Sziasztok Lányok,
ma lesz a napja, hogy írok mindenkinek
, legalább is megpróbálom, remélem nem hagyok ki senkit.
Cocácska, mikor lesz az inszemed pontosan? Szurkolok neked, csak ügyesen apával
.
Gaby25, ha 26-29 napos ciklusaid vannak, akkor most kell, hogy valamikor pé-d legyen, szerintem légy türelmes.
Sonjus, nagyon szép lett a tábla, beírnád hozzám:
Utolsó mensi 2006.08.16., szülés várható időpontja 2007.05.23.
A görbédhez:ha holnap vagy holnap után visszamegy a hőd, akkor nagyon baba gyanús a görbéd
Nekem soha nem volt pozitív LH tesztem, nem tudom miért.......pedig két ciklusban is próbálkoztam vele és a hőm alapján akkor is teszteltem amikor pé-m volt......
Szirom, szerintem is még korai volt a teszt. Most 13 dpon vagy, varj egy párj napot, a görbéd nagyon szép, ha nem megy holnap lejebb a hőd két nap és tesztelj.
Robcsi, a Te görbéd aztán tényleg kacifántos, de akár mi is lehet, a ferty-n is vannak különleges görbék amiből végül baba lett.
Málna, én is a 14.napra tenném a pé-det, ha babás vagy tuti kislányod lesz így.
Kicsi Moncsi, hőt mindig csak reggel mérj, a délután mért hők nem mérvadóak sajnos
Athiz, de jó, én is valami ilyesmit láttam. A 3. hónapban sokkal izgibb az UH. Én majdnem elbőgtem magam. Csak annyit tudtam mondani, hogy "olyan aranyos", pedig még nagyon ici pici
CENI, ismét GRATULÁCIÓ, erre már tényleg nem mondhatsz semmit.
.
Szilcsi, ez még jó lehet, reméljük az action is jó időben volt. De ha összejön, neked is tuti kislányod lesz
.
Ancsa jobbulást Marcinak, nem könnyű akkor most neked. Hidd el jóra fordul minden.
Áfi, én is nagyon gyakran csak olvasni tudok.De nekem is feltünt, hogy mostanában nem írtál, majd írj, hogy mi újság veletek, hol tartotok most.
Babancs, Szerika, ti hany grammos Magne B6-ot szedtek? A béres féléből is napi 2 kell?
Baratodildi, te miket szedsz?
Puszi Mindenkinek.
Melcsi