Új privát üzeneted érkezett!

Enkő
Mégegyszer nagy GRATULA

Kép

Kép
gaby25

Sziasztok!

Ceni, mégegyszer gratulálok! És örülök nektek! Szerintem pöcsöske lesz! :wink:

Bettike, Sonjus, alakultok szépen hőügyileg!

Szóval ma voltunk UH-on és dokinál is, és minden szépen halad.
A baba 3,5 cm körüli, ficergett, mocorgott, és hallottuk és láttuk is a kis szíve dobogását. Hihetetlen csoda ez!

Kép

Legközelebb 19-én megyek UH-ra, és mennem kell vér-, vizeletvizsgálatra, meg mehetek a kiskönyvemért a védőnőhöz.
Ráállított a doki a mérlegre is, és meglepődtem, hogy kevesebb volt, mint amire számítottam. :D
Úgyhogy most happy vagyok!

Óriási drukk mindenkinek! És puszi :wink:
Vendég

Ceni, Athiz!

Millió gratula mindkettőtöknek!

Amúgy 9-es jelen, csak sokat dolgozik, így hátha elterelődnek a gondolatai!!!!!!!!!

Kép
kata05

Gaby, Athiz: Köszi szépen :lol: Athiz nekem mindegy mi lesz, már ott tartok :lol: Sőőőőőőőőőőőőt, ha lány lenne nem kéne új ruhatár, meg külön szoba...meg stbstb :lol: :lol: :lol: Meg aztán mit kezdjek én egy olyan kis kukival?? :lol: :oops: :lol:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Ceniko
Én is mondtam apának, ha kukacos lesz, akkor majd ő tudja, hogy kell azt neki mosni :lol: :oops:

Kép
gaby25

Gaby: de most nem? :) Hát olyan kis pici és aránytalan, nagy zacsik hozzá, áááááááááá mit kell azzal csinálni?????????? :lol: Egy cunci sokkal egyszerűbb :lol: :lol: Meg azt már megszoktam :wink: :D

ceniko
Szeged

Készen vagytok Cenikő és Gaby! Magamban nevetgélek a gép előtt... :lol: :lol: :lol:
snufi

Ceni, legelőször ? dpo-n teszteltél?

Kép
kata05

Kata legelőször a 11. DPO-n teszteltem délután. Akkor is már volt egy halvány csík, de azt ittem "átüt". Akkor a 12.-ken ismétlés, ami dettó ugyanolyan volt mint előző nap délutáni, de már látzsott, csak megtévesztő volt....Rajtam kívül mindenki aszonta hogy az bezony zebra :lol: Aztán ismételtem a 13. DPO-n is akkor is halvány volt ugyan, de azért az már határozott csík volt :) .
Ez a mai (fenti teszt) a 15. DPO! :wink:

ceniko
Szeged

Cenikő, nagyon nagyon sok gratula :lol: :lol: :lol:

Áfi, azért gyere gyakrabban.

Athiz, csodaszép a bébi :lol:

bocs a többieknek, mindekinek mennek a drukkok+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Most kissé ideges vagyok, nemsokára megyünk nőgyógyihoz az Urammal.... :shock:
Majd beszámolok!

Purc

Kép

Kép
purc

Halihó csajok!

Enikő, itt is gratula! :lol: Én is fiút jósolok! Meglátod, nem fog gondot jelenteni a kukacka sem! :lol:
Athiz, de jó, milyen kis pötty, picuri! Gratula hozzá! :D
Nagyon sokat írtatok, én meg hétvégén nem voltam gépközelben, vendégség volt nálunk. Meg hát a sok meló... :roll:
Én alakulgatok, az induló hőmhöz képest elég magasan vagyok. Bár szerintem nem elég... :cry: Kép

Kép
szilcsi

És szerintem rossz helyen van a pé is, szerintem 2 nappal korábban volt, mint ahogy a ferty betette.
:shock:

Purc, szorítok nektek! Miért mentek dokihoz? Uh?

Kép
szilcsi

Szilcsi, (remélem) kivizsgálásra. de fogalmam sincs igazából. Mármint októberben volt egy plusz tesztem, és a baba nem maradt meg, Nagyon megijedtünk, így mentünk éjjel a sürgősségire, ott megállapították, hogy már nem vagyok babás, de lehet nem is voltam, és a teszt tévedett :shock: Bár azt azért kétlem, na mindegy. És ajánlottak egy nődokit. Akihez most kaptam csak időpontot, szóval fogalmam sincs mit fog vizsgálni, lehet csak azt mondja Türelem :shock: és akkor kezdem el fonni a szempillámat...

