkor amennyi megmarad, azt lefagyasztják, és később felhasználhatod, ha ne adj' isten nem sikerül, vagy inkább: ha kistesóért mentek vissza. :) Tehát akkor már nem kell leszívni.
Nekem a leszíváskor 3 petesejtet sikerült nyerni, 3-ból 2 termékenyült meg, és eleinte úgy volt, hogy mindketten megmaradnak, de végül egy babát hordok a szívem alatt. Tehát nem igaz, hogy elsőre nem sikerülhet, hiszen erre én vagyok az élő példa, de ha az alattunk lévő topikba benézel, ott vagyunk mi, a babások, és ha találsz táblát meglátod, hogy hány lánynak sikerült elsőre. Tehát úgy kell hozzáállnod, hogy sikerülni fog, én így tettem, és be is jött :D:D:D Ha van még kérdésed, és tudok válaszolni, szívesen segítek! :) Ha küldesz privát üzenetként e-mailcímet, akkor küldök át néhány doksit, amit akkor gyűjtöttem be, amikor készültem mindezekre. :) Ez persze a többi "új" lányra is érvényes :D

Puszi nektek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!
Igaza van Zsókucinak, ma mindenki szabadnapot tartott! Én pl. egész nap ki sem keltem az ágyból.... :oops: :roll:

Zsókuci, sajnálom, hogy nem tudtunk MSN-n beszélni, de majd bepótoljuk...Jövő héten minden nap itthon leszek délután!A múlt hét elég húzós volt, így élni nem volt időm! Hugommal pedig mindig vasárnap este beszélünk, akkor a legolcsóbb(hétvége miatt), így pont akkor kerestél...Sajnálom!
A neveitek ngyon szépek!!!!!!!Zoltánt azt gondoltam, de miért Emese? Van valami háttere?Családi vonatkozás???Emlék??

Gabicsibe!
Nagyon sajnálom!!!!!!! :cry: :cry: :cry: Erre igazán nem lehet mit mondani!Sírd ki magad, az segít...Ne fojtsd el, mert az nem tesz jót, később úgyis kibukik, és még rosszabb lesz!
Aztán a következő próbálkozáshoz ismét újjult erővel nekivágtok!!!!Kitartást,és nagyon sok erőt kívánok Nektek!!!!!

Numato, Te hős!!!!Kíváncsi vagyok, mi lesz holnap az UH-n...Majd jelentkezz azért, hogy állnak a tüszőcskék..Nagyon figyelj, mert csak hangosan fogja mondani, de nem neked, hanem az asszisztensnek...Én mindig számolgattam az újjamon! :wink: :lol:

Lukrécia!!!!!

Mennek a babaragacsok, kicsi manókád, remélem erősen kapaszkodik! Ha holnap megtudsz valamit, várunk téged is!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Málna!!
Neked is sok sok bababaragacsot küldök!Remélem Te is jó hírekkel jössz "haza"!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

További szép estét mindenkinek!!!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?