Sziasztok!
Tvera!
Nekünk is úgy volt,hogy az anyuéknál laktunk amikor elindítottuk a
papírok megszerzését.Féltünk is ,hogy egy 25 nm-es szobára el fognak minket utasítani,de nem így történt.Aztán amíg nem kaptok babát,fél évente úgyis kijönnek környezettanulmányt készíteni.
Nálunk is pont augusztus végén telefonáltak,hogy jönnének(két nappal azelőtt,hogy átköltöztünk volna a saját házunkba)így meghívtuk őket 90%-ig kész házunkba,egy kerti asztalt és két kerti széket betettünk a kupi tetejére,hogy le tudjanak ülni írni,és ennyi volt a váltás.
Tényleg nem érdemes emiatt tovább várnotok.
Ami a "szégyellősséget" illeti......
Én sosem szégyelltem azt sem,hogy nem sikerül spontán a baba,a környezetemben tudták,hogy kezelésekre jártunk,és azt is tudták,amikor abbahagytuk-feladtuk-,és az örökbefogadás mellett döntöttünk.Pedig én vagyok a "hibás".
úgy gondolom a betegségemen nincs mit szégyellni(szerintem)mert nem drogok okozzák.Elvégre az is ciki lehet akkor,ha valaki influenzás lesz-mert milyen gyenge az immunrendszere.
Persze ez csak az én gondolkodásom.
De így nem kell bújkálnom.
Kedden az orvosi rendelőben egy ismerős(aki nem is tudta hogy nem voltam terhes),megkérdezte vigyorogva,hogy" mekkora?"és hogy "szopik?"
Mondtam neki ,hogy nem szopik.Na azt a megvető arcot.....Ekkor közöltem vele hogy örökbefogadtuk a manót.....na azt az arcot....egyből nem tudott köpni-nyelni....Nem csak ő hallotta,de ez engem nem érdekel.Büszke vagyok a kisfiunkra,mert nagyon szép(mások szerint is)nagyon nyugis,aranyos kisbaba.Szebbet mi sem tudtunk volna prezentálni
Szóval Tvera!
Én nagyon drukkolok,hogy mielőbb legyen nektek is kire büszkének lenni.Remélem soraim nem voltak sértőek(ha véletlenül félreérthetőek voltak-bocs)Én csak segíteni próbáltam!!!!
Ne féljetek meglépni a boldogsághoz vezető úton az első lépést!
Obea!
Hát nem semmi csaj a Gréti!Igen sokoldalú tudása van!
Furulyaművész,akrobata-guminő-,és még egy céget is vezet...!
Csúcs!
Szeretettel várunk titeket!Majd megbeszéljük mikor. Tirzáékkal is megbeszélhetnénk,és esetleg valamelyikkőnknék összehozhatnánk egy hármas talit.Mi Tirzáékkal nem lakunk túl messze egymástól.
Kajla!
Ha jól emlékszem te is Fejér megyében laksz.Mert ha jól emlékszem te is benne voltál abban a buliban ami sajnos az én hibámból nem tudtunk összehozni,és csak ti taliztatok Tirzáékkal.
Hogy van Regina?
Jól vagytok?Ti már készülődtök a karácsonyra?
Mi nem nagyon fogunk idén ajándékozni.Megmondtuk a családnak,hogy csak a gyerekeknek legyen ajándékozás,mert minket most az túlzás ,hogy felvet a pénz.
Tviky!
Nagyon várunk vissza!
Most befejezem,mert már megint szóf.... van.
Bocsi!
Sziasztok!