Purc

Kép

Kép
purc

Bocs, hogy tök érthetetlen vagyok, és bocs a hülye fogalmazásért, de komolyan mondom idegesebb vagyok, mint a záróvizsgámon :oops: Úgyhogy SZÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚSZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Purc

Kép

Kép
purc

Purc :(

Na megint csináltam egy lh tesztet, ma is halványabb mint kontrol csík, de viszont erősebben látszik mint tegnap :?
És most teljesen páfrányos lett a pg :shock:

Kép
gaby25

Köszi lánykák a gratukat!

Gaby, szerintem neked most lesz a pé-d! :wink:
Purc, sok sikert a dokinál! :D
Szilcsi, nagyon szép a görbéd, és nem feltétlen kell, hogy magasabb legyen!

Puszi mindenkinek++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

A halványnak is vannak fokozatai ebben a tesztben, érdekes. A kevésbé halvány akár + is lehet? :lol:
Reggel meg kevés páfrány volt, igaz kevés nyál sikeredett, most a közepén lett több, ott tiszta páfrány, körülötte semmi. :? :shock:
Részben páfrányos volt már egy párszor ebben a ciklusban. Még az elején, aztán sormintát csináltam belőle :lol:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Eniko!
Nagyon-nagyon gratulalok!!!!!!!!!! :D :D :D
En nem josolok csak kivanok egy KISFIUT!!! :wink: :D De ha leirod nekem a kozerzeted milyen akkor esetleg tippelek en is! :wink:
3tickert szerintem csak a Babafalvarol tudsz csinalni!Eddig akiknel lattam mindnek onnan volt!

Athiz!
Nagyon orulok hogy minden rendben van veletek!!!! :D

Robcsi!
Megneztem en is a hirTv-s musort!Kar volt,mert nagyon felhuztam rajta magam! :evil:
Nalunk a gyerekosztaly szunik meg! :evil: :evil: :evil: :evil:

Szirom!
Koszi hogy hianyolsz! :D Itt vagyok en mindig de csak olvasgatok!Nem nagyon van kedvem mostanaban semmihez!
Multkor kerdezted hogy itthon vagyok-e?
Igen!Nem ugy alakultak a terveink ahogy szerettuk volna!Nem jott a baba,megszunt a munkaviszonyom GYES utan!Marci iden januarba lett csak szobatiszta es csak szeptembertol akartuk hogy oviba jarjon!Most meg varjuk hogy beszokjon rendesen!Ez egeszsegileg nehezen megy!Mar 4.hete itthon van!Most eppen mandula gyulladasa van! :(

Kép
Kép
ancsa81

Elmentünk egyet anyuékkal kirándulni, de jó is volt egy kicsit kimozdulni.

Ancsa jobbulást Marcinak. Sajna ilyen az első időszak amikor közösségbe kerülnek, hogy minden nyavaját összeszednek. Nekem most mesélte egy ismerősöm akinek a kisfia 3 hónappal fiatalabb a Rékánál, hogy vissza kellett mennie dolgozni, kiskölyök bölcsibe, már ha nem beteg ugyanis a kedves gondi nénik egy szál semmiben az udvaron altatják őket. Tudjátok minél több gyerek beteg annál kevesebb a meló :cry:
Azt mondja, hogy 12-en lennének egy csoportban, de jó ha 5-6 gyerek van.

Athiz itt is gratulálok ficánkához. :D

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok Lányok!

Szirom: sajnálom a negatív tesztet, de a hőd még feljebb ment, és még nem jött meg...Úgyhogy nem feladni... :wink: Holnapután esetleg újrázhatnál... :lol:

Athiz: örülök a Kismanónak :lol: Biztos tök jó érzés lehetett látni :lol:

Enikő: ismét gratula az ismét pozitív teszthez :lol:

Most mennem kell, de később visszanézek :wink:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Te jó ég, a tickerem önállóan meghosszabbította magát :shock:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok,

Szezso, te most hogy állsz? Nem tesztelsz? Bocs, nincs időm visszaolvasni... :oops:
Purc, mizujs? :?:

Kép
szilcsi

Már megint önzőzök egy kicsit jó? :oops:
Tudom, hogy sz..r a minősége, de én ezt pozitív LH tesztnek írom be!
Jól teszem?
Kép LH teszt

Kép
bettike
Eger

Sziasztok Lányok,

ma lesz a napja, hogy írok mindenkinek :) , legalább is megpróbálom, remélem nem hagyok ki senkit.

Cocácska, mikor lesz az inszemed pontosan? Szurkolok neked, csak ügyesen apával :) .

Gaby25, ha 26-29 napos ciklusaid vannak, akkor most kell, hogy valamikor pé-d legyen, szerintem légy türelmes.

Sonjus, nagyon szép lett a tábla, beírnád hozzám:
Utolsó mensi 2006.08.16., szülés várható időpontja 2007.05.23.
A görbédhez:ha holnap vagy holnap után visszamegy a hőd, akkor nagyon baba gyanús a görbéd :)

Nekem soha nem volt pozitív LH tesztem, nem tudom miért.......pedig két ciklusban is próbálkoztam vele és a hőm alapján akkor is teszteltem amikor pé-m volt......

Szirom, szerintem is még korai volt a teszt. Most 13 dpon vagy, varj egy párj napot, a görbéd nagyon szép, ha nem megy holnap lejebb a hőd két nap és tesztelj.

Robcsi, a Te görbéd aztán tényleg kacifántos, de akár mi is lehet, a ferty-n is vannak különleges görbék amiből végül baba lett. :)

Málna, én is a 14.napra tenném a pé-det, ha babás vagy tuti kislányod lesz így. :)

Kicsi Moncsi, hőt mindig csak reggel mérj, a délután mért hők nem mérvadóak sajnos :(

Athiz, de jó, én is valami ilyesmit láttam. A 3. hónapban sokkal izgibb az UH. Én majdnem elbőgtem magam. Csak annyit tudtam mondani, hogy "olyan aranyos", pedig még nagyon ici pici :)

CENI, ismét GRATULÁCIÓ, erre már tényleg nem mondhatsz semmit. :D .

Szilcsi, ez még jó lehet, reméljük az action is jó időben volt. De ha összejön, neked is tuti kislányod lesz :) :) .

Ancsa jobbulást Marcinak, nem könnyű akkor most neked. Hidd el jóra fordul minden.

Áfi, én is nagyon gyakran csak olvasni tudok.De nekem is feltünt, hogy mostanában nem írtál, majd írj, hogy mi újság veletek, hol tartotok most.

Babancs, Szerika, ti hany grammos Magne B6-ot szedtek? A béres féléből is napi 2 kell?

Baratodildi, te miket szedsz?

Puszi Mindenkinek.

Melcsi

Kép
melcsi6

Hű de nagyra sikerült! Bocsi! A tegnapi is ilyesmi volt, sőt inkább egy nagyon-nagyon kicsit világosabb!
És ha pozitív, akkor most mit is gondoljak úgy, hogy UH-n nem láttak semmit?

Kép
bettike
Eger

Bettike hát én 2 db bazi erős csíkot látok ott.
Én innentől kezdve nem hiszek az uh-nak :D, ez hogy lehet, hogy ott szinte semmit nem látnak, közben meg a teszt atom 2 csíkos?

Bettike csináltass egyet a férjeddel is, hátha neki is 2 csíkos lesz :D
És akkor a teszt csalt :D

Kép
Kép
robcsi03

Ja helyesbítek, sok kicsit láttak!

Kép
bettike
Eger

Robcsi! Hát inkább ma nem! Elég morci hangulata van! :cry: Na de majd ha elkapom! :lol:
Ja inkább nem gondolok semmit, mert megbeszéltük, hogy nem agyalunk!:wink:

Gaby! Neked nem ilyesmi? Nem tudsz képet rakni, hogy összehasonlítsuk?

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok, még új vagyok itt.
Röviden a történetem: 3 éve szertnénk már babát a férjemmel, idén márciusban kiderült, hogy endometriózisom van, kaptam rá fél éves hormon kezelést.Október 28.-án megjött a menstruációm fél év után. Az orvosok lombikot javasoltak nekem ( bal oldalon a petevezetékem el van záródva részlegesen), de mi úgy döntöttünk ezt a hónapot megpróbáljuk természetes módon.
Ezelőtt még soha nem hőmérőztem magam!

Szóval hőmérőzöm magam, annak rendje és módja szerint.A peteérésem 11.hó 11.-én ment le, és 12,-én fel, mi aznap együtt is voltunk és onnantól fent van a hőm.
(az átlaghőm az 36,2- 36,3 volt pé előtt, pé-kor lement 36,0ra és utána felment 36,4-re és most 36,6-36,5)

Szerintetek ez nem túl alacsony?Mert én úgy gondolom, hogy magamhoz képest nem!
Ma teszteltem egyet (9 nappal a pé után), és negatív lett, ugye ez még nem jelent rosszat?Pénteken kellene megjönnie!

Kérlek benneteket, aki tud válaszoljon nekem!

Köszönöm szépen előre is!
kisfóka

Jaj, és lh teszt is pozitív volt, meg Pg teszt is páfrányos volt!
kisfóka

Kisfióka! Ami biztos, hogy túl korán teszteltél! Pénteknél előbb nem érdemes! De itt a lányok olyan 14-16 nappal a pé-után szokták javasolni! A hőd magadhoz képest jó és így is kell viszonyítani!

Kép
bettike
Eger

Ja! Bocsi, hogy elírtam a neved kisfóka! :oops: :lol:

Kép
bettike
Eger

Kisfóka táblázatot esetleg nem csináltál a hődről?
Szerintem is korán teszteltél, ha biztosra akarsz menni, akkor tényleg várj péntekig. :)

Kép
Kép
robcsi03

Melcsi
Türelmes lennék én ha apa itthon lenne, de a hétvégi akcióból kéne megmaradnia egy élő befutónak :wink:

Bettika
Nekem haloványabb a jobb oldali csík, csak annál erősebb, mint ami tegnap volt. Lefotóztam én, de aztán lemerült az elem a gépben :? :lol:

Kép
gaby25

Melcsi, én jobban szeretnék lányt, mint fiút! Hiába mondják, hogy csak egészséges legyen, azért bennem van az, hogy persze mindegy, de ha lehet választani, akkor inkább kicsilány!!! :lol:

Az nem gáz, hogy nem volt semmilyen beágyazódási esés? Anélkül is lehet baba? Vagy az később lesz (ha lesz)?
Bettike, ha ez nem pozitív, akkor mi az???? :shock:

Kép
szilcsi

Köszönöm az eddigi válaszokat, akkor várok péntekig! :D

Nagyon reménykedem benne, hogy sikerül, már olyan jó lenne!
Olvastam itt, hogy kelle lennie valamikor beágyazódási leesésnek? Nekem még szerintem nem volt, az mikor van kb.?
kisfóka

Megosztom veletek a petevezeték átjárhatósági vizsgálatom történetét.
Hálistennek altattak, mert eü küretet is csinált a doki, így nem éreztem a kellemetlenséget. :) Mikor felébredtem akkor azért görcsöltem, kaptam egy szurit, (allergiás vagyok a tűre ) akkor jó volt, mert utána már a seggem is fájlaltam úgy 5 percig :shock: Aztán délután úgy gondoltam jól vagyok, elindultunk szép lassan a párommal, aztán már közel az otthonhoz a hévről leszálva elájultam és összepipiltem magam, aztán végül mentő vitt hazáig. :?

Kép
gaby25

nem tudom, hogy hol lehet táblázatotcsinálni!

Ha elmondjátok nekem, csinálok szívesen!
kisfóka

Ahova írsz alatta van egy felirat, hogy melléklet feltöltése, arra rákattintasz és ott fel tudod rakni, csak adj valami címet neki, mert a múltkor nekem azért nem sikerült feltennem.

Kép
Kép
robcsi03

nekem a gépen nincs táblázatom.De majd készítek egyet és felrakom, azt nem ígérem, hogy még ma, lehet csak holnqap!

Jaj, és még egy kérdés tegnap fájt a hasam,nem nagyon csak éreztem, hogy fájdogál! Ez jelenthet jót is meg rosszat is ugye?
kisfóka

Ceni! :)
Megint gratula!!!

Athiz!
Már úgy izgultam! Akkor mostmár nyugodtabb vagy, hogy minden ok :) ?

Purc!
Na igen én holnap megyek dokihoz és én sem tudom még mire jutok vele, de már nagyon izgulok!

Ancsa!
Sajnálom, hogy nem úgy alakultak a dolgok, ahogy terveztétek és Marcinak jobbulást!
A 2007. szerintem meghozza mindazt amit szeretnétek! Én drukkolok nagyon!!!

Melcsi!
Írom máris a táblába a cuccost! :)
És úgy legyen ahogy mondod, holnap reggelre vagy maradjon így, vagy menjen feljebb!
Na jó, lehet holnap után is :)
Már megint egy megnyugtató hsz! Neked sem mutatott semmi az LH teszt! Na még én sem láttam két csíkot soha! Mondjuk megelégednék egy terhességi teszt két csíkjával ám :)
sonjus

Sziasztok megint!

Gaby, ismerős a helyzet, nálunk is szerintem ezért jött össze később...hajkurásztuk egymást apával. A sikeres hónapban szó szerint a hőm miatt estünk egymásnak, persze aztán már elfelejtettük miért is kezdtük :D .

Szonjus, köszi.
A beágyazódási hőesést a pé. után 7-10.napra teszik, szurkolok, hogy elinduljon felfelé.

Szilcsi, én láttam egy csomó olyan görbét, ahol csak simán kúszott felfelé. :D

Kép
melcsi6

Sonjus! Én azon gondolkodtam, hogy két napja két csíkosat látok, akkor majd ha terhességi tesztig jutok és azt csinálom, fel sem fog tűnni, hogy az két csík, mert hozzászokok! :lol:

Akkor ha így megszavaztátok nekem a pozitív tesztet, akkor letámadom apát! :oops: :lol:

Gaby! Elég rémisztő story!

Melcsi! Ha neked olyan volt, hogy sose volt pozitív a teszted, akkor nekem is lehet olyan, hogy sose lesz negatív! :lol: Legalábbis a mai álláspont szerint! :lol:

Kép
bettike
Eger

Szegény Gaby! Aztán hamar magadhoz tértél, ugye?

Bettike: ez az LH teszt pozitív!!!

Szilcsi: a holnap reggeli hőmtől teszem függővé a tesztet..vagyis ha jó lesz reggel, akkor tesztelek... :wink: Te görbéd jól kúszik felfelé :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Hajrá Bettike :D :D :D

Jó éjt mindenkinek

Kép
melcsi6

Melcsi, csak engem, de nem baj! :cry:

Kép
elizabeth25

21-es jelenti, meló befejezve, húzom a csíkot hazafelé alukálni.
:D
(Ezt vártam reggel óta...) :lol:

Szezso, holnap reggel megy a drukk ezerrel!!! :wink:
Kisfóka: www.fertilityfriend.com, itt tudsz táblázatot csinálni.
És nekem sem volt eddig leesésem (beágyazódás), de ha itt azt mondják, hogy az nem baj, akkor én hiszek nekik!!! Köszi, Melcsi! :lol:
Jó éjt! :wink:

Kép
szilcsi

Szezso
Hát apa tartott hogy ne essek össze teljesen, és egy pár segített neki, és hívta a mentőt. Hamar észhez tértem, hamar észhez tértem, akkor észrevettem teljesen nedves a gatyám és azt hittem elöntött a vér, megrémültem, aztán gyorsan megnyugtattak hogy csak pisi. :oops: Aztán elvonszolt apa egy ülőhelyig, és ott megvártuk a metőt, megmérték a vérnyomásom, aztán hazavittek.

Kép
gaby25

Sziasztok,

Kicsit, vagyis inkább nagyon csalódott vagyok. Ugyanis voltam dokinál, persze semmi nem derült ki, és ez annyira bosszant, hogy itt fortyogok magamban. Vettek vizeletet, és megszúrták az ujjam, hogy megnézzék a hemoglobinomat (na ezt nem tudom mia afenének) Ja a vizeltből megállapították, hogy nem vagyok terhes. Mondom jéééééééééééé. Erre hogy jöttek rá :? Na mindegy ezt ugye eleve tudtuk... Megvizsgált, rákszűrést csinált, aminek majd lesz eredménye, első ránézésre minden rendben, megint mondom jéééééééééééé... Ezt otthon júniusban is megállapították, és a rákszűrés is tuti negatív lesz... Na mindegy, nem volt hormon szint, nem volt UH. Annyit mondtak, hogy ezt a hónapot hagyjuk ki a próbálkozásból, hogy helyreálljon a szervezetem. Nem értem minek kéne kihagynom... Na mindegy, az viszont pozitiv volt, hogy kaptam ingyééé terhességi vitamint. De ezen kívül csajok itt sem jobb a helyzet, úgyhogy én azt hiszem mennék inkább haza :cry:

Purc

Kép

Kép
purc

Purc
:( Sajnálom hogy ilyen rosz tapasztalatod volt. Nem is kérdezted meg, hogy nem e lehetne e egy UH vizsgálat :? Milyen vitamint kaptál?

Nálam a helyzet báltozatlan hőügyileg. Most már nem görcsölök akkor mikr lesz pé, elkönyveltem, hogy ennek a hónapnak annyi, majd decemberben remélem több szerencsével járunk :wink:

Kép

Nem jelöltem be a tegnap délutáni tiszta páfrányt, mert ma meg semmi nem volt, és inkább a reggeli adatokat nézem. Lehet a részben páfrányt is ki kéne vennni tegnapról, mert kevéske volt a nyál, és csak csíkokat láttam, levelei nem voltak :shock:

Kép
gaby25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?